2009 Mayıs Anneleri

bende burdayım kızlar.oğluşu banyo yaptırdık ama nasıl yaaa çok ağladı hemen çıkarttık çok korktu yavrum.mafoldumben

özlemciğim cnm iyiyim ne yapem annem geldi mız mız ömerle başedemiyorum

şimdi tv. izliyoruz cnm

ay kızlar bu arada benim bir arkadaşım var birlikte doğum yaptık bebeği Ahsenden 3 hafta büyük ve hamilee:)))
kazayla olmuş hindi gibi düşünüyor:))
bazı regl olamayanlara duyrulurrr:))

ay kızlar bu arada benim bir arkadaşım var birlikte doğum yaptık bebeği Ahsenden 3 hafta büyük ve hamilee:)))

cnm valla olurmu olur tabı ben cok korkuyorum bıde zaten adetlerım duzensız bellı olmuyor
bıde emzırdıgım ıcın hapta kullanmıyorum

ayyyy ne fenaa yaaa istiyormu kız esennn

ayaklarım koptu hala sallıyorum ama ıkısıde uyumadı ya bunlar ne kadar uykusuz cocuklar daha 10 gunlukken bıle zorla uyutuyorduk
yarında bakıcı yok işi varmış tek başımayım bu yaramazlarla yandım anlıycanız
yarın hıc gıremem optum herkesı ve kuzuları

kızlar nabersiniz ben çok yorgunum iş çıkışı Bağdat caddesine gittik halı aldım çok beğendim nette görmüştüm cuma gelicek sabırsızlık içindeyim.
Burcu ne aşısı oldun kız

Canım hayırlı olsun güle güle kullan inşa.s.

kızımla fış fış kayıkçı oynayıp kafa tokuşturuyoruz bu kız oyuncu yaptı beni

Ay walla sıpaların yüzünden herşey oluyozkaydirigubbakcemile3

herkse bir bir döküldü kaç kişiygdik kimse kalmadı 3 kişi kalmşız valla
bende oyun bozanlık yapıyorum ve kaçıyorum
hepinize iyi geceler kızlar meleklerinizle beraber tatlı rüyalar

İyi geceler canıma.s.

Ay allah korusun bir hindi de ben olmak istemiyom yakafamçokkarıştı inş bir an evvel adet olurum ya rabbim:Saruboceq:

İyi geceler canıma.s.

Çıldırcam ya 22.30 dan beri kızı uyutmaya çalışyom ama nafile uğraş veriyom.Attım öle yatağa walla ama gözler cin.Hayır yani banyo bile yaptırdım işe yaramadı oyy oyyyakannehir

Kızlar ya şu haplara ne zaman başlanıyodu adet olduğumuzda mı ne zaman ya acil tarafından başlayım tabi adet olursam:kedi:

offf be allah yardımdısı olsun harbi tam hindi oluyo insan... kafamada taşşşş geldi sanki tek dogurganlık bana farz,seninde günün geçsinde görürükkk:umursamaz:

canım malesef bazen bunara bişiler oluyor bende yıkadım zor uyuttum inan yogurt bile verdim ama yok uyumadı azcık babasıyla oynadı,babası uyudu bizim zilli mızık mızık sonra salla babam salllaa nihayet uyudu darısı sana...[/

bu akşam nihayet oldummmmm
ayy ne zor gündü harbi esen dedigin gibi hindi oluyo insan..

hiç bişiye konsantre olamadım kızıma bakınca aglamak istiyordum zor bi gün oldu..
papatya darısı sana bacımmm..
hapa adetinle beraber başlıyosun galiba ama emin degilim dr unu arayıp sor bende temizlenim hemen dr gidicem..

İnş canım ya darısı benim Defne'ye:çok üzgünüm:

Gözün aydın canım darısı başımaa ay çok sinir stress bişi ya:uhm:

Gözün aydın canım darısı başımaa ay çok sinir stress bişi ya:uhm:

opuyorumnanaktan
hemide ne stres..
canım benim günüm asla 4günü geçmez ben ondan panık oldum bide d.sonra ilk veya 2.adetim olsa düzensiz olması normaldir dicem ama bu 3.ve gecen 2defa düzenli gittim gerçi kızlar beni rahatlattılar sagolsunlar..
yani olabiliyormuş sende panık olma hem daha 2gün olmuş kesin olursun sende merak etme inş

cadı uyumuşşş hadi iyi geceler cnm...

günaydın benden baska kimse yok moırelim çok bozuk
ömerim durmadan ağlıyor uyumuyor gecee 1 de yattı
sabah 5 de kalktı o da hep bölüm pörçük
sabah kocamla tartıştım
artık saygısızlaştık .....ağlamaktan başka bişe yapmıyorum
eşyalarımı toplamadım anneme gidiyorum....
kardeşim yok onun odasına yerleşeceğim

günaydın canım üzüldüm valla sorun büyük mü aranızda yorgunluktan falan gerginsindir tatlım kolay değil iki bebekle uğraşmak evle ilgilenmek üzme kendini tatlım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…