- 21 Ağustos 2007
- 209
- 0
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ikili test için çok demiş diyorsunuz yaniiiiiiii ayyy manyakmı bu hastane yaaa deli oldum zaten eylülde tüp bebek yaptık allaha şükür tuttu çok basarılı geçti o dönemde muayne ücreti 11,5 ytl idi sonraki randevumuzda 15 ytl oldu dedi bugün gittim 28 ytl oldu bu ne ya dedimm bizim yapacak bişiyimiz yok dedi....şimdi ense ölçümü için bizden 225 ytl istediler bir ay var dahaaa olmazsa baska hastanede yaptıracağım oraya götürecem şimdi doktorumdan çok memnunum değiştirmek istemiyorum
aa ya canım ense ölçümü normal muayene içinde oluyor zaten ekstra bi ücret almamaları lazım sadece ikilitestte kan verdiğinde ödeme yapıyorsunn...hem dr dan memnunsan değiştirme ama tahlilleri başka yerlerde yaptırabilirsinn bencee
ya kızlar inanmıyorum yaa yüzümü sivilce bastı birdeen.uff ya anlamıyorumki benim hormonlarım bitek sivilceyemi çalışıyo.zaten çok çekmiştim daha önce de tekrar çıktılar şimdi.Sizdede sivilce çıktımı araştırdım 8. haftadan sonra çıkıyomuş inş geçer yaa ...
6 haftanın sonunda yani gebeliğinizin 2. ayının ortasında embriyo yaklaşık 4 mm boyundadır ve hızla büyümektedir. Fetüsü besleyen yolk sac hemen fetüsün bitişiğinde görülür. Gebelik kesesi uterus boşluğunu tam olarak doldurmamıştır. Yüzü oluşturan gözler, kulak ve ağız şekillenmeye başlar. Kalp çalışmaktadır. Alt ekstremite kabarcıkları 6. haftanın başında görülürken üst ekstremite kabarcıkları 6. haftanın sonunda oluşur. Ultrasonda kalp hareketleri izlenebilir. Bebek gelişimi ilk üç ayda baş popo uzunluğu yani crown-rump length (CRL) ölçülerek kaç haftalık olduğu belirlenir. Siz doktora gittiğinizde, boyu nekadar oldu diye sorduğunuzda, size verilen rakam bebeğinizin baş-popo uzunluğudur.
kızlar az önce nette okudumda kafam karıştı yaa bazı bitki çayları rahim kasılmasına ve düşüğe sebep oluyormuşş ...bende sanırım grip olucam ıhlamur içsem biş mahsuru var mı acaba yaa offf (
minervaduygucugum asagidaki bilgiyi internetten buldum.
Bebegin bas-popo uzunlugu (CRL) olculuyormus. Yani benim cikan 4.1mm bas popo uzunlugu zaten raporda CRL diyede yaziyor. Buna gore bebegimin boyu cok sukurki normalmis.
merhaba hanimlar a.s.
dün gece hiç uyuyamadim..hafif hafif sancilarim vardi..bugunde var..sanirim yorulunca oluyor..bugun dikiş kursuna basladim..orda da ilginç bişey oldu..birden bunalmaya basladim,bas dönmesi,mide bulantisi,soguk soguk terler döktüm..rengim bembeyaz oldu felan..nasil korktum anlatamam size..evim yakin kursa..ama korktum yolda bayilirim felan diye..ilk kez böyle birşey basima geldi..sanirim tansiyonum cok düştü yada dikişte kumasa cok odaklandim ondan olabilir..bilemiyorum ama cok kötüydü..
böyle işte hanimlar..öpüyorum hepinizi..hayirli geceler size ve bebeklerinize a.s.
görüşürüzz a.s.
evet evet! bende de çıkıyorlar hemde çok acıyorlar!:bbo:
merhaba hanimlar a.s.
dün gece hiç uyuyamadim..hafif hafif sancilarim vardi..bugunde var..sanirim yorulunca oluyor..bugun dikiş kursuna basladim..orda da ilginç bişey oldu..birden bunalmaya basladim,bas dönmesi,mide bulantisi,soguk soguk terler döktüm..rengim bembeyaz oldu felan..nasil korktum anlatamam size..evim yakin kursa..ama korktum yolda bayilirim felan diye..ilk kez böyle birşey basima geldi..sanirim tansiyonum cok düştü yada dikişte kumasa cok odaklandim ondan olabilir..bilemiyorum ama cok kötüydü..
böyle işte hanimlar..öpüyorum hepinizi..hayirli geceler size ve bebeklerinize a.s.
görüşürüzz a.s.