2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar biz 10 da kalktık kızımla kahvaltısını yemek istemedi ben bu kıza kahvaltı yediremiyorum:((
uykusu geldi işimdi emzirip uyutayım sonra okula gidicem
herkese hayırlı bir hafta diliyorum

Kızlar günaydın a.s.

Bizde 8:30'da kalktık bugün. Annem gelmeden evimi toparladım, kahvaltı hazırladım. Defnoş'umda mama sandalyesinde yedi kahvaltısını. Gerçi yine kaşıkla yemeyi reddetti. Bende biberonla verdim. Neyse yedi en azından.

Şimdi de Defnoş'um emerken uyudu. Bende hazır annem burdayken evmi bi silip süpüreyim. Akşama sporum var malum. Gelirim yine a.s.

Büyük ihtimalle 6.hastalıktır canım geçmiş olsun a.s.

Valla canım anlamadım bende. Bunlar bayağı bilgisiz. Sinop'talar ama öyle tam köyde değil yani. Neyse dün gece bebeğe 2 kere devam sütü içirmişler. Sabahta babası arayıp Allah razı olsun dedi sevindim valla kuzucuğa ya. Komşudanda beşik almışlar. Nasıl kokuyordu. Dayanamadım akşam eve geldikten sonra Defne'nin hasır sepetini yolladım. İster geri verirler ister köye götürürler canı sağolsun kuzucuğun a.s.

Ooo çok sev indim canım bi sorun çıkmamasına hadi gözümüz aydın a.s.

Maşallah kuzucuğa canım afiyet olsun a.s.

Bunlar uyku düzenini bi türlü yoluna koyamadılar ya. Ne zaman düzene girecekler :uhm:

Sağolasın canım valla elimden geldiğince yardımcı oldum ama bakalım inşallah düzelir kuzcuk CADIARZU

Sağolasın canım a.s.

Bak yaramaza bak yeni huy çıkardı he kaydirigubbakcemile3

Ay canım ya çok geçmiş olsun. Sinir oluyorum böyle doktorlara. Güvenmemekle başka doktora gitmekle iyi yapmışsınız a.s

günaydın kızlar biz 10 da kalktık kızımla kahvaltısını yemek istemedi ben bu kıza kahvaltı yediremiyorum:((
uykusu geldi işimdi emzirip uyutayım sonra okula gidicem
herkese hayırlı bir hafta diliyorum

Biberonla denesen canım öyle de almıyor mu CADIARZU

Tülay'cım kuzucuğun dişi çıkmış hayırlı olsun canım a.s.

kızlar merhaba ben geldimm gecmıse pek bakamadım yıne işler yıgınla masamda maglum cumada işe gelmedım bırıkmıs valla ızmır maceramız super gectık kocişle cok eglendık düğündee face atarım resımlerı yarın gorursunuz zaten kızımızı cok ozledık 2gun kalıp donduk hemen duru bızı gorunce nasıl keyıflendı bı gorseydınız yuzumuze dokunuyo ellerını kollarını bı cırptıkııı dun butun gunde uyumadı oynadık hep
tulaycım hayırlı olsun dişiniz bızımkıler artık bakınca gozukuyo altta ıkı diş cok tatlı oldu üst dişlerde basladı cıkmaya cok şükürr darısı dıger annelerın basınaa inşallah
burcucum ve tugbacım facede gordum resımlerı bebişlerın cok guzel olmus ellerınıze saglık degısık formatlarını beklıyoruzzz resımlerın marıfetlı hatunlarrr
had ıben az işi yapayım gelırım yıne optum hepınızızemuszemus

Teşekkürler kızlara.s.

GÜlŞah canım hoŞgeldın. Evetya bakalım dıĞerlerı Çıkınca nasıl olcak.spapatya canım saol.evet ya bazen ıŞtahları olmuyor

kızlar az önce annemi aradım benim kız sabahları arkamdan çok ağlıyor. nasıl diye sormak için aradığımda ağlıyordu susturamamış annems abahtan beri.neyse telefona ver dedim ben konuşunca nasıl susuyor gülüyor sesler çıkarıyor çok duygulandımya offf çalışmak ne zor ya..::(

Herkese selamlara.s.

