Ceylinim2009 cnm benim oglumda bi ara birakmisti biberonu,sende dene istersen meyve sularini ver biberonla tekrar hatirlasin die,bizde ise yaradia.s.
Burcuuu ayyyyy bagirsak kanamasinami yol aciyor 1 yastan önce sütttttttttttdelikafadulden,hay bende kasik mamasini sütle hazirliodum ve sabah kahvaltisini:S iiki söledin yaa..
Kizlar aslinda sunu sorcaktim..Aranizda hic "Adet Geciktirici" haplar kullanan oldumu???Olduysa etkisini gördunuzmu???cvplarsaniz sevinirima.s.
slm kizlar..
bugun cok sukur hastaneye gittim,ananemi gördümhala yogun bakimda..1 ay sürcekmiş bu tedavi..yani antibiotik tedavisi püf diger organlari mahfediyor bu antibiotikte..hele 1 ayda neler olur :S
solunum cihazi,kalp elektrosu,tansiyon vs vs her tarafi kablolarla doluydu canim ananemin
kollari felan ödem yapmiş..şişmiş..
Rabbim şifa versin biran önce inşaAllah..cok zor onu öyle görmek..
ordan da annemle natilusa gectik..serraya puset alcaktim..mother caredekini begenmiştim ama chicco daha agir basti gene..hafif kolay bişi olmasi önemliydi benim için..cok sukur buldum gönlüme göre..
böyle işte kizlar..bulusma olmus..cok güzel geçmiş resimlerden gördügüm kadariyla..
haberler böyle işte kizlar..buraya fazla giremiyorum..sohbet etcek pek keyfim yok acikcasi..kendimi işlere ve oyunlara verdim..
yeni bi haber olursa gene yazarim..
iyi dilekleriniz ve dualariniz için cok teşekkürler canlarim..öptüm hepinizii
Ceylinim2009 cnm benim oglumda bi ara birakmisti biberonu,sende dene istersen meyve sularini ver biberonla tekrar hatirlasin die,bizde ise yaradia.s.
Burcuuu ayyyyy bagirsak kanamasinami yol aciyor 1 yastan önce sütttttttttttdelikafadulden,hay bende kasik mamasini sütle hazirliodum ve sabah kahvaltisini:S iiki söledin yaa..
Kizlar aslinda sunu sorcaktim..Aranizda hic "Adet Geciktirici" haplar kullanan oldumu???Olduysa etkisini gördunuzmu???cvplarsaniz sevinirima.s.
Huu kızlar nerelerdesiniz yaw kimse yokk:uhm:
tubacım tekrar geçmiş olsun canım. inşallah tez zamanda iyileşir annneannen. kıyamam pamuk gibidir o şimdi. allah şifasını versin :Saruboceq:
canım adet geciktirici hap hiç kullanmadım ve hiçbir fikrim yok inan.
ben geldim şimdi de sen yoksun kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlı olsun dişleri fıstığınmerhaba kızlar naıslsınız?annemdeyiz yine biz malum benim okul var
zeynep bütün gece uyumadfı ağladı durdu sinir oldum bende
sabah bi baktım 2.dişi çöıkmış yavruma kızdım bi de ya içim sızladı valla sonra
sizler naıslsınız?
canım şimdi evde minnoşlarınlasın dimi yakızlar bende geldim ara ara yoğun oluyorum akşam olsada gitsem eve çok sıkıcı bir gün
nabersinAynen sana katılıyorum banucum
canım benim kız yemedi dr al dedi sonra danino mavi var onu verdi yiyor peynirliymiş kalsiyum çokmuşcanım baby mix tavsiye ediliyor mu?katkılı falan diye.. benim kızım yoğurdu ağzına sürmüyor da.
