2009 Mayıs Anneleri

Günaydın canım a.s. Valla ben doğduğundan beri hergün yıkamaya çalışıyorum. 6.hastalık olduğu zaman 3 gün yıkayamadım bitek. Şimdide en geç gün aşırı yıkıyorum. Alıştığı için çok rahatlatıyor Defdef'i a.s.

Anlayışla karşılıyorum ama onunda benim düştüğüm durumu biraz göz önüne alması gerekiyordu. Bu sefer güzel kararlar aldım kendi kendime. Eskiden bağırır çağırır kendimi sinir ederdim ama şimdi susuyorum ve eşim bu suskunluğumun iyiye işaret olmadığını çok iyi anladı bu sefer a.s

mrh tatlım a.s
gezın bacım bol bolkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 ne guzel bırakabılecegın bırıde var romantık romantık gezın :kedi: malesef bızım oyle bır sansımız yok bız nereye recep oraya allahtan domuz grıbıne karsı asılıyız yoksa bukadar rahat gezemezdım

hosgeldın pınarcıma.s.
masallah defnefe mamalarını ne guzel yıyor

erkekler biz gibi değiller canım anlamaları çok zor nekadar seni anlıyorum deselerde nafile eğer anlasalar bizler üzülmeyiz.ama şuda varki bizde onlar gibi herşeye boşveremiyoruz çok ince düşünceliyiz.anne olarak işimiz gerçekten zor ew işi çocuk yemek bulaşık
çamaşır ütü misafir ağırlaa oooooo saymakla bitmez artık ben yaz gelsede oğlanı arabasına atıp parklarda gezdirsem diye bekliyorum tabi bide tatil hepimizin ihtiyacı olan en büyük şey TATİLLLLLLLLLLkaydirigubbakcemile2

Sağolasın canım şu mamayı yediği kadar birazda sebze yese keşke :çok üzgünüm:

Haklısın canım ama insan arada patlıyor işte. Kesinlikle en büyük ihtiyacım bi tatil. Yaz gelsede hayırlısı ile şöyle güzel bi tatil yapsak bebişlerde büyümüşken zemuszemus

canım biz aşı yaptırmadık çok kararsız kaldık bu konuda CADIARZU yan etkilerinden falan bahsettiler bilemiyorum canım yaa.oğluşunda gezsin ne güzel işte hava almış olur.canım çok kalabalık olan yerlere sokmamaya çalış sen genede önlemini al nolur olmaz Allah korusun.

tünaydınlar ...bizde 10 da kalktık alişşş sırtına kadar mıçmış babamız duştayken attım onu yanına yıkadı ...yedirdik içiridik kahvaltı hazırladık....yedik....annem hamsi pilavı yapıyor sonra annemle form istanbula pratikere reale gidecez ama benim uykum var yaa hava uyku havası

günaydın kızlar!!
tubacım Allah acil şifalar versin inşallah ananene(

bizde kalktık 9buçuk gibi, önce kahvaltı ve oğluşun kahvaltısından sonra yine temizliğe giriştik. Özay yerleri süpürdü,bende havluyla sildim iyice. diğerlerini dün yapmıştım neyseki. bitek çamaşır var asılmayı bekleyen,toplanmayı bekleyen ve yıkanmayı bekleyenkafamçokkarıştı
bizde pazara markete filan gidecektik ama çok yağmurlu dışarısı. gerçi bu yağmurda pazarda olmaz. biraz hafiflerse çıkıp manavdan alalım kuzumun sebzelerini.
canım da nasıl balık istiyor kızlar bugün!! al da yapayım dedim kocişe, o da evi kokutmayalım boşuna, çıkıp dışarda yer geliriz dedialkisalkisalkis ama çok soğuk,oğlumu çıkarmak istemedim bu havada. birazdan aldırayım da yapayım bari miss gibicokacimcoook

