2009 Mayıs Anneleri

günaydın arkadaşlar.bende 2 gündür mide bulantısı çekiyorum ve akşam canım o kadar çok limon istediki şaşırdım kaldım evde de aksine limon konsantresinden ve kurumuş bir limondan başka bişey yoktu.neyseki eşimle pazardan epey bir limon alıcam galiba:)5 haftam bugün bitiyor inş.hayırlısıyla diğerleride geçse

1 aydan beri siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum uğurlu geldi bana kesin arkadaslar hemen hamile kaldım

kızlar günaydın.. ilk defa bugün bulantısız birgün geçiriyorum.sabah yine korkarak uyandım ama kalktım yok bulantı filan. çok şükür.ne oldu da bugün olmadı anlamadım.ama dünya varmışşş

selam kızlar bende aranıza katılmayı çok istiyorum o kadar umutluyum ki anlatamam adete 1 gün kaldı bakalım hayırlısı inşallah sağ sağlim aranıza katılırım.

arkadaşlar akşam doktorum 6 saatten fazla bilgisayar da oturmamamı ve uzun süre cep telefonuyla konuşmayıp kendime yakın yerlerde olmamasını söyledi yeni bir dalga bulunmuş zararlı sizlerde dikkat edin bence

kızlar günaydın.. ilk defa bugün bulantısız birgün geçiriyorum.sabah yine korkarak uyandım ama kalktım yok bulantı filan. çok şükür.ne oldu da bugün olmadı anlamadım.ama dünya varmışşş

bende bugün ilk kez bu kadar kötü mide bulantısı çekiyorum ofise zor attım kendimi:KK43:

Canım çok sevindim. Artk bebiş anneyi üzmemeye karar verdi anlaşılan :) İnşallah bundan sonra bulantısız geçirirsin...

selam kızlar bende aranıza katılmayı çok istiyorum o kadar umutluyum ki anlatamam adete 1 gün kaldı bakalım hayırlısı inşallah sağ sağlim aranıza katılırım.

canım olumlu düşün bende senin gibydim 1 gün kaldı yarım gün kaldı derken bir baktım hamileyim inş.seninde aynısı olur yarın haberlerini bekliyoruz:nazar::CüvCüv:

Hayırlısı olsun canım. Hamişsindir inşallah..

arkadaşlar akşam doktorum 6 saatten fazla bilgisayar da oturmamamı ve uzun süre cep telefonuyla konuşmayıp kendime yakın yerlerde olmamasını söyledi yeni bir dalga bulunmuş zararlı sizlerde dikkat edin bence

CEP TELEFONU GÖRÜŞMEM OLMUYOR AMA BİLGİSAYAR KULLANMAMAM OLAMAZ.ÇÜNKÜ İŞİM GEREĞİ MALESEF SABAH 8 AKŞAM 6 BİLGİSAYAR KULLANMAK MECBURİYETİNDEYİM.NE YAPALIM ALLAH KORUSUN AKLIMIZA KÖTÜ ŞEYLER GETİRMEYELİM..BİRŞEYCİKLER OLMAZ..:nazar:

canım olumlu düşün bende senin gibydim 1 gün kaldı yarım gün kaldı derken bir baktım hamileyim inş.seninde aynısı olur yarın haberlerini bekliyoruz:nazar::CüvCüv:

sağol canım ben biraz aceleci davrandım 2 gün önce idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı tabi bilmiyorum cuma günü olmazsam umudum baya artar bu ay ateş takibi yaptım biraz geç yumurtladım eğer hamile kaldıysam 30 ağustosta kaldım diye tahmin ediyorum. benim adet belirtilerim 2 gün kala başlardı ama bu sefer 6 gün kala göğüsler şişti kasık ağrısı oldu bilmiyorum şuan göğüslerim hassas ama çok değil ama hep sızı var inceden inceden????????

X