2009 Mayıs Anneleri

efet paptya tam gaz dewamm yafss yaramazlıga...
bı karıskankı sormayın kızlar yurutecıın ustunde el atmadıı sehpa koltuk bıblo buzluk kalmıyoo valla...yarım saat uyuyo gunduz uyuttuma degmıyo yanı..gece 3 ekadar mızmızmızzzzzz buaralarrr pc nın basına gcınce baslıo aglamaya o alcakmış bılgısayarı mausu...:)))
buyudukce uslancaına dahadamı yaramazlasvcak benım sıpa kestıremıom yafsss(

cocuklar cok sevıyor anneyle yatmayı bnde sabahları oglumu alıyorum yanıma hemen uyuyor yoksa sabah 5 de ayakta ama alıştı bıle hersabah alayım dıye beklıyor bende kıyamıyorum :)))

slmmm kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
yagız mızmızzz gene bugunn ben ewdeyımmmm aama yagıxzan tek bi iş yapamıorummm pöffffffff......
şu dişler cıksada rahatlasakkk yaaaaaa(((

canım ya sende herkes gıbı diş olayından sıkaytcısın ınsallah bıran once cıkarır

canım ya cok gecmiş olsun bebeklerın hastalıgı gercekten cok zor ınsan onlar hasta olmasında herseye razıyım dıyor canım vıcksı bırde oyle dene sıcak petegın ustune koykı buhar yapsın
canım bıde okalıptus yagı var banada hulya soylemıstı oda vıck gıbı aynı kokulu aynı sekılde kullanıyorsn ama o tam olarak grıp ve ust solunum yolları ıcın dahada etkılı yanı aktardan alıp onu dene benc hem hastalıgınada cok ıyı gelıyor

ewett pınarcımmm yaaaa azı dişler daha zormuşşşş(((((((((((ole dıo arkadaslarrrrr baya bı uzun surcek anlsılannnnn

Evet canım Allah yardımcımız olsun a.s.

Sağolasın canım valla elimden geldiğince gitmeye çalışıyorum bakalım yaza kadar kiloların gitmesi şart CADIARZU

İlk 3 ay her kakadan sonra kullandım. Sonra sürekli poposunu yıkadığım için bıraktım. Defne bi kere pişik oldu oda ağzı pamukçuk olunca poposuna vurdu. Oda hemen trosyd ile geçti bi günde. Hala kullanmıyorum ama arada hafifi kızarıklık sezersem trosyd sürüyorum anında düzeliyor a.s.

Hoşgeldin canım a.s.

İyi oyunlar Pınarcımkaydirigubbakcemile2

a.s.

spapatya canım kabızsa oda cok huysuzluk yapar 2 gundur benım kızımda kabızdı gece hep aglıyarak uyandı gunde 2 kere bırer tatlı kasıgı zeytınyagı verdım dun gece yaptı kakasını normal sonrada rahat uyudu zeytınyagı cok işe yarıyor canım

Canım sevindim yemeğe başlamasınaEski yeme formuna döner inşa.s.

Canım ya allah yardımcın olsun inş büyüdükçe uslu olura.s.

haklısın filizcim bende sebamed almıştım doğduğu zaman işte arada bir sürüyorum.

Canım bende sebamed kullanıyorum

Kızımla oynaştık azcık emzirdim uyudu kuzum a.s.

Kızlar ya bi fikir isticem sizden. Şimdi kısmetse 2 hafta sonra ben kızıma diş buğdayı yapıcaktım. Eşimle dün akşam konuştuk. Şimdi teyzeleri falan çağırırsak onların kızlarını da çağırmak gerek. Eşimin 3 teyzesinin kızlarının 5 tane canavar mı canavar , hiç rahat huzur vermeyen 2 ile 5 yaş arası erek çocukları var. E bide benim halamın azgın kızı eklenirse etti 6 yaramaz. Herkesi çağırırsam da yine duadaki gibi bi 50 kişi edicek. E malum Defne bu aralar ev içinde kalabalıktan hiç hoşlanmıyor. Eşim de dediki eğer herkesi çağırırsan ne yaptığın diş buğdayından bişey anlarsın nede rahat huzur vermezler sana. Defne'de huysuzluk etti mi pişman olursun. Yine şeker al, pastanı yaptır, böreğini çöreğini hazırla. Annenlerle annemler , babalar , kardeşler bi akşam toplanalım aile arası. Rahat rahat yapalım kızımızın diş buğdayını dedi. Aslında haklı. Birini çağırsan ötekini çağırmamak olmaz. O zamanda çok kalabalık olacağız. Eşimin tarafı hep birbiriyle evli olduğu için sürü gibiler maşallah.

