2009 Mayıs Anneleri

[ı]tümm annelere ve bebişlere hayırlı bayramlar diliyorummm ...

Hepinizii öptükk gazel'le çok yorgun ve uykusuzum kaç gündür geçmişe bakamadım defnoş hastaydı inş düzelmiştir kuzum....

Biz yatıyozz grşz üzere ...
[/ı]

İyi bayramlar size dea.s.

Kızlar tam evden çıkıyorduk ama size yazmadan edemedim. Az önce babası bir baktı ki kızımın dişi çıkmış :lepi: Dün akşam bayağı sertti. Bu gecede çok huysuzdu sürekli uyandı. Demek bunaymış. Ay nasıl fena oldum. Alt sağ çıkmış. Oh beeeeee zemuszemus

Ohhh hayırlı olsun Defnoş'un dişi kolaylıkla çıkarır inş:teytey:Kırmızılıklardan da biran önce kurtulur inş:Saruboceq:

selam kızlar biz hala hastalıkla cebelleşiyoruz ne inatçı ateşmiş yaa
eşimin ateşi düştü şükür Ahseninki de ateş düşürücülrle 37.5 inşallah onunki de tamamen düşer bende bir oh derim
daha kurbanımızı bile kesemedik :KK43:((

Tekrar geçmiş olsun bu kadar düşmüş ya çok şükür normale döner inş en kısa zamandaa.s.

kızlar dün bi ara girdim,okudum tam yazacaktım misafir geldi.bugün de ancak fırsat bulabildim.
öncelikle hepinize hayırlı bayramlar diliyorum!
bana gelince,misafirlerim(kayınvalidemler ve eltimler) bugün öğlen gittiler. onlarda kurbanı burda kestiklerinden evim çoook pis olmuştu. hemen temizliğe giriştik Özay'la. o süpürdü,balkonu yıkadı. bende ortalığı ve çamaşırları topladım, yığınla bulaşık yıkadım. etlerimiz kasaba parçalanmaya gitmişti, şimdi onları almaya gitti kociş. oğlum uyuyor. birazdan da komşu ziyaretine çıkarız.

arefe ve ilk bayram günü çook kötüydüm:KK43:( adet sancım böbrek sancıma karıştı! çeşit çeşit ilaç aldım. 2 gece nerdeyse hiç uyuyamadım. ama şimdi çok şükür iyiyim. adetimin son günleri, ve böbrekteki sancı da bitti. geçmiş sayfalarda yazmıştım, rahmimde bir ağrı var diye. adetle ilgiliymiş sanırım. çook şükür o da geçti.

asıl bomba haber; sonunda oğlumun dişi çıktı:lepi: arefeden bir gün önceydi gördüm:) kurban bayramına yetiştirdi kuzum et yemek için:))

pınarcım defnoşun iyileşmesine çok sevindim,sizinde dişiniz hayırlı olsun canım.

burcu şekerim ana oğlu yakıyorsunuz ortalığı:)) saçlar süper!:lepi: amaaa senünküler kısa değil miydi??:uhm:

esen canım benim çok geçmiş olsun,Allah kolaylık versin!

siboşum evet canım,doğumdan sonraki bütün adetlerim ters zamanlara geldi!! ilkinde tarsustan maraş'a geliyorduk. mola yerinde üst değiştim.
ikincisinde kaynımın düğünündeydik. beyaz örtülü sandalyelerde hatıra bıraktım:kedi: ve düğünün son iki saatinde ayakta gezindim.
işte bu üçüncüsünde de bayrama,misafire denk geldi. bu sefer neyseki sadece kendi koltuklarımda iz bıraktım:))

hepinize öpücükler şekerler. dün okuyunca geçmişi,aklımda kalmadı,kusuruma bakmayın olur mu bacılar?:1hug:

Ağrıların için geçmiş olsun canıma.s.Bebişinin de dişi hayırlı olsunhihoyyyt

slm kızlarrr nasılsınız...
ben ogluşu uyuttum toparlanıom..eşim işte gelınce muglaya kaynanamlara gıdıoz.yarın calışıom ben 5te gıtcem yarın gıtcektık ama ben teklıfettım ıstersen akşamdan gıdelım dedım yarın 5 6 saat bişii benzemıcek dedım.kardeşide geldı manısadan eltımle onlarda 4.gun donceklermiş..hem gorusemıcektık cok kı bana gore hava hos ta eşim için boyle bı teklıf sundum oda sewındı garıbım gercekten ıstıosan gıdelım dedı ok dedım bende bu aksamdan gıdıoz yanı....eşyaları toplarken bıde sıze bakıım dedım canlar..

