2009 Mayıs Anneleri

oy oy bende 2009 nisan annesiyim

hepimize miniklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinnn allahım

kimse bana yazmıycak mı kızlar ya şu takvimi

BAK ADRESİ VEREYİM SANA.SENDE YAP.http://ticker.7910.org

canım bu adrese gir burdan beyendiğin birisini kopyla yapıyoorsun daha sonra kullnıcı panelinden kişisel bilgilerine gir en alttaki gebe takip kilo diye yazan bir yer varya oraya yapıştır kaydet.bende burdaki arkadaşlardan öğrenmiştim.:CüvCüv:

Mrb kıslaar...

Benim sabah kalkınca başım çok dönüyo...Sonra yemek yerken seçici oldum ,herşeyi midem kaldırmıyooo....Uyku düzenim bozuldu gündüz uykum geliyor....Gece de belli bir süre uyuyamıyorumm...

Ama şu anda fazlasıyla beni üzen şey başka:::: Kayınvalidemin riskli bir ameliyat geçirecek olması...Kendisi Adana da...Yanında olmak isterdim Ama hamiişliğim nedeniyle gidemiyorum malum...

Yaşama şansının az olduğunu söylüyorlarr...İnş kötü bir sonuç çıkmazz.
Hepinizden dua istiyorum arkadaşlarrrr....

canım allah acil şifalar versin.çok geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah en kısa zamanda ayağa kalkar.

Melin çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım,

kızlar benim başım dertte.. gözlerimi açamıyorum ya, sanki saatlerce uyuyan ben değilim, diğer yandan mide bulantıları ve iştahsızlık bu saat oldu midemin bulantısından doğru dürüst bişey yemedim. açım aç! of ya bütün kokular tiksindiriyor iştahım kaçıyor ne yapsam :uhm:

canım bende öyle sürekli mide bulantısı çekiyorum bide işyerinde olunca berbat bişey ama ben tuzlu çubuk kraker yiyince biraz düzeliyorum sende dene istersen:CüvCüv:

ay deniyorum, hatta yataktan kalkmadan kuru şeyler atıştırın deniyor onuda yapıyorum ama yok yok olmuyor yaaaa

benim bulantılarım kokularla alakalı gibi... kokulardan tiksiniyorum sonra iştah kaçıyor iştah kaçınca açlıktan mide bulantılarım azıyor of

Allahın izniyle şu ilk 3 ayı atlatsak rahatlarız canım... 3. aydan sonrası çok keyifli zaten

evet bencede.artık eve hergün yorgun ve halsiz gitmekten sıkıldım.allahtan koku problemim yok yemek yapabiliyorum yoksa eşim yazık kahvaltı tarzı atıştırmaktan yakında isyan edebilir:)1-2 gün midem aşırı bulanınca kahvaltı hazırlamıştımda:) çalışıncada zor oluyor allahın izniyle zaman su gibi akıp gitse

dualarımız seninle arkadaşım, hem senin hem bebişin hem kayınvaliden hem de eşin için dua ediyorum. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mrb arkadaşlar bende 1 aylık hamileyim hayırlısıyla bende mayısta doğum yapıcam Allah hepimize sağ sağlim doğumlar ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
:)

cnm herkezde olacak diye bişey yok hiç üzülme bende de yok bulantı kusma çok şükür ama sadece uykum gelir o kadar

HAMİŞLER GÜNAYDIN; a.s.

BEN ALLAH İZİN VERİRSE NİSAN ANNESİ OLUCAĞIM

BAZI ARKADAŞLAR TAKVİMLERİN NASIL YAPILDIĞI ÖĞRENMEK İSTEMİŞ,

tickershac adresine gir
pragnancy due date yazan yeri tıkla
1 işlemden istediğini seç
2 tıkla gene istediğini sec
3 tıkla son adet tarihni yaz create tıcker var ona tıkla

tıladıktan sonra adresler çıkacak en altta ımage url dio onu kopyala
prıfilinde detay bilgilerinde kilo takip denen yere yapıştır
bu kadar

kızlar bana nazarmı değdi nedir dün akşam kahve lekeler gelmeye başladı... dr aradım progestana devam et çoğalama olursa hemen gel dedi.. sahurda bi kalktım çoğalmış rengide koyulaşmış, apartopar acile gittik... hemen iğne yapıldı, 2 tanede serum taktılar... şimdilik lekeler baya bi azaldı
bu mubarek cuma günü hürmetine, Allah rızası için benden dualarınızı eksik etmeyin canlarım. Allahım bu bebişimi bana bağışlasın.. amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…