- 23 Eylül 2008
- 2.081
- 3
Günaydınlar bacılar a.s.
Bizde 9:30'da kalktık kızımla. Fiksledi zaten bu saati. Balkondaki çamaşırlarımı topladım. Yatak odamı topladım. Zar zor biberonla kahvaltısını yedirdim. Bende o arada bi sandviç yaptım kendime yedim hemen ayak üstü. Şimdi de al beni diye kollarını açmış suratı buruşturmuş bana bakıyor Defnoş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Gece yine fazlasıyla uyanınca uykumun arasında alıp yanımıza yatırmışım. Hatırlamıyorum bile kaydirigubbakcemile3 En azından yanımda yatınca memeyi dayayınca ağzına uyuyor hemen ama fena alışacak diye de korkuyorum beee :1no2:
slmmm kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
yagız mızmızzz gene bugunn ben ewdeyımmmm aama yagıxzan tek bi iş yapamıorummm pöffffffff......
şu dişler cıksada rahatlasakkk yaaaaaa(((
günaydın kızlar!
İncihan canım Allah sabır versin. Bende bazı dönemler çok şikayetçi oluyordum buraayada yazıyordum bunaldığımda. ama Özgü hastalandıktan sonra keşke huysuz olsada kucakta taşısam dedim sürekli. İnşallah minik ellerini tutup birlikte yürüdüüğümüz günleride görecez.
Tutkun'cum hoşgeldin. yeni evinde güle güle otur. Türkiz yine uykusuz bırakıyor seni anlaşılan. Bazen bende bunaldığımda işe başlıyacam diyorum ama burda kimsem olmadığı için kıyamıyorum hemen vazgeçioum.
Nurrten kız hergün dışardasın maşallah iyi beceriyosun hem ev işi hem çocuk hem dışarı hemde misafir. kafamçokkarıştı
Banu uykusuz uykusuz iş hiç çekilmiyordur eminim. Canım Duru inşallah düzelir.
Tülay'cım Selin sanırım Bora'yla yarışacak kıvama gelmiş yaramazlık açısından. En azından emin ellerde için rahat. belki geçiş dönmeidir dişler huysuzluk yapıyordur.
Seherim Allah sana iki kat sabır versin. Diş olayını atlatmışsın çok şükür. Ama hala yaramazlıkları üstünde. şu viks olayını bende denemştim ama peteğin üstüne koymamıştım. bide bu şekilde deneyeyim belki faydasını görürüm. ama geçen gittiğimiz dr serum fzy. damla ile değilde büyük bir şırınga ile burnuna sıktı açıldı burnu. bizimki soğuk algınlığını atlatamadığından sürekli tıkanıyor. akşam uykusu gelince aynı şekilde uyguluyoruz rahatlatıyor. akşam 21:30da uyudu gece ikiye kadar öksürük nöbeti gelmese uyanmayacaktı kızm herhalde.
Burcu canım zuzunun biraz da olsa yemeğini yemesine sevindim. şu domuz grıbi dolasıyla 3 saatte zor çıktığımız hastanenin çocuk acilinden yarım saatte işimizi halledip çıktık. herkes fena halde tırsar olmuş. kimsee zorda kalmadıkça götürmüyor sannırsam hastanelere.
Esencim burun tıkanıklığı çocukların uyku düzenini mahvediyor. umarım biran önce açılır Ahsenin burnu. yoksa huysuzlukları tavan yapıyor.
ben bu yazıyı yazana kadar kızım uyudu uyandı bile.şu anda mouse kemiriyor.
ewett pınarcımmm yaaaa azı dişler daha zormuşşşş(((((((((((ole dıo arkadaslarrrrr baya bı uzun surcek anlsılannnnn
burcu tatlım iyiyiz bizde prenseslerde iyi tatlım şükür:)))
tülaycım annelerimiz olmasa ne yaparız bilmem:)
pınarcım azmine hayranım tatlım spora son gaz devam bende yağmurdan sonra gitmiştim 55 kiloya düşmüştüm sıkılaştırıyor spor inceltiyor şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum durucuk biraz daha büyüsün :))
siribroncum hoşgeldin tatlım nasılsın
pınarcım duruda öyle beni görmeden yapamıyor babasında olsa bile gözü bende yağmurda öyle ikiside düşkün bana Allahtan babası ile oynamayı seviyor yağmur dönüşümlü ilgileniyoruz kızlarla
kızlar pişik kremi kullanıyormusunuz hala merak ettim
günaydın kızlar!
İncihan canım Allah sabır versin. Bende bazı dönemler çok şikayetçi oluyordum buraayada yazıyordum bunaldığımda. ama Özgü hastalandıktan sonra keşke huysuz olsada kucakta taşısam dedim sürekli. İnşallah minik ellerini tutup birlikte yürüdüüğümüz günleride görecez.