CEREN hayırlı olsun dişiniz benımkıde cıkartıyo bızımkı yarıldı artık ıyıce ama hala mızmızzz lıgı gecmedı yafsss....
usttekılerdemı gelıo ne...
PINAR sızınde hayırlı olsun dişinişz canımmmmm...

Hayırlı yolculuklara.s.

İyi akşamlar kızlar a.s.

Eve şimdi geldik bizde. Önce kayınvalidemlere gidip dağıtıcağımız kurbanlarımızı aldık. Annemlere gittik. Annemle aynı sokakta oturan babamın teyzesine gittik. Ordan da halama gittik. Babanem orda kalıyorda. Gittiğimiz yerlerden bişey anlamadım çünkü Defne acaip huysuzdu. Evden çıktığımızda öğle uykusu saatiydi. Arabada uyudu. Kayınvalidemlere uğrayınca görümcem öperken uyandırdı. Tabi bizimkinin uyku bölününce bi huysuzlaştı sonradan uyuttum ama fayda etmedi. Şimdi eve gelince mamasını yedi, diş jelini sürdüm, salıncağına yatırdık uyudu hemen.

Teyzemleri ve Halit'in dayıları ile teyzesini telde hallettik. Gezmeleri bitirdik şükür :lepi:

Evi sabah toplayamamıştım dandini halde. Bi toparlayayım. Kızıma ciciler alınmış hediye. Onları makinaya atayım da yıkansın. Evde de yemek yok. Bu saatten sonra ne yapsamki oyyyy :uhm:

Defnoş'un cicileri hayırlı olsun güzel günlerde giysin inşzemuszemus
Kolay gelsin canıma.s.

slm arkadaşlar...

çok yogun bi bayram geçiyo veyorucu kayınvalidemler geliceklerdi bissürüde yemek yaptım neymiş yrn geliceklermiş... şimdide ablamlar gelicek onları bekliyorum

Son düzenleme:
Ohhh hayırlı olsun Defnoş'un dişi kolaylıkla çıkarır inş:teytey:Kırmızılıklardan da biran önce kurtulur inş:Saruboceq:

Defnoş'un cicileri hayırlı olsun güzel günlerde giysin inşzemuszemus
Kolay gelsin canıma.s.

Sağolasın canım Allah razı olsun a.s.

slm arkadaşlar...

çok yogun bi bayram geçiyo veyorucu kayınvalidemler geliceklerdi bissürüde yemek yaptım neymiş yrn geliceklermiş... şimdide ablamlar gelicek onları bekliyorum

Kolay gelsin canım a.s. Bi işe yaramazlar bide insana yük olurlar böyle :eek:lmaz:

Selam kızlar ıyı bayramlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
bız geldık Çok Ösledık sızı Çok uzak kaldım dıŞlermı Çıkıyor yoksa bızde daha tık yok yÜrÜteÇtemı kullanıyorsunuz ben uzak kalınca gerıde kaldım beee

herkese hayırlı akşamlar kızlar çok şükür Ahsenin ateşi düştü hemde ilaçsız şurupsuz:lepi:
ben hala evdeyim acayip sıkıldım bildiğiniz gibi değil ama eşim çok yoruldun gezmeyi hakettin en kısa zamanda gezdiricem seni dedi:))),
ayşe dişiniz hayırlı olsun güzelim benim kızımın daha yok görünürlerde bişe yaa
ay bu arada kızlar Ahsen beni hiç emmiyor hastalıktan mı acaba yaaaa

merhaba kızlar
ben yeni üye oldum. benimde 20 mayıs doğumlu bir kızım var. geçmiş paylaşımlarınıza biraz baktım, çok güzel. keşke daha önce üye olsaymışım. ben de aranıza katılmak isterim...

