2009 Mayıs Anneleri

http://lb1f.lilypie.com/jVWbp2.png

cerrennn şimdilik bunu yaptım cnm beğenmezsen başka yaparız tatlım

görmemeişim cnm düzeltiyorum hemen
işte yenisiii

http://lb1f.lilypie.com/qSs1p2.png

beğenmezsen başka da yaparız tatlımyerimseniben

cnm ya iş olunca misafir ağırlamak zor sadece eşin falan öyle ufacık bişey yapsan hem içinde kalamamış olur
ahsenede geçmiş olsun cnm inş hasta falan olmaz kuzu

bende iiyim cnm sağolasınŞeniz
nedir bu kadınların çektikleri ya
inş en kısa zamanda adet olursunuz kızlar fikri bile geriyor insanı

afiyet bal şeker olsun cnmcokacimcoook

oy güle güle iyi günlerde kullan cnm halınıopuyorumnanaktan

canım çok ama çokkkkkkkkkkk teşekkür ederim eline sağlık çok güzel olmuşş...

ay kızlar bu arada benim bir arkadaşım var birlikte doğum yaptık bebeği Ahsenden 3 hafta büyük ve hamilee:)))
kazayla olmuş hindi gibi düşünüyor:))
bazı regl olamayanlara duyrulurrr:))

aman allahım allah yazdıysa bozsun çok kötü ya....

ayaklarım koptu hala sallıyorum ama ıkısıde uyumadı ya bunlar ne kadar uykusuz cocuklar daha 10 gunlukken bıle zorla uyutuyorduk
yarında bakıcı yok işi varmış tek başımayım bu yaramazlarla yandım anlıycanız
yarın hıc gıremem optum herkesı ve kuzuları

allah yardımcınız olsun bol bol sabır versin size canım

Çıldırcam ya 22.30 dan beri kızı uyutmaya çalışyom ama nafile uğraş veriyom.Attım öle yatağa walla ama gözler cin.Hayır yani banyo bile yaptırdım işe yaramadı oyy oyyyakannehir

Kızlar ya şu haplara ne zaman başlanıyodu adet olduğumuzda mı ne zaman ya acil tarafından başlayım tabi adet olursam:kedi:

canım hapa adetinin 2. yada 5.günü başlıyorsun.

bu akşam nihayet oldummmmm
ayy ne zor gündü harbi esen dedigin gibi hindi oluyo insan..

hiç bişiye konsantre olamadım kızıma bakınca aglamak istiyordum zor bi gün oldu..
papatya darısı sana bacımmm..
hapa adetinle beraber başlıyosun galiba ama emin degilim dr unu arayıp sor bende temizlenim hemen dr gidicem..

gözünaydın canım..

günaydın benden baska kimse yok moırelim çok bozuk
ömerim durmadan ağlıyor uyumuyor gecee 1 de yattı
sabah 5 de kalktı o da hep bölüm pörçük
sabah kocamla tartıştım
artık saygısızlaştık .....ağlamaktan başka bişe yapmıyorum
eşyalarımı toplamadım anneme gidiyorum....
kardeşim yok onun odasına yerleşeceğim

aman birsencim ne oldu canım ya sabah sabah okuyunca üzüldüm. neden tartıştın eşinle canım ya görüyormusun...:1no2:

opuyorumnanaktan
hemide ne stres..
canım benim günüm asla 4günü geçmez ben ondan panık oldum bide d.sonra ilk veya 2.adetim olsa düzensiz olması normaldir dicem ama bu 3.ve gecen 2defa düzenli gittim gerçi kızlar beni rahatlattılar sagolsunlar..
yani olabiliyormuş sende panık olma hem daha 2gün olmuş kesin olursun sende merak etme inş

cadı uyumuşşş hadi iyi geceler cnm...

Sağol canım ya içim rahatladı biraz a.s.

sabah kocamla tartıştım

Canım inş sorununuzu atlatırsınız üzüldüm

canım hapa adetinin 2. yada 5.günü başlıyorsun.

Teşekkürler tatlıma.s.

Herkesciklere günaydınlarrrra.s.

Kızlar ya gece terlemişim sonra üşütmüşüm çok fena burun akıntım ve hapşırmam var ay nerden çıktı bu hastalık ya.

Kızımda geç yatmasına rağmen 6 da ayaktaydıakannehir 8 de mama içip uyumuştu şimdi uyandı bakım kahvaltısını yaptırmaya çalışayım gönlü olcak mı acaba görüşürüzz

Gunaydın Kızlar,

Bora için yaptığınız tum yorumlara cok tesekkür ederim.Dun cenenız düşmüş.Gecmıse bakamıycam galıba.Malum kayınvalıdem ve görümcem geliyor bugun 1 hafta bendeler.Giremem siteye heralde.

Ben yemeğe giriseyim.Annem gelicek Pasayı oyalamaya bırazdan.Kuzulara ve kendinize cok iyi bakın.Öpüldünüz canlarım.

Birsen noldu kuzum ya.Çoçuklar huysuz olunca evde tartışma bitmez canım.ıkinizde yorgunluktan geerilmişsinizdir.Atlatırsınız inşallah.

