2009 Mayıs Anneleri

Bizde şimdi eve geldik. Halit kurbandan yorgun argın saat 6'da geldi kafamçokkarıştı Bi yan binadaki amcasıyla, halasına geçtik o kadar. Yarında benim annemle teymeze gideceğiz bitti gitti. 2 teyzem daha var ama birinin çocuğu birinin de kendi hasta. Onlarla telde konuştuk a.s Aaaa halamda var ya unuttum bak kafamçokkarıştı Neyse yarın bitiririz sonra 2 gün rahatız yerimseniben

Kızlar bayramlık resim çekildik, ama oğluş kaşla göz arası önünü tükürüklemişşşş, neyse resimlerin devamı facebookta öpüldünüsssopuyorumnanaktan

maşallah pek gusel cıkmısınız burcuuu..opuyorumnanaktan

selam kkızlar biz hala hastalıkla boğusuyoruz ben bayramı evde geçiriyorum çok sıkıldım

herkese iyi bayramlar tekrar

canım ya en kısaq zamanda atlatırsınıoz ınsallahhh...

Bizde şimdi eve geldik. Halit kurbandan yorgun argın saat 6'da geldi kafamçokkarıştı Bi yan binadaki amcasıyla, halasına geçtik o kadar. Yarında benim annemle teymeze gideceğiz bitti gitti. 2 teyzem daha var ama birinin çocuğu birinin de kendi hasta. Onlarla telde konuştuk a.s Aaaa halamda var ya unuttum bak kafamçokkarıştı Neyse yarın bitiririz sonra 2 gün rahatız yerimseniben

aman hastalarsa hıc gıtme pınarcım yaa en ıyısı valla....opuyorumnanaktan

amin canım inşallah toparlanırlar
valla evdeyim ama ben dinlenemiyorum ikisinin arasında mekik dokuyorum:KK43:

Sende haklısın canım ya iki hasta ile uğraşmak kolay mı. Neyse hayırlısı ile onlar düzelsinde sana bi yemek ısmarlar unuttururlar bu yorgunluğu yerimseniben

Evet canım çocuğu daha beter etmemek lazım a.s.

[ı]tümm annelere ve bebişlere hayırlı bayramlar diliyorummm ...

Hepinizii öptükk gazel'le çok yorgun ve uykusuzum kaç gündür geçmişe bakamadım defnoş hastaydı inş düzelmiştir kuzum....

Biz yatıyozz grşz üzere ...
[/ı]

Kızlar bayramlık resim çekildik, ama oğluş kaşla göz arası önünü tükürüklemişşşş, neyse resimlerin devamı facebookta öpüldünüsssopuyorumnanaktan

Burcu maş :nazar:size allah nazarlardan korrusun çok güzel olmuşun wallaŞeniz

selam kkızlar biz hala hastalıkla boğusuyoruz ben bayramı evde geçiriyorum çok sıkıldım

Allah acil şifalar versina.s.

amin canım inşallah toparlanırlar
valla evdeyim ama ben dinlenemiyorum ikisinin arasında mekik dokuyorum:KK43:

Canım ya işin zor biran önce iyileşirler inş ve Ahsen iyidir inş tekrar geçmiş olsuna.s.

Allah kabul etsin canım kurbanınızıa.s.

Canım bende senin gibiyim gurbetteyim seni çok ama çok anlıyorum mafoldumbenEvet aileden ayrı bayram geçirmek zor..

mafoldumbenmafoldumben

çok güzel çıkmışsınız analı oğullu maşallah size :nazar:a.s.

[ı]tümm annelere ve bebişlere hayırlı bayramlar diliyorummm ...

Hepinizii öptükk gazel'le çok yorgun ve uykusuzum kaç gündür geçmişe bakamadım defnoş hastaydı inş düzelmiştir kuzum....

Biz yatıyozz grşz üzere ...
[/ı]

Sağolasın canım geçmek üzere hastalığı ama çok şükür ateşimiz yok a.s.

Canım ya işin zor biran önce iyileşirler inş ve Ahsen iyidir inş tekrar geçmiş olsuna.s.

Amin canım sağolasın Allah hepimize nasip etsin inşallah a.s.

Günaydınlar a.s.

Benim kuzumda uyandı. Baktım uyumayacak aldım salona geldim. Eşim dünden yorgun biraz daha uyusun adam a.s.

günaydın arkadaşlar.hepinizin mübrek kurban bayramını kutlarım.bebişlerinizinde o tatlı yanaklarından öperim.opuyorumnanaktan

Günaydınlar a.s.

Benim kuzumda uyandı. Baktım uyumayacak aldım salona geldim. Eşim dünden yorgun biraz daha uyusun adam a.s.

Günaydın canıma.s.

Çok uykusuzum benim kız dün gündüz sadece yarım saat uyudu ve gece de 3.30 da yattı inanmıyorum:1shok:nasıl dayanıyo anlamadım sabah da tekrar 7 de uyandı:çok üzgünüm:

Kızlar tam evden çıkıyorduk ama size yazmadan edemedim. Az önce babası bir baktı ki kızımın dişi çıkmış :lepi: Dün akşam bayağı sertti. Bu gecede çok huysuzdu sürekli uyandı. Demek bunaymış. Ay nasıl fena oldum. Alt sağ çıkmış. Oh beeeeee zemuszemus

e hadi gözün aydın
ilk dişi kim görürse hediye alırmış babasına söyle hediye alsın kuzumaa:))

selam kızlar biz hala hastalıkla cebelleşiyoruz ne inatçı ateşmiş yaa
eşimin ateşi düştü şükür Ahseninki de ateş düşürücülrle 37.5 inşallah onunki de tamamen düşer bende bir oh derim
daha kurbanımızı bile kesemedik :KK43:((

kızlar dün bi ara girdim,okudum tam yazacaktım misafir geldi.bugün de ancak fırsat bulabildim.
öncelikle hepinize hayırlı bayramlar diliyorum!
bana gelince,misafirlerim(kayınvalidemler ve eltimler) bugün öğlen gittiler. onlarda kurbanı burda kestiklerinden evim çoook pis olmuştu. hemen temizliğe giriştik Özay'la. o süpürdü,balkonu yıkadı. bende ortalığı ve çamaşırları topladım, yığınla bulaşık yıkadım. etlerimiz kasaba parçalanmaya gitmişti, şimdi onları almaya gitti kociş. oğlum uyuyor. birazdan da komşu ziyaretine çıkarız.

arefe ve ilk bayram günü çook kötüydüm:KK43:( adet sancım böbrek sancıma karıştı! çeşit çeşit ilaç aldım. 2 gece nerdeyse hiç uyuyamadım. ama şimdi çok şükür iyiyim. adetimin son günleri, ve böbrekteki sancı da bitti. geçmiş sayfalarda yazmıştım, rahmimde bir ağrı var diye. adetle ilgiliymiş sanırım. çook şükür o da geçti.

asıl bomba haber; sonunda oğlumun dişi çıktı:lepi: arefeden bir gün önceydi gördüm:) kurban bayramına yetiştirdi kuzum et yemek için:))

pınarcım defnoşun iyileşmesine çok sevindim,sizinde dişiniz hayırlı olsun canım.

burcu şekerim ana oğlu yakıyorsunuz ortalığı:)) saçlar süper!:lepi: amaaa senünküler kısa değil miydi??:uhm:

esen canım benim çok geçmiş olsun,Allah kolaylık versin!

siboşum evet canım,doğumdan sonraki bütün adetlerim ters zamanlara geldi!! ilkinde tarsustan maraş'a geliyorduk. mola yerinde üst değiştim.
ikincisinde kaynımın düğünündeydik. beyaz örtülü sandalyelerde hatıra bıraktım:kedi: ve düğünün son iki saatinde ayakta gezindim.
işte bu üçüncüsünde de bayrama,misafire denk geldi. bu sefer neyseki sadece kendi koltuklarımda iz bıraktım:))

hepinize öpücükler şekerler. dün okuyunca geçmişi,aklımda kalmadı,kusuruma bakmayın olur mu bacılar?:1hug:

Kuzumm ya daha kurtulamadınızmı ateşten, geçer inş en yakın zamanda

İyi bayramlar canlar a.s.

