Bugün çok acaip bi gündü benim için kafamçokkarıştı
Kayınvalidem de misafir olduğu için bana gelemedi bende spora gidemedim. Defne sabahtan beri yapışık ikiz gibi kucağımda. Yemeğimi bile 15 dk'da o yerde bi şeyle oyalanırken nasıl yaptım bilmiyorum valla akannehir
Annemin çalıştığı servis kaza yapmış. Annemlerde bişey yok ama çarptıkları araba resmen uçmuş ve adamı ambulans ile kaldırmışlar hastaneye. Annem çok üzgündü telde :çok üzgünüm:
Bomba haber ise küçük teyzem domuz gribi olmuş akannehir Dün hastaneye gidince ortaya çıkmış. 16 aylık bebeği var. Doktor emzirme demiş ama bizim kuzu ağlamaktan perişan olmuş. Kuzunun doktoruda emzir yapacak bişey yok demiş :1no2: İşin kötüsü teyzem astım hastası mafoldumben İnşallah en kısa sürede düzelir ya mafoldumben
Eşiminde mesaisi varmış. Hala karşıda. Kimbilir kaçta gelir. Ay çok kötü bi gün ya mafoldumben
merhaba kızlar umarım yazım gelir herkes giriyo siteye ben giremiyormuyum nee
alişimin iki dişi çıktı
ömerim çok hasta 3 gündür ishal kusma var cerrahpaşaya gittik yTIŞ VERECEĞİM ama yer yok dışarıya gidin dedi ..kağıdı yazdı ...çıktık birf hastaneye gittik biz bişey yapamayız dedi.
diğer devletlere gitmek istemedi eşim
başka özele gittik neyse orada çocuk doktoruda varmış
baktı tahlil yapıldı....bişey çıkmadı bugün kontrol var kilo vermişiz 1 aydır geçen ayki kilosuna düşmüş
doktor imaknı yok kilo almıştır ama hasta olduğundan vermişsiniz dedi 8500 den aşağa düşmüş olursa kontrolde dedi ....yatış vereceğim dedi...bakalım gideceğiz bugün
İyi akşamlar kızlar a.s.
Bugün sitede sorun vardı heralde kimseler girmemiş :uhm: Bizde yeni geldik eve. Kızımın muhallebisini yedirip uyuttu babası. Bende size bakayım dedim a.s.
Kızım bu sabah 2.dişinide çıkardı. Şimdi altta yanyana gülünce parıldayan 2 incimiz var hihoyyyt
Birsoy'la konuştum. Kontrole gitmişler. Çok şükür kilo kaybı yok. Halsizliği de yok diye ishal önleyici mamaya devam demiş doktor. 1 hafta sonra geçmezse gel tekrar demiş a.s
Sibel'imle de konuştum. Yağız paşam da hasta olmuş. Solunum yolu enfeksiyonu olmuş kuzum. Ne kadar dikkat edersek edelim bir yerden kapıyorlar işte :çok üzgünüm:
Sütlü tarhana yaptım kuzuma. Uyanınca yedirmeye çalışacağım bakalım. İnşallah yer birazcık ya :çok üzgünüm:
merhaba kızlazar son8nda girebildim siteye oyyyyyyyyyyy
nasıslsınzı abakalım ya özlemiştim sizleri 2 gündrü böyle dahah da öledim valla
pınarım inş defnoş severde yer cnm sütlü nasıl yaptın ki tarhanayı
çorbalarla sebzelerle başım dertte yemiyo benim ki
meyve desen öyle sadece muz yiyyo sıpaya
ne yapsam bilemedim offffffff
Bugün çok acaip bi gündü benim için kafamçokkarıştı
Kayınvalidem de misafir olduğu için bana gelemedi bende spora gidemedim. Defne sabahtan beri yapışık ikiz gibi kucağımda. Yemeğimi bile 15 dk'da o yerde bi şeyle oyalanırken nasıl yaptım bilmiyorum valla akannehir
Annemin çalıştığı servis kaza yapmış. Annemlerde bişey yok ama çarptıkları araba resmen uçmuş ve adamı ambulans ile kaldırmışlar hastaneye. Annem çok üzgündü telde :çok üzgünüm:
Bomba haber ise küçük teyzem domuz gribi olmuş akannehir Dün hastaneye gidince ortaya çıkmış. 16 aylık bebeği var. Doktor emzirme demiş ama bizim kuzu ağlamaktan perişan olmuş. Kuzunun doktoruda emzir yapacak bişey yok demiş :1no2: İşin kötüsü teyzem astım hastası mafoldumben İnşallah en kısa sürede düzelir ya mafoldumben
Eşiminde mesaisi varmış. Hala karşıda. Kimbilir kaçta gelir. Ay çok kötü bi gün ya mafoldumben
Bi düzelemedi gitti he şu site gıcık oldum :uhm:
Geç olmuş yatıyorum ben öptüm hepinizi a.s.
geçmiş olsun canım ya, inşallah kuzucuğa geçmez
İkinci dişide hayırlı olsun Defneciğe inş.Sağlıkla çıkarıversinhihoyyyt
Afiyet olsun yarasın kuzucuğacokacimcoook
Canım annenlere de geçmiş olsun teyzene de çabucak atlatır inş.a.s.
İyi geceler a.s.
pınarcım teyzene çok üzüldüm geçmiş olsun canım yaaa şu aşı işin,i herkes birdaha düşünmeli bence
benimde bugün misafirim gelecek eşim evi süpürdü öyle güzel süpürmüş ki silmeye gerek kalmamış
bende banyoları temizledim markete gittik kızımla şimdi kızımınve arkadaşının çorbasını yapıcam sonrada benim ve arkadaşımın yemeğini yapıcam
ayyy canım ya geçmiş olsun inşallah hemencecik çıkar dişleri kuzumun
acılmıs site sonunda.. daha yeni farkettim..
birsencim gecmiş olsun cnm
hülyacım sizedee çok gecmiş olsun
pınar neyse annen iyi gecmiş olsun tatlım..
ben cok yoruluyorum yaa kızlar. zor yemek yediriyorum 4 5 öğün var tabi.ee ne zaman emcek bu cocuk 6 ay sadece anne sütü vermiştim ama artık emmio doğru düzgün ek gıdaya gectiğimizden beri.
sebze çok zor yiyor.püskürterek.ağzını bir kapatıyor ac acabilirsennn
aynen canım benim kızda istemiyor yemekleriacılmıs site sonunda.. daha yeni farkettim..
birsencim gecmiş olsun cnm
hülyacım sizedee çok gecmiş olsun
pınar neyse annen iyi gecmiş olsun tatlım..
ben cok yoruluyorum yaa kızlar. zor yemek yediriyorum 4 5 öğün var tabi.ee ne zaman emcek bu cocuk 6 ay sadece anne sütü vermiştim ama artık emmio doğru düzgün ek gıdaya gectiğimizden beri.
sebze çok zor yiyor.püskürterek.ağzını bir kapatıyor ac acabilirsennn
valla okadar yediremiyorum bende yumurtamı veriyorsun ben hiçbişey vermiyorum galiba yaaynen canım Masal hanımda sebze çok zor yiyo sende mi yeni geçtin ek gıdaya, ben zamanı ayarlıyamıyorum ya hep bi öğün kalıyo,
Kızlar siz nasıl 5 öğün veriyosunuz banada bi akıl verirmisiniz, sabah 10-1030 da kalkıyoruz acaba ondan mı daha mı erken kalksam 8 de uyanıyo aslında ama ben tembellik yapıyorum biraz daha uyumak istiyorum o zamanda yetişmiyo işte
ayrıca Masal ın vücüdunda döküntü olmuş acaba yumurtadan mı hiç böle bişey başına gelen var mı?
ay canım ya çk üzüldüm geçmiş olsun teyzene umarım en kısa zamanda atlatırBugün çok acaip bi gündü benim için kafamçokkarıştı
Tünaydınlar a.s.
Site bozuk diye kimse girmemiş anlaşılanlmaz:
Bizde 9'da kalktık. Kahvaltımızı yaptık. Ben mutfağı toparlarken babası kızımı uyutmuş. Çamaşırlarımı topladım. Sıra evi toparlamakta kafamçokkarıştı
Sonra dışarı çıkıcaz. E-bebek'e gitmemiz lazım. Defnoş'un bezi, ıslak mendili ve maması bitti. Hipp'in mamasını sevdi heralde kuzum. Bebelac'ı 80 cc yerken bunu 130-150 yiyor.
Akşamda arkadaşımızın doğum günü var Galata'da. Oraya gideceğiz. Defnoş'u kayınvalideme bırakacağız. Normalde uyanmazdı ama bu diş yüzünden sorun çıkarmaz umarım :sinifsinif:
Neyse işim çok. Ben kaçayımda evi toparlayayım. Öptüm sizi a.s.