kızlar çok canım sıkkın dün gece düşünceden uyuyamadım..
benim ayın 3de adet olmam gerekiyordu ve bu 3.adetim artık düzene girmiş olması lazım dimi??
2kere oldum bu ay olmadım ve 5gün geçti.. ve en son 5gün geçtiginde hamile oldugumu ögrenmiştim...
dün arkadaşım bi gripin iç hemen sökülürsün dedi ve sabah içtim ama şimdi pişman oldum(
ama adette olmadım bekliyorum.. offffffff eşime dersem oda kızacak niye ilaç içtin diye??
sabahtan buyana aglıyorum,eşimde gülüp duruyo telf.,, inş. olurum ya defne daha çok küçükkk
Canım ya bende senin gibiyim walla 2 gün önce olmalıydım benimde iki ay düzenli olmuştu offf ne zor bişi bu yaww:çok üzgünüm:İnş ikimizde en kısa zamanda oluruz:Saruboceq:
Kızlar ben geldimmmm, ay bu aşı kimseye bişi yapmaz be hiç acımadı bileee :)))) oldum kurtuldum ohhh eşimde olucak oda kağıt imzalamış, neyse yazdıklarınızı okudum, kızlar annem çk nadir geliyo bana çok uzakta oturuyo diye ama gelincede mutlaka ve mutlaka tartışıyoruz bu bebek bakımı konusunda, aynılarını bende hissediyorum, mesela geçen gün kağana sebze yediriyorum, çocuğu pürtüklüye alıştırmaya çalışıyorum ezdim çatalla gelişi güzel yedireiyorum, aaaa napıyosun dedi, dedim yediriyoomo parçalar çok büyük dedi böyle olması gerekiyo dedim neyse sanki ben ona öyle dememişim gibi bi soonraki gün almış sebzesini rondolamış pürüzsüz vermiş çocuğa, kağana yedirirken bazen öksürüyo annem bi panik atlıyo çcuğu ters çevirip sırtına vurucakmış dedim napıyosun alışması lazım e sen napıyosun dedi 1 kaşık su veriyorum yutuyo dedim fln... böyle şeyler işte, ama yinede ALLAH RAZI OLSUN GELDİ RAHAT ETTİM Bİ KAÇ GÜN
Geçmiş olsun canım a.s.
merhaba kzılar naıslssınız?
İyiyiz Özlemcim sen nasılsın.Zeynep nasıl?a.s.
slm kızlar annem geldi yine evimi temizliyor çocuklarda ananelerine biz yaramazlık yapmıyoruz der gibi
uslu uslu oyun oynuyolar.....
hatis bende ekledim cnm seni
Ayy bu yaramazların dertleri bizlerle valla birini görünce uslu oluralarkaydirigubbakcemile3
Bende eşime tiramisu yaptım. Defnoş'um mama sandalyesinde oturdu güzelce. Sonra meyvesini yedirdim. Öğlen yemek istememişti. Neyse şimdi bitirdi kavanozu. Babamızda yoldaymış. Yemeğimizde var. Azcuk daha keyif yapalım bari zemuszemus
Ohh Pınarcım tiramisu ha afiyet olsun cokacimcoook
İ yi akşamlar kızlar okuldan geldim yemeğimi yedim ancak şimdi oturabildim
yemekleri annem yaptığı halde nasıl bu kadar yoruluyorym bilmiyorum yaa
diş buğdayından bahsedilmiş ben hala kararsızım hem iş hem misafir becerebilirmiyim bilmiyorum hoş zaten Ahseninde diş çıkaracağı da yok:))
Ahsenin yine burnu akıyor bi hastalıktan kurtulamadı kuzum yaaa
Canım ya normal senin yorgun olman walla ben çalışırken akşam hareket edemezdim yorgunluktan e şimdi bide bebek var gelince onunla ilgileniyon.Ahsen de bir an önce iyileşir inşa.s.