2009 Mayıs Anneleri

tubacım tülay çok minyon çok güzel bir anne biz görüşüyoruz ben çok seviyorum tülayı :))))

pınarcım evet tatlım çalışınca öyle olmak zorundayız herzaman ben doğum yaptığımda bile eşim eve gelmeden elbisemi giyer makyajımı hafif yapardım insan kendini daha iyi hissediyor tatlım eşimiz için değil önce kendimiz için yapmalıyız herşeyi fıstığım

ee bigün bizde görürüz ikinizide inşaAllah :)

evet insan kendi için bakim yapmali haklisin..zaten onun için yapsam ne fark etcekki :KK70: adamin tepkisini görüyorsun :))) herşeyciki kendim için yapiyorum oyuzden hıhhhh :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3 ayyyy eşinde alem bitanem ya demek öyle diyorkaydirigubbakcemile

tülaycım karamel yakışmıştır sana eminim güle güle kullan bitanema.s.

alem ne kelime alem ötesi bişi :))))

slm kızlar..
yazamıyorum bir türlüü...benim kız cok hareketli çılgııın :):)
yaa bende tam tersi doğumdan sonra fazla kilo vermek istemedim ama verdim hepsini 23 kilo almıstım..
tuba banu nasılsınız kızlar?

iyiyiz canim..sen nasilsin :) canim bende 22kg verdim ona bakarsan :KK70: ama ilk aylarda aldigim 10kg hala benimle :KK70: cok sadik cikti bunlar cok :mymeka:

Kız koptum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yüzün kireç gibi olmuş he alem bu adamlar valla kaydirigubbakcemile3

Haklısın canım ama benim içimde yok valla. Alışmışım küçüklüğümden beri erkek çocuğu gibi yaşamaya içimden atamadım gitti kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 eşimin iltifatlari böyle işte :pp

ya tuğba çok güldüm ya..... ona kalırsa benim eşimde gezmez sadece haftanın 7 günü sinemaya gidelim dersen herşeyi bırakır gider:)) yoksa evi seviyor evkuşu:)))))))))))))

bak o da bişeydir :KK70: bizimki sinemayada gitmez :KK70: evde izler :KK70: laptop+filmler+kanepe+cekirdek= süper tatil :KK70: eşimin denklemi budur :)))

tubacım inşallah günün birinde görüşme şansımız olur belki kimbilir:)))

kızlar benimde 3 kilo fazlam kaldı onuda herhalde spora başlayınca rahat veririm

tülaycım içimden gelenleri söyledim ben inan:)) benim eşimde gezmeyi hiç sevmez maç hastası birde kurtlar vadisi

ya tuğbacım zaten kilolar japon gibi yapışan kilolar benide o kadar seviyorlarki karar veremiyorlar gidip ve kalmak arasında..

ay nedense birden kötü hissettim kendimi be :KK70: cok ezdim kocami sanirim :))) iyi huylarida coktur canim maşaAllah :KK70: biraz onlarida söyliyimde içim rahat etsin :)))))) bu vicdanimda olup olmadik yerde devreye giriyor böyle :KK70: sonra hep içimde kaliyor herşey,olup olmadik yerde patliyorum :KK70:

hoşbuldum canim a.s. valla su anneler olmasa zaten hepten pasakül olcaz :KK70: annemde eşim gelmeden 10dak önce muhakkak arar :KK70: tüm sorularini sorar :KK70: üstünü değiş,ortaliği topla,parfümünü sür makyajini yap :KK70: işin kötü tarafi onuda kaniksiyorlar bi süre sonra :KK70:

ama senin bunalim olayi güzelmiş be maşaAllah :KK70: benim eşimde bensiz gezmez etmez..işe gider gelir sadece..ama adam gezmez :KK70: benle de gezmez :KK70: ay ben ne kadar seviyorsam o okadar nefret ediyor gezmekten yaa..adamin tatil anlayişi uyumak uyumak uyumak..he bide film izlemek..ona resmen angarya geliyor gezmek..

gecen gün bana diyorki: haftanin 6 günü insan disarda olunca 1 günde evde durmak istiyor..bende dedimki: haftanin 6 günü insan evde olunca 1günde gezip tozmak istiyor :KK70:D cevaben sunu dedi: ozaman artik kim kime dişini geçirirse o hafta onu yapariz :))))) Allahim yazdikça sinirlenmeye basliyorum :KK70: aksam artik ne olur bilemem kaydirigubbakcemile3

Aha senin annede benimki gibi. Sabah konuşmamızda sorar hemen, salonu havalandırdın mı çocuğu havasız odaya sokma. Kahvaltısını verdin mi? Sende sandviç yeme adam gibi kahvaltı et. Öğlen arar yemek yedin mi bak halsiz düşeceksin diye. Bide akşama doğru konuşuruz, yemek yapabildin mi, pijamalarla değilsin dimi hala. Saçını başını düzgün topla diye. Dediğin gibi oda normal gelmeye başlıyor bir süre sonra yerimseniben