Sağol cnm, dişiniz hayırlı olsun et yedir kuzuya :)))) ayşecm bide geçmiş olsun cnm zordur böbrek ağrısı, resimdeki saç postiş cnm, çok doğal duruyo, başka modelleride var bende, değişiklik isteyince kullanıyorum yarıyo :))) kendi saçımı kestirmiştim yazın şimdi boynumun hizasında, ama kestirene kadar o kadar vardı onun röfleli halini düşün
Şeniz
sağol şekerim,yedirdim tabi etleri ciğerlerikaydirigubbakcemile3
böbrekte taş vardı hatırlıyoan benim. eylül ayında öğrendik. ama o zamandan beri iyiydim. şimdi yine harekete geçtiler galiba:KK43:(
yakın olsak arada bende takardım senin postişlerden, kaynımın düğünü için aradım, bulamadım! yani vardı da sentetikti,doğal değildi.

slm kızlarrr nasılsınız...
ben ogluşu uyuttum toparlanıom..eşim işte gelınce muglaya kaynanamlara gıdıoz.yarın calışıom ben 5te gıtcem yarın gıtcektık ama ben teklıfettım ıstersen akşamdan gıdelım dedım yarın 5 6 saat bişii benzemıcek dedım.kardeşide geldı manısadan eltımle onlarda 4.gun donceklermiş..hem gorusemıcektık cok kı bana gore hava hos ta eşim için boyle bı teklıf sundum oda sewındı garıbım gercekten ıstıosan gıdelım dedı ok dedım bende bu aksamdan gıdıoz yanı....eşyaları toplarken bıde sıze bakıım dedım canlar..

CEREN hayırlı olsun dişiniz benımkıde cıkartıyo bızımkı yarıldı artık ıyıce ama hala mızmızzz lıgı gecmedı yafsss....
usttekılerdemı gelıo ne...
PINAR sızınde hayırlı olsun dişinişz canımmmmm...
sağol canım benim. çok şükür hiç mızmızlık yapmadı kuzum. çarşamba günü tesadüfen gördüm,aaa dişi patlamış:)) bugün iyice belirgindi,he gözle hem de elle:eek:

İyi bayramlar canım a.s.

İyi bayramlar canım a.s. Bayağı hareketliymiş bayramınız. Neyseki bitmiş. Allah kabul etsin diyelim a.s.

Ağrının da geçmesine çok sevindim ne acaba diye takmıştım bende kafama CADIARZU

Sizinde ilk dişiniz hayırlı olusn kuzum a.s.
.
sağol canım. hareketliydi de duruldu artık:)) yatcam birazdan çoook yorgun ve uykusuzum.
rahimdeki ağrı içinde eşimde dedi doktora götüreyim diye,malum bütün gece uyumayınca,ama ağda vaktim geldi ve taşınma yoğunluğundan halledemediğim için utandım şimdi alttan bakarsa diye:eek: neyseki geçti!

İyi bayramlar size dea.s.

Ağrıların için geçmiş olsun canıma.s.Bebişinin de dişi hayırlı olsunhihoyyyt
sağol arkadaşım.

Selam kızlar İyİ bayramlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
bİz geldİk Çok Ösledİk sİzİ Çok uzak kaldım dİŞlermİ Çıkıyor yoksa bİzde daha tık yok yÜrÜteÇtemİ kullanıyorsunuz ben uzak kalınca gerİde kaldım beee
canım bizde seni özledik!
hem dişimiz çıktı,hemde yürüteç kullanıyoruz:))

herkese hayırlı akşamlar kızlar çok şükür Ahsenin ateşi düştü hemde ilaçsız şurupsuz:lepi:
ben hala evdeyim acayip sıkıldım bildiğiniz gibi değil ama eşim çok yoruldun gezmeyi hakettin en kısa zamanda gezdiricem seni dedi:))),
sağol canım benim. kız ben taa ramazan bayramında altta iki yarık görmüştüm,kurbana yetişti:))

bİz geldİk Çok Ösledİk sİzİ Çok uzak kaldım dİŞlermİ Çıkıyor yoksa bİzde daha tık yok yÜrÜteÇtemİ kullanıyorsunuz ben uzak kalınca gerİde kaldım beee

Hoşgeldin canım a.s. Bizde seni özledik. Nasıl yerleşebildin mi? Netinbağlandı heralde CADIARZU Valla dişler patır patır dökülmeye başladı kuzuların :lepi:

Ay canım çok sevindim ya hadi geçmiş gitmiş olsun a.s.