kıız Birso bende tam canım balık istiyor diyordum:))
hamsili pilavın pilavını nasıl yapıyorsunuz, halam da yapardı (o da karadeniz gelini) çok severdim. bide fırında mı pişiyor?? ondan mı yapsam acaba? bak canım çekti! (

günaydın kızlar eşimi askere yolldım keşke yanımda olsa da ben kızsam ona... değerini bilirdim ama insan ayrı kalınca daha iyi anlıyo... çok fazla giremiyorum sınav haftasıydı onları okumam lazım oğluş bi yandan bi yandan gelen giden... hepinizi konuşmayı çok özledim
tubacım anneannen rahatsızmış Allah şifasını versin çektirmesin rabbim çok zor...
bütün mayıs meleklerini öpüyorum

aysecım bende bugun cupra yapcam
bız balıgı cok sevıyoruz
haftada 2 kere super oluyor hamılelıkten kalma bısey ama boyle devam eder hem benım ıcınde cok kolay oluyor

Hoşgeldin canım bugün Defdef'de aynen sırtına kadar yapmıştı nasıl beceriyorlar anlamıyorumkaydirigubbakcemile3

Ohhh gez bakalım a.s.

Benimkide evde hiç yaptırmaz kokusunu sevmiyor. Ya dışarıda yeriz ya kayınvalidemde a.s

Ay bende nişanlıyken yollamıştım 5,5 ay. Allah kavuştursun canım a.s.

aysecım bende bugun cupra yapcam
bız balıgı cok sevıyoruz
haftada 2 kere super oluyor hamılelıkten kalma bısey ama boyle devam eder hem benım ıcınde cok kolay oluyor

Afiyet olsun a.s.

Defne'de Halit'te uyuyolar hâlâ klava:

Bende sıkıldım valla offff :umursamaz:

Gideyim de cornflakes yiyeyim azıcık. Fırına da mantar atayım kaşarlı. Benimkinin uyanınca karnı acıkmış olur yerimseniben

sağolun kızlar inşallah sağ salim döner özlemek iyi gelir belki aşkımız büyür :) ben de balık yiyeceğim canımı çektirdiniz :) annem gelecek onu bekliyorum

ayy kimseciklerde yokmuss..

ay kizlar benim oglanda daha tikk yokkk basmiyorr inatci yaaaa ayaklarinaaa,bir dk durup cömeliyorr...:1no2turamiyorda halenn,acaba etrafina pek destek koymuyorum ondan mi alisamadi bu cocuk yaa,varmi daha bebekleri ayni durumda olan???

canım benimkide öyle basmıyo hiç tutuyorum çömeliyo hemen daha yeni yeni yan dönüyo çok tembeller çok

canım benimkide öyle basmıyo hiç tutuyorum çömeliyo hemen daha yeni yeni yan dönüyo çok tembeller çok

cnm ilgilendigin icin tsklerr
Bende cok endise etmeye baslamistim..benimkinin diline vuruyor babaaaaaa,abaaaaa sesleri cikariyoo,yanagima cici yapio ama poposu kalkmiyor bir turluu ,dedigin gibi tembeller demekk...benmkide son 1 ,5 aydir yuvarlanio,dönuyo ...insallah zamanla hepsi olur...senin bebisini de allah bagislasin cnm...

benim kızımda aynı. tam dönemiyor. destekle oturabiliyor ancak. ama çok hızlı gelişme gösteriyorlar, bir gün içinde bile ayaklanabilirler. herçocuk bir olmuyor işte.

benim kızımda aynı. tam dönemiyor. destekle oturabiliyor ancak. ama çok hızlı gelişme gösteriyorlar, bir gün içinde bile ayaklanabilirler. herçocuk bir olmuyor işte.

amin canım sagol herkesinkini allah bagışlasın ya sanki benimki ayagı yamuk basıyo gbi banmı öyle geliyo yürütece koyuyorum biraz biraz denfgesini kurmaya alıştıma degişikmi basıyo bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…