2009 Mayıs Anneleri

amin canım sagol herkesinkini allah bagışlasın ya sanki benimki ayagı yamuk basıyo gbi banmı öyle geliyo yürütece koyuyorum biraz biraz denfgesini kurmaya alıştıma degişikmi basıyo bilmiyorum ya

canım kalça ultrasonunda sorun çıkmadıysa korkmana gerek yok. geçenlerde bir doktor basmak istemiyorsa zorlamayın ayak kaslarını zorlarsınız, ayak kasları gelişince mutlaka basacaktır, diyordu. bir tanıdığımızın kızı 16 aylıkken yürümeye başladı yani bu kadar sıkıntı etme.

amin canım sagol herkesinkini allah bagışlasın ya sanki benimki ayagı yamuk basıyo gbi banmı öyle geliyo yürütece koyuyorum biraz biraz denfgesini kurmaya alıştıma degişikmi basıyo bilmiyorum ya

cnm benim oglan yurutecte hic ilerlemiyorduu,gecen bi baktim geri geri gidiyorr,degisik basmiyordur yaa hepsi öle basar ilk baslardaa ya ice dogru ya disa dogru basiyolar zaten..sana öle gelmistr..

tamam tatlım iyi geceler

canım profilindeki fotodaki yürüteçten memnunmusun ben alırken nasıldır diye çok merak etmiştim.

Canım benim kuzu çok eğleniyokaydirigubbakcemile2 önündeki düğmelere basıyo hayvan sesleri ışıklar çıkıyo sadece fazla eğildiğinde düşebilir ben hep gözümün önünde bindiriyoruma.s.

günaydın aysun.ben varım mayıs bebişleri ya uyuyor yada dediğin gibi gezmedeler gerçi ben pek uyuyacaklarını sanmıyorum.kaydirigubbakcemile3 bizimki uyandı mamasını yedi azcık oynadı şimdi uyudu bende su kaynatıyorum maması için.çok uykum var ama şu saatten sonrada uyunmazki babamız uyuyor uyanmasını bekliyorum kahvaltı sonrası alpereni anneme bırakıp dışarı çıkalım istiyorum.havada yağmurlu romantik romantik gezeriz artıkın:roflol:

İyi gezmeler canıma.s.

Tünaydınlar , iyi pazarlar bacılar a.s.

Bizde 9'da uyandık Defne cadısı sayesinde. Kahvaltı falan yaptık. Sonra Defdef'i yıkadık , uyuttum az önce. Halit'te uyudu bende size bakayım dedim. Defne uyanınca bi e-bebek'e gidip mama falan almamız lazım. Benim hatun 1 haftada 2 kutuyu bitirdi 3.sünü cuma açtım bitmek üzere. Markete de uğrayıp deterjan falan almam lazım.

Aslında benimkine çok kızgınım. Dışarı çıkmayacağım ama mama al diye gönderirim muhallebi alır gelir bu. Mecbur gideceğim. Marketide benim halletmem lazım.

Neyse bende böyle işte a.s.

Tuba'cım Allah ananene şifasını versin çektirmesin inşallah. İki rahmetten birisi derler ya inşallah ananeciğinin rahmeti şifası olsun a.s.

Maşallah Defne'ye içsin mamaları :nazar:opuyorumnanaktanİyi alışverişler canıma.s.

tünaydınlar ...bizde 10 da kalktık alişşş sırtına kadar mıçmış babamız duştayken attım onu yanına yıkadı ...yedirdik içiridik kahvaltı hazırladık....yedik....annem hamsi pilavı yapıyor sonra annemle form istanbula pratikere reale gidecez ama benim uykum var yaa hava uyku havası

Afiyet olsuna.s.

günaydın kızlar!!
tubacım Allah acil şifalar versin inşallah ananene:KK43:(

bizde kalktık 9buçuk gibi, önce kahvaltı ve oğluşun kahvaltısından sonra yine temizliğe giriştik. Özay yerleri süpürdü,bende havluyla sildim iyice. diğerlerini dün yapmıştım neyseki. bitek çamaşır var asılmayı bekleyen,toplanmayı bekleyen ve yıkanmayı bekleyenkafamçokkarıştı
bizde pazara markete filan gidecektik ama çok yağmurlu dışarısı. gerçi bu yağmurda pazarda olmaz. biraz hafiflerse çıkıp manavdan alalım kuzumun sebzelerini.
canım da nasıl balık istiyor kızlar bugün!! al da yapayım dedim kocişe, o da evi kokutmayalım boşuna, çıkıp dışarda yer geliriz dedialkisalkisalkis ama çok soğuk,oğlumu çıkarmak istemedim bu havada. birazdan aldırayım da yapayım bari miss gibicokacimcoook

