merhaba kizlar..
ay dünden beri kaç kere actim sayfayi hatirlamiyorum..bi yazmak nasip olmadi..zaten saskin bi halde geziniyorum evde anca..
son durum maalesef hiç iç açici degil..
anneanneme dün gece bi operasyon yapmişlar..boynundan bi kamera sokup kalbine bakmişlar..kalp kapakçiklari tamamen iltihap kaplamiş
en agir antibiotiğe baslamişlar..en önemli organ diye..ama bu antibiotikte diger organlari mahfediyor
akciger,böbrek ve safrakesesi bitmek üzereymiş
ama acil olan kalp diye onu kurutmaya calişacaklarmiş..p.tesi belli olcak tedaviye cevap verip vermedigi antibiotigin işe yarayip yaramadigi
bu arada suuruda hala kapali..
anneannem kalp,şeker,tansiyon hastasi..10sene önce kalp kapakciklari değişmişti..ondan sonrada seker hastasi oldu..fakat sekeri en fazla 180i buluyordu..yaklaşık 1 sene evvel böbreklerinde iltihaplanma basladi..sekeri 400lere firladi..ozaman antibiotik tedavisine baslamişti..sonra baska doktora götürdüler..o da antibiotigi kesti,insuline baslatti..hepsi ayri telden caldi yani..
şimdiki doktoruda demezmi " bu kadinin kalbine uzun zamandir bakilmamiş" diye..yav dedik nasil olur daha ramazandan sonra kontrolden gecti..siyami ersekte doktoru var..acibademde doktoru var..ayrica bi özel doktoru daha var..kaldiki dedem de doktor..son 3 senedir yatalak ama ondan öncesinde genclere taş cikartacak kadar sağlamdi..imkansiz bişi söyledikleri..ozaman vucut cok hizla bu kadar iltihabi üretti dediler..
zaten nedeni cokta önemli degil sonuc bukadar kötüyken
suan beklemedeyiz..ama doktorlar cokta ümitlenmeyin dediler
((
ben hala gidemedim hastaneye..yogun bakimda oldugu için kimseyede göstermiyorlar..havada cok kötü oldugu için ve kimseye göstermedikleri için annem gelme,çocucugu dişari cikarma bosu bosuna dedi..annem girdi sadece içeri..bakalim benide p.tesi sokacaklar yanina..inşaAllah..
velhasil böyle işte..Allah'tan ümit kesilmez elbet..ama ümitle ümitsizlik arasinda gidip geliyoruz :S bişeyler sebep olcak elbet..
inşaAllah agrisi,sizisi yoktur canim ananemin
dua edin kizlar..Rabbim yardimcisi olsun..geri kalan ömründe Rabbim şifa versin,cekmesin hiç
böyle işte kizlar..iyi dilekleriniz için,dualariniz için çok teşekkürler a.s.
öpüyorum hepinizi ve tüm kuzulari..