Tutkun'cum hoşgeldin. yeni evinde güle güle otur. Türkiz yine uykusuz bırakıyor seni anlaşılan. Bazen bende bunaldığımda işe başlıyacam diyorum ama burda kimsem olmadığı için kıyamıyorum hemen vazgeçioum.
Nurrten kız hergün dışardasın maşallah iyi beceriyosun hem ev işi hem çocuk hem dışarı hemde misafir. kafamçokkarıştı
Banu uykusuz uykusuz iş hiç çekilmiyordur eminim. Canım Duru inşallah düzelir.
Tülay'cım Selin sanırım Bora'yla yarışacak kıvama gelmiş yaramazlık açısından. En azından emin ellerde için rahat. belki geçiş dönmeidir dişler huysuzluk yapıyordur.
Seherim Allah sana iki kat sabır versin. Diş olayını atlatmışsın çok şükür. Ama hala yaramazlıkları üstünde. şu viks olayını bende denemştim ama peteğin üstüne koymamıştım. bide bu şekilde deneyeyim belki faydasını görürüm. ama geçen gittiğimiz dr serum fzy. damla ile değilde büyük bir şırınga ile burnuna sıktı açıldı burnu. bizimki soğuk algınlığını atlatamadığından sürekli tıkanıyor. akşam uykusu gelince aynı şekilde uyguluyoruz rahatlatıyor. akşam 21:30da uyudu gece ikiye kadar öksürük nöbeti gelmese uyanmayacaktı kızm herhalde.
Burcu canım zuzunun biraz da olsa yemeğini yemesine sevindim. şu domuz grıbi dolasıyla 3 saatte zor çıktığımız hastanenin çocuk acilinden yarım saatte işimizi halledip çıktık. herkes fena halde tırsar olmuş. kimsee zorda kalmadıkça götürmüyor sannırsam hastanelere.
Esencim burun tıkanıklığı çocukların uyku düzenini mahvediyor. umarım biran önce açılır Ahsenin burnu. yoksa huysuzlukları tavan yapıyor.
ben bu yazıyı yazana kadar kızım uyudu uyandı bile.şu anda mouse kemiriyor.
İyi oyunlar Pınarcımkaydirigubbakcemile2
Günaydınlar kızlar, yorumlarında bana ve kağana yer veren herkese teşekkür ederim, okumuştum ama aklımda hiç bişi kalmadı bunun içinde kusura bakmayın, kagancm bugün kahvaltıdan itibaren az azda olsa yemeye başladı, ya dönemsel bişi yda dişten bilemiyorum, dr a götürücektim ark.ım aradı konuşma arasında götürme anaokulunada sıçramış d.gribi onlar gidiyomuş bu ara dr a dedi, bizimde aşımızın ilk 10 günü dolmadığı için götürmedim
Ayakta pasayı sallıyorum.Kas yaptım valla.
Aysecım esım istemıyor testı yaptırmamı.Ona kalırsa Bora normal.Her bebek ağlayıp,yaramazlık yaparmış.Ben de bılıyorum öyle olduğunu ama.Sizler yazınca anormal gelıyor benımkının hareketlerı.Tabı kendısı gunun bır kaç saatı goruyor.Kuzguna yavrusu mısalı işte....
Dunur yardımcı var canım.Ama bırakırken gonlum elvelmıyor işte.Duran bı cocuk olsa cıkarım ama bılıyorum kı ağlıyor ve huzursuz ben de rahat edemıyorum cıkınca.Ama sağolsun o olmasa ben bakırköy de olurdum şimdi.Annemler ver canım ama cok yakın oturmuyoruz kı çat kapı gıdelım.Ve annemede kıyamıyorum doğrusu Kac yasında kadın zaten ağır benımkısı.Offff yazınca farkettım galıba ben herseyı kendım yapıcam dıye daha cok yıpratıyorum kendımı.Rahat bı tıp olmak cok isterdım.
haklısın filizcim bende sebamed almıştım doğduğu zaman işte arada bir sürüyorum.
spapatya canım kabızsa oda cok huysuzluk yapar 2 gundur benım kızımda kabızdı gece hep aglıyarak uyandı gunde 2 kere bırer tatlı kasıgı zeytınyagı verdım dun gece yaptı kakasını normal sonrada rahat uyudu zeytınyagı cok işe yarıyor canım
cocuklar cok sevıyor anneyle yatmayı bnde sabahları oglumu alıyorum yanıma hemen uyuyor yoksa sabah 5 de ayakta ama alıştı bıle hersabah alayım dıye beklıyor bende kıyamıyorum :)))
Kızımla oynaştık azcık emzirdim uyudu kuzum a.s.