Hastalara gecmiş olsun.Tez zamanda düzelirsiniz inşallah.

Öpüldünüz.

Kızlar ya gece terlemişim sonra üşütmüşüm çok fena burun akıntım ve hapşırmam var ay nerden çıktı bu hastalık ya.

Kızımda geç yatmasına rağmen 6 da ayaktaydıakannehir 8 de mama içip uyumuştu şimdi uyandı bakım kahvaltısını yaptırmaya çalışayım gönlü olcak mı acaba görüşürüzz

geçmiş olsun canım

incihancım sanada kolay gelsin

Sağol canım ya içim rahatladı biraz a.s.

Canım inş sorununuzu atlatırsınız üzüldüm

Teşekkürler tatlıma.s.

rica ederim canım opuyorumnanaktan zaten hapı aldığında da içinde yazıyor.inşallah yanlış söylememişimdir.

günaydın canım.geçmiş olsun aman dikkat et kuzuyada geçmesin.

Gunaydın Kızlar,

Bora için yaptığınız tum yorumlara cok tesekkür ederim.Dun cenenız düşmüş.Gecmıse bakamıycam galıba.Malum kayınvalıdem ve görümcem geliyor bugun 1 hafta bendeler.Giremem siteye heralde.

Ben yemeğe giriseyim.Annem gelicek Pasayı oyalamaya bırazdan.Kuzulara ve kendinize cok iyi bakın.Öpüldünüz canlarım.

Birsen noldu kuzum ya.Çoçuklar huysuz olunca evde tartışma bitmez canım.İkinizde yorgunluktan geerilmişsinizdir.Atlatırsınız inşallah.

Öpüldünüz.

sağol canım sanada kolay gelsin bizde öptük...

arrkadaşlar günaydın nasılsınız

günaydın hatis hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?

sağol canım bende iyiyim ama sadece uykusuzum oğlum akşam uyumadı fazla neden bilmiyorum yat kalk sersem oldum opuyorumnanaktan

Canım ya diş olabilir çıkmadıysa walla bunların bir günü bir gününü tutmuyo çalışıyosunda galiba allah kolaylık versina.s.

rica ederim canım opuyorumnanaktan zaten hapı aldığında da içinde yazıyor.inşallah yanlış söylememişimdir.

günaydın canım.geçmiş olsun aman dikkat et kuzuyada geçmesin.

Sağol canım ya kızda bir kaçgündür bana yapışık geziyo maske takıyyom inş geçmez

Sana da kolay gelsin canıma.s.

Canım ya diş olabilir çıkmadıysa walla bunların bir günü bir gününü tutmuyo çalışıyosunda galiba allah kolaylık versina.s.

Sağol canım ya kızda bir kaçgündür bana yapışık geziyo maske takıyyom inş geçmez

Sana da kolay gelsin canıma.s.

evet canım dha çıkarmadı onun huysuzluğu herhalde uyku yok çıkarana kadar demekki sende gripsin galiba geçmiş olsun mske tak faydasıçok oluyor bende griptim hep maske taktım allahtan bulaşmadı opuyorumnanaktan

burcucum korkuyorum ya söylentilere ya bişey olursa ileride ama domuuz gribindende korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum

Cnm kararı verecek olan sensin iyice düşün derim eşininde ne düşündüğü önemli, bizim kararımız bu yönde oldu, açıkçası ben hastalığın öldürücü etkisinden korktuğum için aşıya sıcak baktım, 6 aylık bebemin bağışıkığı ne ki dedim kendi kendime Allah korusun

merhaba kızlar..
herkezcikler iyi maşAllah ...kaydirigubbakcemile2

diş buğdayından konu açılmış ya benimde eşimin tarafı çok kalabalık birni çağırıp diğerini bırakmak olmaz...hem grip olayından acayip tırsıyorum o yüzden yapmayı bile düşünmüyordum ama şu semranın yolladığı siteyi görünce çok imrendimmmm yaaa :KK43::-)çok üzgünüm::çok üzgünüm:

keşke yaz olsaydıda bi çay bahçesinde falan yapabilseydimmm :çok üzgünüm:

üfff çok kafam kaıştı yapsammı yapmasam mı diye kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ayşecim h.g işe başlamışsın hadi hayırlısı bakalım Şeniz

burcum aşı olmuşsun geçmiş olsun

tubiş hnmda gezmelere gitmiş yine ohhh :mymeka::mymeka:

pınarcım sende aile arasında yapsan daha mantıklı bence a.s.

aklımda kalanlar şimdilik bunlar kızlar :nazar:

banu tulay aysun sizlerede kolay gelsin a.s.a.s.a.s.

