Eftalyasu ve diğer teyzeleriii...
Bebişimi ve kalp atışlarını gördüm
çokkkkkkkkk şkrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool:
Babasıyla beraber tarif edilemez bir mutluluk yaşadıksenağlamahepiniz de tek tek bu duyguyu yaşayacaksınız inş.. beni çok ii anlayacağınıza eminimm...
Kesesi,gelişimi herşeyi şu anda uyumlu görünüyor dedi dr um...
Yalnız sol yumurtalığımda kist oluşmuş.(Bu benim için sürpriz oldu ,yeni oluşmuş sanırım)3cm çapında o biraz tedirgin etti beni ama dr um
_önemli değil gebelik oluşturmuş olabilir, 10 cm e kadar büyüyebilir ve gebelik süresince kendiliğinden kaybolabilir dedi.Bebişe bir zararı yokmuş şkr...Hormon değişikliğinden oluşmuş olabilir...
İnş bu mutluluğum tamamına erişir..
Allahım hepimize hep böle güsel duygular tattırsın bu mübarek günlerde tadımızı bozmasınnn inş:1hug:
5 hafta ve 5 gün olduğunda doktora gittim keseyi gördük 9,4 mm olmuş
fakat bebek henüz gözükmedi
1 hafta 10 sonra gel kalp atışları dinleyeceğiz dedi
heyecanlıyım biraz korkum da var
sizin kaç haftalık acaba
bebek gözüküyormu ultrasonda?
canlarım bişey soracam size; malum sık sık tuvalete çıkıyoruz.. peki idararı yaparken kasıklarda bir gerilme oluyormu sizde?
merhaba herkeze bende dün öğrendim hamiş olduğumu
2 yaşında bir oğlum var.son adet tarihim 9 agustos sanırım ağustos ayında hamiş kaldım.
doğum mayıs görünüyor.allah hepimizin çocuklarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
evet aynı olacak senin herhangi bir rahatsızlığın varmı
baş dönmesi ve aşırı uyku hali
canlarım bişey soracam size; malum sık sık tuvalete çıkıyoruz.. peki idararı yaparken kasıklarda bir gerilme oluyormu sizde?