2009 Mayıs Anneleri

burcucum iyiyim ya nolsun hep aynı şeyler. evet canımya annelerimiz sanırım bebeklerle oynamayı daha iyi beceriyorlar.benim annemde yazık onu mennun edebilmek için saklambaçta dahil tüm oyunları oynuyor:))

evet cnm tecrübe konuşur diye buna dense gerek :)))

mrb cnm, bende arkasından seni aradım hatlarda problem var heralde santral bağlanmıyo dedi, ama anladım hat kesildiğini dıt dıt dıt yaptı , recebimin dişide kağanımın dişide çıksalar artık bu huzursuzluk gitse tam süper olucak, senin dediğin ballı irmikliyi aldım yemedi aysun yine, meyveliyide yemedi, irmikli sütlüde almıştım ondan biraz yedi sanki akşam ama kuklayla yedi tabi, kukla olmasaydı onuda yemezdi eminim

cnm anladım neyse bugun konusuruz yıne opuyorumnanaktan
cnm yemedı demek ballı ırmıklıyı ama cnm genel bır huzursuzluk problemı oldugu ıcın yememıs olabılır
ahhh bu dısler bır cıksa dedıgın gıbıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
cnm asıya gıtcekmıssın sımdıden gecmıs olsun benımde annem babam ve kardsım olmuslar gecen cuma yenı haberım oldu cok sevındım

cnm anladım neyse bugun konusuruz yıne opuyorumnanaktan
cnm yemedı demek ballı ırmıklıyı ama cnm genel bır huzursuzluk problemı oldugu ıcın yememıs olabılır
ahhh bu dısler bır cıksa dedıgın gıbıkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
cnm asıya gıtcekmıssın sımdıden gecmıs olsun benımde annem babam ve kardsım olmuslar gecen cuma yenı haberım oldu cok sevındım

evet cnm öğleden snra gideyim geç oldu şimdi öğleden sonraya kalabilirim sıra olursa, annemler olmayacakmış ama ztn riskli grupta değiller genelde 24ile50 yaş arasında fazla ölümlü oluyomuş, ama benim teyzelerim halam ve oğlu hepsi grip oldu ve geçti, kuvvetli bünyeleri etkilemiyo sanırım

slmmm kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
yagız mızmızzz gene bugunn ben ewdeyımmmm aama yagıxzan tek bi iş yapamıorummm pöffffffff......
şu dişler cıksada rahatlasakkk yaaaaaa:KK43:(((

ay saat 11 olmuş öğleden sonra gideyim bari aşıya,

pınarcm ne güzel 9buçuk çk iyi bi saat biz saat 7de kalkıyoruz
:1no2:

tülaycm mrb cnm, nasılsın,evet bebişlerde bize benziyo sanırım, ay kağanla annem çk komik şu an ya bi görsen annem kağanın bacağına bebek yastığı koymuş benim tacımı sallatıyo ayagında aaaaayy çk komik ya gülüp duruyorum demindenberi

Evetc anım çok şükür 9:30 yine çok iyi a.s.

günaydın pınarcım. demeki tüm bebişler gündüz fazla uyumuyor sorun yok o zaman.

Evet canım hepsi aynı dönemde aynı şeyleri yapıyorlar ya bizde birbibimizle paylaştığımız için çok şanslıyız a.s.

maş. sana spora aynen devam , azmine nazar değmesin birazda ben özensem ne güsel olcakta ben güçten düşerim giibi geliyo, akşam erken yatamıyorum sabahta erken kalkıyorum kimii zaman 4e kadar ağzıma lokma girmediği oluyo ama yeiklerimden kısmadığım ve hareketi kısıtlı yaptığım için deil vermek alıyorum bile

Evet canım aslında bende evde çok yemediğim halde kilo alıyordum. Tek sebep hareketsizlik. Bak ben 1 ayda haftada 3 gün sporla 5 cm incelmişim düşün yani. Evde koştursanda, sürekli ev işi yapsanda hiçbir faydası yok. Bende bu ay Defnoş rahatsız diye aksattım gerçi sürekli ama önümüzdeki ay daha sıkacağım inşallah a.s.

Defnoş yerde oynarken bende yanında yatarsam hiç sesi çıkmıyor oynuyor kendi kendine ama arkasındaki koltuğa oturursam basıyor çığlığı zilli kaydirigubbakcemile3

Gideyim de azcık oynayayım kuzumla. Yorulurda öğlen uykusunu güzelce uyur inşallah zemuszemus

yagız mızmızzz gene bugunn ben ewdeyımmmm aama yagıxzan tek bi iş yapamıorummm pöffffffff......