Ya kızlar bu bebişler anlaşmalımıdır nedir aynı şeyleri yapıp duruyolar.Kızım yine kahvaltısını 2-3 kaşık yedi ve bıraktı.Ama benim kız tam cadı ya ben ağzına veriyom yutmasını beklerken kendisine baktığımı görünce yutmuyo ya benle inatlaşıyo sanki eğer ilgilenmezsem yutuyo tabi tükürerek de olsa .Ya gerçekten üstüne düşüldüğünü anlıyo sıpakaydirigubbakcemile3

He bide tabi iştahsızlığa bugün uyumama da eklendi gece uyumadı yastıklarla boğuşup durdu yaramaz offfkaydirigubbakcemile2

Allahım ne zaman düzelcekler ya...

selinime bak maşallah anne kuzusu tülaycım cimcime bunlar :))) duruda beni görünce akşam nasılda heyecanlanıyor

gerçekten öyle banucumya ben onu bırakıp lavaboya bile gidemiyorum sanki bir yerine bişey yapıyorlarmış gibi ağlıyor yanındayken ses yok kendi halina oynuyor.

Masallah Selin'e. Darisi basimiza...

Off bazi insanlar ne kadar benciller. Kolay gelsin sana Ceylinim. Eski düzenine bir an önce kavusursun insallah...

Sorma canim ya, tam hersey rayina oturdu diyorum, yine bir sorun patlak veriyor. Galiba cocuk yetistirmek böyle birsey, fazla mükemmelliyetci olmamak gerekiyor aslinda. Bu arada Bora "dedigim dedik, caldigim düdük" diyor yaramaz. Inatci olacak galiba. Ama iyi böyle olmasi, özgüveni cabuk gelisir...

Bazi doktorlar ne kadar kolayci. Neyseki akillica davranip, hemen dedigini yapmamissiniz canim. Bir an önce düzelir insallah Özgü.

Afiyet olsun Defne kuzuma. Bu arada anlattigin bebise bende cok üzüldüm canim. Insanlarimiz maalesef bilincsizler. Kulaktan dolma bilgilere cok itibar ediyorlar ve bu öyle bir hal aliyor ki zamanla, kanun gibi o yanlisa sariliyorlar, güveniyorlar...Neyseki dogru zamanda müdahele etmissin Pinar'cigim. Kurtarici melegi olmussun zavalli masumun.

Oh ne güzel, keyifli iki gün gecirmissin Gülsah.

Hepsi birbiriyle telepati yoluyla haberlesiyor olmalilar. Ama Doruk biraz uzakta kaldigi icin, henüz sinyal alamadi galiba. Kahvaltisini resmen yaladi yuttukaydirigubbakcemile3

filizcim teşekkür ederiz. canım evetya şimdiki bebekler sanırım çok inatçı nasıl sinir var anlamıyorum..

Ya kizlar dünden beridir görümcememe patlamamak icin zor tutuyorum kendimi. Benimle zaten konusmuyorda, Pazarlari kardesi evde oldugunda cagri birakiyor geri arasin diye. Doruk'u sordugunda, esimde, "corbasini iciyor, muhallebisini yiyiyor" diyor bazen. Gecen hafta iki kere talimat verdi, sütten kesmeyin, emsin diye. Esimde yok emiyor zaten ama ek gida aliyor falan dedi. Dün yine, "yoksa cocuk emmiyor mu, ne gerek var corbaya, kahvaltiya, emsin anne sütü gibisi var mi, o yeterli gelir" falan diyormus. Anneside aksam arayip ayni teraneden calinca, (kesinlikle kizinin doldurusuna gelerek)iyice tepem atti. Agzima geleni saydim. Ya ta oradan sinirimi ziplatmayi basariyorlar ya, helal olsun gercekten. Emzirmek icin nasil insanüstü caba harcagimima yanayim, bilmedikleri konuda ahkam kesip, beni salak yerine koymalarina mi yanayim. Off, yine dolmusum, pardon kizlar ya.

benimki gibi kaynana varmı yer yüzünde dün geldiler görümcemle bi ofultu pufultu noluyoruz dedim kendi kendime dur bakalım çıkar kokusu sen niye benle güne gelmedin herkezin gelini geklmiş sen yoktun niye beni rezil ediyosun diyo o günde üst komşumun kızının doğum günü var mevlütlü oraya gidicem demiştim vay hediyesini verip niye onla güne gelmemişim gün önümüzdeki ay bidaha var o zaman gideriz dedim çıktım gittim mutfağa ama çokn bozuldum dedim sabır valla allah tarafından tutum kendimi eşim kızmış ve hiiiç konuşmamış klendi kendilerine 10 dk oturup gittiler eşim geçirmedi bile ne giderim ne gelsinler dedim eşime bundan sonra çok bozuldum ama çok söylendim çocuk kalabakta sıkılıyo ağlıyo ne yiyo ne uyuyo evimde benim huzurum üst katım da mevlüt oğlan durmadı hemen ordanda indim zaten yani bişey bulamadı kavga edecek o sorun oldu işte işlin özü siz yinede şükredin kadın evde hazırlanıyo ne bahane edip huzurlarını bozsam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…