Benimkide çok sever evde olmayı. Ev kuşu resmen. Bende aksine bıraksan haftanın 7 günü gezerim. Eeee adam sessiz ben cazgır olunca hafta sonları mecbur geziyor adam kaydirigubbakcemile3 Bide anlıyor artık halimi. Hafta içi evde olduğumda sıkıldığımı. İlk zamanlar annemlere yada annenlere gidiyorsun ya derdi. Bende bi açtım ağzımı. Annenle yada annemle gezmek seninle olmakla bir mi, ben seninle vakit geçirmek istiyorum diye. O zamandan beri sesi çıkmıyor gezdiriyor sağolsun opuyorumnanaktan

Valla bunalıma girdi kız. İşin iyi tarafı hafta sonu onunda toplantısı varmış hafta başında öğrendi. Benimde içim rahat etti tek kalmayacak diye ama o hala kaçta dönersin, bak toplantım bitmeden gel demeye başladı kaydirigubbakcemile3

slm kızlar..
yazamıyorum bir türlüü...benim kız cok hareketli çılgııın :):)
yaa bende tam tersi doğumdan sonra fazla kilo vermek istemedim ama verdim hepsini 23 kilo almıstım..
tuba banu nasılsınız kızlar?

Oh maşallah bacım helal olsun valla a.s.

tuğba valla öyle gülüyorumki şu an ofisteki dieğr arkadaşlar benim deli olduğumu düşüncekler bilgisayara bakıp bakıp gülünce.canım ya işte farkeden bişey benimkide aynı masa üstü bilgisayar+sandalyesi+tv+sigara+çay=uyku en son.... ya tabi selinlede oynuyor onu es geçmimde ama genelde böyle...

hepimiz öyleyiz canım hem güzel yönlerimiz var hemde kötü :))) önemli olan olduğumuz gibi kabu görmek ve karşımızdakini o şekilde kabul etmek :))

tubişim bugün espiri gücün çok fazla çok güldüm yazdıklarına tatlım

tubacım inşallah günün birinde görüşme şansımız olur belki kimbilir:)))

kızlar benimde 3 kilo fazlam kaldı onuda herhalde spora başlayınca rahat veririm

tülaycım içimden gelenleri söyledim ben inan:)) benim eşimde gezmeyi hiç sevmez maç hastası birde kurtlar vadisi

ah canimmm cok kilon kalmiş be..hemen diyete basla sen :pp :KK70:

inşaAllah görüşürüz canim ya..gerçi biz daha ist.dakilerle beceremedik bulusmayi :))))

ya tuğbacım zaten kilolar japon gibi yapışan kilolar benide o kadar seviyorlarki karar veremiyorlar gidip ve kalmak arasında..

ya bende 3-4 haftadir ne diyet yapiyorum ne spor..saldim iyicene..aslinda eşime olan sinirimin bi parcasida bundan kaynaklaniyor :) dediğimi yapamamak,cok cabuk birakmak felan sinirlerini bozuyor insanin..

ay nedense birden kötü hissettim kendimi be :KK70: cok ezdim kocami sanirim :))) iyi huylarida coktur canim maşaAllah :KK70: biraz onlarida söyliyimde içim rahat etsin :)))))) bu vicdanimda olup olmadik yerde devreye giriyor böyle :KK70: sonra hep içimde kaliyor herşey,olup olmadik yerde patliyorum :KK70:

Vardır tabi anam iyi huyları da biz görmüyoruz garipler napsın kaydirigubbakcemile3

ya tuğbacım tabi iyi huylarıda var canım ayy aslında onlara sorsan bizi anlatırken yere göğe sığdırmazlar:))) kadın milleti ya ne yapsan mennun edemessin...gidince eşime elmalı kup yapayımda vicdanımı rahatlatayım bu kadar laftan sonra:)))))))))))

ya tuğbacım tabi iyi huylarıda var canım ayy aslında onlara sorsan bizi anlatırken yere göğe sığdırmazlar:))) kadın milleti ya ne yapsan mennun edemessin...gidince eşime elmalı kup yapayımda vicdanımı rahatlatayım bu kadar laftan sonra:)))))))))))

:roflol:sırnaşık şey

kızzzzzzzzzzzzz koptum vallasırnaşık şey denklemi baya güzelmiş kaydirigubbakcemile3

valla gercek bu :KK70: onada söylüyorum :KK70:

