- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
banucum şaşırtıcı durum inşallah hep öyle gider..
burcu anne olmak gibisi yok demi güzelim kendimi herzaman çok şanslı hissediyorum sağlıklı iki kızım var çok şükür ki Allah annnelik duygusunu yaşattı bize:)) insan anne olunca daha iyi anlıyor herşeyi yüreği pamuk gibi merhametli oluyor valla cumartesi gelen arkadaşımlada konuştuk görümcemin bizde iki buçuk yıl kaldığını söyledim kız nasıl yani dedi şok oldu iyi dayanmışsın falan ben dayanamazdım dedi ama işte insan anne olunca biraz fazla iyi niyetli oluyor sanırım
kızlar bu arada kayınvalidemler bize memleketten birşeyler göndermişler şaşırdım valla
hımm anladığım kadarıyla sonra tekirdağa yerleşiceksiniz.hayırlısı olsun canım ya.
burcu çok mantıklı bir düşünce bencede inşallah bizde yaza kadar bir ev alırız
İyİ dÜŞÜnmÜŞsÜnÜz burcu. EŞİmde bazen satalım dİyor ÇÜnkÜ kaskosu vergİsİ bakımı derken bİr sÜrÜ masraf.
banu valla aynı şeyi düşündüm inşallah altından bişey çıkmaz iyi düşünelim iyi olsun:)) .
burcu tatlım inşallah gönlünüzde olur herşey
inşallah burcu canım allah kalbinize gönlünüze göre versin.
evet banucum büyüdü.valla bu gidişle selin direk yürümeye geçcek banu. oturtmıyoruz sürekli yürüme pozisyonu alıyor:))
evet banucum büyüdü.valla bu gidişle selin direk yürümeye geçcek banu. oturtmıyoruz sürekli yürüme pozisyonu alıyor:))
canım benim ne güzel yağmurda öyleydi yaşına gelmeden yürüdü teyzesi duruda adım atıyor kaldırınca opuyorumnanaktan
off ne ymek yapsam cumadan beri annemlerde yiyoruz ne iyi oluyordu:))