Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar sonunda açılmış burası herkes nasıl
bebişler nasıl ???
eşim askere gidecek onunla vakit geçirmeye çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum sanırım çok zor gelecek bana ((
ay bugün hakkaten fena dertli hatunlarımız.. ve gerçek sıkıntılar, inanın taaa içimde hissediyorum sıkıntılarınızı vee çokkk iyi anlıyorum..
allah hemize sabır ve güç versin,bol bol dua kızlar,songünlerde hoşuma giden bi söz var demişki;
çok büyük sıkıntım var demiyecekmişiz, çok büyük rabbim var diyecekmişiz..
bengi canım inş. zaman çabucak gecer senin için tatlım...
esen81, nuryav, spapatya kızlar iyi geceler benim zilli hala uyanık ve benim duş almam lazım..
bebişler nasıl ???
eşim askere gidecek onunla vakit geçirmeye çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum sanırım çok zor gelecek bana ((
günaydınnnnn
kızlar kötü bir gece geçirdim 1 de yattım 5 ten beri ayaktayım Allahtan 5 e kadar eşim baktı Ahsene
burnu çok tıkalı hiç uyuyamıyor nefes alamıyor napıcaz bilmem
şu okyanus suyundan aldık sprey şeklinde otribebe aldık çekiyoruz ama fenalarda kızım ya üzülüyorum
oh maşallah aysun ne güzel hep böyle olur inşallah uykuları recebin,,
bizimde uykular bozuldu 5 ten beri ayaktayım ve okula gidicem tabi önce Ahseni dr a götürmeliyim gözleri bile akmış açamadı çapaktan ben temizledimde açtı
sıcak suya viks ?tamam canım şimdi dr dan gelirken alayımda koyayım bakalım o işe yarayacak mı
bebişler nasıl ???
sıcak suya viks ?tamam canım şimdi dr dan gelirken alayımda koyayım bakalım o işe yarayacak mı
gunaydın kızlara.s.
ohhhh sonunda oglusum dun gece rahattı gece 12de muhallebısını yedırdım uyudu sabah 8de uyandı agladı bı baktık uyuyakalmısız o uyanmasaydı babamız ıse gec kalıyodu:roflol:
maşallah recebe bızımkıde muhallebı yıyo 12de 3de ve 5de tekrar acıkıyo inşallah böle gıder receptee sende delıksız uyursunyerimseniben