Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim bitanem. benimki tahminimce 4+4. acaba biz ne zaman görecez keseyi? neyse hayırlısıyla bi kantahlilinde göreyimde,onu da görürüz Allah'ın izniyle.
merhaba hanimlar a.s.
bugun doktora gittim şükür :) önce kesey gördük sonrada bebişi gördük :) kalp atişlarinida gördü doktor..ilk resmini aldik bebişimin
geleyim doktorun söylediklerine..
-doktorum fazla kilo alimina kesinlikle karşi bir hanim..enfazla 12 kilo alicaksin dedi..buna göre kendini ayarla dedi..öyle cikolatalar gitsin börekler gelsin yapmak yok dedi..bunun bebege bi faydasi yok dedi..
-kalsiyum,protein ve vitamin içeren şeylere agirlik ver dedi..
-kahve ve kola 1 bardaktan fazlasi yasak dedi..
-oruc tutabilirsin dedi..eger kendini cok yorgun hissetmiyorsan,acikmiyorsan tutabilrsin dedi..cünkü bebek daha cok kücük dedi..
-iftardan sahura kadar bolbol su iç dedi..
-bol meyve ye dedi..
-folikasitle vitamin verdi..ben solgarin folik asitini almiştim..onu sonra icersin diyip baska bi folik asit verdi..
-kabizlik cekebilirsin dedi..cünkü mtabolizman yavasliyor dedi..kabizlik için en iyi çözüm yemekten önce salata yemek dedi..salata bagirsaklarini acar dedi..salatadan sonra yedigin herşey daha cabuk dişari atilirmiş..
işte testler mestler verdi..haftaya carsamba gene gidicem..testleride ozaman alicam inşaAllah..
cok ilginç bir duygu gerçekten o minicik şeyi görmek :ecrin_bebek: hala bulutlarda gibiyim :) Rabbim saglikla herkese nasip etsin inşaAllahhhh a.s.
merhaba hanimlar a.s.
bugun doktora gittim şükür :) önce kesey gördük sonrada bebişi gördük :) kalp atişlarinida gördü doktor..ilk resmini aldik bebişimin
geleyim doktorun söylediklerine..
-doktorum fazla kilo alimina kesinlikle karşi bir hanim..enfazla 12 kilo alicaksin dedi..buna göre kendini ayarla dedi..öyle cikolatalar gitsin börekler gelsin yapmak yok dedi..bunun bebege bi faydasi yok dedi..
-kalsiyum,protein ve vitamin içeren şeylere agirlik ver dedi..
-kahve ve kola 1 bardaktan fazlasi yasak dedi..
-oruc tutabilirsin dedi..eger kendini cok yorgun hissetmiyorsan,acikmiyorsan tutabilrsin dedi..cünkü bebek daha cok kücük dedi..
-iftardan sahura kadar bolbol su iç dedi..
-bol meyve ye dedi..
-folikasitle vitamin verdi..ben solgarin folik asitini almiştim..onu sonra icersin diyip baska bi folik asit verdi..
-kabizlik cekebilirsin dedi..cünkü mtabolizman yavasliyor dedi..kabizlik için en iyi çözüm yemekten önce salata yemek dedi..salata bagirsaklarini acar dedi..salatadan sonra yedigin herşey daha cabuk dişari atilirmiş..
işte testler mestler verdi..haftaya carsamba gene gidicem..testleride ozaman alicam inşaAllah..
cok ilginç bir duygu gerçekten o minicik şeyi görmek :ecrin_bebek: hala bulutlarda gibiyim :) Rabbim saglikla herkese nasip etsin inşaAllahhhh a.s.
ojelifıstık, buğünmü dinledin kalp atışları?
senin kaç hafta bebişin
ben de 1 hfta sonra gidecem
inşallah her şey iyi olur
benim bebiş doktora gittiğimde 6+6 idi.bugün 7+1 olduk.iyi olur herşey merak etme.zaman ne çabuk geçiyor.daha hamile olduğumu öğrendiğim dün gibi...:dance:
kızlar bugun 4 te randevum var.İlk defa gidicem..
bugun 6+0 ım kese gorunur dımı ama kalp atısları dınlenırmı?
Allahım ınsallah bır problem yoktur coooook heyecanlıyım
canım ben 5 haftalıkken gittim kese görünüyordu ama çok küçük o yüzden daha sonraya randevu verdi kalp atışları için muhtemelen seninkide görünüyordur
evet canım zaten 3 aylık oluncaya kadar öyle olyuormuş.
bıraz abes olucak ama acımıyo dımı arkadasım