2009 Mayıs Anneleri

kızlar çok canım sıkkın dün gece düşünceden uyuyamadım..

benim ayın 3de adet olmam gerekiyordu ve bu 3.adetim artık düzene girmiş olması lazım dimi??

2kere oldum bu ay olmadım ve 5gün geçti.. ve en son 5gün geçtiginde hamile oldugumu ögrenmiştim...

dün arkadaşım bi gripin iç hemen sökülürsün dedi ve sabah içtim ama şimdi pişman oldum :KK43:(

ama adette olmadım bekliyorum.. offffffff eşime dersem oda kızacak niye ilaç içtin diye??

sabahtan buyana aglıyorum,eşimde gülüp duruyo telf.,, inş. olurum ya defne daha çok küçükkk

Canım ya bende senin gibiyim walla 2 gün önce olmalıydım benimde iki ay düzenli olmuştu offf ne zor bişi bu yaww:çok üzgünüm:İnş ikimizde en kısa zamanda oluruz:Saruboceq:

Kızlar ben geldimmmm, ay bu aşı kimseye bişi yapmaz be hiç acımadı bileee :)))) oldum kurtuldum ohhh eşimde olucak oda kağıt imzalamış, neyse yazdıklarınızı okudum, kızlar annem çk nadir geliyo bana çok uzakta oturuyo diye ama gelincede mutlaka ve mutlaka tartışıyoruz bu bebek bakımı konusunda, aynılarını bende hissediyorum, mesela geçen gün kağana sebze yediriyorum, çocuğu pürtüklüye alıştırmaya çalışıyorum ezdim çatalla gelişi güzel yedireiyorum, aaaa napıyosun dedi, dedim yediriyoom :KK70: o parçalar çok büyük dedi böyle olması gerekiyo dedim neyse sanki ben ona öyle dememişim gibi bi soonraki gün almış sebzesini rondolamış pürüzsüz vermiş çocuğa, kağana yedirirken bazen öksürüyo annem bi panik atlıyo çcuğu ters çevirip sırtına vurucakmış dedim napıyosun alışması lazım e sen napıyosun dedi 1 kaşık su veriyorum yutuyo dedim fln... böyle şeyler işte, ama yinede ALLAH RAZI OLSUN GELDİ RAHAT ETTİM Bİ KAÇ GÜN

Geçmiş olsun canım a.s.

merhaba kzılar naıslssınız?

İyiyiz Özlemcim sen nasılsın.Zeynep nasıl?a.s.

slm kızlar annem geldi yine evimi temizliyor çocuklarda ananelerine biz yaramazlık yapmıyoruz der gibi
uslu uslu oyun oynuyolar.....

hatis bende ekledim cnm seni

Ayy bu yaramazların dertleri bizlerle valla birini görünce uslu oluralarkaydirigubbakcemile3

Bende eşime tiramisu yaptım. Defnoş'um mama sandalyesinde oturdu güzelce. Sonra meyvesini yedirdim. Öğlen yemek istememişti. Neyse şimdi bitirdi kavanozu. Babamızda yoldaymış. Yemeğimizde var. Azcuk daha keyif yapalım bari zemuszemus

Ohh Pınarcım tiramisu ha afiyet olsun cokacimcoook

İ yi akşamlar kızlar okuldan geldim yemeğimi yedim ancak şimdi oturabildim
yemekleri annem yaptığı halde nasıl bu kadar yoruluyorym bilmiyorum yaa
diş buğdayından bahsedilmiş ben hala kararsızım hem iş hem misafir becerebilirmiyim bilmiyorum hoş zaten Ahseninde diş çıkaracağı da yok:))
Ahsenin yine burnu akıyor bi hastalıktan kurtulamadı kuzum yaaa

Canım ya normal senin yorgun olman walla ben çalışırken akşam hareket edemezdim yorgunluktan e şimdi bide bebek var gelince onunla ilgileniyon.Ahsen de bir an önce iyileşir inşa.s.

mrb kızlar nasılsınız? biz iyiyiz şükür havalar soğuk olduğu için pek dışarı çıkartmıyorum oğluşu.umarım bütün bebişler ve annişleri iyidir.şimdilik ii akşamlar.. ben oğluşun mamasını vereyim.