Kızlar ya bi fikir isticem sizden. Şimdi kısmetse 2 hafta sonra ben kızıma diş buğdayı yapıcaktım. Eşimle dün akşam konuştuk. Şimdi teyzeleri falan çağırırsak onların kızlarını da çağırmak gerek. Eşimin 3 teyzesinin kızlarının 5 tane canavar mı canavar , hiç rahat huzur vermeyen 2 ile 5 yaş arası erek çocukları var. E bide benim halamın azgın kızı eklenirse etti 6 yaramaz. Herkesi çağırırsam da yine duadaki gibi bi 50 kişi edicek. E malum Defne bu aralar ev içinde kalabalıktan hiç hoşlanmıyor. Eşim de dediki eğer herkesi çağırırsan ne yaptığın diş buğdayından bişey anlarsın nede rahat huzur vermezler sana. Defne'de huysuzluk etti mi pişman olursun. Yine şeker al, pastanı yaptır, böreğini çöreğini hazırla. Annenlerle annemler , babalar , kardeşler bi akşam toplanalım aile arası. Rahat rahat yapalım kızımızın diş buğdayını dedi. Aslında haklı. Birini çağırsan ötekini çağırmamak olmaz. O zamanda çok kalabalık olacağız. Eşimin tarafı hep birbiriyle evli olduğu için sürü gibiler maşallah.
Napsam ya aile arasında rahat rahat yapsam mı diş buğdayını yoksa herkesei çağırıp risk mi alsam karar veremedim :uhm:
valla pınarcım bende önce herkesi çağırayım dedim akrabalar falan ama eşimde aynı şeyi söyledi.bende şimdi sadece birkaç arkadaşım annemler ve ablamları çağırıp yapıcam.mevlüt çok kalabalıktı ve hiçbişey anlamadımm.
bu arada inşallah yapacak bir pastane bulabilirsem diş şeklinde kurabiyeler ve yaşpasta yaptırmak istiyorum
bence hiç riske atma pınarr..defnoş huysuzlanırsa sora cekcek gen sensın bacım..aıle arasında yap bence....
Canım ya bence eşin haklı hem sen hem Defne rahat edemeyecekseniz kalabalığa gerek yok e bide en önemlisi malum grip salgını var kalabalığa girişme derim bena.s.
Kızımla oynaştık azcık emzirdim uyudu kuzum a.s.
Kızlar ya bi fikir isticem sizden. Şimdi kısmetse 2 hafta sonra ben kızıma diş buğdayı yapıcaktım. Eşimle dün akşam konuştuk. Şimdi teyzeleri falan çağırırsak onların kızlarını da çağırmak gerek. Eşimin 3 teyzesinin kızlarının 5 tane canavar mı canavar , hiç rahat huzur vermeyen 2 ile 5 yaş arası erek çocukları var. E bide benim halamın azgın kızı eklenirse etti 6 yaramaz. Herkesi çağırırsam da yine duadaki gibi bi 50 kişi edicek. E malum Defne bu aralar ev içinde kalabalıktan hiç hoşlanmıyor. Eşim de dediki eğer herkesi çağırırsan ne yaptığın diş buğdayından bişey anlarsın nede rahat huzur vermezler sana. Defne'de huysuzluk etti mi pişman olursun. Yine şeker al, pastanı yaptır, böreğini çöreğini hazırla. Annenlerle annemler , babalar , kardeşler bi akşam toplanalım aile arası. Rahat rahat yapalım kızımızın diş buğdayını dedi. Aslında haklı. Birini çağırsan ötekini çağırmamak olmaz. O zamanda çok kalabalık olacağız. Eşimin tarafı hep birbiriyle evli olduğu için sürü gibiler maşallah.
Napsam ya aile arasında rahat rahat yapsam mı diş buğdayını yoksa herkesei çağırıp risk mi alsam karar veremedim :uhm:
Aynen canım ya gece düzgün uyursa bile sabah babası giderken mutlaka uyanıp gözüme bakıyor alayım diye bende dediğin gibi kıyamıyorum. Bu kız odasında hiç yatamıcak galiba kaydirigubbakcemile3
Haklısınız kızlar. Bende aile arasında rahat rahat yapayım o zaman. Sağolasınız a.s.
Ben tanıdık bi pastane ile görüştüm Tülay'cım. Hamur şekerden diş şeklinde pasta yapacaklar. Ama kurabiyeyi internetten bi bayan ile görüştüm. Harika şeyler yapıyor ama tanesine 2,5 tl dedi diş şeklinde kurabiyelerin. 20 tane alsam hani yakınlara dağıtsam 50 tl yapar. Biraz daha araştıracağım. Olmadı yarın anneme gidince bi Eminönü'ne geçip Defne'nin doğumunda dağıttığım şekerleri aldığım yere uğrayıp bakacağım bakalım diş buğdayına uygun bişeyler var mı :uhm: