Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meltem cim baktım da kan grubumuz ve nick imiz hariç tüm bilgiler aynıııııı :))))))
canım şu anda hafif bir karın ağrısı(daha doğrusu hassasiyet) ve sigarayı bırakmanın verdiği başağrısı dışında pek birşeyim yok. zaten daha çok erken.çoooooooook hafif de bir bulantı da başlasam mı başlamasam mı diye yokluyor arada.
ayy sorma sigarayı bende bırakmaya çalışıyorum günde 1 tane içiyorum
ama 1 haftaya kadar miğde bulantılarım şiddetini arttıracağı için onuda içemeyeceğim
ilk hamileliğimde 7 haftalık olana kadar tek tük içtim.sonra birden miğde bulantılarım başladı ve sigaradan tiksindim hiç içmadim.evet şiddetli bir baş ağrısı mevcut bende de
mesela şu karın ağrım çok olmasada sık sık olması çok canımı sıkıyor. sizlerdede oluyormu.. kanamamı daha kötü acaba bu karın ağrısımı daha tehlike göstergesi. çok endişeliyim
kızlar ben dr gitmedim henüz
sanırım 5 haftalık falanım
6 haf olayım öle gidicem
kendinizi nasıl hissediyorsuuz acaba
ben çok halsiz ve sürekli uyumak istiyorum
hafif miğde bulantısı benim erken başlar niğde bulantılarım gerci
haftaya kalmaz serilirim yerlere diye geliyor bana
kızlar hepinize merhaba. ben de sizler gibi mayıs ta alacağım bebeğimi kucağıma allah nasip ederse. hepimize sıkıntısız,rahat,sağlıklı bir hamilelik,kolay bir doğum ve sağlıklı bebişler diliyorum.
yeni gelen mayıs anneleri hoşgeldiniza.s. hayırlı olsun bir de urlalı hemşerim vardı ama ona hoşgeldin diyemedik küstürdük galiba kusura bakmayın kızlar ben kötüleşmeye başladım. bazen okuyorum ama yazamıyorum. mide bulantılarım çok kötü..
yeni gelen arkadaşlar sizler de muhtemel doğum tarihinizi listeye yazdırın da birbirimizi takip edebilelim: http://www.kadinlarkulubu.com/2009-...ebislerimizin-cinsiyetleri-t212304/index.html
arkadaşlar bende 4 eylülde öğrendim hamiş olduğumu. tüp bebiş ben,imki. ama malesef karın ağrım olunca ve progesteron seviyem 26- düşük olunca drum yat dedi. kalp atışına kadar yataktan kalkmayacağım. buırada sıkıntılarımızı paylaşalım. sizde varmı böyle sıkıntılar..
mesela şu karın ağrım çok olmasada sık sık olması çok canımı sıkıyor. sizlerdede oluyormu.. kanamamı daha kötü acaba bu karın ağrısımı daha tehlike göstergesi. çok endişeliyim
canım şu anda hafif bir karın ağrısı(daha doğrusu hassasiyet) ve sigarayı bırakmanın verdiği başağrısı dışında pek birşeyim yok. zaten daha çok erken.çoooooooook hafif de bir bulantı da başlasam mı başlamasam mı diye yokluyor arada.
ayy sorma sigarayı bende bırakmaya çalışıyorum günde 1 tane içiyorum
ama 1 haftaya kadar miğde bulantılarım şiddetini arttıracağı için onuda içemeyeceğim
ilk hamileliğimde 7 haftalık olana kadar tek tük içtim.sonra birden miğde bulantılarım başladı ve sigaradan tiksindim hiç içmadim.evet şiddetli bir baş ağrısı mevcut bende de
ben 2.aşılamada hamile olduğumu öğrendiğim gün kanamam başladı ve düşük yaptım çok kötü bir duygu allah kimseye yaşatmasın onun için endişeni tahmin edebiliyorum ama hep dua et yaradanım bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah bende haftaya ultrasona gideceğim kesesini görebilirmiyiz çok merak ediyorum sizin kaç günde göründü benim randevu günüm aşılama yapılalı tam 1 ay olacak
kızlar,ben bugün test yaptım evde. 2.çizgi silik çıktı. kimileri gebelik vardır diyor ama silik olunca güvenemedim. bu arada adetim 2 gün geçti. silik olupta hamiş olduğunu öğrenen varmı aranızda? eğer bebişim geliyorsa, bende mayıs annesi olacam:)
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. bende Allah kısmet ederse, inlşallah mayıs annesi olucam . 4+4 günlüğüm bugün, dün bhcg ye baktırdım 100 çıktı bana çok az geldi . Bugün dr gidicem ama şuan çok merak ediyorum .Bu konuda bana fikir verebilecek olan varmı?
arkadaşlar merhabaa.s.ben yeni katıldım aranıza.adetim 3 gün geçti ve testler silik çıkıyordu giderek belirginleşiyor.bu aksam doktora gidicez.eğer varsa nasip olursa bende mayıs annesi olucam:Saruboceq:sizlere bi sorum var bugün biraz belim ve bacaklarım ağrıyor sizce normalmi?sizlerden de aynı seyi yasayan var mı?
100 den 2 gün önceki değer 50 lerde ise sorun yok canım. yada 2 gün sorakii değer 200 ise sorun hiç yok:)