2009 Mayıs Anneleri

merhabalar,şimdiden tebrikler . Ağrılar bende de olmuştu ama iki gündür yok . Duyduğum kadarıyla birçok kişide de oluyor.

arkadaslar sigarayı bırakmaya çalışanlar var aramızda ben 10 yıldır günde 1 paket sigara içiyordum fakat hamile olduğumu öğrendiğimden beri elime bile almadım bu konuda allen car adında birinin sigarayı bıraktırmanın kolay yolu adlı kitabi var okumanızı tavsiye ederim ben bıraktıktan sonra eşım okudu ve oda 1 haftadan beri içmiyor.biraz iradenizi zorlayın kızlar çünkü bebek ve bizler için cok zararlı

sigara konusunda herşey iradenizde. ben 2 sene oldu bırakalı.. ne hamileydim ne evli.. sadece hamile kaldığımda vucudumun temiz olmasını istedim ve bıraktım.. istemeniz yeter..

Evet aramiza katilan yeni katilan arkadaşlar hoşgeldiniz inş.hepimiz hayirlisiyla bebişlerimizi aliriz kucağimiza.benimde daha yeni 6 haftalik sayilir haftaya doktor kontrolüm ve tahlillerim var.

ooooooooo 3 gündür giremiyordum.maşallah aramıza bir sürü aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş. hepiniz hoşgeldiniz.hayırlı hamilelikler diliyorum hepinize..
bu arada bende cumartesi doktora gittim kızlar.bugün tam 7 haftalığım.kalp atışlarını dinledik. harika birşeydi.darısı sizlere hayırlısı ile..herşey yolunda çok şükür. doktor vitamin filan verdi.onları içeceğim.5 hafta sonra bir daha gideceğim.kan testleri filan yapacakmış.bakalım artık.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz... Hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Benim 6+3'lük kara kuzum bu hafta sonu beni perişan etti İki gündür mide bulantısından ne haldeyim bi görseniz. Kusmak falan yok. Ama midem ayakta resmen... Salatalık , nane gibi ferahlatıcı şeyler yiyin diyolar... Başka tavsiyesi olan var mı?

Ojelifıstık hayırlı olsun canım. Benimde kontrol 24 Eylül'de. Sanki vakit hiç geçmiyor. Kalp atışlarını duymak istiyorum biran önce...

bende yeşil elma yiyorum o zaman biraz rahatlıyor yoksa bendede şikayetler felaket boğazım bile tahriş oldu

evet canım bendede aynısı oldu bel ve hafif bacak ağrısı..kesi,n hamılesındır simdiden tebrık edeyımm

kızlar ben de felaket kötüyüm üç gündür. duyduğum her koku midemi bulandırıyor. temiz çamaşır kokusu bile. tuvalete mutfağa giremiyorum. sokağa çıkamıyorum. napıcam ben... bu arada sigarayı görmek bile istemiyorum (en iyi yanı bu işte).

ankakuşu, biz seninle aynı tarihte hamile kaldık galiba
son adet günüm 2 ağustostu
9 mayıs çıkıyor doğum tarihi inşallah
1 hafta sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz ama vakit geçmiyor ki
senin nasıl? gittinmi doktora

Ojelifıstık hayırlı olsun canım. Benimde kontrol 24 Eylül'de. Sanki vakit hiç geçmiyor. Kalp atışlarını duymak istiyorum biran önce...

geçer inşallah hayırlısıyla.ama gerçekten çok acaib birşey.içinde bir kalp atıyor varya.insan çok tuhaf oluyor.doktor böyle sesini açtı iyice.nasıl atıyor maşallah görsen bir.bugün keşke yine gitsemde yine dinlesem...5 hafta sonra gitcem ama bir daha.

ojelifıstık, buğünmü dinledin kalp atışları?
senin kaç hafta bebişin
ben de 1 hfta sonra gidecem
inşallah her şey iyi olur

ojelifıstık senin kaçıncı haftada duyuldu kalp sesi?? ben 6,5 haftalıkken gidicem dinletmeye.. duyulurmu acaba

duyulur canım 6,5 haftalık
benimde 5 haftalı dha çok yeniyiz teyzeleri
ama bana süpriz oldu 2.şuara düşünmüyordum
nasip kısmetmiş.çünkü oğlum çok küçük daha 2 ay sonra 2 yaşı bitirecek
allahım herşeyin hayırlısını ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…