2009 Mayıs Anneleri

canımya ne varki bunda rezil olmakla hayret bişey yaa zaten küçük çocukla bir yere gitmek ölğm oluyor.

slm güzel hatunlar keyifler nsıl diyecegim filiz ve sema patlatmış birer birer..

filiz senin görümcen hiç çocuk sahibi olmamışki nerden bilecek sende sırası geldi anne olan bilir de atla geç boşversene seni eşin biliyor çabalarını ayyy ben bile sinir oldum.. aynı şekilde sema kaynanalar böyle şeyleri takıyorlar malesef, sonrdan unutur boşver... malesef benim kaynanamda gelin gezdirmeyi ve pofpoflanmayı sevenlerden..

kızıma kahvaltısısnı verdim uyuttum hala uyuyor canımın içi..

uyansın arkadaşıma davetliyim onunda kızı var 4 aylık..

babamız gelir birazdan ben çanta hazırlayayım çok öptm sizleri.

iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar. aman kimsenin kuzusu hastalanmasın. artık uykusuzluktan gözlerimin altı morarmış eşim daha fazla dayanamayacağımı anlayınca izin aldı. kayınvalidemde ordan bugün nasıl diye sorsun başka bişey yapmasın. eşim çağırdı gelmem dedi. annem çalıştığı halde çok kötüysen geleyim kızım diyor. Allah kimseye muhtaç etmesin. tam yardımcı kadın arıyoduk kızım biraz daha iyileşti. gece uykusu düzeldi. gündüzde uyuyor azda olsa.

Tülay'cım Selin'in incileri çıkmış hayırlı olsun. senin kızda tam anneci olmuş benimki eğer hasta değilse kucakta olsunda kimde olsun farketmez. hemen satıyor beni anlayacağın.
Pınar'cım akrabanın kızına üzüldüm gerçekten. iyiki senle karşılaşmışlar. ay hiçmi büyükleri yokmuş akıl verecekde bu hale getirmişler çocuğu. umarım biran önce sağlığına kavuşur.
Filiz'cim ne güzel Doruk kahvaltısını yemiş yutmuş bile. seni fazla uğraştırmmış. ama gece huysuzlanmış galiba. demek babayı görünce aba diyor. bizimkide bilinçli olarak sadece baabsını görünce baba diyor. banada "dede baba ebe aba da da" diye bağırıp duruyor.
İncihan Bora'nın mama sandalyesi hayırlı olsun canm. umarım bütün yemeklerini iştahla yer sandalyesinde. şimdilik sadece umuyorumm.
Ceylinim kucak olayı çok fena canım ya. insanlara anlatamıyosun iki üç günlük hevesleri için senin düzenini altüst ediyorlar. söyleyincede kıskanıyor oluyosun. inşallah eski düzenine oturtursun.

senin görümce çocuk yetiştimediğinden çok bilmişlik yapıyor. sanki ömür boyu emerek yaşayacak çocuklar. elbette başlayacaksın. sen bu topikte emzirme konusunda en ısrarcı annelerden birisin. etrafındakileride taktıkça insan daha çok yıpranıyor.

benim kaynanın bi benzer modeli senin anlattıkların. kadın sırf hava atma meraklısı. Elalem ne der mantığı. Geçen sene Kurbanda kaynanamlara görümcesi ve eltisi geldiler bana başınsağolsuna. onlar gelmeden önce aman çayı sen koy aman servisi sen yap şimdi laf ederler deyip durdu. acayip sinirlenmiştim ben iki ay olmuş canımı kaybetmişim yanından gelmişim hiç halim yok, bide 4 aylık hamileim kadının dediğine bak. çok fazla tiksindim kadından ağzıyla kuş tutsa ona ısınamam artık. seni çok iyi anlıyorum canım.

bozon canım saolasın.evet sanırım anneci oldu.kızlar diş jeli olarak ne kullanıyorsunuz?

dentınox dıye dıs jelını kullanıyodum onceden sımdı bonjela dıye yurt dısından bı arkadasa getırttıgımız jelı kullanıyorum acayıp uyusturuyo damaklarını hemen aglamayı bırakıyor zilliopuyorumnanaktan

nekadar cok bılıyomus o bilmiş görümcen tersle canım bıdaha sana akıl vermeye kalkarsa ben artık susamıyorum yapıstırıyorum cevabı hakedene sende ölee yap benceee:lepi:

saol pınarcım.valla iyi yapmışssın inşallah toplar kuzucuk kendini

İnşallah canım a.s.