Hastalıktandır. Defne'de kaç gün mama yemedi, benide zorla emdi :1no2:

Gez bakalım hakkındır valla opuyorumnanaktan

merhaba kızlar
ben yeni üye oldum. benimde 20 mayıs doğumlu bir kızım var. geçmiş paylaşımlarınıza biraz baktım, çok güzel. keşke daha önce üye olsaymışım. ben de aranıza katılmak isterim...

Hoşgeldin canım aramıza a.s. Bundan sonra bol bol paylaşımda bulunuruz işallah senlede a.s.

Kızının adı ne ?

Yarın sabah eşimin dayısına kahvaltıya gideceğiz Çayırova'ya. Ben yatar kızlar . Öptüm hepinizi a.s.

arkadaslarım hepınızın bayramını tum samımıyetımle kutlarım
bebıslerımızle saglıkla huzurla nıce bayramlara

Sağolasın canım Allah razı olsun a.s.

Kolay gelsin canım a.s. Bi işe yaramazlar bide insana yük olurlar böyle :eek:lmaz:
ayyyy aynen valllaa sinirden kudurdum benimki demişki anne nurten bissürü hazırlık yapmıştır gidin siz demiş ama misafirlere ayıp olurmuş .. kaynımda araba var atlayıp gelselerdi bende yrn özgür takılırdım ama neyse kutlayada fazla yüklenemiyorum annesi ayda yılda bi geliyo hiç kırmak istemiyorum onları:1no2:
hoşgeldin tutkunuuuum kız seni rüyamda gördüm.. tabi yüzüznü bilmedigim için seni görmemiş oldum... çok özledik beee anlatsana neler yapıyosun??
hayyytt mercimegime maş. iyileşiyo annesi... emmiyosa zorlamaki dahada bıkmasın uykusunda ver bisüre sonra alışır yine hastalıktandır..
merhaba kızlar
hoş geldin cnm opuyorumnanaktan
Yarın sabah eşimin dayısına kahvaltıya gideceğiz Çayırova'ya. Ben yatar kızlar . Öptüm hepinizi a.s.
iyi geceler cnm..
arkadaslarım hepınızın bayramını tum samımıyetımle kutlarım
bebıslerımızle saglıkla huzurla nıce bayramlara

sagol cnm seninde kutlarımopuyorumnanaktan

ablamlar adap. geldi eşim sagolsun otogardan onları,evdende annemle kız kardeşimi alıp bana bize getirdi defeneyi çılgın gibi sevdiler ablamın ilk yigeni oyuzden fena düşkün sırf defne için geldim diyo çatlak annemin yanındakaydirigubbakcemile3..

neyse gittiler kaynım bende o oldumu pc zapdetiyo eşim yrn işe götürecekmiş onu.. iyi olur evde erkek olunca sevmiyorum..

yrna bi plav yapıcam canım annem bissürü yemek getirmiş,eşimde çigköfte almış onları yedik..

yrna görüşmek üzeree

günaydınlar diyeyim herkes varmış aksam

bizde dğn itibari ile bitirdik bayram gezmesini dün bostancıya gittik eşimin amcasını eve gelmemiz 5 .30

ayy kızlar benim ev hiççççççççç toplu kalmıyor eşim bir çocuk bakıyor beni deli ediyor yaa

evin heryerine moklu çişli bezler...kıyafetler ....zaten çocuklar oyuncak saçıyor

neyse bugün anneme gideceğiz kahvaltıya sonrada iki küçük aşkımı anneme bırakıp biz gezeceğiz ilkkez böyle bişey yapacağız daha öncekiler zorunlu ve hemen dönmeli olmuştu...

