2009 Mayıs Anneleri

merhaba herkeze bende dün öğrendim hamiş olduğumu
2 yaşında bir oğlum var.son adet tarihim 9 agustos sanırım ağustos ayında hamiş kaldım.
doğum mayıs görünüyor.allah hepimizin çocuklarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

merhaba ben 8 senelik evliyim ve 3haftalık hamileyim ilk bebeğim işanllah bende mayıs annesi olurum allah izin verirse eşim ve ben mayıs da doğum günumuz senemiz bile ayne inşanllah bebeğimiz de mayıs da doğar Hepimize hayırlı olsun mutluluktan uçuyoruuuuuuuuum

hepinize hayırlı olsun kızlar. inşallah hafta içinde bende bhcg testini yaptırıp iç rahatlığıyla aranıza katılacam:)a.s.

amanda amannnn yeni yeni arkadaslarimiz gelmişşşş :) hoşgeldiniz hanimlar hepiniz a.s.

inşaAllah mutlu huzurlu saglikli bir hamilelik gecirirsiniz ve bebişlerinizi saglikla keyifle mutlulukla kucaginiza alirsiniz a.s.

ay canim yaaaa..cok mutlu oldum senin adina..inşaAllah daha cok sevinçler mutluluklar yasayin ailece a.s.

bu arada kist için geçmiş olsun..inşaAllah doktorun dedigi gibi gebelik süresince geçer o da

hayirli olsun canim :) inşaAllah yegenimizide tez zamanda saglikli bi şekilde görürsün valla sorularina ancak p.tesinden sonra cevap verebilirim..doktora ogun gidicem inşaAllah :)

canlarım bişey soracam size; malum sık sık tuvalete çıkıyoruz.. peki idararı yaparken kasıklarda bir gerilme oluyormu sizde?

canim valla bende bişi yok..yada belkide vardir da hissedemedim :) lütfen takma kafana fazla..ama doktoruna sormayida ihmal etme emi a.s.

kızlar ben dr gitmedim henüz
sanırım 5 haftalık falanım
6 haf olayım öle gidicem
kendinizi nasıl hissediyorsuuz acaba
ben çok halsiz ve sürekli uyumak istiyorum
hafif miğde bulantısı benim erken başlar niğde bulantılarım gerci
haftaya kalmaz serilirim yerlere diye geliyor bana

kızlar hepinize merhaba. ben de sizler gibi mayıs ta alacağım bebeğimi kucağıma allah nasip ederse. hepimize sıkıntısız,rahat,sağlıklı bir hamilelik,kolay bir doğum ve sağlıklı bebişler diliyorum.

canım benim de son adet tarihim 10 ağustos. doğumlarımız yakın olacak allah nasip ederse. herkese ve bebişlerine sağlık ,mutluluk diliyorum.a.s.

angelmery,alsu,gizemmm ,yagmurrrr,cerencim,laluşka....

Ne güsel mayıs annelerimiz gün geçtikçe çoğalıyor....
Hepiniz hoşgeldiniz aramıza .Güsel paylaşımlarınızı bekliyoruzzzzzzzzza.s.a.s.

yeni gelen mayıs anneleri hoşgeldiniza.s. hayırlı olsun bir de urlalı hemşerim vardı ama ona hoşgeldin diyemedik küstürdük galiba kusura bakmayın kızlar ben kötüleşmeye başladım. bazen okuyorum ama yazamıyorum. mide bulantılarım çok kötü..

yeni gelen arkadaşlar sizler de muhtemel doğum tarihinizi listeye yazdırın da birbirimizi takip edebilelim: http://www.kadinlarkulubu.com/2009-...ebislerimizin-cinsiyetleri-t212304/index.html

evet aynı olacak senin herhangi bir rahatsızlığın varmı
baş dönmesi ve aşırı uyku hali

canım şu anda hafif bir karın ağrısı(daha doğrusu hassasiyet) ve sigarayı bırakmanın verdiği başağrısı dışında pek birşeyim yok. zaten daha çok erken.çoooooooook hafif de bir bulantı da başlasam mı başlamasam mı diye yokluyor arada.

arkadaşlar bende 4 eylülde öğrendim hamiş olduğumu. tüp bebiş ben,imki. ama malesef karın ağrım olunca ve progesteron seviyem 26- düşük olunca drum yat dedi. kalp atışına kadar yataktan kalkmayacağım. buırada sıkıntılarımızı paylaşalım. sizde varmı böyle sıkıntılar..

Melin canım çok mutlu oldum, ne kadar güzel inşallah bende haftaya duyacağım bebeşimin kalp atışını, Allahım tamamına erdirip bebişlerimizi kucaklarımıza aldığımızda bu günleri güüzel anı olarak yad edelim

canlarım bişey soracam size; malum sık sık tuvalete çıkıyoruz.. peki idararı yaparken kasıklarda bir gerilme oluyormu sizde?

sersoy 5.5 haftalık ebnim. benimde ağrım ve kasıklarda gerilme oluyor. ama sadece şidrarla değil normaldede ara ara olutyor. dr yatak istirahati önerdi. seninki ne dedi

bu arada göğüs ağrınız var mı veya gerilme. bende hiç yok. olmasıı gerekiyormu acaba bu aylarda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…