Selam canım a.s. Valla bu dişler bitene kadar bize rahat yok sanırım :umursamaz:

ewett pınarcımmm yaaaa azı dişler daha zormuşşşş:KK43:(((((((((((ole dıo arkadaslarrrrr baya bı uzun surcek anlsılannnnn

burcu tatlım iyiyiz bizde prenseslerde iyi tatlım şükür:)))

tülaycım annelerimiz olmasa ne yaparız bilmem:)

pınarcım azmine hayranım tatlım spora son gaz devam bende yağmurdan sonra gitmiştim 55 kiloya düşmüştüm sıkılaştırıyor spor inceltiyor şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum durucuk biraz daha büyüsün :))

siribroncum hoşgeldin tatlım nasılsın

pınarcım duruda öyle beni görmeden yapamıyor babasında olsa bile gözü bende yağmurda öyle ikiside düşkün bana Allahtan babası ile oynamayı seviyor yağmur dönüşümlü ilgileniyoruz kızlarla

kızlar pişik kremi kullanıyormusunuz hala merak ettim

banucum ben şimdiye kadar sadece haftada bir yada 15 te bir kullanıyorum allaha şükür hiç pişik olmadı.

Hşgeldn cnm, mızmızlık geçer inş yakın zamanda, dişler hepimizi mafetti :KK43:((

pınarcım duruda öyle beni görmeden yapamıyor babasında olsa bile gözü bende yağmurda öyle ikiside düşkün bana Allahtan babası ile oynamayı seviyor yağmur dönüşümlü ilgileniyoruz kızlarla

Cnm ben hala sürüyorum her alt almada ama bakıyorumda bu aralar pişik olmaya çok meyilli hemen kızarıyo poposu, ne zamana kadar kullanmalı kremleri tuvalet eğitimi alıp bez rtadan kalkınca ancak biter heralde krem olayı

ılgın aysunn hosbuldukk kızlarrrrrr pc acık amaaa takıpp zorrrrr:KK43:((
ıyıyım sukurr diş sorunıu harıcc yok bı yaramzlıkkkk..
ben bephantenn kullanıorum arada pişik olmuo ama suruomm bazenn noluırnolmz dıeee

Bende hafif kizariklik gördüm mü, "baby first" diye bir krem var, onu sürüyorum Tülay. Cok etkili, hemen geciriyor. Ama sürekli sürmüyorum, mümkün oldugunca kozmetige basvurmamaya calismak gerek.

günaydın kızlar!
ıncihan canım Allah sabır versin. Bende bazı dönemler çok şikayetçi oluyordum buraayada yazıyordum bunaldığımda. ama Özgü hastalandıktan sonra keşke huysuz olsada kucakta taşısam dedim sürekli. ınşallah minik ellerini tutup birlikte yürüdüüğümüz günleride görecez.

Tutkun'cum hoşgeldin. yeni evinde güle güle otur. Türkiz yine uykusuz bırakıyor seni anlaşılan. Bazen bende bunaldığımda işe başlıyacam diyorum ama burda kimsem olmadığı için kıyamıyorum hemen vazgeçioum.

Nurrten kız hergün dışardasın maşallah iyi beceriyosun hem ev işi hem çocuk hem dışarı hemde misafir. kafamçokkarıştı

Banu uykusuz uykusuz iş hiç çekilmiyordur eminim. Canım Duru inşallah düzelir.

Tülay'cım Selin sanırım Bora'yla yarışacak kıvama gelmiş yaramazlık açısından. En azından emin ellerde için rahat. belki geçiş dönmeidir dişler huysuzluk yapıyordur.