Canım hoşgeldin eğlennişsiniz ne güzel sevindim. Kızını da özlemişsindir tabi ya yerimseniben

Ay canım ya :çok üzgünüm:

Hepsi kesin anlaşıyor bunların tatlım biz karar verdik a.s

Valla canım ben bebeği görünce öyle üzüldüm ki elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. Akşam Defne'nin mamasından bırakmıştım. Biz gidince iki kere yemiş kuzum. Babasıda gece gitmiş almış. Sabahta yemiş nasıl sevindim. Defnoş'un beşiğinde de mışıl mışıl uyumuş yavrum hihoyyyt

Çok biliyosa evlensinde kendi doğursun sinir şey klava:

Anam bunların hepsi aynı dayaklık klava:

kızıma kahvaltısısnı verdim uyuttum hala uyuyor canımın içi..

uyansın arkadaşıma davetliyim onunda kızı var 4 aylık..

babamız gelir birazdan ben çanta hazırlayayım çok öptm sizleri.

Güle güle canım a.s.

Valla canım büyükleri var ama onlarda bilgisiz. İnşallah düzelir kuzucuk ya. Öylede güzel ki. Adı Ceylin. Ceylin baban nerde diyoruz hemen babasına bakıyor. Fena akıllı alkisalkisalkis

bozon canım saolasın.evet sanırım anneci oldu.kızlar diş jeli olarak ne kullanıyorsunuz?

Dentinox kullanıyorum canım. Eşimin kuzeni Caljel kullanıyor. Oda memnunmuş yerimseniben

saol pınarcım ben eve gidinceye kadar geç oluyor olmassa kardeşime aldırayım şimdi hangisi varsa onu alsın

Anneciğim şimdi gitti kızlar. O Defnoş'la oynarken bende evimi sildim süpürdüm. Sonra annişle öğle yemeği yedik. Ütülerimin yarısını yaptım. Yolcu ettim annemi. Baktım kızımın uykusu gelmiş. Onu salladım uyuttum. Şİmdi o uyurken bi duş alayım diyorum. Kalan ütülerimi de uyumaya devam ederse yaparım hemen. Olmadı yarın hallederim artık. Evim temizlendi ya benden keyiflisi yok zemuszemus

Aaaa akşam sporum var ya. Acaba ben mi kayınvalideme giderim o mu gelir hiç konuşmadık. Du bi arayayım bakayım CADIARZU

Bu arada bana Milupa'dan kargo göndermişler eylül ayında ama başka birine teslim etmişler. Cuma günü konuşmuştum yetkili ile sağolsun cumartesi yeniden yollamış. Bugün geldi. Bayağı numune yollamış. Bide bebeğim diye bir kitapçıkla, Bebek yemekleri menüsü diye bi kitap yollamışlar. Ne güzel tarfiler var bayıldım ya hihoyyyt

Kuzum uyurken duşumu da aldım. Bi rahatlık çöktü valla kalan ütüyü falan unuttum kaydirigubbakcemile3

kıvılcım ayy görümce deme bana zaten çok kızgınım evliliğim gidiyordu elimden ( karıştırma tersle çok bilmiş ne olacak sen onun annesisin tabiki en iyisini sen bilirsin canım

inşallah banucum gerçi şu an herhangi bir rahatsızlık verdiği yok gibi ama tam olarak çıkmaya başlayınca zor olur en azından evde bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…