Sağl cnm, diş buğdayı güzel olur aslında ama grip olayı var, bence bir iki arkadaşını çağırıp evde yap gün havasında olsun mesela, bizde daha diş yok ama olunca öyle yapmayı düşünüyorum artık ne zaman çıkarsa

cerencım hoşgeldın canım hayırlı olsun dugununuz

knk nurtencım sıkma canını bırsure duzensız olman cok normal canım bekle bıraz daha

hatıc sende hoşgeldın canım

hulya özendın demı gel bende yapalım :))

burcucum hayırlı olsun aşınız bende cok kararsızım ama benımkıler grıp oldu zaten sanırım artık gerek olmaz

sağol cnm, kız seninkilerin domuz gribi geçirdiğini duymamıştım ben onu normal grip sanıyodum, çok çok geçmiş olsun, bi kere domuz gribi geçirince dğal olarak aşılı gibi oluyosun cnm merak etme

İ yi akşamlar kızlar okuldan geldim yemeğimi yedim ancak şimdi oturabildim
yemekleri annem yaptığı halde nasıl bu kadar yoruluyorym bilmiyorum yaa
diş buğdayından bahsedilmiş ben hala kararsızım hem iş hem misafir becerebilirmiyim bilmiyorum hoş zaten Ahseninde diş çıkaracağı da yok:))
Ahsenin yine burnu akıyor bi hastalıktan kurtulamadı kuzum yaaa

kız sadece burnu akıyosa problem değil o kadar ateşi fln olmasında, sen dediğimi dene bence açılır

kızlar masallah bayagı konusulmus gıbı bugun ıns okuyabılırım gecmısı
burcu tatlım ası olmussun hadı gozunaydınn

sağol cnmmmm :)))

kızlar nabersiniz ben çok yorgunum iş çıkışı Bağdat caddesine gittik halı aldım çok beğendim nette görmüştüm cuma gelicek sabırsızlık içindeyim.
Burcu ne aşısı oldun kız

d. gribi aşısı cnm kağanla ben olduk eşimde olucak

bende burdayım kızlar.oğluşu banyo yaptırdık ama nasıl yaaa çok ağladı hemen çıkarttık çok korktu yavrum.mafoldumben

kuzummm kıyamammm

ay kızlar bu arada benim bir arkadaşım var birlikte doğum yaptık bebeği Ahsenden 3 hafta büyük ve hamilee:)))
kazayla olmuş hindi gibi düşünüyor:))
bazı regl olamayanlara duyrulurrr:))

ne zor bi durum yaaa, Allah kolaylıklar versin inş.

ayaklarım koptu hala sallıyorum ama ıkısıde uyumadı ya bunlar ne kadar uykusuz cocuklar daha 10 gunlukken bıle zorla uyutuyorduk
yarında bakıcı yok işi varmış tek başımayım bu yaramazlarla yandım anlıycanız
yarın hıc gıremem optum herkesı ve kuzuları

kız sen ikisinide ayağındamı sallıyon, anam tüm gün sallarsın sen öyle, sallanan bişi alın bence seninkiler ikiz başa çıkmaz gı

Çıldırcam ya 22.30 dan beri kızı uyutmaya çalışyom ama nafile uğraş veriyom.Attım öle yatağa walla ama gözler cin.Hayır yani banyo bile yaptırdım işe yaramadı oyy oyyyakannehir

Kızlar ya şu haplara ne zaman başlanıyodu adet olduğumuzda mı ne zaman ya acil tarafından başlayım tabi adet olursam:kedi:

ahh ahh şöle kendilerinden mışıl mışıl uyudukları günleride görürüz inş

bu akşam nihayet oldummmmm
ayy ne zor gündü harbi esen dedigin gibi hindi oluyo insan..

hiç bişiye konsantre olamadım kızıma bakınca aglamak istiyordum zor bi gün oldu..
papatya darısı sana bacımmm..
hapa adetinle beraber başlıyosun galiba ama emin degilim dr unu arayıp sor bende temizlenim hemen dr gidicem..

heh gözün aydın

sabah kocamla tartıştım

anlayışsız oluylar böle işte... üzülme birsen, başka bişi gelmiyo elimden

geçmiş olsun cnm, bende uyuyrken terliyorum emzirmeye kalkınca üstümde kuruyo...

Gunaydın Kızlar,

Birsen noldu kuzum ya.Çoçuklar huysuz olunca evde tartışma bitmez canım.İkinizde yorgunluktan geerilmişsinizdir.Atlatırsınız inşallah.

Öpüldünüz.

kolay gelsin cnm hepsi bir arada

arrkadaşlar günaydın nasılsınız

günaydın cnm iyiyiz diyelim iyi olalım

Kızlar güaydınlarrr hepinize, annemler bende bugün yarın gidiceklermiş yağmur geliyomuş sel olcakmış haberlerde izledik, ben daha fazla kalsınlar isterdim ne güzel rahatlamıştım ohhh her işimi annem devralmıştı bi kaç günlüğüne tatil yaptım, neyse sonuçta herkesin kend evi var ve herkes en fazla kendi evinde rahat ediyo...
bugün annemler gitmeden bi temizlik yapayım annem kağana bakarken işim bari bitmiş olsun,
kağancım yemeye başladı, ama kahvaltıyı zorla tıktım gibi bişi oldu ağzına, olsun buunada şükür en azından ağzını kitlemedi bunun için memnunum

X