Bugün herkes balıkçı galiba ah bide ben yiyebilsem hiç sevmiyom balığı size afiyet olsun canıma.s.

günaydın kızlar eşimi askere yolldım keşke yanımda olsa da ben kızsam ona... değerini bilirdim ama insan ayrı kalınca daha iyi anlıyo... çok fazla giremiyorum sınav haftasıydı onları okumam lazım oğluş bi yandan bi yandan gelen giden... hepinizi konuşmayı çok özledim
tubacım anneannen rahatsızmış Allah şifasını versin çektirmesin rabbim çok zor...
bütün mayıs meleklerini öpüyorum

Canım allah kavuştursuna.s.

cnm ilgilendigin icin tsklerr :-)
Bende cok endise etmeye baslamistim..benimkinin diline vuruyor babaaaaaa,abaaaaa sesleri cikariyoo,yanagima cici yapio ama poposu kalkmiyor bir turluu ,dedigin gibi tembeller demekk...benmkide son 1 ,5 aydir yuvarlanio,dönuyo ...insallah zamanla hepsi olur...senin bebisini de allah bagislasin cnm...

Canım senin bebiş dilli olcak o zaman maşallaha.s.
Her bebek de bir değil canım bi bakarsın birden yürümüşkaydirigubbakcemile3

Selam kızlara.s.

Herkes galiba gezmelere gitmiş bugün pazar pazar benimde misafirlerim vardı kahvaltıya geldiler akşam gittiler güzel bi gün geçirdik zaten bu havada eşim bi yere çıkarmıyor amma yoruldum be:eek:

temi8eujkd8k0xkyd8ts.jpg
defnenin salıncağını biz kaptıkk...........
3vruju172tddjx28638g.jpg

tyvxxv2ucu2384wzm4ic.jpg

8zcayodga1ts13b17e4c.jpg

707gjdtcjbwcku902jxb.jpg

eesnzixbp1rj5a1e5a1c.jpg

7yfoyw4gnxs3ox6r5js.jpg

nurten teyzemizdeki resimlerrr alişle ömerin üzerindeki eşofmanlarda esen teyzemizin hediyesiiii

selam

bende uzun süre önce foruma üye olmuştum ancak pek giremiyordum foruma
bende mayıs annesiyim
ismim Pınar Bursada yaşıyorum

defnenin salıncağını biz kaptıkk...........

nurten teyzemizdeki resimlerrr alişle ömerin üzerindeki eşofmanlarda esen teyzemizin hediyesiiii

istanbulda olduğunuz için çok şanslısınız, ankaradan kimse yok mayıs annelerinden, resimlerde çok güzel çıkmış. oğlanlarda güle güle giysinler eşofmanlarını..

istanbulda olduğunuz için çok şanslısınız, ankaradan kimse yok mayıs annelerinden, resimlerde çok güzel çıkmış. oğlanlarda güle güle giysinler eşofmanlarını..

valla cnm bizde zor zahmet buluşuyoruz
bebekler ufak ve ist.olmamıza rağemn uzağız birbirlerimize taksi ile gelmek gerek oda çok maliyetli oluyor....eeee bu devirde hesap devriii ....işte arada böyle buluşuyoruz

selam

bende uzun süre önce foruma üye olmuştum ancak pek giremiyordum foruma
bende mayıs annesiyim
ismim Pınar Bursada yaşıyorum

Selam canım ben de Sevgia.s.

Resimler çok güzel maşallh bebişlere:nazar:Güle güle kullansınlar eşofmanlarınıa.s.

canım kalça ultrasonunda sorun çıkmadıysa korkmana gerek yok. geçenlerde bir doktor basmak istemiyorsa zorlamayın ayak kaslarını zorlarsınız, ayak kasları gelişince mutlaka basacaktır, diyordu. bir tanıdığımızın kızı 16 aylıkken yürümeye başladı yani bu kadar sıkıntı etme.

ya ben hiç ultraso çelkilmedik sagol söylediklerin için

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız
geçmişi okuyamadım ama resimler çok güzel çıkmış
nurtencim herşey için teşekkürler canım çok güzel karşıladın bizi yazın da siz gelin ama annenle bekliyorum çok sevdim anneni

Kızlar mrb, bi cö deyip kaçıcam :)))kaydirigubbakcemile3 hadi iyi geceler annişler ve minişler :)))opuyorumnanaktan

gördüm birsencim çok güzel çıkmışlar bende koyarım ama tabi yarın fırsatım olursa

X