selammmmmBUGÜN GİREMEDİM KIZLAR İŞİM ÇOKTU ÖĞLEDEN SONRA DA İŞLERİM İÇİN ŞİRKET DIŞINA ÇIKMIŞTIM ... CADIARZU
AMMADA ÇENE YAPMIŞSINIZ VALLA OKU OKU BİTMEDİ...kaydirigubbakcemile3
BURCU CANIM YANLIŞ OKUMADIYSAM TELAŞLA EVMİ ALIYORMUŞUNUZ HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE OTURUN AĞIZ TADIYLA CANIM... zemuszemus
HERKESE İİ AKŞAMLAR ÇIKIYORUM ARKDAŞLAR ÖPÜLDÜNÜZ... opuyorumnanaktan
naber tatlım görüşemiyoruzselam kızlar naberrsiniz baya kaynatmışsınız
kullanmadım tatlım hiçCeylinim2009 cnm benim oglumda bi ara birakmisti biberonu,sende dene istersen meyve sularini ver biberonla tekrar hatirlasin die,bizde ise yaradia.s.
Aysun okudum cnm tskler..cunki hicbir yan etkisini görmedik.dr muzda bisey demedi bu konuda,vermeye devamm ozaman:) asinizin 2.dozunu yaptirdinizmi,bizde dr muzdan gelecek haberi beklioz asi icin
ceylinim tsk edrm canm ilgilendigin icin.insallah kullanmis biri cikarda sorarim yaa..eczaneye gittm kadin dktorundan recete al getir dedi.recetesiz verilmio.coook acil ihtiyacim varrr.yarin ararim bari dr da recete cikarsin barii bana bi tane..(cidden ise yarayip yaramadigini merak ediorum)
İyi akşamlar bacılar a.s.
Bende az önce spordan geldim, duşumu aldım size bakayım dedim. Dün akşama doğru alışveriş için evden çıktık. Baktık hava çok soğuk Defdef'i kayınvalideme bıraktık. Defdef'in mamaları, cicileri, bize alışveriş falan derken eve gelmemiz 11 oldu yattık hemen. Sabahta annem, teyzem ve kayınvalidem kahvaltıya geldiler. Annem ve teyzem öğlen gitti. Bizde bi saatliğine şu hasta bebişe bakmaya gittik. Maşallah yapı olarak toparlamaya başlamış alkisalkisalkis Sonra eve geldik yemek falan derkesgiremedim bende. Yoğundum yani bugün :bbo:
Defnoş'um bugün 3.dişini de çıkardı. Ama ilginç olan üst taraftaki ön kesicilerle köpek dişinin arasındaki yan kesici dişi çıkıyor. Önce üst önlerin çıkması lazım ama çok şaşırdım :uhm:
Birde Defdef 10 gündür koltuklara tutunup istediği yere gidiyordu. Heralde emeklemeden yürüyecek dedim ama bizimki dün resmen emeklemeye başladı. Bu kızda bi terslik olduğu belli. Önce emeklenir sonra sıralanır benim kız önce sıralamayı sonra emeklemeyi öğrendi kaydirigubbakcemile3 Şimdi hızlıca emekleyip koltuğa gidiyor. Sonrada ayağa kalkıp sıralıyor çatlak kaydirigubbakcemile3 Hiç tutamıyorum artık. Bıraksam 5 dk mutfağa gitsem geldiğinde ayakta buluyorum. Düşüyor bazen geri kafa üstü ya offff mafoldumben
Sonunda pancar alıp onunlada çorba yaptım ama mümkün değil Defdef'e sebzeyi kabul ettiremiyorum. İnatla reddediyor :1no2:
Bizde gelişmeler böyle hihoyyyt
Burcu canım arabanızı satıp ev alıyormuşsunuz. Allah gönlünüze göre versin inşallah çok sevindim a.s.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar varmış hoşgeldiniz kızlar a.s.
Tuba'cım Allah acil şifalar versin canım ya. İnşallah şu 1 aylık tedaviye olumlu sonuçlar alırsınız a.s.
