arkadaşlar merhabaa.s.ben yeni katıldım aranıza.adetim 3 gün geçti ve testler silik çıkıyordu giderek belirginleşiyor.bu aksam doktora gidicez.eğer varsa nasip olursa bende mayıs annesi olucam:Saruboceq:sizlere bi sorum var bugün biraz belim ve bacaklarım ağrıyor sizce normalmi?sizlerden de aynı seyi yasayan var mı?
bel bacak ağrğsı yaşamadım ama normal diye duydum. bence kesin hamilesin canım. gözün aydın:) :lepi:
merhabalar,şimdiden tebrikler . Ağrılar bende de olmuştu ama iki gündür yok . Duyduğum kadarıyla birçok kişide de oluyor.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz... Hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Benim 6+3'lük kara kuzum bu hafta sonu beni perişan etti İki gündür mide bulantısından ne haldeyim bi görseniz. Kusmak falan yok. Ama midem ayakta resmen... Salatalık , nane gibi ferahlatıcı şeyler yiyin diyolar... Başka tavsiyesi olan var mı?
arkadaşlar merhabaa.s.ben yeni katıldım aranıza.adetim 3 gün geçti ve testler silik çıkıyordu giderek belirginleşiyor.bu aksam doktora gidicez.eğer varsa nasip olursa bende mayıs annesi olucam:Saruboceq:sizlere bi sorum var bugün biraz belim ve bacaklarım ağrıyor sizce normalmi?sizlerden de aynı seyi yasayan var mı?
Ojelifıstık hayırlı olsun canım. Benimde kontrol 24 Eylül'de. Sanki vakit hiç geçmiyor. Kalp atışlarını duymak istiyorum biran önce...
geçer inşallah hayırlısıyla.ama gerçekten çok acaib birşey.içinde bir kalp atıyor varya.insan çok tuhaf oluyor.doktor böyle sesini açtı iyice.nasıl atıyor maşallah görsen bir.bugün keşke yine gitsemde yine dinlesem...5 hafta sonra gitcem ama bir daha.