Sağolasın canım sen nasılsın? Afiyet olsun kuzuma a.s.

diş buğdayından bahsedilmiş ben hala kararsızım hem iş hem misafir becerebilirmiyim bilmiyorum hoş zaten Ahseninde diş çıkaracağı da yok:))

Hoşgeldin canım çalışanlar için zor valla ya tabi yorulursun herşey hazırda olsa a.s.

Geçmiş olsun kuzuma valla bi atlatamadı. Dişi sağlıkla çıksında aile arası yaparsın sende bişeyler a.s.

Ohh Pınarcım tiramisu ha afiyet olsun cokacimcoook

Sağolasın canım ama ben incecik bir dilim yiyeceğim sadece. Gerisi eşimin senağlama

Eşim geldi hemen duşa girdi. Bende salatanın sosunu yapayım da çıkınca yiyelim hemen. Görüşürüz a.s.

kızlar masallah bayagı konusulmus gıbı bugun ıns okuyabılırım gecmısı
burcu tatlım ası olmussun hadı gozunaydınn

kızlar nabersiniz ben çok yorgunum iş çıkışı Bağdat caddesine gittik halı aldım çok beğendim nette görmüştüm cuma gelicek sabırsızlık içindeyim.
Burcu ne aşısı oldun kız

kızlar nabersiniz ben çok yorgunum iş çıkışı Bağdat caddesine gittik halı aldım çok beğendim nette görmüştüm cuma gelicek sabırsızlık içindeyim.
Burcu ne aşısı oldun kız

hosgeldın cnm a.s.
hayırlı olsun halınız
burcu domuz grıbı asısı oldu tatlım
ne zamandır denk gelmıyoruz turkız hanım ve sen nasılsın
kocaman olmustur turkız fotosu da yok merak edıyruz valla

papatya cnm zaten bu cocuklar bayılırlar bizi yalancı çıkartmaya nese yesinde kuzum komşu falan fark etmez :)) arada değişiklik istiyolar demekki :)

esracım Gazel uyannıksa bende pc ye geçemiyorum malesef illaki o yazacak bazen beni çıldırtıyorr :)) hatta gecen nasıl yaptı anlamadım ama resmen dosya açmıştı isim bile koymuştu yaw :))

maşallah tatlıma bunlar pc yi karnımızda öğrendi zaten

mevzu yaramaz bebeler olmuş gülhanım allah sna sabır ve güç versin cnm elden bişi gelmiyor...

arkadaşımdan 11de kalktık annemlere yakın,hadi dedik defneyi sevsinler orayada ugradık ve busaat oldu defne uyudu bende işlerimi hallettim yatıcam..

ark.kızı 4 aylık ve maşşşşşş.... sürekli mama yiyor ve uyuyor çokta iştahlı hiiiççç annesini üzmüyor canım yaaa inanamadım çok mutlu bi bebek.. yani böyleleride var...:nazar::nazar:

çok çenem düşmeden yatayım hafta sonuna misafirlerim gelicek hazırlıklarım vaaaaaarrrrr hihoyyyt hihoyyyt

naber tatlım
gunaydın kızlar
bugun acılışı yapayım dedım saat 6 dan berı benım yaramazlar mızırdanıp durdu bır uyutmadılar benı ya en ıyısı kalkayım dedım ben kalktım ıkısıde yattı uyuyor sımdı :))) ee benımde uykum kactı fırsat bulmuşken sızlere bakayım dedım
benım kuzular cok yaramaz oldular ozellıkle oglum ıkıncı bora vakası anlıycanız o yuzden hıc gıremez oldum bunalıma gırmek uzereyım bu gunlerde gecıcek dıye avutuyorum kendımı :))
kalkıp bır kahve ıceyım hepınızı optum
selam geç oldu ama
Herkese günaydınlarrra.s.

İnş yavrularımızın sağlıklı , uslu ve yemeklerini bizi üzmeden yedikleri bir gün olursüprizzzzz
amiiin
gunaydın mayıs annelerı ve tatlı bebıslerı
oglum dun gece o kadar huzursuzdukı kafayı yedım sınırlendım
oglum bır basladı aglamaya canı yanıyomuscasına susturamadım atesı falanda yoktu offf hadı cık artık dıste oglumda rahatlasın
oy bi huysuz daha bunlar bu ara anlaşmış bizi deniyolar
ayy kızlar haberlerı takıp edıyorumda bır taraftan aglıyorum
sehıtlerımızın aılesıne rabbım sabır versın turkbayragiturkbayragiturkbayragi
bende bır asker esı olarak cok duygulandım
amin canım söylenecek çok şey var ama ............
slmmm kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
yagız mızmızzz gene bugunn ben ewdeyımmmm aama yagıxzan tek bi iş yapamıorummm pöffffffff......
şu dişler cıksada rahatlasakkk yaaaaaa:KK43:(((
valla çıksın artık
pınarcım duruda öyle beni görmeden yapamıyor babasında olsa bile gözü bende yağmurda öyle ikiside düşkün bana Allahtan babası ile oynamayı seviyor yağmur dönüşümlü ilgileniyoruz kızlarla

kızlar pişik kremi kullanıyormusunuz hala merak ettim
ben kullanıyorum hala
günaydın kızlar!
İncihan canım Allah sabır versin. Bende bazı dönemler çok şikayetçi oluyordum buraayada yazıyordum bunaldığımda. ama Özgü hastalandıktan sonra keşke huysuz olsada kucakta taşısam dedim sürekli. İnşallah minik ellerini tutup birlikte yürüdüüğümüz günleride görecez.

Tutkun'cum hoşgeldin. yeni evinde güle güle otur. Türkiz yine uykusuz bırakıyor seni anlaşılan. Bazen bende bunaldığımda işe başlıyacam diyorum ama burda kimsem olmadığı için kıyamıyorum hemen vazgeçioum.

Nurrten kız hergün dışardasın maşallah iyi beceriyosun hem ev işi hem çocuk hem dışarı hemde misafir. kafamçokkarıştı

Banu uykusuz uykusuz iş hiç çekilmiyordur eminim. Canım Duru inşallah düzelir.

Tülay'cım Selin sanırım Bora'yla yarışacak kıvama gelmiş yaramazlık açısından. En azından emin ellerde için rahat. belki geçiş dönmeidir dişler huysuzluk yapıyordur.

Seherim Allah sana iki kat sabır versin. Diş olayını atlatmışsın çok şükür. Ama hala yaramazlıkları üstünde. şu viks olayını bende denemştim ama peteğin üstüne koymamıştım. bide bu şekilde deneyeyim belki faydasını görürüm. ama geçen gittiğimiz dr serum fzy. damla ile değilde büyük bir şırınga ile burnuna sıktı açıldı burnu. bizimki soğuk algınlığını atlatamadığından sürekli tıkanıyor. akşam uykusu gelince aynı şekilde uyguluyoruz rahatlatıyor. akşam 21:30da uyudu gece ikiye kadar öksürük nöbeti gelmese uyanmayacaktı kızm herhalde.
Burcu canım zuzunun biraz da olsa yemeğini yemesine sevindim. şu domuz grıbi dolasıyla 3 saatte zor çıktığımız hastanenin çocuk acilinden yarım saatte işimizi halledip çıktık. herkes fena halde tırsar olmuş. kimsee zorda kalmadıkça götürmüyor sannırsam hastanelere.
Esencim burun tıkanıklığı çocukların uyku düzenini mahvediyor. umarım biran önce açılır Ahsenin burnu. yoksa huysuzlukları tavan yapıyor.

ben bu yazıyı yazana kadar kızım uyudu uyandı bile.şu anda mouse kemiriyor.

hoşbulduk valla bu benim kız mahvetti beni ama sabrediyorum
Mutahara, bozon, Pınar ve herkes selam çok yazmışsınız okuyamıycam

hosgeldın cnm a.s.
hayırlı olsun halınız
burcu domuz grıbı asısı oldu tatlım
ne zamandır denk gelmıyoruz turkız hanım ve sen nasılsın
kocaman olmustur turkız fotosu da yok merak edıyruz valla
merhaba tatlım sağol
Türko huysuz foto yüklüycemde yükleme aygıtını bulamadım senin oğluş nasıl

sağol canım iyiyiz hoşgeldin...

ayyy gerçekmi ya çok sağol.
24 nisan-mirza berke-"sevgilim benim" yazarsan sevinirim canım.

