2009 Mayıs Anneleri

dun banyo yaptırdık malum budun h1n1 2doz asımız var ıns sorunsuz atlatırız

cnm insallah sorunsuz atlatir bebegin..Bize 2. doz icin dr muz haber vericek,bekliyoruz bakalim...

tunaydin kizlarr,bugun hareketlenmis biraz burasihihoyyyt,fotolariniz gusel cikmis,bebeklerde cook tatli.. ama turunculu bayani cikaramadimm[:sm_confused:/COLOR]

kızlar slmm, kağanı ölçtürüp biçtirdim geldim, amanın yorulmuşum yavs, önce kağanı çıkardım sonra arabayı çıkardım, canım çıktı evde dura dura hamlaşmışım, sizler nasılsınız geçmişi okumaya vaktim olmadı inş yoktur bi yaramaslıka.s.

burcu nasılsın tatlım hoşgeldin kağana afiyet olsun

sağol cnm, iyilik bizden, sabahta karıncalarla uğrastım, bi kavanoz reçel vardı açılmamış, ne yapmış ne etmişler girmişler içine ya şok oldum, bide yol yapmışlar, camın kenarından başlamış halının hizasından düzzz dooooğru turşuların reçellerin kutusuna , ay hayret ettim ya nasıl girmişler

yok burcu canım haftasonu kızımın keyfi yerindeydi. ee yanında olunca keyfine dicek yok..

burcu tatlım kötü olmuş ya ((((

canım o karıncalar bir girmeye görsün fena bişey.

ewet kızlar biraz tiksindirici ama napim girmişler bi kere, ıslak bezle tpladım çamasır suyu fln halloldular
Tülaycm aferim seline maş.
kızlar kağanın yoğurdu bitti uykusu gelmiş mızmızlanıyo, onu uyutayım görüşürüss
pc açık

ay demin kağanı görcektinis ya öyle uykusu gelmiş yoğurdu yerken uyucaktı nerdeyse gözlerini yumuk yumuk ovuşturdu yeme faslı bitene kadar

ay kıyamam kağanıma tatlım sade yoğurdu yiyor mu kağan duru yoğurdu maşallah çok seviyor dün bir ara limon verdim ağzına tepkisine bakmak için önce ağzını yüzünü buruşturdu sonra yemeye çalıştı görseydin teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…