- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Ay inşallah.bende sadece mercimek çorbasi içebiliyorum.limonlu ve tuzlu olacak oda.işe gelirken servis tutuyor.başim dönüyor.gün içinde bile baş dönmesi ve bulanti yaşiyorum sürekli.
Ay inşallah.bende sadece mercimek çorbasi içebiliyorum.limonlu ve tuzlu olacak oda.işe gelirken servis tutuyor.başim dönüyor.gün içinde bile baş dönmesi ve bulanti yaşiyorum sürekli.
Hoşbuldum kızlar... dilerim hepimiz hayırlısıyla sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız...
bende sigara kullanıyorum daha doğrusu kullanıyordum geçen ayki hamileliğimde bıraktım, belki biliyorsunuzdur bu benim 6. gebeliğim en son gecen ay düşük yaptım ve yeniden adet görmeden hamile kaldım büyük süpriz oldu. eşimde kullanıyor sigarayı ama şimdilerde daha bi azattı, bence Ramazan bırakmak için çok idal, düne kadar oruç tutuyordum fakat dr um yasakladı bu gebeliğimi riske atmak istemiyorum... bakalım herşeyin hayırlısı olsun
şimdiki belirtilerimse söyle;
Kusturmayan, sadece öğürten bir mide bulantısı ile yaşıyorum. kafamçokkarıştı
Arada halsiz kalıp, hiç uyanmak istemiyorum.mirmirmirmir
İçimde bir "şey" sürekli beni yiyip bitirmeye çalışıyor. Ve bense bitmemek için sürekli yiyorum. akşamları fazla kaçırdığımda reflü oluyor ama maden suyu rahatlattıyor çok şükür :icecream:
Çok alıngan oldum. benneyaptımki
Sulugöz biri olup çıktım.. N'ber dendiğinde bile gözlerim doluyor :a015:
Herkes, her şey kokuyor. Dünyada ne çok koku varmış meğer. :bbo:
evet arkadaşım bu belirtiler anlatıdığında kulağa kronik hastalıklar gibi geliyor ama içimde ''yeni bir hayat'' ın can bulması beni rahatlatıyor...
5 düşüğüm oldu doğru, daha doğrusu 5 kayıp... ilkinin kalbi durdu 8. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım.. daha sonra dış gebelik geçirdim sonra erken gebelik, kimyasal gebelik ve en son 6. haftada düşük... genetik araştırmalarımız bile yapıldı ama hiçbirinin sebebini bulamadılar. nasip değilmş demek... Rabbim yeniden o acıları yaşatmasın inşallah.
canım ben 3 ay onceden bırakmayı planlıyordum folık asıtte alacaktım.1,5 ay içmedim.sonra yıne basladım.ama öğrendiğim andan beri içmiyorum.evet zor oluyor ben çokta çay severım heraksam 1 demlık içerim o yok sigara yok bazen bunalıyorum.ama bebeğim aklıma gelince oyalanıyorum baska seylerle.hemen gobeğime bakıyorum kötü şeyleri goturuyorum aklımdangamyoncuiremsu
vallahi kendime ben bi program cıkardım net yardımıyla onun dısına cıkmıyorum zaten ngebelık beslenmesi.ama tabı daha acıkmıyorum pek ılerde cok cıkırım heralde daha mıdemde bulanmıyor hıc..bende canım 6. haftaya gırdiğim gün dr a gıdıcem
arkadaşlarr merhabaaa....
Sersoy aramıza hoşgeldin cnm.Paylaşımlarını bekliyoruzza.s.
mutahhara ben de hiç sigara kullanmayanlardanım :smiley-cool:böle bi sorunum yok ama şöle 6.haftalıktan sonra zaten kendi kendine tiksinmeler sonucu sigara bırakanlar çoğunluktaymış.İnş senin için de bu geçerli olur...Hem bebişin için bölesi daha ii.O tombiş olsun sen diil :icecream:
Bu arada benim de tiksinmelerim başladı.Bundan sonra artarak devam edeceğini tahmin ediyorum..Diğer gebeliklerimden tecrübeyle..Sebze çorbası yapmıştım akşam hem kokusu hem karışık gibi görünmesi beni tiksindirdi hemen...Oysaki çok severim kendisini.Artık sulu şeyler yiyemeyeceğim gibi.
