ay kıyamam kağanıma tatlım sade yoğurdu yiyor mu kağan duru yoğurdu maşallah çok seviyor dün bir ara limon verdim ağzına tepkisine bakmak için önce ağzını yüzünü buruşturdu sonra yemeye çalıştı görseydin teyzesi
evet cnm sade seviyo, annemler geçen geldiklerinde baby mix almış 4lü ondan verdim deneme amaçlı, elmalıyı sevmedi hiç, gerçi sadesinide pek sevmiyo, en sevdiği ev yoğurdu tazecik olanından, ağzının tadını biliyo veletuskaydirigubbakcemile3
burcu sen akşamları ne yediyorsun hayatım kağana
Şenizaynen burcu öyle evde vakit su gibi geçiyor ama burda
Şenizburcum tülaycım aynen valla haftasonları çok hızlı geçiyor evde iki gün izin yapmama rağmen ama işte geçmiyor hiç
benim cimcimede ev yoğurdunu seviyor teysezi ağızlarının tadını biliyorlar dediğin gibi tatlımkaydirigubbakcemile5
evet cnm sade seviyo, annemler geçen geldiklerinde baby mix almış 4lü ondan verdim deneme amaçlı, elmalıyı sevmedi hiç, gerçi sadesinide pek sevmiyo, en sevdiği ev yoğurdu tazecik olanından, ağzının tadını biliyo veletuskaydirigubbakcemile3
burcu benimkide ev yoğurdunu pek sevmiyor ama babymixe bayılıyor sade olanına
burcu hayırlısı olsun canım inaşlalh istediğiniz evide almak nasip olur
maşallah yerim ben kağanı çok tatlı Allah nazarlardan korusun yavrumu :))) masum masum uyuyor hayırlısı ile istediğiniz evide alırsınız inşallah
canım baby mix tavsiye ediliyor mu?katkılı falan diye.. benim kızım yoğurdu ağzına sürmüyor da.
burcu şu pınarın 6-12 ay arası sütleriyle denedinmi muhallebiyi pirinç unuyla falan
burcuuu, kokteyl, tlyonl2009 merhaba kızlar :) merhaba demeden ben direk konuya girmişim