- 28 Kasım 2009
- 244
- 12
:))) merhaba cnm, ne datlu kızın var senin öyle maş.
sağol canım, senin de oğluna bayıldım geçmiş sayfalarda fotoları gördüm, o gözler çok kızın canını yakacak gibi :) Allah yavrularımızı bize bağışlasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))) merhaba cnm, ne datlu kızın var senin öyle maş.
canım baby mix tavsiye ediliyor mu?katkılı falan diye.. benim kızım yoğurdu ağzına sürmüyor da.
Selam kızlar nasılsınız?a.s.
Sabahtan beri evle ve Defnoşla uğraşıyom evim temizdi ama hafta sonu misafir olunca heryer dağıldı neyse iş ve yemek derdi bitti şükürsositososito
Tülay Banu kolay gelsin size neyse saatte baya geçmiş az kaldı kuzucuklara kavuşmanıza inş
canım merhaba.evet ya az sonra çıkarız.ay kızlar bugün resmen donuyorumya ellerim falan sanki buzun içinde durmuş gibi uyuştu(
iyiyiz canım. sen nasılsın?
burcu ev alıyormuşsunuz. hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan
papatyacım sağol canım kızlar ben çıkıyorum birazdan iyi akşamlar herkese
kızlar geçen gün yazmıştım ya kızımın birden iştahı gitti,bişey yemez oldu diye. iki gün sürdü. şimdi yiyor çok şükür. ama hala biberonu reddediyor. kaşıkla herşeyi yiyor ama biberon ıııhh itiyor. napıcam ben ya. dışarıda filan çok rahat oluyordu biberon. sizce tekrar nasıl alıştırabilirim? :uhm:
iyi akşamlar banucum.bende çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi ve beişleri.gidimde kızımı alayaım çok ösledim bugünnnn(
Canım bizim dr da baby mix önerdi kızım zaten ev yoğurdunu yemiyo babymix de zorla yiyo sende dene belki yer kuzucukopuyorumnanaktan
sevgi'cim bir de öyle deneyeyim. uykudayken yer belki.