- 17 Temmuz 2008
- 29
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim dün kontrolüm vardı kalp atışını duymak için.Öyle bir şokla karşılaştım ki hala kendime gelemiyorum. Bebebğimin İKİZ olduğunu öğrendim.Yani şimdi bebeklerim oldu.çok sağlıklılar maşallah ama ben çok şakınım fisfisfis
mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum benimde günüm 8 gün geçti ama negatif çıkar diye korkuyorum acaba test yapsam mı?
selam hepınıze bende dun gıttım kontrole 8 haftalık olmuş bebışlerım ama cok bulantım var durmadan cıkarıyorum ve hıcbırşey yıyemıyorum
kızlaar acil yardıma ihtiyacım var.11 ağustos sat. ancak geç döllenme olduğu için bhcg sonucuna göre 19 eylülde yaptırdığım tahlilin sonucu 324 çıktı.yani 3 haftalık falan.2 gün sonra lekelenme tarzı kanmam oldu 22 eyllde birdaha ypıldı değerim 261 e düştü kanamam adet kanaması gibi devam ediyor.progestan iğnesi yapıldı.bugün tahlilin sonucu 301 yükselme var..nedir bu şimdi bebeğim kurtulabilirmi yoksa dış gebelikmidir...böyle bişey yaşayan oldumu aranızda..kusura bakmayın panikden yazım yanlışlarım olmuştur..böyle bişeyi tecrübe eden varsa nolur cvbınızı esirgemeyin..çok zor durumdayım(((((
kıslar slm.ben de 7 haftalığı geçti hamileliğim sata göre ama doktor evelsi hafta 6 demişti.yani şuan 7 doğru.bugün doktora gittim.keseyi evelsi hafta görmüştük.bugün biraz daha büyümüş gördük çok güzel dedi doktor ama bebek tam görünmüo yani okadar olmamış daha tam olmamış .bayramdan sonrayı beklicez dedi bebeği tam görürsek sorun yok dedi.bakalım hayırlısıyla bayram geçsin bir an önce görelim heyecandan duramıom.ultrason resmine bakıp bakıp duruom.sizce bu normal dimi bi anormallik yoktur yani.doktor yok dedi.ama ne zaman büyüycek ya bebişimiz.hemen büyüsün.nasıl geçcek zaman :))
arkadaşım acaba daha önce usg çekilip tek kesemi görmüştünüz. ben 10 gün önce gittiğimde tek keseydii 1 hafta sonra ise 3 kese gördük. içi daha boş ama bilemiyoruz tabii dolarmı. cuma günü belli olacak. inşallah hayırlısı olur
kızlaar acil yardıma ihtiyacım var.11 ağustos sat. ancak geç döllenme olduğu için bhcg sonucuna göre 19 eylülde yaptırdığım tahlilin sonucu 324 çıktı.yani 3 haftalık falan.2 gün sonra lekelenme tarzı kanmam oldu 22 eyllde birdaha ypıldı değerim 261 e düştü kanamam adet kanaması gibi devam ediyor.progestan iğnesi yapıldı.bugün tahlilin sonucu 301 yükselme var..nedir bu şimdi bebeğim kurtulabilirmi yoksa dış gebelikmidir...böyle bişey yaşayan oldumu aranızda..kusura bakmayın panikden yazım yanlışlarım olmuştur..böyle bişeyi tecrübe eden varsa nolur cvbınızı esirgemeyin..çok zor durumdayım(((((
canım umarım bebişe bişi olmaz
ben de hamileydim 6 haftalık ctesi dr gitmek için hazırlandım
wc ye girdim kahve rengi kanamam olmuş
hemen dr gittim ultrasonda baktı dr 6 haftalıksın ama 3 haftalık görünüyor dedi.gelişim bozukluğu olabilir yada geç döllenmiştir dedi.düşük tehliken var eve git yataktan hiç çıkma dedi.eve gittim kapıdan girergirmez bir kan geldi kotum kan içinde oldu.hemen hastaneye acile gittik dr kontrol ederken meleğim düştü.dr gelişim bozukluğu sonucu düştü dedi
allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin.hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım
bugüne randevu aldım keseyi görebilirmi 3. hafta civarında bilmiyorumki...bi sorun var tabi sabredip beklemekten başka bişey gelmiyor elden çok teşekkür ederim. bu ikinci düşüğüm ilkinde de 7.haftalıkken kalp sesini alamadık ama bana bağışlarsa mucize olacağını biliyorum[/QUOTE
canım inşallah herşey yolunda gider kalbini ferah tut.dikkat de et kendine
canım bebişlerim demişsin. ikizmiydi seninki. ikizse keseleri ne zaman gördünüz. yani benim 1 kese iken 3 olduda. eşim benzerim varmı merak ediyorum:)
kalp atımlarını gördün mü
bu arada bulantı eğer ikiz bekliyorsan normal çünkü senin hcg değerin bizimkilerden yüksek.. çok geçmiş olsun