- 29 Eylül 2008
- 19
- 0
derya cetin ya sizin yaptiginiz siteden yaptim linki kopyaladim koydum kilo bolumunde hala olmuyor neden acaba
dogru yeri kopyalamamis olabilirsin yada herhangi bir yerini eksik doldurmus olabilirsin bi daha dene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derya cetin ya sizin yaptiginiz siteden yaptim linki kopyaladim koydum kilo bolumunde hala olmuyor neden acaba
günaydın mayıs anneleri ve bebişleri bende 10+1 günlük hamileyim bulantılarım hala devam ediyor 10 haftalık olup bulantı kusma v.b şikayetleriniz varmı
bide folik asiti ne zaman kullanmaya başladınız ve kullanmaya devam ediyormusunuz çünkü bir yerde 8 haftadan sonra gerekli olmadığını yazmış doktor.
aynen bende işyetim uyumama az kaldı acayip uyku yapıyor ya mide bulantım almış başını gidiyor keşke bu dönemde izinli olsak hehehe ne güzel olur yaa
arkadaşlar size bir sorum olacak 5+5 haftalık hamileyim ve dr ne zaman gitmem gerekli hemşire arkadaşım biraz bekle 7. haftada git dedi sizde beklemelimiyim folik asit kullanıyorum sadece
kızlarrrrrrrrrr nasılsınızzz ben bugüne kusmadannn basladımmmmm çalışan hamile bayanlarrr allah sabır versinnn
kızlar bebişimin resmini koymadan duramadım baktıkça doyamıyorum bu minik benim içimdemi die sorup duruyorum kendime çok güzel bi duygu kızlar maşallah deyin kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
arkadaşlar size bir sorum olacak 5+5 haftalık hamileyim ve dr ne zaman gitmem gerekli hemşire arkadaşım biraz bekle 7. haftada git dedi sizde beklemelimiyim folik asit kullanıyorum sadece[/QUO
canım bende 4+3 ken gittim pek kese bile görülmedi doktor 6.haftada gel dedi.bende 7.haftada gittim hem bebeği hem kalp atışlarını gördüm.bende sadece günde 3 kez folik asit kullanıyorum.şu an gitsen bile net bişey söylemiyor doktor
arkadaşlar size bir sorum olacak 5+5 haftalık hamileyim ve dr ne zaman gitmem gerekli hemşire arkadaşım biraz bekle 7. haftada git dedi sizde beklemelimiyim folik asit kullanıyorum sadece[/QUO
canım bende 4+3 ken gittim pek kese bile görülmedi doktor 6.haftada gel dedi.bende 7.haftada gittim hem bebeği hem kalp atışlarını gördüm.bende sadece günde 3 kez folik asit kullanıyorum.şu an gitsen bile net bişey söylemiyor doktor
canım çok teşekkür ederim ilgin için haftaya giderim o zaman bende günde üç defa folikplus kullanıyorum teşekkür ederinm canım sorunsuz huzurlu hamilelik geçirmeni dilerim:1hug:
canım çok teşekkür ederim ilgin için haftaya giderim o zaman bende günde üç defa folikplus kullanıyorum teşekkür ederinm canım sorunsuz huzurlu hamilelik geçirmeni dilerim:1hug:
canım inşallah hepimizde sağlıklı huzurlu hamilelik geçirip bebişlerimizi alırız.çok heyecanlı bişi.bide kusmalarım olmasa herkes kilo alıyor ben hala aynıyım inş.geçer kısa zamanda.