Birsom resimler harika a.s. Kargo vermişsin sağolasın canım. Ben bugün evden çıkarken Aras kargo gelmişti ama hiç aklıma gelmedi sormak. Kapıda da taksi bekliyordu acil çıktım hemen. Bana mıydı acaba Arasla mı yolladın :uhm:
nesra kım kız msj falan gormedımdenesra hoşgeldin sanırım kimse selam vermeyince gitmişsin
pınarcım hosgeldın tatlımıyi akşamlar bacılar a.s.
Bende az önce spordan geldim, duşumu aldım size bakayım dedim. Dün akşama doğru alışveriş için evden çıktık. Baktık hava çok soğuk Defdef'i kayınvalideme bıraktık. Defdef'in mamaları, cicileri, bize alışveriş falan derken eve gelmemiz 11 oldu yattık hemen. Sabahta annem, teyzem ve kayınvalidem kahvaltıya geldiler. Annem ve teyzem öğlen gitti. Bizde bi saatliğine şu hasta bebişe bakmaya gittik. Maşallah yapı olarak toparlamaya başlamış alkisalkisalkis Sonra eve geldik yemek falan derkesgiremedim bende. Yoğundum yani bugün :bbo:
Defnoş'um bugün 3.dişini de çıkardı. Ama ilginç olan üst taraftaki ön kesicilerle köpek dişinin arasındaki yan kesici dişi çıkıyor. Önce üst önlerin çıkması lazım ama çok şaşırdım :uhm:
Birde Defdef 10 gündür koltuklara tutunup istediği yere gidiyordu. Heralde emeklemeden yürüyecek dedim ama bizimki dün resmen emeklemeye başladı. Bu kızda bi terslik olduğu belli. Önce emeklenir sonra sıralanır benim kız önce sıralamayı sonra emeklemeyi öğrendi kaydirigubbakcemile3 Şimdi hızlıca emekleyip koltuğa gidiyor. Sonrada ayağa kalkıp sıralıyor çatlak kaydirigubbakcemile3 Hiç tutamıyorum artık. Bıraksam 5 dk mutfağa gitsem geldiğinde ayakta buluyorum. Düşüyor bazen geri kafa üstü ya offff mafoldumben
Sonunda pancar alıp onunlada çorba yaptım ama mümkün değil Defdef'e sebzeyi kabul ettiremiyorum. ınatla reddediyor :1no2:
Bizde gelişmeler böyle hihoyyyt
Burcu canım arabanızı satıp ev alıyormuşsunuz. Allah gönlünüze göre versin inşallah çok sevindim a.s.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar varmış hoşgeldiniz kızlar a.s.
Tuba'cım Allah acil şifalar versin canım ya. ınşallah şu 1 aylık tedaviye olumlu sonuçlar alırsınız a.s.
Birsom resimler harika a.s. Kargo vermişsin sağolasın canım. Ben bugün evden çıkarken Aras kargo gelmişti ama hiç aklıma gelmedi sormak. Kapıda da taksi bekliyordu acil çıktım hemen. Bana mıydı acaba Arasla mı yolladın :uhm:
esracım ne zaman geldın gıdıyon kız Şeniziyi geceler kızlar
iyi geceler kızlar
cnm sag.ocag.ındakı aile hekımımızı aradık kacta gelelım dıye ızındeymıs tek dr var bugun yogun olur yarın gıdın dedı yarın gıtcez ıns
cnm sızde 3 hafta sonra cagırmadılarmı ası ıcın bıze oyle demıslerdı
ben mecburen bir kez kullandım. galiba adetine 7 gün kala başlanıyordu.bir sabah bir akşam olmak üzere günde iki kez alınıyor. bende işe yaradı ama hapları bırakınca 2 gün sonra adet gördüm ve o kadar çok sancım oldu ki kullandığıma pişman oldum. ama arkadaşlarımdan kullanan var ve hiç sıkıntıları olmamış. bünyeye göre değişiyor. naçizane tavsiyem çok ihtiyacın yoksa kullanma. adetlerinde düzensizlik falan yapabilir. malum bu ilaçlar hormonları baskılıyor.