sende gelseydin mananeeeeeezemuszemus
yavru kuş kargolayım hemen...
iyi geceler cnmkızlar iyi geceler işlerim var ama defne durmuyoooo
pınarcım hosgeldın tatlım
kahvaltıyı bıle blendırdan gecırıyorum demıssın
cnm catalla ezınce hıcmı yemıyor
ugrassan bellı bır sure sonra mecbur alıscak
drlar 4-6 ay arası blendır 6aydan sonra puturlu verın dıyor
ama bazı bebekler bellı bır yasa gelıncye kadar blendırdan gecırmeden yemıyomus dıye bır yerde okumustum
drun ne dıyor bu konuda
Ay bu hatunların aklı nerde ya bız kardeslığı ilan ettık valla.Guldurdunuz benı allahta sızı guldursun.
Semoşummmmm kıyamam noldu öyle ya offf ben bi tane ve bakıcıyla delırdım bıde sen yazınca 2 taneyı fenalık bastı.
Turuncgıller de asıt fazla olduğu için önermedı.Ispanak içinde bır maddeden söz ettı ama benımkı avazı cıktığı kadar ağladığı için adını duymadım.Ya tereyağının zararı olduğu fılan yoktur da önermedı işte.Ben aynen onun dedıklerını uyguladığım için vermıyorum.
Misafırler yattı.Koçişte sabah erken ist gıdecekmış.Fena bozuldum yatıucakmış.Bı pazar var ondada iş olur ben ailesıyle otururum evde.
Ve pazartesı ıtıbarıyle evden calışmaya baslıyorum.Muhasebedekı kız doğum iznıne ayrıldı dun.Alp butun evrakları eve getırıcek bende gırış ve carılerı halledıcem.Gunu 3-4 saatını alır kesın.
Yatıyorum öpüldünüz.Pınarcım valla herkes icine sınenı yapsın.Hepsı ayrı tel amma ban ıspanağı kıtaptada okumuştum.
Burcu ne zeytını bacım verme faydası yok kı yağını ver sen.Hem yınede tuz kalır onda.
Ay sohbet edesım var ama heryer yatak mısafırde var.
KIZLAAAARR BUYRUN SİZE BULUŞMAAAAzemuszemus
pınarcım abinin nekadarı kaldı Defneyi gördümü hiçKavak yellerine takıldım yatamadım ya offf sinirim bozuldu yine. Benim bi ağlama vaktim gelmiş. Gözlerim doluyor bu aralar herşeye. Şimdi Kavak yellerinde Sertap Erener çaldı gözlerim doldu :çok üzgünüm:
Zaten abimi de özledim mafoldumben
selam kızlar biz geldik Türkiz 3 gündür ne mama ne ek gıda bişey yemiyor anlamadım dişte yok.pazartesiye randevu aldım gözlerinin altı çöktü ya
pınarcım abinin nekadarı kaldı Defneyi gördümü hiç
Kavak yellerine takıldım yatamadım ya offf sinirim bozuldu yine. Benim bi ağlama vaktim gelmiş. Gözlerim doluyor bu aralar herşeye. Şimdi Kavak yellerinde Sertap Erener çaldı gözlerim doldu :çok üzgünüm:
Zaten abimi de özledim mafoldumben
selam kızlar biz geldik Türkiz 3 gündür ne mama ne ek gıda bişey yemiyor anlamadım dişte yok.pazartesiye randevu aldım gözlerinin altı çöktü ya
Cnmmm kıyamam yaa, askerdeydi dimi abin, Allah kavuştursun inş., benimkide yurt dışında o da görmedi kağanişimi...
Cnm geçenlerde kağanda yaptı aynısını oluyomuş demekki ara ara, hayırlısı olsun bakalm diş mi gelicek
pınarcım bugun cok duygusallastın
kıyamam sanaya
ozel bı nedenımı var
canım Allah kurtarsın biran önce.Ya bu aralar tüm bebeklerde var o iştahsızlık canım sıkma canını bikaç güne düzelir a.s.
Valla mahkemeye bakarsan 7 yıl ama temyize gönderdik biz 7 ay önce sonucu. Cevap bekliyoruz. Avukat karar kesin bozulacak çıkacak diyor ama bakalım :uhm:
Gördü gördü. En son bayramda götürdüm. 4 kere falan gitti Defdef :çok üzgünüm:
doğru zaten direk aklıma Kağan geldi dişte yok huysuzluktanmı acaba diyorumCnmmm kıyamam yaa, askerdeydi dimi abin, Allah kavuştursun inş., benimkide yurt dışında o da görmedi kağanişimi...
Cnm geçenlerde kağanda yaptı aynısını oluyomuş demekki ara ara, hayırlısı olsun bakalm diş mi gelicek
pınarcım ben yazana kadar aldım cevabımı tatlım
ıns temyızden guzel sonuc gelır
canım Allah kurtarsın biran önce.
doğru zaten direk aklıma Kağan geldi dişte yok huysuzluktanmı acaba diyorum
Aysun nabersin
valla benim kız huysuzluktan yapıyor diyorum ama bakalım inşallah çabuk geçer.hosgeldın esracım
aynı sorunu burda hepımız donem donem yasadık sanırım dısten
gecıcı bır durum merak etme
canım Nurtene gidilmiş gördüm özendim valla biz arabayıda sattık artık işim daha zor Anadolu yakasında böyle bi buluşma olursa gelmek istiyorum bu seferYok kız askerde değil cezaevinde. Babamın teyzesinin oğlu yüzünden oda ceza aldı. Anlatmıştım geçen sene mahkeme sonuçlandı falan diye :çok üzgünüm:
Hem Nurten'e gidemedim diye eşime çok bozuldum , Nurten' e de çok mahçup oldum hemde ne bileyim bugün geldiler bana öyle tatlım ya olur arada :çok üzgünüm: