2009 Mayıs Anneleri

nurtencım hepınız cok hos gozukuyorsunuz hele bebısler ne guzel kaynasmıslar oyle
cok guzel bır bulusma olmus

Valla canım Defne hemen öğürmeye başlıyor. Doktorda zorlama yiyebildiği kadar dedi. Bende eline meyve dilimi yada ekmek falan vererek alıştırmaya çalışıyorum. Bikaç gündür ekmeği yada meyveyi parçalayarak yemeğe başladı. Bu şekilde biraz alışsın sonra yavaş yavaş deneyeceğim tekrar pütürlüleri a.s.

Dur bakalım tatlım güvenirim sana araştırayım şu ıspanak işini a.s.

Oooo iş he hadi biraz kafan dağılır tabi Bora da müsade eder inşallah sana a.s.

KIZLAAAARR BUYRUN SİZE BULUŞMAAAAzemuszemus

Bak gördüm yine sinirden ağlayasım geldi. Şu adam uyuklarken boğsam mı ne yapsam klava:

Çok güzel çıkmışsınız bacım. Eğlenmişsiniz belli. Çok sevindim sizin adınıza. Siboş'la bende böyle uzaktan baktık ancak :çok üzgünüm:

Kavak yellerine takıldım yatamadım ya offf sinirim bozuldu yine. Benim bi ağlama vaktim gelmiş. Gözlerim doluyor bu aralar herşeye. Şimdi Kavak yellerinde Sertap Erener çaldı gözlerim doldu :çok üzgünüm:

Zaten abimi de özledim mafoldumben

selam kızlar biz geldik Türkiz 3 gündür ne mama ne ek gıda bişey yemiyor anlamadım dişte yok.pazartesiye randevu aldım gözlerinin altı çöktü ya

pınarcım abinin nekadarı kaldı Defneyi gördümü hiç

selam kızlar biz geldik Türkiz 3 gündür ne mama ne ek gıda bişey yemiyor anlamadım dişte yok.pazartesiye randevu aldım gözlerinin altı çöktü ya

Ya bu aralar tüm bebeklerde var o iştahsızlık canım sıkma canını bikaç güne düzelir a.s.

pınarcım abinin nekadarı kaldı Defneyi gördümü hiç

Valla mahkemeye bakarsan 7 yıl ama temyize gönderdik biz 7 ay önce sonucu. Cevap bekliyoruz. Avukat karar kesin bozulacak çıkacak diyor ama bakalım :uhm:

Gördü gördü. En son bayramda götürdüm. 4 kere falan gitti Defdef :çok üzgünüm:

Cnmmm kıyamam yaa, askerdeydi dimi abin, Allah kavuştursun inş., benimkide yurt dışında o da görmedi kağanişimi...

Cnm geçenlerde kağanda yaptı aynısını oluyomuş demekki ara ara, hayırlısı olsun bakalm diş mi gelicek

hosgeldın esracım
aynı sorunu burda hepımız donem donem yasadık sanırım dısten
gecıcı bır durum merak etme

Yok kız askerde değil cezaevinde. Babamın teyzesinin oğlu yüzünden oda ceza aldı. Anlatmıştım geçen sene mahkeme sonuçlandı falan diye :çok üzgünüm:

pınarcım bugun cok duygusallastın
kıyamam sanaya
ozel bı nedenımı var

Hem Nurten'e gidemedim diye eşime çok bozuldum , Nurten' e de çok mahçup oldum hemde ne bileyim bugün geldiler bana öyle tatlım ya olur arada :çok üzgünüm:

canım Allah kurtarsın biran önce.

doğru zaten direk aklıma Kağan geldi dişte yok huysuzluktanmı acaba diyorum
Aysun nabersin

pınarcım ben yazana kadar aldım cevabımı tatlım
ıns temyızden guzel sonuc gelır

İnşallah canım benim bakalım yılbaşından sonra sonuç gelir diyo avukat ama mahkemelere belli olmaz. Boşu boşuna 2,5 yılı gitti kuzumun ya mafoldumben

burcuuu sen neguzel erkenden gecırıyon gece uykusuna kıskanıyom senı bu yuzden
ya bızım recep daha cın gıbı bırazdan muhallebısını hazırlıycam ıns uyur

hosgeldın esracım
aynı sorunu burda hepımız donem donem yasadık sanırım dısten
gecıcı bır durum merak etme
valla benim kız huysuzluktan yapıyor diyorum ama bakalım inşallah çabuk geçer.

canım Nurtene gidilmiş gördüm özendim valla biz arabayıda sattık artık işim daha zor Anadolu yakasında böyle bi buluşma olursa gelmek istiyorum bu sefer
Bu ara herkeste bi duygusallık var bide sinir durumu galiba havalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…