2009 Mayıs Anneleri

evet cnm sade seviyo, annemler geçen geldiklerinde baby mix almış 4lü ondan verdim deneme amaçlı, elmalıyı sevmedi hiç, gerçi sadesinide pek sevmiyo, en sevdiği ev yoğurdu tazecik olanından, ağzının tadını biliyo veletus
kaydirigubbakcemile3

burcum tülaycım aynen valla haftasonları çok hızlı geçiyor evde iki gün izin yapmama rağmen ama işte geçmiyor hiç

benim cimcimede ev yoğurdunu seviyor teysezi ağızlarının tadını biliyorlar dediğin gibi tatlımkaydirigubbakcemile5

maşallah yerim ben kağanı çok tatlı Allah nazarlardan korusun yavrumu :))) masum masum uyuyor hayırlısı ile istediğiniz evide alırsınız inşallah

burcu sen akşamları ne yediyorsun hayatım kağana

cnm yatmadan önce muhallebisi var, hepsini deniyorum bu ara bakalım hangisini sevecek diye ama pek sevmiyo muhallebi bizimki zorla yediriyoruz yemek savaşı var her akşam
kafamçokkarıştı
aynen burcu öyle evde vakit su gibi geçiyor ama burda
Şeniz
burcum tülaycım aynen valla haftasonları çok hızlı geçiyor evde iki gün izin yapmama rağmen ama işte geçmiyor hiç
Şeniz
benim cimcimede ev yoğurdunu seviyor teysezi ağızlarının tadını biliyorlar dediğin gibi tatlımkaydirigubbakcemile5

efferim prensese, afiyet olsun top top et olsun
kaydirigubbakcemile5

canım baby mix tavsiye ediliyor mu?katkılı falan diye.. benim kızım yoğurdu ağzına sürmüyor da.

burcu benimkide ev yoğurdunu pek sevmiyor ama babymixe bayılıyor sade olanına

cnm afiyet olsun prensese, benimki ev yoğurduna alışık biraz ,babasıda bende seviyoruz ev yoğurdu daha bi tatlı geliyo sanki :)))
burcu hayırlısı olsun canım inaşlalh istediğiniz evide almak nasip olur

aminn cnm inş., ev konusunda anlaştık, yarı yarıya bitmiş bi kooperatif, tekirdağdan alıyoruz, hayırlısı olsun inş.

maşallah yerim ben kağanı çok tatlı Allah nazarlardan korusun yavrumu :))) masum masum uyuyor hayırlısı ile istediğiniz evide alırsınız inşallah

aminn cnm inş., evet ya orda çok tatlı uyuyodu, yüzüne araba döndükçe güneş vuruyodu şapkasını kapattım :)))

canım baby mix tavsiye ediliyor mu?katkılı falan diye.. benim kızım yoğurdu ağzına sürmüyor da.

Cnm sürekli baby mix veren arkadaşlar var, dr ları tavsiye etmiş bi sorun olacağını sanmıyorum, elimdekiler bitene kadar vermeye devam edicem ben

burcu şu pınarın 6-12 ay arası sütleriyle denedinmi muhallebiyi pirinç unuyla falan

cnm sütle yapılanı sevdi kağan ama onuda dr istemedi, 1 yaşına kadar süt vermek tehlikeli dedi, bağırsak kanaması yapıyomuş, şimdi sütü sadece tarhanasına sulandırarak koyuyorum

burcu anne olmak gibisi yok demi güzelim kendimi herzaman çok şanslı hissediyorum sağlıklı iki kızım var çok şükür ki Allah annnelik duygusunu yaşattı bize:)) insan anne olunca daha iyi anlıyor herşeyi yüreği pamuk gibi merhametli oluyor valla cumartesi gelen arkadaşımlada konuştuk görümcemin bizde iki buçuk yıl kaldığını söyledim kız nasıl yani dedi şok oldu iyi dayanmışsın falan ben dayanamazdım dedi ama işte insan anne olunca biraz fazla iyi niyetli oluyor sanırım

kızlar bu arada kayınvalidemler bize memleketten birşeyler göndermişler şaşırdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…