Sağolsın canım inşallah çıkmaz bi daha. Şu döküntülerde geçse çok iyi olucak. Kuzum kıpkırmızı acaip bi şekilde :1no2:

Harikasınız canım a.s. Saçlar pek yakışmış opuyorumnanaktan

Heee bak kızların bilgisi olsun. Ben hazır veriyorum a.s.

Of canım ya bayram üstü kötü oldu valla. Gerçi bizde çok yakınlara gidiyoruz Defne böyle diye. Aman dinlen sende evde boşver. İnşallah çabucak toparlanırlar a.s.

Sağl cnmm :)))

ohh gezin bakalm bizim yerimizede, biz sadece bi kaç yere gittik bide bi kaç ark. geldi o kadar, onun harici evdeyiz malum domuz gribi...

maşallah pek gusel cıkmısınız burcuuu..opuyorumnanaktan

canım ya en kısaq zamanda atlatırsınıoz ınsallahhh...

Sağol cnmmm :)))

Sağol cnm :))) arada değişikllik iyi geliyo

mafoldumbenmafoldumben

çok güzel çıkmışsınız analı oğullu maşallah size :nazar:a.s.

Sağol cnmm :)))

Kızlar tam evden çıkıyorduk ama size yazmadan edemedim. Az önce babası bir baktı ki kızımın dişi çıkmış :lepi: Dün akşam bayağı sertti. Bu gecede çok huysuzdu sürekli uyandı. Demek bunaymış. Ay nasıl fena oldum. Alt sağ çıkmış. Oh beeeeee zemuszemus

ilk dişiniz hayırlı olsun cnm, artık emzirmek daha zor olucak minik bi dişle

eşimin ateşi düştü şükür Ahseninki de ateş düşürücülrle 37.5 inşallah onunki de tamamen düşer bende bir oh derim

kızlar dün bi ara girdim,okudum tam yazacaktım misafir geldi.bugün de ancak fırsat bulabildim.
bana gelince,misafirlerim(kayınvalidemler ve eltimler) bugün öğlen gittiler. onlarda kurbanı burda kestiklerinden evim çoook pis olmuştu. hemen temizliğe giriştik Özay'la. o süpürdü,balkonu yıkadı. bende ortalığı ve çamaşırları topladım, yığınla bulaşık yıkadım. etlerimiz kasaba parçalanmaya gitmişti, şimdi onları almaya gitti kociş. oğlum uyuyor. birazdan da komşu ziyaretine çıkarız.

arefe ve ilk bayram günü çook kötüydüm:KK43:( adet sancım böbrek sancıma karıştı! çeşit çeşit ilaç aldım. 2 gece nerdeyse hiç uyuyamadım. ama şimdi çok şükür iyiyim. adetimin son günleri, ve böbrekteki sancı da bitti. geçmiş sayfalarda yazmıştım, rahmimde bir ağrı var diye. adetle ilgiliymiş sanırım. çook şükür o da geçti.

asıl bomba haber; sonunda oğlumun dişi çıktı:lepi: arefeden bir gün önceydi gördüm:) kurban bayramına yetiştirdi kuzum et yemek için:))

pınarcım defnoşun iyileşmesine çok sevindim,sizinde dişiniz hayırlı olsun canım.

burcu şekerim ana oğlu yakıyorsunuz ortalığı:)) saçlar süper!:lepi: amaaa senünküler kısa değil miydi??:uhm:

siboşum evet canım,doğumdan sonraki bütün adetlerim ters zamanlara geldi!! ilkinde tarsustan maraş'a geliyorduk. mola yerinde üst değiştim.
ikincisinde kaynımın düğünündeydik. beyaz örtülü sandalyelerde hatıra bıraktım:kedi: ve düğünün son iki saatinde ayakta gezindim.
işte bu üçüncüsünde de bayrama,misafire denk geldi. bu sefer neyseki sadece kendi koltuklarımda iz bıraktım:))

hepinize öpücükler şekerler. dün okuyunca geçmişi,aklımda kalmadı,kusuruma bakmayın olur mu bacılar?:1hug:

