Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse bana yazmıycak mı kızlar ya şu takvimi
Mrb kıslaar...
Benim sabah kalkınca başım çok dönüyo...Sonra yemek yerken seçici oldum ,herşeyi midem kaldırmıyooo....Uyku düzenim bozuldu gündüz uykum geliyor....Gece de belli bir süre uyuyamıyorumm...
Ama şu anda fazlasıyla beni üzen şey başka:::: Kayınvalidemin riskli bir ameliyat geçirecek olması...Kendisi Adana da...Yanında olmak isterdim Ama hamiişliğim nedeniyle gidemiyorum malum...
Yaşama şansının az olduğunu söylüyorlarr...İnş kötü bir sonuç çıkmazz.
Hepinizden dua istiyorum arkadaşlarrrr....
Melin çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım,
kızlar benim başım dertte.. gözlerimi açamıyorum ya, sanki saatlerce uyuyan ben değilim, diğer yandan mide bulantıları ve iştahsızlık bu saat oldu midemin bulantısından doğru dürüst bişey yemedim. açım aç! of ya bütün kokular tiksindiriyor iştahım kaçıyor ne yapsam :uhm:
Mrb kıslaar...
Benim sabah kalkınca başım çok dönüyo...Sonra yemek yerken seçici oldum ,herşeyi midem kaldırmıyooo....Uyku düzenim bozuldu gündüz uykum geliyor....Gece de belli bir süre uyuyamıyorumm...
Ama şu anda fazlasıyla beni üzen şey başka:::: Kayınvalidemin riskli bir ameliyat geçirecek olması...Kendisi Adana da...Yanında olmak isterdim Ama hamiişliğim nedeniyle gidemiyorum malum...
Yaşama şansının az olduğunu söylüyorlarr...İnş kötü bir sonuç çıkmazz.
Hepinizden dua istiyorum arkadaşlarrrr....