2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar!ben de aranıza katılıyım,nasipse ben de mayısda meleğini kucağına alacaklardanım.allah hepimize sorunsuz bi hamilelik ve sağlıklı bi doğum nasip etsin inşallah!!

hoşgeldin canim a.s. hayirli olsun bebişin :)

merhaba kızlar kısmetse bende mayız 23 bebişimi kucağıma alıcam inşallah hepimiz sağlıklı sıhatli hayırlısıyla alırız bebişlerimizi

sende hoşgeldin canim a.s. hayirli olsun bebişin :KK66:

Aldım mesajını teşekkür ederim a.s. değerlendiricem inş.
Bu arada arkadaşlar nelere dikkat ettiğinizi özel olarak neler yiyip içtiğinizi paylaşırsanız hepimiz eksiklerimizi anlarız ve yardımcı oluruz birbirimize ne dersiniz_?

canim geçmiş sayfalara bir göz gezdir..herkes bildigini,ögrendigini paylaşti,paylaşmayada devam edicek..genel itibariyle özel olarak yememiz gererekenler kalsiyumlar,proteinler,vitaminler..kahve,cay,koladan en fazla 1 bardak içilmeli..hazir gidalara fazla yüklenmemek lazim..saglikli beslencez yani :) aklimda kalan özet bu :) he bide ceviz,findik,badem yemek lazim..toplam 1 avuc kadar..böyle işte :)

Herkese merhaba bugün itibariyle mayıs annesi olarak aranızdan ayrılmak zorundayım dün doktordaydım malesef bebeğimin kalbi atmıyormuş 2 yada 3 gün olmuş boyuda 2,88cm. kalmış. Doktor gen bozukluğundan kaynaklandığını söyledi. çünkü düşük yapmadım. Bugün 10+2 olacaktık ama Allah nasip etmedi. Kendimi suçluyorum bir hatamı yaptım diye. gücüm kalmadı.. pazartesi alacaklar yavrumu. Allah sizin evlatlarınızı korusun size kavuştursun... Kendinize çok iyi bakın..

inanılmaz üzüldüm offf. senin hiç bir suçun olamaz bunda kalbi durmuş malesef. allah en kısa zamanda yeni ve sağlıklı bir bebeğin olur inşallahhsenağlama

canım gunaydın .. üzülme demek nafile bilyorum ama elden bır şey gelmiyor.. gecen sene temmuz ayında aynı olayı ben de yaşadım 11 haftalıkken kalbi durduğu için kurtaj olmak zorunda kaldım sonrasında rahatsızlığım çok uzun surdu aylarca kanamam ağrılarım kesilmedi ..zor gunlerdı ama her şey allahtan... gerçı sen sonrasında detaylı bır araştırma yapmayı ihmal etme kontrollerını sıkı tut .. ben de şu anda 9 haftalık hamıleyım cok sevınmiştim ama 2 gun once kahverenği lekenme geçirdim rapor aldım dınlenıyorum çok endişeliyim dr um dinlenmemı soyledı .. bakalım ...kendını suçlama bıraz dınlendıkten sonra daha bılınçli olarak tekrar denersınız .. inan ki gerçekleşen her olayın bır sebebi ve hayrı var ... üzülme canımmmm

arkadaşım sanada çok geçmiş olsun. dinlen hiç kalkma. ben 3 hafta falan yattım. 10 gündür ayaklandım. progesteron alıyormusun. almıyorsan doktoruna sor.. 2 gündür girmiyordum kk ya. valla okuduklaarımla gözyaşım sel oldu. zaten çok ta hassasız heralde. allahım bebeklerimizi bize bağışlasın. artık aramızdan ayrılan olmasın inşallahsenağlama

evet canım son adet tarıhım 5 ağustostu.dr bana ıyı gorunuyosun dedı kan ve idrar tahlılı yapmıslardı ılk gıttığımde ondada bısey cıkmadı 2 hafta sonra tekrar goreyım gereklı olursa vıtamınde verırız dedı ben kendımı cok halsız hıssettığımı soyldımde
hatta bana ılk üç ay 3 haftada bır kontrol yapıyoruz dedı
sonra ayda bıre dusuruluyomus sanırım

hem benım dayımın kızı ebe bana daha 6 haftalıkken gıt demıstı

kızlar benimde sat 5 ağustos. 12 mayıs beklenen doğum tarihi. sizlerin bebişleri ne kadar oldu. benimki dün 1.8 cm. olmuş. çileğim benim.

