- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
ay cnm ya şimdi zor olacak ama sonra iyi olmuş diyecek arkadaşınay kızlar bu arada benim bir arkadaşım var birlikte doğum yaptık bebeği Ahsenden 3 hafta büyük ve hamilee:)))
kazayla olmuş hindi gibi düşünüyor:))
bazı regl olamayanlara duyrulurrr:))
üzüzlme cnm ya bazn oluyor böyle şeylergünaydın benden baska kimse yok moırelim çok bozuk
ömerim durmadan ağlıyor uyumuyor gecee 1 de yattı
sabah 5 de kalktı o da hep bölüm pörçük
sabah kocamla tartıştım
artık saygısızlaştık .....ağlamaktan başka bişe yapmıyorum
eşyalarımı toplamadım anneme gidiyorum....
kardeşim yok onun odasına yerleşeceğim
canım çok ama çokkkkkkkkkkk teşekkür ederim eline sağlık çok güzel olmuşş...
:
beğenmene sevindim cnm
merhaba kzılar nasılsınız?
annem zeyneb uyutuyor bend ebi bakayım dedim babam gelsin evime gececeğim
baya oldu zeynebi görmeyeli sevmek ,stiyor
annem farketmeden kaçayım burası buz gibi:icecream::roflol:
ben yemeğe gidiyorum arkadaşlar herkese afiyet olsun............... cokacimcoook
geçmiş olsun cnm, bende uyuyrken terliyorum emzirmeye kalkınca üstümde kuruyo...
ben yemeğe gidiyorum arkadaşlar herkese afiyet olsun............... cokacimcoook
böyle evde çok zor oluyo, en azından o zaman eşimde yardım etmek zrunda kalıcak bende işte olduğum saatlerde biraz kafamı dinleyip başka şeylere yğunlaşıp deşarj olurum, bu şekil çk zr oluyo, sabahtan akşama kadar eşek gibi iş yapıyorum evde ucu ucuna yetişiyo herşey yinede, sonuçta sorumluluk hep tek kişinin, benim üstünde olunca yıpranıyrum, bide üstüne hizmetçi muamelesi görmek var, adam yerine konmamak vs... çalışınca insan kıymete biner en azından, para kazanıyosun, sözün geçer, bu şekilde sadece kendini yıprattığınla kalıysun...
şükür ömerin dişide görüldü ama azı dişleride kabarmış bu dönemde böle bişey olabiirmii
bide kızlar aslında gönlüm bi kız bebek daha istiyo ama kararlıyım, eşim tam olarak bana anlayış gösterip yardımcı olana kadar bu hayalimi gerçekleştirmicem, çünkü hep üzülen biz oluyoruz sonra tüm sorumluluğu üstümüze yıkıpta sen annesin yapmak zorundasın deyip aradan çıkıvermeleri yokmu işte o insanı çok üzüyo, bide yeniden çalışma hayatına dönmek istiyorum kısmetse kağanı biraz büyüteyim kreşe vericem inş.
böyle evde çok zor oluyo, en azından o zaman eşimde yardım etmek zrunda kalıcak bende işte olduğum saatlerde biraz kafamı dinleyip başka şeylere yğunlaşıp deşarj olurum, bu şekil çk zr oluyo, sabahtan akşama kadar eşek gibi iş yapıyorum evde ucu ucuna yetişiyo herşey yinede, sonuçta sorumluluk hep tek kişinin, benim üstünde olunca yıpranıyrum, bide üstüne hizmetçi muamelesi görmek var, adam yerine konmamak vs... çalışınca insan kıymete biner en azından, para kazanıyosun, sözün geçer, bu şekilde sadece kendini yıprattığınla kalıysun...
adam ben çalışıyorum diyo, elini hiç bişeye sürmüyo, bende öyle olacam, mecbur yardım edicek o zaman
şükür ömerin dişide görüldü ama azı dişleride kabarmış bu dönemde böle bişey olabiirmii
bende çalışırken değerliydim hem daha sosyal ve ekonomik olarak ona çok yakındım
eğer çocuk sahibi olmasaydım onunla aynı parayı alacaktım şimdi konumumda iyi olacaktı
şimdi ise ben gece kalk desem erken yattım burnumdan getirmeye çalışıyorsun diyo
yani bütüngün çocuklar ev işi yapmış olmam gece kalkamam için sebep değil....
bu sabah çocuk kucağımda çığlık çılığa ağlıyor bana diyorki masus çocuğumu dinletiyorsun
ben bu kadar basit birimiyim ...yada çocuğumu böyle şeylere alet edecek birimiyim ben yaa
beni tanımamış....
şimdi otursun boş evde hazırlanıyorum gideceğim isterse gelir peşimden
istemezse oturur evinde
kızlar merhaba nasılsınız? ben anca ofise geldim.birsencim ya üzüldüm eşinle tartışmanıza. bozon06 hülya birsen hatis nurten merhabalar...
evet kızlar çalışan kadın olmak zor herşey sana bakıyor ekonomik özgürlğün olması güzel bir yana.banucum sana katılıyorum sabır en önemli etken ben artık eşimle olsun başkalarıyla olsun hiçbirşeyi takmıyorum üzülen biz oluyoruz karşıdakinin keyfi yerinde oluyor.