2009 Mayıs Anneleri

kesinlikle cnm, oğlumu sağlıklı ve mutlu gördükçe hep Rabbime dua ediyorum onu bize bağışladığı için, ne badirelerle geldik bu günlerimize şükürler olsun... analık gibisi yokmuş...
hımm anladığım kadarıyla sonra tekirdağa yerleşiceksiniz.hayırlısı olsun canım ya.

bakalım belki yerleşiriz, belki ileride satıp farklı bi yerdende ev bakabiliriz, yaklasık 2 yılı var , tamamlansın o zaman içini yaptırıp kiracı yerleştirmeyi düşünüyoruz, araba olayının durduğu yerde götürüsü var, ev öyle değil, en azından masrafı daha az, kiracı yerleştirince getiride sağlayabiliyor, böylesinin daha hayırlı olacağını düşündük cnm, en azından bi evimiz olsn dedika.s

banucum hayret verici bi olay ama bayramdada kaynanam et göndermişşşş bize otobüsle, amanın varya bide onu parçalayıp kavurmakla uğraştım, sanki çok boş vaktim varmış gibi, neyseki eşim evdeydi kağanı onun üstüne attım ben et işini hallettim, bide sevmiyorum ben et doğramayı falan iiiiiii, e kavurmazsaydım yine dolabada atılmazdı çözülmüş et mecbur uğraştım...

ıyı dÜŞÜnmÜŞsÜnÜz burcu. EŞımde bazen satalım dıyor ÇÜnkÜ kaskosu vergısı bakımı derken bır sÜrÜ masraf.

banu valla aynı şeyi düşündüm inşallah altından bişey çıkmaz iyi düşünelim iyi olsun:)) .

İyİ dÜŞÜnmÜŞsÜnÜz burcu. EŞİmde bazen satalım dİyor ÇÜnkÜ kaskosu vergİsİ bakımı derken bİr sÜrÜ masraf.

evet cnm haklısın bi sürü masrafı var, gerçi arabada insanın eli ayağı resmen, ama bizim hastane zaten eve 15dk yürüme mesafesinde acil bişi olursa ulaşımı kolay birazda ona güvendik yoksa çocukla arabasızlık zor olur aslında, alışverişide kantinden yaptıkmı lduda bitti :))) inş. düşündüğümüz gibi olur

selinim büyümüş ayy maşallah resmini sevsinler kıyamam ya öyle hızlı geçiyor ki zaman yakında hayırlısıyla yürüdüklerinide görürüz inşalalh:)))

evet banucum büyüdü.valla bu gidişle selin direk yürümeye geçcek banu. oturtmıyoruz sürekli yürüme pozisyonu alıyor:))

evet banucum büyüdü.valla bu gidişle selin direk yürümeye geçcek banu. oturtmıyoruz sürekli yürüme pozisyonu alıyor:))

maş. seline annesi, kağanıda oturtamıyorum ben, sevmiyo oturmayı, en fazla 4-5 dk oturuyo tv seyrederken ,oyuncağa fln hamle yaptımı güm düşüyo, bi yere tutturunca duruyo bakalm, öne doğru emeklemeyede geçmedi henüz hala geri geri gidiyoruz, ama eller kollar bacaklar hep aktif durdurabilene aşkolsunkaydirigubbakcemile3

canım benim ne güzel yağmurda öyleydi yaşına gelmeden yürüdü teyzesi duruda adım atıyor kaldırınca opuyorumnanaktan

maş yağmura, kağanda koltuk altından tutunca adım atıyo annem öğretmiş bizdeyken ama bazen yamuk atıyo adımı yani diğer ayağının üstüne denk geliyo bazen

off ne ymek yapsam cumadan beri annemlerde yiyoruz ne iyi oluyordu:))

cnm kurufasulye yaptım düdklüde pişiyo yanınada pilav yaptım yoğurtla servis yapıcam bi fikiryerimseniben

kızlar ben kaçayımda işlerim halledeyim ,çamasır var hem toplanacak hem yıkanacak... öptüm hepinizi , görüşmek üzereŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…