Aha senin annede benimki gibi. Sabah konuşmamızda sorar hemen, salonu havalandırdın mı çocuğu havasız odaya sokma. Kahvaltısını verdin mi? Sende sandviç yeme adam gibi kahvaltı et. Öğlen arar yemek yedin mi bak halsiz düşeceksin diye. Bide akşama doğru konuşuruz, yemek yapabildin mi, pijamalarla değilsin dimi hala. Saçını başını düzgün topla diye. Dediğin gibi oda normal gelmeye başlıyor bir süre sonra yerimseniben

Benimkide çok sever evde olmayı. Ev kuşu resmen. Bende aksine bıraksan haftanın 7 günü gezerim. Eeee adam sessiz ben cazgır olunca hafta sonları mecbur geziyor adam kaydirigubbakcemile3 Bide anlıyor artık halimi. Hafta içi evde olduğumda sıkıldığımı. İlk zamanlar annemlere yada annenlere gidiyorsun ya derdi. Bende bi açtım ağzımı. Annenle yada annemle gezmek seninle olmakla bir mi, ben seninle vakit geçirmek istiyorum diye. O zamandan beri sesi çıkmıyor gezdiriyor sağolsun opuyorumnanaktan

Valla bunalıma girdi kız. İşin iyi tarafı hafta sonu onunda toplantısı varmış hafta başında öğrendi. Benimde içim rahat etti tek kalmayacak diye ama o hala kaçta dönersin, bak toplantım bitmeden gel demeye başladı kaydirigubbakcemile3

Oh maşallah bacım helal olsun valla a.s.

kız benim adamda sessiz ona bakarsan :KK70: ama bende sessizim sanirim :KK70: ya aslinda cikalim diyince cikiyor..nereye istersem götürüyor..ama hoşlanmadigini,o an zevk alamadigini okadar hissettiriyorki bi daha cikasim gelmiyor..o anda da zevk alamiyorum..adam dedigim gibi denklemiyle mutlu oluyor :KK70: off offf :KK70:

tuğba valla öyle gülüyorumki şu an ofisteki dieğr arkadaşlar benim deli olduğumu düşüncekler bilgisayara bakıp bakıp gülünce.canım ya işte farkeden bişey benimkide aynı masa üstü bilgisayar+sandalyesi+tv+sigara+çay=uyku en son.... ya tabi selinlede oynuyor onu es geçmimde ama genelde böyle...

gül canim salla milleti :))) bak bizimkide kiziyla ilgilidir :KK70: hakkini yemiyim adamin..tahminimden cok daha iyi bir baba oldu cok sukur :)

hepimiz öyleyiz canım hem güzel yönlerimiz var hemde kötü :))) önemli olan olduğumuz gibi kabu görmek ve karşımızdakini o şekilde kabul etmek :))

tubişim bugün espiri gücün çok fazla çok güldüm yazdıklarına tatlım

aman gülelim boşver herşeyi :))))

Vardır tabi anam iyi huyları da biz görmüyoruz garipler napsın kaydirigubbakcemile3

:)))) işimize gelince görmeyiz tabi :))))
ama yok bugun görmemem lzim :KK70: aksam uzuuuuun bi konusma yapicaz cünkü :))))

elmali kup he :)))))))))) bendemi yapsam :KK70: ay yok vicdanimi susturmam lazim :KK70: aksam konuscam cünkü :KK70:

tubiş çatlayacağım valla :))))) oda nazar boncuğum 3 kilom

olsun be güzelim :KK70: benim de 10kilom nazar boncugu olsun :KK70: dev boncuk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yap canım afiyet olsun kocişine a.s.

valla gercek bu :KK70: onada söylüyorum :KK70:

kız benim adamda sessiz ona bakarsan :KK70: ama bende sessizim sanirim :KK70: ya aslinda cikalim diyince cikiyor..nereye istersem götürüyor..ama hoşlanmadigini,o an zevk alamadigini okadar hissettiriyorki bi daha cikasim gelmiyor..o anda da zevk alamiyorum..adam dedigim gibi denklemiyle mutlu oluyor :KK70: off offf :KK70:

gül canim salla milleti :))) bak bizimkide kiziyla ilgilidir :KK70: hakkini yemiyim adamin..tahminimden cok daha iyi bir baba oldu cok sukur :)

aman gülelim boşver herşeyi :))))

Boşver sen keyif alıyorsam gerisi boş onlar almasada olur kaydirigubbakcemile3

Aaaa babalık konusunda bende hakkını yemeyyeim kocişimin. Akşamları zaten sadece o ilgilenir Defdef'le. Hafta sonu da elinden geldiğince bakar. Benimkide iyi baba oldu efferim kocaman kaydirigubbakcemile3

Kızım yerde sakin sakin oynarken bi duş alacağım ama gelince nereye girmiş olarak bulurum onu bilemiyorum :uhm:

X