Napsam ya aile arasında rahat rahat yapsam mı diş buğdayını yoksa herkesei çağırıp risk mi alsam karar veremedim :uhm:

Kızım sabah yaptı ama az ve katı zeytinyağı dün vermiştim bir çaykaşığı uyansın tatlı kaşığıyla bende iki kere vereyim inş işe yarar saol canıma.s.

ben dogdugundan berı dogru duzgun hıc kullanmadım pısık kremı
ılk dogdugu gunler nıveanın pısık onleyıcısını suruyordum devamlı drumuz nıye devamlı suruyosun dıye cıkısmıstı bende kullanmadım bıdaha
recepın bugune kadar bırkac kez kızarıklık oldu poposunda o zamanda nıveanın pısık kremını kullandım hemen gectı

cocuklar cok sevıyor anneyle yatmayı bnde sabahları oglumu alıyorum yanıma hemen uyuyor yoksa sabah 5 de ayakta ama alıştı bıle hersabah alayım dıye beklıyor bende kıyamıyorum :)))

Aynen canım ya gece düzgün uyursa bile sabah babası giderken mutlaka uyanıp gözüme bakıyor alayım diye bende dediğin gibi kıyamıyorum. Bu kız odasında hiç yatamıcak galiba kaydirigubbakcemile3

valla pınarcım bende önce herkesi çağırayım dedim akrabalar falan ama eşimde aynı şeyi söyledi.bende şimdi sadece birkaç arkadaşım annemler ve ablamları çağırıp yapıcam.mevlüt çok kalabalıktı ve hiçbişey anlamadımm.

bu arada inşallah yapacak bir pastane bulabilirsem diş şeklinde kurabiyeler ve yaşpasta yaptırmak istiyorum

bence hiç riske atma pınarr..defnoş huysuzlanırsa sora cekcek gen sensın bacım..aıle arasında yap bence....

Canım ya bence eşin haklı hem sen hem Defne rahat edemeyecekseniz kalabalığa gerek yok e bide en önemlisi malum grip salgını var kalabalığa girişme derim bena.s.

bu arada inşallah yapacak bir pastane bulabilirsem diş şeklinde kurabiyeler ve yaşpasta yaptırmak istiyorum

bence hiç riske atma pınarr..defnoş huysuzlanırsa sora cekcek gen sensın bacım..aıle arasında yap bence....

Canım ya bence eşin haklı hem sen hem Defne rahat edemeyecekseniz kalabalığa gerek yok e bide en önemlisi malum grip salgını var kalabalığa girişme derim bena.s.

Haklısınız kızlar. Bende aile arasında rahat rahat yapayım o zaman. Sağolasınız a.s.

Ben tanıdık bi pastane ile görüştüm Tülay'cım. Hamur şekerden diş şeklinde pasta yapacaklar. Ama kurabiyeyi internetten bi bayan ile görüştüm. Harika şeyler yapıyor ama tanesine 2,5 tl dedi diş şeklinde kurabiyelerin. 20 tane alsam hani yakınlara dağıtsam 50 tl yapar. Biraz daha araştıracağım. Olmadı yarın anneme gidince bi Eminönü'ne geçip Defne'nin doğumunda dağıttığım şekerleri aldığım yere uğrayıp bakacağım bakalım diş buğdayına uygun bişeyler var mı :uhm:

bende işte yavaş yavaş araştırıyorum gerçi eşim sürekli yeni icatlar çıkarıyorsun diyip duruyor ama olsun içimde kalmasın.

canım aynı dert bendede var bnımde hem arkadaş ortamım cok hemde kaynanamın arkadaşları cok ben kendı arkadaslarıma hazırlık yapıcam gencler olarak zaten 20 kışı falan oluruz eger kaynanamda ıstıyorsa bırde o hazırlık yapsın arkadasları ve akrabalar ıcın benım işime gelır valla :)))

Aynen canım ya gece düzgün uyursa bile sabah babası giderken mutlaka uyanıp gözüme bakıyor alayım diye bende dediğin gibi kıyamıyorum. Bu kız odasında hiç yatamıcak galiba kaydirigubbakcemile3

heheh defnoş odasına gecmıycek bende kendı odama ben cocukları bızım yatak odasına sıgdıramayınca ben onların odasına tasındım tek kışılık bır yatak koydum onlarla yatıyom valla cokta memnunum :)) yerımden

canım diş seklındekı kurabıyelerın yapılısı aslında cok kolay normal bır kurabıye tarıfındn kurabıye yapıyorsun dış şeklı kalıpla sekıl verıyon pısıncede ustune seker hamurunu acıp aynı kalıpla kesıp dıger kurabıyelerın ustune yapıltıryorsun sanırım marmelat veya azcık bal kullanıyorlar yapıştırmak ıcın ben kalıp bulabılırsem kendım yapıcam ama derdım kalıp bulamadım bursada olmazsa ınternetten bakıp sıparıs verıcem

ohh dişler çıkınca kurabiyeler konuşulmaya başlandı bizde aile arasında yapmayı düşünüyoruz ve birkaç arkadaşımıda davet ederim durucuk dişini bir çıkarsında :)))

seherim kalıp olsa yapmak çok kolay dediğin gibi diş şeklinde intermette var satan yerler bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…