canım üstte "annesinin yakışıklısı"
altta mesela "sevgilim benim 7 ay 2 haftalık" diye devam etsin olurmu?
görmemeişim cnm düzeltiyorum hemen
işte yenisiii

http://lb1f.lilypie.com/qSs1p2.png

beğenmezsen başka da yaparız tatlımyerimseniben
cnm ya iş olunca misafir ağırlamak zor sadece eşin falan öyle ufacık bişey yapsan hem içinde kalamamış olur
ahsenede geçmiş olsun cnm inş hasta falan olmaz kuzu
Canım ya bende senin gibiyim walla 2 gün önce olmalıydım benimde iki ay düzenli olmuştu offf ne zor bişi bu yaww:çok üzgünüm:İnş ikimizde en kısa zamanda oluruz:Saruboceq:[/B
İyiyiz Özlemcim sen nasılsın.Zeynep nasıl?a.s.
.
bende iiyim cnm sağolasınŞeniz
nedir bu kadınların çektikleri ya
inş en kısa zamanda adet olursunuz kızlar fikri bile geriyor insanı

Eşim geldi hemen duşa girdi. Bende salatanın sosunu yapayım da çıkınca yiyelim hemen. Görüşürüz a.s.
afiyet bal şeker olsun cnmcokacimcoook
Burcu ne aşısı oldun kız

oy güle güle iyi günlerde kullan cnm halınıopuyorumnanaktan

birsen naıslsın cnm
bayadır giremiyorum buraya
ağzında yara vardı tatlım nasıl oldu geçti mi
kusuruma bakma lütfen geçmişi falan okuyamaıyoum yazmışssındır muhtemelen

7774fulya, aysun4141+, drmumine, esen81+, knk+, pnrhlt+, Serzenish, tutkun09
nasıslınız kılzar?baya kalabalığız bu gece bende bi bakayım dedim zeynepp uyud bende çok yorgunum yatıcam hemen

cnm benım oglan cok huysuz
dısten dıye dusunuyorum cıyak cıyak aglama nobetlerı gecırıyor gecenın bır yarısı
yavrum ya bu dişler sızlıyor galiba ya

görmemeişim cnm düzeltiyorum hemen
işte yenisiii

beğenmezsen başka da yaparız tatlımyerimseniben

cnm ya iş olunca misafir ağırlamak zor sadece eşin falan öyle ufacık bişey yapsan hem içinde kalamamış olur
ahsenede geçmiş olsun cnm inş hasta falan olmaz kuzu

bende iiyim cnm sağolasınŞeniz
nedir bu kadınların çektikleri ya
inş en kısa zamanda adet olursunuz kızlar fikri bile geriyor insanı

afiyet bal şeker olsun cnmcokacimcoook

oy güle güle iyi günlerde kullan cnm halınıopuyorumnanaktan
sağol tatlım 2 aydır arıyodum en sonunda içime sineni buldum.sen nasılsın
nasıslınız kılzar?baya kalabalığız bu gece bende bi bakayım dedim zeynepp uyud bende çok yorgunum yatıcam hemen
iyiyiz
kızlar iyi geceler ben kaçar

slm cnm ben ıyıyımde oglusumla ugrasıyorum
evet ya bu gece bayagı kalabalıgız

yavrum ya bu dişler sızlıyor galiba ya

sağol tatlım 2 aydır arıyodum en sonunda içime sineni buldum.sen nasılsın
iyiyiz
kızlar iyi geceler ben kaçar
iyi geceler cnm sanada
slm cnm ben ıyıyımde oglusumla ugrasıyorum
evet ya bu gece bayagı kalabalıgız
tam sıohbet zamanı ama herke yorgun düştü tabi bu kuzular yüzündenkaydirigubbakcemile3
bende yatıcam birazdan
oy herkes burda ama Türkoyu doyurup uyutmam lazım s

uyut cnm sen türkizi
sende dinlenirsin sonra
hihoyyythihoyyyt

herkse bir bir döküldü kaç kişiygdik kimse kalmadı 3 kişi kalmşız valla
bende oyun bozanlık yapıyorum ve kaçıyorum
hepinize iyi geceler kızlar meleklerinizle beraber tatlı rüyalar

X