Dr um kuru şeyler ye demişti.Tiksinmesi olan arkadaşlara bunu önerebilirim ben de..
Bi de benim ayaklarım çok üşüyooo...Hava da o kadar soğuk diil amaa..Neden acabaCADIARZU
aynen bende limon ve tuz mutlaka olcak tatlı şeyler yiyemiyorum artık.bide zorla taze sıkılmış havuç ve lelma suyu karışımı içiyorum eşimin zoruyla:)soya sütü mide bulantısına iyi geliyor dediler ama hiç denemedim daha
arkadaslar yazılarınızı okudum sanslı hıssettım kendımı bıraz.ben sıcakta bıle yuruyemeyen hemen( tansıyonum düser ) bırıydım.Birgün hamıle kalırsam bulantılardan halsizliklerden kendime gelemem diyordum.Benım bugun tam 5 haftam bıttı.Ama hıc bulantım yok halsizliğim yok.Uykuyu cok severdım sabah 7 de hemen uyanıyorum yanı hıcbır belırtı yok hersey yıyorum hıc tıksındiğim bişey koku yok..maşallah diyimde...
Bugun hatta ağladım ya ben hamıle değilmiyim acaba dıye ama sonuc kapı gıbı elımde..
nıye hıc bır belırtı yok
teşekkür ederim sağol aydınlattın beni.. bebeğin ne kdarlık senin ve ultrasyonda görünüyormu????..
benimki daha göstermiyor kendini çok üzülüyorum
kızlar bu gün ultrasonda gördük keseyi. yani aslında doktor gördü de o kadar küçüktü ki ben gördüm mü hala emin değilim. fotoğrafını da verdi elimize hala bakıyorum minik bir nokta... 12-13 milimetre dedi. 20 gün sonra gidicem ozaman bebeği de görürmüşüz??
ee bencede masaAllah de güzelim :) ay bunun için aglanirmi? canina kastinmi va senin :) şükret bencebenimde henuz bi bulantim tiksintim felan yok..bilmiyorum olurmu olmazmi..
sana bişi sormak istiyorum canım yaa.2 haftalıkken nasıl öğrendin hamile olduğunu:1rolleyes:
kızlar yer açın bakam, bende geldim... Allah izin verirse 11 Mayısta yavrumu kucağıma alacam. bugun ilk dr rendevuma gittim tabiki keseyi göremedik 1 hafta daha bekleyecez bakalım hayırlısı olsun inşallah. Rabbim hepimizi tamamına erdirsin. amin
arkadaslar yazılarınızı okudum sanslı hıssettım kendımı bıraz.ben sıcakta bıle yuruyemeyen hemen( tansıyonum düser ) bırıydım.Birgün hamıle kalırsam bulantılardan halsizliklerden kendime gelemem diyordum.Benım bugun tam 5 haftam bıttı.Ama hıc bulantım yok halsizliğim yok.Uykuyu cok severdım sabah 7 de hemen uyanıyorum yanı hıcbır belırtı yok hersey yıyorum hıc tıksındiğim bişey koku yok..maşallah diyimde...
Bugun hatta ağladım ya ben hamıle değilmiyim acaba dıye ama sonuc kapı gıbı elımde..
nıye hıc bır belırtı yok
kızlar bu gün ultrasonda gördük keseyi. yani aslında doktor gördü de o kadar küçüktü ki ben gördüm mü hala emin değilim. fotoğrafını da verdi elimize hala bakıyorum minik bir nokta... 12-13 milimetre dedi. 20 gün sonra gidicem ozaman bebeği de görürmüşüz??
Günaydın kızlar sabah 6 da uyandım, normalde top patlasa duymam o saatte... hemen eşimi uyandırdım, kalk, kalk ! dedim.. git hemen bana kavurma bul getir... ilk aşermemizi yaptık hehehhe cokacimcoook gitti aldı geldi sağolsun, sevdim ben bu işi kaydirigubbakcemile3