2009 Mayıs Anneleri

evet size böyle merhaba demiştim:çok üzgünüm:
tüm mutluluğumla,sevincimle:dance:
ama dün düşük yaptımsenağlama
bebeim gelişim bozukluğu sonucu düştüsenağlama
allah sizlere yaşatmasın:Saruboceq::Saruboceq:

canım geçmiş olsun. çok üzüldüm. hep ne dedik allah sağlıklı ,sıhhatli bebekler ve hamilelik versin diye. böylesi hayırlıymış ve üzülme demekten başka birşey gelmiyor elimden. tekrar geçmiş olsun canım.umarım birdahaki hamileliğinde böyle birşey yaşamaz ve bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.

kızlar günaydın. yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz allah sağlıklı bebekler ve hamilelikler versin hepimize.

arkadaşlar hamileikten dolayı sizin vücudunuzda kızarıklık türünde lekeler oluştumu:KK43:

arkadaşlar meraba,gizemcim geçmiş olsun üzme kendini kısmet değilmiş hayırlısı olsun inşallah bir dahaki hamileliğin sağlıklı olur bende düşük yaptım çok zor biliyorum 2.aşılamadaki hamileliğim düşükle sonuçlandı bilirim acısını sıkma arkadaşım canını tekrar geçmiş olsun

merhabalar kızlar
bugün doktoruma gittim
dr bebeğimin kalp atışlarını gördü, ben de bebişimi gördüm
çok mutluyum, 7 hafta oldu bizlere
Allahım hayırlısını versin hepimize

merhabalar kızlar
bugün doktoruma gittim
dr bebeğimin kalp atışlarını gördü, ben de bebişimi gördüm
çok mutluyum, 7 hafta oldu bizlere
Allahım hayırlısını versin hepimize

canım hayırlı olsun. bebişinin kalp atımı hızlımıydı dikkat ettin mi. kaç atıyordu

kızlar, güzel anne adayları hepinize merhabalar.
iki gün arayla yaptırdım bhcg testini. ilkinde 86 ikincisinde 183 çıktı. eşim artık devam etmeme izin vermiyor bu kan testlere. kafayı yedin diyor. doktoruma da ancak haftaya cumartesi gidebileceğim. bugün 4+5 günlük oldu son adet tarihime göre. ama sağ kasığımda ara ara ağrı sızı batma hissediyorum. bazen de karnımda gaz gibi ağrı oluyor. başka sayfalarda bunun riskli olduğunu duydum. kayınvalidem de aaa o düşer o zaman dedi :KK43: nolur bir akıl verin. sağda ya da solda batma hissedeniniz hiç mi yok, bunlar kanama olmadığı sürece normal diye biliyorum. ama yine de dr.a gidene kadarki günler geçmez benim için. bir tek siz varsınız beni anlayacak. yardımmmmmmmmmmmm

iki gün arayla yaptırdım bhcg testini. ilkinde 86 ikincisinde 183 çıktı. eşim artık devam etmeme izin vermiyor bu kan testlere. kafayı yedin diyor. doktoruma da ancak haftaya cumartesi gidebileceğim. bugün 4+5 günlük oldu son adet tarihime göre. ama sağ kasığımda ara ara ağrı sızı batma hissediyorum. bazen de karnımda gaz gibi ağrı oluyor. başka sayfalarda bunun riskli olduğunu duydum. kayınvalidem de aaa o düşer o zaman dedi :KK43: nolur bir akıl verin. sağda ya da solda batma hissedeniniz hiç mi yok, bunlar kanama olmadığı sürece normal diye biliyorum. ama yine de dr.a gidene kadarki günler geçmez benim için. bir tek siz varsınız beni anlayacak. yardımmmmmmmmmmmm

arkadaşım hepimiz az ya da çok yaşadık bu şikayetleri. ben kendi adıma söyleyeyim hala daha bazen hissediyorum. bunlar kötü belirtiler değil. ben de 4. 5. ve 6. haftalarda aşırı şişkinlik, gaz, kasılmalar hissettim. hatta karnımın alt kısmında sürekli bir faaliyet var gibiydi. doktorum normal olduğunu söyledi. şimdi de oluyor ama midem o kadar kötü ki bütün bunları gölgede bırakıyor. bence senin esas sorunun kayınvaliden.. sanırım çocuğu kabullenmek istemiyor. ama bu onun sorunu ve bırak onun sorunu olarak kalsın. sen hiç üzerine alınma. bebişinin sağlıklı olmadığını düşünmen için hiçbir sebebin yok. takılma bunlara sen. bebişin gayet sağlıklı ve babaannesi kabul etse de etmese de GELİYOOOR:emir_bebek::nazar:

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar
zor bir durum allahıma şükür olsun 1 oğlum var o beni teselli etti
ama onu benimdemiştim daha çok küçüktü ama benimsemiştim
güzel hayellerimiz vardı.ama herşeyden önce sağlıklı olmasıydı
herzaman allahım hayırlı ve sağlıklıysa onu bana ver diye dua ettim
malesef değildi.
kendinize çok dikkat edin stresten uzak durun,sigara içmeyin
allah hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin
kimselere düşük acısını yaşatmasın

canım inan karın ağrısı konusunda benim kadar kafayı yiyemezsin emin ol. ben 7 haftalık oldum ve karnımın ağrımadığı 1 gün yok. tabii insanın sinirleri bozuluyor ve bunu sadece çeken biliyor. her an düşecek sanıyorsun. ağrılar kanama olmadıkça normal deniyor. ama ben 2 haftadır yatıyorum dr yat dediği için. benimki tüp bebek. sende canını sıkma. ama dinlen kendini yorma. bol su iç. forumda bir bayan ben 12 hafta olana kadar ağrı çektim demişti. kendine iyi bak canım. moralini yüksek tut

kızlar Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kavuşun bebeklerinize...
benim 10 aylık bir kızım var...
ama ablam hamile üstelik ilk geceden kalanlardan daha 1,5 aylık evli...
onuda aranıza katmak istedim teyze olacağım sizlerle paylaşmak istedim..
Allah hepinizin yardımcısı olsun...

bende bugün tahlil sonuçlarını aldım guatr yüksek çıkmış yarın gene kan verecem dr korkma bişey olmaz ilaç kullanman gerekebilir dedi kızlar sizde böyle bi problem varmı(olmasın inşallah)

canım bak hersey yolunda esın bu konuda haklı kafana fazla takıyosun bencede ben 6+2yım hala kasık agrılarım var ama bunlar normal cnım merak etme bende drun basına kac kere ekşidim bu sebebten gereksız endıse bunlar dedı hepsı normal dedı cunku rahım esnedıgı için agrı batma normal dedı takma cnım kafana bu kadar kendıne zarar verceksın 2canlısın unutma sakın :ecrin_bebek::teselli:

slm kıslar bende 7 hftlk hamişim.ağrılar ben de de çok yoğun bel karın ağrısı çok.doktorum kanama leke olmadığı sürece çok normal dedi nolur bunlarla üzmeyin bakiimm bebişlerinizi.allah hepimize sabır ve kolay hamilelik versin .bebişlerimizde sağlıkla büyüsün doğsun :))

canım takma o kadar kafana ama tedbirli de ol tabii. o ağrılar gördüğün gibi hemen hemen hepimizde var ve normaller. sen sakın stres olma. yoksa normalde masum olan ağrılar yüzünden girdiğin stres bebeğine yansır ve onu da üzersin.yerimseniben

hayirli geceler hanimlar a.s.

öncelikle midesi bulanan arkadaslara tekrar gecmis olsun demek istiyorum..bugun bi ara midem bulanir gibi oldu..cok fenaydi..garip garip kokular gelmeye basladi burnuma..hemen cama ciktim derin derin nefes aldim,kolonya sürdüm,yüzümü yikadim ve yattim..cok sukur gecti hemen..ama azcikta olsa ne cektiginizi anladim..lütfen dikkat edin kendinize a.s.

X