ama çok bunaldım kızlar eve giriyorum ev dağnık inanın ev toplmaktan fenalık geliyor içime ya eve girince bi insan ohh be diyemezmi ......ben öyle dediğim an iki katı çalışıyorum....

eşimde vıdı vıdıı dedim yapmıyorum bişey yemek yapmamıştım.....bişiler alayım yap diyor
yapmam dedim ....buda kendi yaptı....

amma dertliymişim dimi ya heheh :)))

esen cnm iyi olduğunuza sevindim

esra hoşgeldin cnm çok mutlu olduğum gördüğüme

nurten cnm resimleriniz çok güsel misafirlerin de varmış ohhh

pınar ve ceren dişler hayırlı olsun bizim paşalar 8 . ayıda bitirecek diş yok

sanırım yaşımıza girerken çıkaracak bu veletler önceden belirti vardı şimdi oda yok

dişsiz herşey yiyolar mutlular yani.....

burcu postiş çok güsel cnm sen ve kaanda öyle tabiiii

daha aklımda kalmadı yaw..... çokm öptüm sizi

Günaydin Kizlar,

Biraz gec oldu ama herkesin bayrami kutlu olsun. Biz bayrami burada pek hissedemiyoruz maalesef.

Defnos'un disi cikmis hayirli olsun, bizde tüm belirtiler had safhada ama hala "tik" yok.
Tutkun gelmis, hos gelmis. Umarim uzun süreli ayrilik olmaz bir daha...
Burcu ve Kagan kuzusu cok tatli cikmissiniz fotolarda. Gözlerimiz kamasti resmenopuyorumnanaktan
Ahsen'in atesi düsmüs, cok sevindim. Atesten cok korkuyorum ben. Allah tüm kuzucuklarimiz korusun...
Birsen bende de ayni stres. Ortalik toplama, temizlik, ütü, yemek derken sinirlerim dolup dolup bosaliyor. Yakinda mutfaga yatak atacagim, en cok zamanim orada geciyor. Arada kac disariya, yoksa insan iyice depresif oluyor...
Unuttuklarim süphesiz var, mazur görün...

Bize gelince, Doruk'a dün Ikea'dan nihayet mama sandalyesi aldik, basit ama kullanisli birsey. Umarim memnun kaliriz.
Ayrica dün teyzem dogum yapmis. Cok stresli bir hamilelik yasadi ve bu da sanirim bebege yansimis. 2.200 gram dogmus bebegisenağlama "Kan degerlerine göre bebegin sakatlik riski var" demis tahlili yapan doktor ya da hemsire? Teyzemde zaten had safhada pimpirikli birisi. Agladi durdu aylarca. Kendisi Fransa'da yasiyor. Yasadigi bölgenin en iyi doktorlari bakmis ultrasonda. Bebek saglikli falan demis. Ama bunun korkusu hic bitmedi. Neyseki bebek zayif dogdu ama sakat degil Allahtan. Ayrica testide yanlis verilerle yapmislar. Bu daha korkunc bir sey ama elden birsey gelmiyor iste, olan oldu bir kere...

kıvılcım teyzenin bebeği hayırlı olsun çok şükür sağlıklı doğdu yaa kilo nasıl olsa alır

birsencim biz artık çocukluyuz evin dağınık olacak tabi takma kafanaa

hrkese ıyı bayramlar bacılar bıraz gec oldu ama evde yoktum bayram sabahı kaynanama gıttık gece 1 de geldık eve dund anneme gıttım yıne gece donduk bugun evdeyız başka bıryere gıtmıycm zaten bırdada hava soguk gecede yagmur vardı
ahsenın atesı cıkmış benımde oglusumun cıktı ıke kere annemdeydım dr goturduk ama cocuk dr yokmuş normal bır doktor baktı bogaz kulak cıger hersey ıyı bırsey gorunmuyor dedı sımdılık ıyı fıtıl verdım yanı neden cıktıgını bılemıyorum
herkese ıyı bayramlar bacıalr optum

X