slm arkadaşlar...
çok yogun bi bayram geçiyo veyorucu kayınvalidemler geliceklerdi bissürüde yemek yaptım neymiş yrn geliceklermiş... şimdide ablamlar gelicek onları bekliyorum
Ne güzel işte gelen giden bayramın tadı böyle çıkar tabi yorucu olur bebekle ama yine de yalnızlıktan iyidir:çok üzgünüm:
herkese hayırlı akşamlar kızlar çok şükür Ahsenin ateşi düştü hemde ilaçsız şurupsuz:lepi:
ben hala evdeyim acayip sıkıldım bildiğiniz gibi değil ama eşim çok yoruldun gezmeyi hakettin en kısa zamanda gezdiricem seni dedi:))),
ayşe dişiniz hayırlı olsun güzelim benim kızımın daha yok görünürlerde bişe yaa
ay bu arada kızlar Ahsen beni hiç emmiyor hastalıktan mı acaba yaaaa
Hadi geçmiş olsun Ahsen'e a.s.
merhaba kızlar
ben yeni üye oldum. benimde 20 mayıs doğumlu bir kızım var. geçmiş paylaşımlarınıza biraz baktım, çok güzel. keşke daha önce üye olsaymışım. ben de aranıza katılmak isterim...
Hoşgeldin canıma.s.
Yarın sabah eşimin dayısına kahvaltıya gideceğiz Çayırova'ya. Ben yatar kızlar . Öptüm hepinizi a.s.
Oh walla gezin bakalım hayırlısıyla gidip gelin inş
arkadaslarım hepınızın bayramını tum samımıyetımle kutlarım
bebıslerımızle saglıkla huzurla nıce bayramlara
İyi bayramlar canıma.s.
ablamlar adap. geldi eşim sagolsun otogardan onları,evdende annemle kız kardeşimi alıp bana bize getirdi defeneyi çılgın gibi sevdiler ablamın ilk yigeni oyuzden fena düşkün sırf defne için geldim diyo çatlak annemin yanındakaydirigubbakcemile3..
neyse gittiler kaynım bende o oldumu pc zapdetiyo eşim yrn işe götürecekmiş onu.. iyi olur evde erkek olunca sevmiyorum..
yrna bi plav yapıcam canım annem bissürü yemek getirmiş,eşimde çigköfte almış onları yedik..
yrna görüşmek üzeree
Afiyet olsun çiğköfte ha bende severim yacokacimcoook
Günaydin Kizlar,
Biraz gec oldu ama herkesin bayrami kutlu olsun. Biz bayrami burada pek hissedemiyoruz maalesef.
Defnos'un disi cikmis hayirli olsun, bizde tüm belirtiler had safhada ama hala "tik" yok.
Tutkun gelmis, hos gelmis. Umarim uzun süreli ayrilik olmaz bir daha...
Burcu ve Kagan kuzusu cok tatli cikmissiniz fotolarda. Gözlerimiz kamasti resmenopuyorumnanaktan
Ahsen'in atesi düsmüs, cok sevindim. Atesten cok korkuyorum ben. Allah tüm kuzucuklarimiz korusun...
Birsen bende de ayni stres. Ortalik toplama, temizlik, ütü, yemek derken sinirlerim dolup dolup bosaliyor. Yakinda mutfaga yatak atacagim, en cok zamanim orada geciyor. Arada kac disariya, yoksa insan iyice depresif oluyor...
Unuttuklarim süphesiz var, mazur görün...
Bize gelince, Doruk'a dün Ikea'dan nihayet mama sandalyesi aldik, basit ama kullanisli birsey. Umarim memnun kaliriz.
Ayrica dün teyzem dogum yapmis. Cok stresli bir hamilelik yasadi ve bu da sanirim bebege yansimis. 2.200 gram dogmus bebegisenağlama "Kan degerlerine göre bebegin sakatlik riski var" demis tahlili yapan doktor ya da hemsire? Teyzemde zaten had safhada pimpirikli birisi. Agladi durdu aylarca. Kendisi Fransa'da yasiyor. Yasadigi bölgenin en iyi doktorlari bakmis ultrasonda. Bebek saglikli falan demis. Ama bunun korkusu hic bitmedi. Neyseki bebek zayif dogdu ama sakat degil Allahtan. Ayrica testide yanlis verilerle yapmislar. Bu daha korkunc bir sey ama elden birsey gelmiyor iste, olan oldu bir kere...
Hayırlı olsun teyzenin bebeği sağlıkla büyür inşa.s.
hrkese ıyı bayramlar bacılar bıraz gec oldu ama evde yoktum bayram sabahı kaynanama gıttık gece 1 de geldık eve dund anneme gıttım yıne gece donduk bugun evdeyız başka bıryere gıtmıycm zaten bırdada hava soguk gecede yagmur vardı
ahsenın atesı cıkmış benımde oglusumun cıktı ıke kere annemdeydım dr goturduk ama cocuk dr yokmuş normal bır doktor baktı bogaz kulak cıger hersey ıyı bırsey gorunmuyor dedı sımdılık ıyı fıtıl verdım yanı neden cıktıgını bılemıyorum
herkese ıyı bayramlar bacıalr optum
Geçmiş olsun tez zamanda düşer inş ateşia.s.