2009 Mayıs Anneleri

Evet canım hepimizde bi gerginlik var havalardandır doğru diyosun a.s

Haberdar ederiz olursa canım a.s.

Kızımın uykusunda muhallebisini yedireyim de yatayım bende kızlar. Öpüyorum hepinizi iyi geceler a.s.

Selam kızlar çok şükür kuzum uyudu yarın için hazırlıklarımda bittizemuszemus

Anaaammm ben çıktım ne kadar çok konuşmuşsunuz maşallah kısırlar tatlılar sosisler gece gece walla acıktım mı necokacimcoook

Buluşma resimleri çok hoş ya ne tatlı böyle aynı boylarda bücürükler maş allah nazardan saklasın hepsini

Evet canım hepimizde bi gerginlik var havalardandır doğru diyosun a.s

Haberdar ederiz olursa canım a.s.
tamam tatlım iyi geceler

canım profilindeki fotodaki yürüteçten memnunmusun ben alırken nasıldır diye çok merak etmiştim.

oyy maşallahhhhh nurten kıs defneyı tanıyamadım valla ne guzel kılo almıs masallah resımlerınız cok guzel bende gelmek ısterdım yaaamafoldum

aysun maşallahın var canım yaa doğum yapmış gibideğilsin kaç kilo aldın hamilelikte ne çabuk verdin yaa süpersinalkisalkisalkis

aysun maşallahın var canım yaa doğum yapmış gibideğilsin kaç kilo aldın hamilelikte ne çabuk verdin yaa süpersinalkisalkisalkis

tesekkur ederım aynurcum
ama ben 20 kılo almıstım daha 10 kılosu gıttı 10 kılo fazlam var isın garıbı oyle gobek falan yok gayet dırı duruyorum esım falan boyle cok ıyı oldu dıyor ama ben 59 a donmek ıstıyorum

merhaba kizlar..

ay dünden beri kaç kere actim sayfayi hatirlamiyorum..bi yazmak nasip olmadi..zaten saskin bi halde geziniyorum evde anca..

son durum maalesef hiç iç açici degil..

anneanneme dün gece bi operasyon yapmişlar..boynundan bi kamera sokup kalbine bakmişlar..kalp kapakçiklari tamamen iltihap kaplamiş en agir antibiotiğe baslamişlar..en önemli organ diye..ama bu antibiotikte diger organlari mahfediyor akciger,böbrek ve safrakesesi bitmek üzereymiş ama acil olan kalp diye onu kurutmaya calişacaklarmiş..p.tesi belli olcak tedaviye cevap verip vermedigi antibiotigin işe yarayip yaramadigi bu arada suuruda hala kapali..

anneannem kalp,şeker,tansiyon hastasi..10sene önce kalp kapakciklari değişmişti..ondan sonrada seker hastasi oldu..fakat sekeri en fazla 180i buluyordu..yaklaşık 1 sene evvel böbreklerinde iltihaplanma basladi..sekeri 400lere firladi..ozaman antibiotik tedavisine baslamişti..sonra baska doktora götürdüler..o da antibiotigi kesti,insuline baslatti..hepsi ayri telden caldi yani..

şimdiki doktoruda demezmi " bu kadinin kalbine uzun zamandir bakilmamiş" diye..yav dedik nasil olur daha ramazandan sonra kontrolden gecti..siyami ersekte doktoru var..acibademde doktoru var..ayrica bi özel doktoru daha var..kaldiki dedem de doktor..son 3 senedir yatalak ama ondan öncesinde genclere taş cikartacak kadar sağlamdi..imkansiz bişi söyledikleri..ozaman vucut cok hizla bu kadar iltihabi üretti dediler..

zaten nedeni cokta önemli degil sonuc bukadar kötüyken

suan beklemedeyiz..ama doktorlar cokta ümitlenmeyin dediler ((

ben hala gidemedim hastaneye..yogun bakimda oldugu için kimseyede göstermiyorlar..havada cok kötü oldugu için ve kimseye göstermedikleri için annem gelme,çocucugu dişari cikarma bosu bosuna dedi..annem girdi sadece içeri..bakalim benide p.tesi sokacaklar yanina..inşaAllah..

velhasil böyle işte..Allah'tan ümit kesilmez elbet..ama ümitle ümitsizlik arasinda gidip geliyoruz :S bişeyler sebep olcak elbet..

inşaAllah agrisi,sizisi yoktur canim ananemin

dua edin kizlar..Rabbim yardimcisi olsun..geri kalan ömründe Rabbim şifa versin,cekmesin hiç

böyle işte kizlar..iyi dilekleriniz için,dualariniz için çok teşekkürler a.s.

öpüyorum hepinizi ve tüm kuzulari..

Son düzenleme:
benden başka kimse yok buralarda

tubişim çokk geçmiş olsun rabbim şifa versin ...

evettt nurtendeydik çok güsel geçtiii

bendede resimler var ama sonra atacam.....

ben nurtenden baska yerede gittim ama aynı günde iki yer olmuyormuşşş

oradaki kız hamişti....ali ile ömerrr hiç uyumadılar....şimdide benim uykum yokkk

öptümmm

slm kızlar
kımse gırmemıs bugun herkes gezmelerde demekkı
ıns herkes guzel bır pazar gunu gecırıyodur umıdındeyım
bızım babamızda ıse gıttı gelmesını beklıyoruz

günaydın aysun.ben varım mayıs bebişleri ya uyuyor yada dediğin gibi gezmedeler gerçi ben pek uyuyacaklarını sanmıyorum.kaydirigubbakcemile3 bizimki uyandı mamasını yedi azcık oynadı şimdi uyudu bende su kaynatıyorum maması için.çok uykum var ama şu saatten sonrada uyunmazki babamız uyuyor uyanmasını bekliyorum kahvaltı sonrası alpereni anneme bırakıp dışarı çıkalım istiyorum.havada yağmurlu romantik romantik gezeriz artıkın:roflol:

Tünaydınlar , iyi pazarlar bacılar a.s.

Bizde 9'da uyandık Defne cadısı sayesinde. Kahvaltı falan yaptık. Sonra Defdef'i yıkadık , uyuttum az önce. Halit'te uyudu bende size bakayım dedim. Defne uyanınca bi e-bebek'e gidip mama falan almamız lazım. Benim hatun 1 haftada 2 kutuyu bitirdi 3.sünü cuma açtım bitmek üzere. Markete de uğrayıp deterjan falan almam lazım.

Aslında benimkine çok kızgınım. Dışarı çıkmayacağım ama mama al diye gönderirim muhallebi alır gelir bu. Mecbur gideceğim. Marketide benim halletmem lazım.

Neyse bende böyle işte a.s.

Tuba'cım Allah ananene şifasını versin çektirmesin inşallah. ıki rahmetten birisi derler ya inşallah ananeciğinin rahmeti şifası olsun a.s.

günaydın pınar defne hanım miss gibi olmuş ne güzel.havalar soğudu ya ben artık banyo yaptırırken korkuyorum hasta falan ederim diye önceden çok sık yıkıyorduk.maşallah defneye yesin yesin yiyen çocuk sağlıklı olur.çık gez canım kimseye tavır yapma o senin kocan birbirinizi anlayışla karşılayın herzamn şu hayatta hiçbirşeyi kafaya takmaya gelmiyor.ne eşini üz ne kendin üzül.sinirlenince eşine sarıl bütün sinirin geçiyo benden tavsiyeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…