bende bugün tahlil sonuçlarını aldım guatr yüksek çıkmış yarın gene kan verecem dr korkma bişey olmaz ilaç kullanman gerekebilir dedi kızlar sizde böyle bi problem varmı(olmasın inşallah)
merhaba kızlar.ben hamiş olduğumu geçtiğimiz perşembe yani 5 gün önce öğrendim.son adet tarihim 19 ağustos.eğer doğru hesapladıysam ben de mayıs annesi olucam.ilk öğrendiğim gün kanda hcg 459.99 çıkmıştı.doktorum dün tekrar istedi,bugün aldığım sonuçta hcg 3757 progesteron da 26 çıktı.herşey normal görünüyormuş.herkese kolay ve sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum.
hayirli geceler hanimlar a.s.
öncelikle midesi bulanan arkadaslara tekrar gecmis olsun demek istiyorum..bugun bi ara midem bulanir gibi oldu..cok fenaydi..garip garip kokular gelmeye basladi burnuma..hemen cama ciktim derin derin nefes aldim,kolonya sürdüm,yüzümü yikadim ve yattim..cok sukur gecti hemen..ama azcikta olsa ne cektiginizi anladim..lütfen dikkat edin kendinize a.s.
cerencim nasıl gidiyor? ben yarın muayeneye gidicem kadın doğumcuma. inşallah güzel sonuçlar alırım . ve tabii hepimiz de hep iyi haberler alırız doktorlarımızdan. bence seninkini de sıkıştır da baksın usg ile. ne kadar merak ediyorsundur şimdi.
arkadaşım senle haftamızda aynı bilgilerimizde:) benimde bulantım yok senin de:) belki aynı gün doğururuz:) allah o günleri göstersinde:) sen son günlerde hiç hcg ve progesteron baktırdın mı
merhaba kızlar.ben hamiş olduğumu geçtiğimiz perşembe yani 5 gün önce öğrendim.son adet tarihim 19 ağustos.eğer doğru hesapladıysam ben de mayıs annesi olucam.ilk öğrendiğim gün kanda hcg 459.99 çıkmıştı.doktorum dün tekrar istedi,bugün aldığım sonuçta hcg 3757 progesteron da 26 çıktı.herşey normal görünüyormuş.herkese kolay ve sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum.
aman olmasin bulantin :) 2-3 dakika bana yetti artti bile :) benim dogum 11 mayis gibi görünüyor :) tabi otomatik hesaplayicilarin yalancisiyiz :) belli olmaz bu işler dimi :) hayirlisiyla sagliklisiyla olsunda :)
canim geçen hafta testleri yaptirdim..yarin doktora gidip alicam test sonuclarimiyazarim burayada a.s.