CEP TELEFONU GÖRÜŞMEM OLMUYOR AMA BİLGİSAYAR KULLANMAMAM OLAMAZ.ÇÜNKÜ İŞİM GEREĞİ MALESEF SABAH 8 AKŞAM 6 BİLGİSAYAR KULLANMAK MECBURİYETİNDEYİM.NE YAPALIM ALLAH KORUSUN AKLIMIZA KÖTÜ ŞEYLER GETİRMEYELİM..BİRŞEYCİKLER OLMAZ..
sağol canım ben biraz aceleci davrandım 2 gün önce idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı tabi bilmiyorum cuma günü olmazsam umudum baya artar bu ay ateş takibi yaptım biraz geç yumurtladım eğer hamile kaldıysam 30 ağustosta kaldım diye tahmin ediyorum. benim adet belirtilerim 2 gün kala başlardı ama bu sefer 6 gün kala göğüsler şişti kasık ağrısı oldu bilmiyorum şuan göğüslerim hassas ama çok değil ama hep sızı var inceden inceden????????
ben internette bilgisayara 80 santim uzakta olmalı, monütörün arkasında oturmamayı, cep telofonunda kulaklık kullanılmalı diye okudum...
selam kızlar bende aranıza katılmayı çok istiyorum o kadar umutluyum ki anlatamam adete 1 gün kaldı bakalım hayırlısı inşallah sağ sağlim aranıza katılırım.
hoşgeldin canım a.s.
doğum ne zaman
teşekkür ederim canım internetten baktığımda 13 mayıs çıkıyor hayırlısıyla inşallah
Günaydın kızlar sabah 6 da uyandım, normalde top patlasa duymam o saatte... hemen eşimi uyandırdım, kalk, kalk ! dedim.. git hemen bana kavurma bul getir... ilk aşermemizi yaptık hehehhe cokacimcoook gitti aldı geldi sağolsun, sevdim ben bu işi kaydirigubbakcemile3
bak senınde yokmus bizim adet tarıhlerımız aynıydı galibaCADIARZU
nebıleyım daha doktorada gıtmediğimden bulantılar falanda olamyınca noluyo dedım kendi kendime
:))))) ya bu aserme nasil bisi cok merak ediyorum valla :) burnuna hiç yokken bişeyin kokusu gelmesi gibi bişeymi? eger öyleyse bu bana hamilelikten öncede olurdu..ama herhalde aserme bundan farkli bisi..hiç uykumda uyanip bişi canim cekmedihayirli olsun diyelim
canim 4 agustostu benim regl tarihim...inşaAllah olmaz bulantin..ay bi doktora gitsem neler neler sorcam :) benim normalde de hiç bulantim olmaz..yani hayatimda hiç istifra etmedim..zaten istifra ettiğim gün muhtemelen ölürüm..yani pek hassas midem yoktur belki oyuzden midem bulanmadi hala..senin nasildir normalde?
benımde mıdem cok hassas değildir yanı masallah ağrımaz gastrit asit sorunum falan olmadı hıc masallahsanırım bende bulantı olmayacak.benımde 5 ağustostu aynıyız sayılır
günaydın arkadaşlar.bende 2 gündür mide bulantısı çekiyorum ve akşam canım o kadar çok limon istediki şaşırdım kaldım evde de aksine limon konsantresinden ve kurumuş bir limondan başka bişey yoktu.neyseki eşimle pazardan epey bir limon alıcam galiba:)5 haftam bugün bitiyor inş.hayırlısıyla diğerleride geçse
herkese merhaba bende mayıs annesi olucam inşallah kızlar
arkadaşlar akşam doktorum 6 saatten fazla bilgisayar da oturmamamı ve uzun süre cep telefonuyla konuşmayıp kendime yakın yerlerde olmamasını söyledi yeni bir dalga bulunmuş zararlı sizlerde dikkat edin bence
Serdi günaydin canim varmi bir gelişme
Serdi günaydin canim varmi bir gelişme
çok teşekkür ederim sağol ama dün akşam hastalandım çok üzüldüm ama napalım malesef aranıza katılamıycam hayırsılı böyleymiş....
çok teşekkür ederim sağol ama dün akşam hastalandım çok üzüldüm ama napalım malesef aranıza katılamıycam hayırsılı böyleymiş....
Günaydın kızlar. Bende de iki gündür bulantı benzeri bişey var. Yemek yedikten yarım saat sonra sanki 3 gündür hiçbirşey yememişim gibi karnım acıkıyo :) karnım acıkınca da midem bulanıyo doğal olarak. Bende sürekli yanımda çubuk krakerle geziyorum. İki üç tane attım mı ağzıma mideyi bastırıyor. Bizim kara kuzu yaramazlıklara başladı anlayacağınız :) Olsun ben onun her yaramazlığına razıyım :) Bu bile güzel :)
bakalim dogumlarimizda böyle arka arkayami olcak acaba :)[/normal doğum olursa belli olmaz belkı ama sezaryanla bence eynı olur..hayırlısı olsunda