2009 Mayıs Anneleri

bende bugün tahlil sonuçlarını aldım guatr yüksek çıkmış yarın gene kan verecem dr korkma bişey olmaz ilaç kullanman gerekebilir dedi kızlar sizde böyle bi problem varmı(olmasın inşallah)

canim ben sonuclarimi çarsamba günü alicam..ozaman söylerim bişi varsa

hanimlar bu arada birbirimize hamilelik ve bebeklerle ilgili okudugumuz kitaplari önerelim diyorum :)

ben suanda Dr.Adil Asimgil'in "bebegimi büyütüyorum" isimli kitabini okuyorum..cok hoş bir kitap..ana basliklari şöyle:

-kadin sagligi ve hastaliklari
-gebelik (biyolojik,psikolojik olaylari,beslenme,testler,hastaliklar,doguma hazirlik)
-dogum
-lohusalik
-cocuk sagligi ve hastaliklari (epey ayrintili olarak anlatiyor)

Ben gebenin el kitabi diye birşey okuyorum bütün konulardan bahsetmişler.ama 20 ye kain doktor yazmiş isimleri aklimda değil.

merhaba kızlar bende prof. glade ve birkaç tane daha doktor var yabancı yazarları hafta hafta gebelik diye bir kitap cok aydınlatıcı herkeze tavsiye ederim.okuyunca aklımda soru işaretleri kalmıyor.

merhaba kızlar.ben hamiş olduğumu geçtiğimiz perşembe yani 5 gün önce öğrendim.son adet tarihim 19 ağustos.eğer doğru hesapladıysam ben de mayıs annesi olucam.ilk öğrendiğim gün kanda hcg 459.99 çıkmıştı.doktorum dün tekrar istedi,bugün aldığım sonuçta hcg 3757 progesteron da 26 çıktı.herşey normal görünüyormuş.herkese kolay ve sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum.

canım hayırlı olsun. inşallah sağlıkla kucişine alırsın bebişini..

arkadaşım senle haftamızda aynı bilgilerimizde:) benimde bulantım yok senin de:) belki aynı gün doğururuz:) allah o günleri göstersinde:) sen son günlerde hiç hcg ve progesteron baktırdın mı

meltemcim sağol.allah hepimize bebişlerimizin mis kokusunu sağlıkla nasip etsin.kaydirigubbakcemile5

selam mayıs anneleri, kader arkadaşlarım nasılsınız?hihoyyyt ben iyiyim çok şükür. daha bebişimi göremedim ama:1no2: doktorum uyuşuk galiba biraz. bayramdan sonra gel dedimirmirmirmir bulantım filan da yok diye diye başlatacam galiba:mymeka: bugün birazcık oldu. ama çabuk geçti.
bu arada bu kitap ismi işini iyi yapmışsınız. ben daha almadım ve kararsızım alternatif çok olunca. fikir edinirim sizlerden böylece.a.s.

cerencim nasıl gidiyor? ben yarın muayeneye gidicem kadın doğumcuma. inşallah güzel sonuçlar alırım . ve tabii hepimiz de hep iyi haberler alırız doktorlarımızdan. bence seninkini de sıkıştır da baksın usg ile. ne kadar merak ediyorsundur şimdi.

ayy evet çok merak ediyorum ama bayramdan sonra deyince, ozamana kalp atışları da başlar diye düşündüm. ikisini beraber görürüz inşallahkaydirigubbakcemile5 sende güzel sonuçlarla dön inşallah yarın

arkadaşım senle haftamızda aynı bilgilerimizde:) benimde bulantım yok senin de:) belki aynı gün doğururuz:) allah o günleri göstersinde:) sen son günlerde hiç hcg ve progesteron baktırdın mı

aman olmasin bulantin :) 2-3 dakika bana yetti artti bile :) benim dogum 11 mayis gibi görünüyor :) tabi otomatik hesaplayicilarin yalancisiyiz :) belli olmaz bu işler dimi :) hayirlisiyla sagliklisiyla olsunda :)

canim geçen hafta testleri yaptirdim..yarin doktora gidip alicam test sonuclarimi yazarim burayada a.s.

ARKADAŞLAR MRH.BENİMDE 5+1 bugün cum doktora gitcez görürmüyüz bilmem.bende aksi bişey olcak diye korkuyorum bnde bulantı falan biey yok,sadece dünden beri kasıklarım sızlıyor gibi oda beni korkutuyor.onun dışında bi sıkıntım yok şüür.herkesin iyi bişekilde geçer inşaaalah.meleklerimizi alırız kucağımıza .

Merhaba arkadaşlar bende yarın dr. gidicem inşallah iyi haberler getiririm sizlere bakalım hem kaç haftalık olduğunu öğrenicem çok tedirginim inşallah kötü bir şey çıkmaz

canım seninle durumumuz aynı bende geçen perş.günü öğrendin yarın dr. tekrar gidicem inşallah değer yükselmiştir:Saruboceq:.senden dr. başka testler istedimi?

arkadaşlar merhaba bende bugün 7 haftalığım cuma randevum var 2.gidişim ilkinde sadece kese görmüştük şimdi kalp atışlarını.inşallah herşey yolundadır.hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla alırız inşallah.

tamam canım. benim 12 mayıs doğum:) bakalım kim önce doğuracak.:) bu arada benim 1 kesem 3 kese olmuş nasıl olduysa. bana dua ed,nde cum usg çekilecek. iyi sonuçlarla geleyim.

kıslar slm.ben de 7 haftalığı geçti hamileliğim sata göre ama doktor evelsi hafta 6 demişti.yani şuan 7 doğru.bugün doktora gittim.keseyi evelsi hafta görmüştük.bugün biraz daha büyümüş gördük çok güzel dedi doktor ama bebek tam görünmüo yani okadar olmamış daha tam olmamış .bayramdan sonrayı beklicez dedi bebeği tam görürsek sorun yok dedi.bakalım hayırlısıyla bayram geçsin bir an önce görelim heyecandan duramıom.ultrason resmine bakıp bakıp duruom.sizce bu normal dimi bi anormallik yoktur yani.doktor yok dedi.ama ne zaman büyüycek ya bebişimiz.hemen büyüsün.nasıl geçcek zaman :))

bide bayramda ziaretlerin iptal dedi.günde bir saatten fazla ayakta durmayacaksın yürümeyeceksin dedi.dinlenceksin.eğilip kalkmıcan dedi.ağır kaldırmıcan dedi.bir sürü şey işte. :)) hayırlısıyla büyüsün de bebişim ben hep yatarım.kanamam lekelenmem de yok allaha şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…