Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatiş canım iyiyiz sen nasılsın :))
Herkese günaydınlar kızlar a.s.
Kızımla az önce uyandık bizde. Dün sabah erkenden anneme gittim. Akşamda ordan kayınvalideme gidip Defnoş'u bırakıp spora gittim. 11 falandı eve geldiğimizde bakamadım hiç size.
Şimdi de Defdef'im sakin dururken kahvaltımı yapayım , onun kahvaltısını hazırlayayım dünki geçmişi okurum. Öptüm sizi a.s.
İGünaydın canım İşin çoğu bitmiş ne güzel kolay gelsin a.s.herkese günaydın a.s.
bugün hava berbat. yağmur, fırtına felaket kasvetli bir gün.sabahın yedisinden beri koşturuyorum. eşimi işe gönderdim, kızımın kahvaltısını yedirdim,baktım ki meleğim bugün uslu evi süpürdüm sildim, yemeğimi ayarladım ocağa koydum. az önce de kızım uyudu şimdi kalkıp banyoyu da temizledim mi uzun bir aradan sonra rahat rahat oturup keyif yapacağım :teytey:
arkadaşlar nasılsınız
ay sabahtan beri giremedim yeni girenler hoşgeldiniz kızlar...
işim çıktı birden...
ceylinim2009, KK Pro Üyeilgin0707+, mutahhara+, pnrhlt+, spapatya, tlyonl2009+ günaydın kızlar
Günaydın canım a.s.afiyet olsun
İGünaydın canım İşin çoğu bitmiş ne güzel kolay gelsin a.s.
Sağol canım iyidir sende iyisin inş..a.s.
Kolay gelsin canıma.s.
Sana da günaydın canım a.s.
Nasılsın ?Kağan yemeğe devam ediyodur inş..
HoŞgeldİn burcucumm İyİyİmm ben yaĞmurlu bİr havada rehavet İÇİnde ÇalıŞıyorum
herkese merhaba burcu nasılsın canım
iyiyiz cnm sağol :))) kağancım itekaka yiyiyo , aman yiyiyo ya önemli olan o, bakalm bi şişlik geliyo elime damaklarından sıkıntısı heralde, ama çok baktırmadı elimi emiyo yavruş :))) ağzını açayım diyrum o cuk cuk emiyo :))) yayamassss , sen nasılsın bebişin nasılopuyorumnanaktan
Sevindim canım yesinde düzelir inş..opuyorumnanaktanİnş dişide çıkar kuzunun rahat eder.
Bizde iyiyiz sağol ama dört gözle regl olmayı bekliyomakannehirAh bi olsaydım rahatlicam ya..
tunaydın cnmopuyorumnanaktanaysuncum günaydınn
tunaydınlar cnmopuyorumnanaktanherkese günaydın a.s.
bugün hava berbat. yağmur, fırtına felaket kasvetli bir gün.sabahın yedisinden beri koşturuyorum. eşimi işe gönderdim, kızımın kahvaltısını yedirdim,baktım ki meleğim bugün uslu evi süpürdüm sildim, yemeğimi ayarladım ocağa koydum. az önce de kızım uyudu şimdi kalkıp banyoyu da temizledim mi uzun bir aradan sonra rahat rahat oturup keyif yapacağım :teytey:
mrh cnm bız ıyıyız saol tatlımarkadaşlar nasılsınız
tunaydınnn canım benımmmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanceylinim2009, KK Pro Üyeilgin0707+, mutahhara+, pnrhlt+, spapatya, tlyonl2009+ günaydın kızlar
oooo bugun gune cook guzel baslanmıss:1hug:ay bu sabah nasıl güzel uyandık anlatamam ya, kağan uyanmış , eşim almış yatağa getirdi, oğluşta beni uyandırdı eller kollar bacaklar fln, baya bi oynadık beraber, uzun zamandan beri ilk defa bu kadar güzel uyandık :)))) arada gerekiyo :)))
aysunnnnnn cnmmm nbr, kağana sebzesini yedirip uyuttuktan sonra arıcam seni :)))
papatya cnm resimdeki uğurböceği yürüteç gibi bişimiCADIARZU