2009 Mayıs Anneleri

gunaydınlarrrrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
oglusumla kalktık bol bol emdı benı uykusu var kahvaltısını sımdı vermeyeyım sonra yemıyor bıdaha uyansın ıyle verem
dun banyo yaptırdık malum budun h1n1 2doz asımız var ıns sorunsuz atlatırız

günaydın herkese iyi haftlalar nasılsınız kızlar ben çok yoğun ama çok güzel bir haftasonu geçirdim cumartesi misafirim vardı annemleride çağırdım birlikte çok eğlendik:))) arkadaşımıda uzun zamandır görmemiştim iyi oldu pazar günüde eşimin arkadaşları geldi oturmaya onlar gitti annemler geldi duruya banyo yaptırdık yağmur yine rahatsız okulda terliyor sanırım bir türlü iyileşemedi kuzum
bugünde işteyim kızlarımı şimdiden çok özledim

tubacım anneannen nasıl oldu

kızlar buluşmuş ne güzel :))

pınarcım sibelcim nasılsınız kızlar

günaydın aysuncum nasılsın tatlım bebişin nasıl

günaydınlar a.s.

kızlar resimlerde çok hoş çıkmışsınız. zaten kuzulara söyleyecek söz bulamıyorum. hepsi çok şeker çıkmışlar.

aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum. benim adım da ayşe.

tülay, banu iyi çalışmalar size de

cnm gunaydına.s.
ıyıyız tatlım recepım uyuyor evde coook ısım var
ama hıc yapasım yok ogleye dogruda oglumu asıya goturcez

kolay gelsin canım bende haftasonuı hiç oturmadım kızlar bir taraftan misafir bir taraftan yemek ev işi erken iki gün çok hızlı geçti valla recebim ne aşısı olacak tatlım

kolay gelsin canım bende haftasonuı hiç oturmadım kızlar bir taraftan misafir bir taraftan yemek ev işi erken iki gün çok hızlı geçti valla recebim ne aşısı olacak tatlım

saol tatlımm yogun bır haftasonu gecırmıssın
cnm domuz grıbı asısının 2.dozunu yaptırcaz

ceylin kahvaltısını yapıp uyudu. ben de işlerimi yapayım bari. hafta sonu eşim evde olduğu için hiçbir iş yaptırmıyor. üstelik dağıttıkça dağıtıyor. bir ucundan başlayayım bari. kız uyurken ne yapsam kardır.

kızlar merhaba ben nisan annesi olacağım Allah izin verirse....ablamın oğlu yeğenim astım hastası aşıyı daha vurdurmadı.....vurduranlarda herhangi bir ateş falan oldu mu?

nünaynıııııınnnn :))))Şeniz Şeniz

kızlar yogun ama keyifli hafta sonudan sonra dökülürüm zannettim ama nedense hala enerjiğim heralde fazla eglendim enerjimi atamadım kaydirigubbakcemile3...
dün akşamda yemege misafirim vardı onlarla aynı sene evlendik ve bebeklerimizn arasıda 15gün var oyüzden bol sohpetli ve bol kahkahalı bol atıştırmalı geçtiiicokacimcoook...
cumarteside çok keyifliydi oyüzden enerjiğim işte
ama cumartesi kızım nazar oldu, yemek yerken ahsende dahil hiçbiriri durmayınca benim kızımda annanesinin kucagında uslu uslu durunca nazar degdi heraldezemuszemusogece 1,5 saat arayla kalktık ve hiç böyle olmadıgı için eşimle birbirimize girdik o accayip panik yaptı... neyseki bugece güzelce uyuduk..
hersabah 7de kalkardı busabah 9.30da kalktı mama yedi bidaha uyudu bende bidaha yatmadım geceden çam. atmıştım mak. hava mis gibi onları balkona astım, hemen bi posta açık renk atttım, bi postada beyazlar var,kızımınkileri dün yıkayıp kurutttum bilekaydirigubbakcemile3
birsenle ucuz mama sandalyesi bulmuştuk netten eşimle bugün onu almaya gididcez bakırköye, bide gitmişken sinemaya giricez neşeli hayat'a istiyoruz tabi defne hanım annaneyeee yallah yallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Kızlar merhaba nasılsınız?? Banucum ıyı eĞlenmıŞssın sevındım.kılzr buluŞma resımelrınız Çok gÜzel ÇıkmıŞ.

nurtencim merhaba canım seninde yoğun geçmiş haftasonun bazen bebişlerimizde oluyor böyle düzensizlikler bizde eşimle iki haftada bir bile olsa başbaşa çıkıyoruz sinemaya yemeğe gidiyoruz iyi oluyor

tülaycım merhaba tatlım nasılsın sağol ya güzel bir haftasonuydu selin nasıl

banucum iyiyim canım.selinim de iyi. bende cts. komple temizlik yaptım.selinin küçülenlerini falan ayırdım.akşamda annemlerdedeydik yeğenimin doğum günü için.pazar da eşimle kızımla bolca vakit geçirdik.akşam yine annemelre gittik balık ziyafeti için yoğun ve güzel bir haftasonuyduu.

selam tülay, selam banu,
banu biz ilk defa çııkıcaz kocişle sinema falan enson hamileyken recep ivedike gitmiştik..

kızlar merhaba ben nisan annesi olacağım Allah izin verirse....ablamın oğlu yeğenim astım hastası aşıyı daha vurdurmadı.....vurduranlarda herhangi bir ateş falan oldu mu?

cnm bızde hıcbır yan etkı olmadı ateste dahıl cok sukur
ama normal asıda olan yan etkılerınj olmaı cok normal olursada panık yapmayın

gunaydın cnma.s
haftasonunuz ne guzel dolu dolu gecmıs
enerjınede masallah yanı

Kızlar merhaba nasılsınız?? Banucum İyİ eĞlenmİŞssİn sevİndİm.kılzr buluŞma resİmelrİnİz Çok gÜzel ÇıkmıŞ.
hosgeldın tatlımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…