Seherim Allah sana iki kat sabır versin. Diş olayını atlatmışsın çok şükür. Ama hala yaramazlıkları üstünde. şu viks olayını bende denemştim ama peteğin üstüne koymamıştım. bide bu şekilde deneyeyim belki faydasını görürüm. ama geçen gittiğimiz dr serum fzy. damla ile değilde büyük bir şırınga ile burnuna sıktı açıldı burnu. bizimki soğuk algınlığını atlatamadığından sürekli tıkanıyor. akşam uykusu gelince aynı şekilde uyguluyoruz rahatlatıyor. akşam 21:30da uyudu gece ikiye kadar öksürük nöbeti gelmese uyanmayacaktı kızm herhalde.
Burcu canım zuzunun biraz da olsa yemeğini yemesine sevindim. şu domuz grıbi dolasıyla 3 saatte zor çıktığımız hastanenin çocuk acilinden yarım saatte işimizi halledip çıktık. herkes fena halde tırsar olmuş. kimsee zorda kalmadıkça götürmüyor sannırsam hastanelere.
Esencim burun tıkanıklığı çocukların uyku düzenini mahvediyor. umarım biran önce açılır Ahsenin burnu. yoksa huysuzlukları tavan yapıyor.

ben bu yazıyı yazana kadar kızım uyudu uyandı bile.şu anda mouse kemiriyor.

gunaydın mayıs annelerı ve tatlı bebıslerı
oglum dun gece o kadar huzursuzdukı kafayı yedım sınırlendım
oglum bır basladı aglamaya canı yanıyomuscasına susturamadım atesı falanda yoktu offf hadı cık artık dıste oglumda rahatlasın

günaydın seherim nasılsın tatlım

herkese günaydınlar durucuk gece sürekli uyandı şuanda çok uykusuzum

günaydın kızlar nasılsınız? banucum aynen bende senin durumundayım selin gece sürekli uyandı saat 11 de hala ayakta uyutuyorum uyanıyor sabaha akdar aynısı başım resmen kzan yorgunluk uykusuzluk. gülhancım ya valla anlıyorum seni ben nerdeyse uzun bir süredir lavaboya bile giderken selinide kucağımda götürüyorum yada eşim kapıda bekliyor odadan çay almaya bile çıkamıyorum. öyle ağlıyorki resmen çocuk yere kapanıyor morarıncaya kadar ağlıyor:KK43:(( annem bile bugünlerde zor bakıyor noldu bu çocuğa da bu kadar huysuz oldu diye:KK43:( ne yapalım sağlıkları yerinde olsunda.tuğbacım sen nasılsın?

Kızlar benim kızda sabaha kadar döndü durdu sürekli uyandı ya dün de böyleydi ne oldu acaba diş desem çoktan çıktı ama sanki kabız oldu heralde ondan olsa gerek ve aynen bizde evde yapışık geziyoz beni bırakmıyo cadı suratımı yemeya beyılıyookaydirigubbakcemile3

gulşahcım tulaycım sızede gunaydın bu mayıs bebeklerı anlaşıp aynı zamanlarda huysuzlaşıyolar toplanıp hepsıne aynı yerdemı baksak acaba :)))

Canım kesin anlaşmalı bunlar...kaydirigubbakcemile5

günaydın berbat bir gece geçirdim kızlar yaa
beni kızın burnu tıkanmış gece nefes alamayınca sürekli ağlaı emmek istedi emerken nefes alamadı
açmaya çalıştı açılmadı serum fizyolojikte işe yaramadı
anam çıldırıyordum yaaaa
sabah erkende kalkmam gerekti soru hazırladım şimdi kahvaltı zamanı görüşürüz yine

Burunları tkanınca hiç ememiyolar evet hemde huysuz oluyolar walla serum damlatmaya bile fırsat vermez benimki tıkanınca çıldırıyoo

Selam canım yaramaz formunda demekkigamyoncuiremsu

Defnoş yerde oynarken bende yanında yatarsam hiç sesi çıkmıyor oynuyor kendi kendine ama arkasındaki koltuğa oturursam basıyor çığlığı zilli kaydirigubbakcemile3

Gideyim de azcık oynayayım kuzumla. Yorulurda öğlen uykusunu güzelce uyur inşallah zemuszemus

İyi oyunlar Pınarcımkaydirigubbakcemile2

ewett pınarcımmm yaaaa azı dişler daha zormuşşşş:KK43:(((((((((((ole dıo arkadaslarrrrr baya bı uzun surcek anlsılannnnn

Azılar daha mı zormuşşş anaaam yandık deseneakannehir

Canım bende ara ara kullanıyoma.s.

bozon canım merhaba.evet ya yakında boranın dişi versiyonu olcak benim kız:))) ama dediğin gibi dişlerden olabilir geçici bir dönem gibi geliyor bana yada beni akşamdan akşama gördüğü için naz yapıyorda olabilir.

X