Kızlar sizin kendi hesabınızla ultrason görünümü eşleştimi yani aynı haftayamı denk geliyor yoksa fark oluyormu_?
Meltem bu arada benimde sat 5 Ağustos fakat henüz ultrasona girmedim.Girince yazarım inş.ah ah bi görseydim boyunu posunu bebişimin:):):)

sat dediğiniz nedir arkadaşlar?
Ben de dün ultrasyona girdim 6 hafta 3 günlük dedi.muhtemel doğum tarihini nasıl hesaplıcaz anlamadım ya!! ya bi de bu ultrasyonda çıkan gerçek döllenme zamanı mı?benim en son adet bitiş tarihi 28 ağurstos.ordan mı hesaplanıyo.Karışık işler ben anlamadım...

hoşgeldin aslidirek.sat dediğimiz en son adetinin ilk günü.hesabı kendimiz yapmıyoruz internette otomatik hesaplayıcılar var sen sadece en son adetinin ilk gününü yazıyosun çıkıyo kaç haftalık olduğun ve muhtemel doğum tarihin.Basit yani karışık bişi yok canım.

Herkese merhaba bugün itibariyle mayıs annesi olarak aranızdan ayrılmak zorundayım dün doktordaydım malesef bebeğimin kalbi atmıyormuş 2 yada 3 gün olmuş boyuda 2,88cm. kalmış. Doktor gen bozukluğundan kaynaklandığını söyledi. çünkü düşük yapmadım. Bugün 10+2 olacaktık ama Allah nasip etmedi. Kendimi suçluyorum bir hatamı yaptım diye. gücüm kalmadı.. pazartesi alacaklar yavrumu. Allah sizin evlatlarınızı korusun size kavuştursun... Kendinize çok iyi bakın..
canım çok üzüldüm, inşallah tez zamanda iyileşir ve yeni sağlıklı bir bebişe kavuşursun.
inşallah allahım diğerlerinin bebişlerine sağlık verir...
Aldım mesajını teşekkür ederim a.s. değerlendiricem inş.
Bu arada arkadaşlar nelere dikkat ettiğinizi özel olarak neler yiyip içtiğinizi paylaşırsanız hepimiz eksiklerimizi anlarız ve yardımcı oluruz birbirimize ne dersiniz_?
aslında hepiniz biliyorsunuzdur bunları,yinede yazayım. benim doktorum kola kahve yok dedi. içindeki kafein bebeğin gelişimini engelliyormuş. açık çay olabilir dedi. meyve,tavuk balık yoğurt süt yeşillik yumurta(2günde bir) ve fındık ceviz badem yenecek. turşu tatlı hamur kızartma yasak.bebeğe faydası yok,anneye zararı çokmuş.
bide bi yerde okumuştum nacizane tavsiyem, hamileliğinde "İnsan Suresi"ni dinleyenin bebeği akıllı uslu, "Yusuf Suresi"ni dinleyenlerin de bebeği güzel oluyormuş. ben netten dinliyorum. toplam yarım saat sürüyora.s.
Kızlar sizin kendi hesabınızla ultrason görünümü eşleştimi yani aynı haftayamı denk geliyor yoksa fark oluyormu_?
Meltem bu arada benimde sat 5 Ağustos fakat henüz ultrasona girmedim.Girince yazarım inş.ah ah bi görseydim boyunu posunu bebişimin:):):)

canım benim hesabıma göre 7+6 idi doktora gittiğimizde. ama doktor 7+1 dedi. ama 1 hafta önce 1 hafta sonrası normalmiş.kaydirigubbakcemile5

canım çok üzüldüm, inşallah tez zamanda iyileşir ve yeni sağlıklı bir bebişe kavuşursun.
inşallah allahım diğerlerinin bebişlerine sağlık verir...

aslında hepiniz biliyorsunuzdur bunları,yinede yazayım. benim doktorum kola kahve yok dedi. içindeki kafein bebeğin gelişimini engelliyormuş. açık çay olabilir dedi. meyve,tavuk balık yoğurt süt yeşillik yumurta(2günde bir) ve fındık ceviz badem yenecek. turşu tatlı hamur kızartma yasak.bebeğe faydası yok,anneye zararı çokmuş.
bide bi yerde okumuştum nacizane tavsiyem, hamileliğinde "İnsan Suresi"ni dinleyenin bebeği akıllı uslu, "Yusuf Suresi"ni dinleyenlerin de bebeği güzel oluyormuş. ben netten dinliyorum. toplam yarım saat sürüyora.s.

canım tavsiyelerin için sağol şimdi bende netten indirip cep tel.yüklüycem hem heryerde dinlerimkaydirigubbakcemile5

hayirli geceler hanimlar a.s.

inşaAllah herkes iyidir..bende mide yanmalari haricinde iyiyim hamdolsun..bide ufak ufak sancilarim oluyor :S

cerencim tavsiyelerin için cok sagol..bende dinlicem inşaAllah :KK66: cocuk icin hatim yapmakta cok iyimiş..hatimede basladim..Rabbim saglikla,hayirla,mutlulukla kucagimiza almamizini nasip etsin bebişlerimiziii :)

günaydın arkadaşlar yeni bir hafta her haftaya heyecanla başlıyoruz.inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.

günaydın arkdaşlar son 3-4 gündür geçen kusmalarım dün sabah itibari ile tekrardan baş gösterdi ne yesem anında çıkarıyorum ......şimdi daha bişey yemedim safra çıkardım bugün kontrolum var doktora gittiğimde diyeceğim

günaydın arkdaşlar son 3-4 gündür geçen kusmalarım dün sabah itibari ile tekrardan baş gösterdi ne yesem anında çıkarıyorum ......şimdi daha bişey yemedim safra çıkardım bugün kontrolum var doktora gittiğimde diyeceğim

gunaydın canım benımde dun akşamdan berı felaket mıdem devamlı cıkarıyorum bu sabahda eşimin işyerıne yardıma geldım ama zor duruyorum ne zaman bıtıcek bu bulantılar yakafamçokkarıştı

Herkese günaydın.dırımkızı safra nasıl çıkardın merak ettim.tehlikeli bişeymi.inş değildir.
Ya bende 2 gündür doru dürüst bişi yiyemedim midem boş bulantı yüzünden canım hiçbişi istemiyo.Bulantıları hafifletmek için leblebi yiyin kızlar bende işe yarıyo yediğim an kesiliyo bulantı bi arkadaşım tavsiye etti banada sizde de işe yarar inş deneyin derim.

gunaydın canım benımde dun akşamdan berı felaket mıdem devamlı cıkarıyorum bu sabahda eşimin işyerıne yardıma geldım ama zor duruyorum ne zaman bıtıcek bu bulantılar yakafamçokkarıştı

birbilsem cnm ne olacak geçti dedim ama yokkkkk geçmemişşşş

Herkese günaydın.dırımkızı safra nasıl çıkardın merak ettim.tehlikeli bişeymi.inş değildir.
Ya bende 2 gündür doru dürüst bişi yiyemedim midem boş bulantı yüzünden canım hiçbişi istemiyo.Bulantıları hafifletmek için leblebi yiyin kızlar bende işe yarıyo yediğim an kesiliyo bulantı bi arkadaşım tavsiye etti banada sizde de işe yarar inş deneyin derim.

cnm dün bütün gün yediğim şeyleri çıkardım aksam en son bir elma yedim su içtim onu bile çıkadım ....sabahda safra mide özsuyu cnm sarı bir su aç karnına kustum
leblebide yedim fayda etmiyor cnm .....rabbim hepimize kolaylık versinnnnn

ay annesi boncugunu özlemişşşşş :)

Özledim valla. 25 Ekim gelsin diye dörtgöz bakıyorum :)

Canım çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Ne denir bilmiyorum ama Allah sana en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Hepimize hamişliklerimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah...

Herkese bulantısız , sağlıklı bir hafta diliyorum. Benim 3-4 gündür mide bulantılarım çok şükür azaldı. Hatta soğan kokusu duymazsam hiç olmuyo diyebilirim. Hafta sonu yemek aptım ama soğanlarını eşimi kavurttum :) Bi sorun olmadı çok şükür. 10+3 olduk. Doktor 12.haftada biter demişti. Sanırım 12'ye yaklaştıkça bitmeye başladı. Herkese mide bulantısız, sorunsuz, sağlıklı bi hafta diliyorum...

canım öğrendiğimden beri 3kere gittim ama ilk gittiğim başka dr. onu beğenmedim değiştirdim şimdi tekrar haftaya gidicem test istedi benden bugün onları yaptırdım haftaya onlarda bakacak canım inşallah bir problem çıkmazda içim rahat eder bu sefer gittiğinde sendende kesin ister tahliller bide kalp atışını duyarsın insan müthiş heycanlanıyor

ben de değiştirmek istiyorum doktoru. ama bir türlü karar veremedim. ne zor işmiş :KK43:
yine de ilk doktor 3 hafta sonra gel dediği için o tarihlerde gideceğim yenisine. benim planlı gebelik olduğu için öncesinde bir sürü kan ve idrar tahlilleri yapılmıştı. tekrar ne zaman isterler bilmiyorum.

testlerin için de endişelenme fazla. inşallah düzgün çıkar :) annelik böle bir şey herhalde sürekli endişeleniyor insan:) ben de şimdi kalp atışını bekliyorum heyecanla dediğin gibi bu sefer duyarım inşallah:)

kaç haftalık oldu senınkı bende 6. haftada ıstemıstı testelerı sımdı 8. haftadayım bu hafta sonu testlerın sonucu ıle bırlıkte gıdecegım ıns bı problem yoktur...

X