Sağol cnm, dişiniz hayırlı olsun et yedir kuzuya :)))) ayşecm bide geçmiş olsun cnm zordur böbrek ağrısı, resimdeki saç postiş cnm, çok doğal duruyo, başka modelleride var bende, değişiklik isteyince kullanıyorum yarıyo :))) kendi saçımı kestirmiştim yazın şimdi boynumun hizasında, ama kestirene kadar o kadar vardı onun röfleli halini düşün
Şeniz

slm kızlarrr nasılsınız...
ben ogluşu uyuttum toparlanıom..eşim işte gelınce muglaya kaynanamlara gıdıoz.yarın calışıom ben 5te gıtcem yarın gıtcektık ama ben teklıfettım ıstersen akşamdan gıdelım dedım yarın 5 6 saat bişii benzemıcek dedım.kardeşide geldı manısadan eltımle onlarda 4.gun donceklermiş..hem gorusemıcektık cok kı bana gore hava hos ta eşim için boyle bı teklıf sundum oda sewındı garıbım gercekten ıstıosan gıdelım dedı ok dedım bende bu aksamdan gıdıoz yanı....eşyaları toplarken bıde sıze bakıım dedım canlar..

CEREN hayırlı olsun dişiniz benımkıde cıkartıyo bızımkı yarıldı artık ıyıce ama hala mızmızzz lıgı gecmedı yafsss....
usttekılerdemı gelıo ne...
PINAR sızınde hayırlı olsun dişinişz canımmmmm...

günaydın arkadaşlar.hepinizin mübrek kurban bayramını kutlarım.bebişlerinizinde o tatlı yanaklarından öperim.opuyorumnanaktan

İyi bayramlar canım a.s.

Günaydın canıma.s.

Çok uykusuzum benim kız dün gündüz sadece yarım saat uyudu ve gece de 3.30 da yattı inanmıyorum:1shok:nasıl dayanıyo anlamadım sabah da tekrar 7 de uyandı:çok üzgünüm:

Valla onlar dayanır tatlım benim halamın kızı 6 sene hiç uyumadı düşün halimize şükür valla kafamçokkarıştı

e hadi gözün aydın
ilk dişi kim görürse hediye alırmış babasına söyle hediye alsın kuzumaa:))

Sağol canım alıcak babası ilk fırsatta. Diş gören donatır derler bekliyoruz bakalım zemuszemus

Oy canım ya neyseki 37,5'lara inmiş bunada şükür. Yarına bişeyciği kalmaz inşallah a.s.

İyi bayramlar canım a.s. Bayağı hareketliymiş bayramınız. Neyseki bitmiş. Allah kabul etsin diyelim a.s.

Ağrının da geçmesine çok sevindim ne acaba diye takmıştım bende kafama CADIARZU

Sizinde ilk dişiniz hayırlı olusn kuzum a.s.

ohh gezin bakalm bizim yerimizede, biz sadece bi kaç yere gittik bide bi kaç ark. geldi o kadar, onun harici evdeyiz malum domuz gribi...

ilk dişiniz hayırlı olsun cnm, artık emzirmek daha zor olucak minik bi dişle

Valla şimdilik bişey yok ama iyice çıktıktan sonra beni yicek bu kız o minik dişiyle biliyorum kaydirigubbakcemile3

Bizde herkesi değil zorunlu olanları gezdik bacım. Yoksa benim 3 teyzem, Halit'in 2 dayısı bir teyzesi falan da vardı ama telde hallettik sağolsunlar hiç önemli değil dediler yerimseniben

slm kızlarrr nasılsınız...
ben ogluşu uyuttum toparlanıom..eşim işte gelınce muglaya kaynanamlara gıdıoz.yarın calışıom ben 5te gıtcem yarın gıtcektık ama ben teklıfettım ıstersen akşamdan gıdelım dedım yarın 5 6 saat bişii benzemıcek dedım.kardeşide geldı manısadan eltımle onlarda 4.gun donceklermiş..hem gorusemıcektık cok kı bana gore hava hos ta eşim için boyle bı teklıf sundum oda sewındı garıbım gercekten ıstıosan gıdelım dedı ok dedım bende bu aksamdan gıdıoz yanı....eşyaları toplarken bıde sıze bakıım dedım canlar..

CEREN hayırlı olsun dişiniz benımkıde cıkartıyo bızımkı yarıldı artık ıyıce ama hala mızmızzz lıgı gecmedı yafsss....
usttekılerdemı gelıo ne...
PINAR sızınde hayırlı olsun dişinişz canımmmmm...

Selam canım sağolasın a.s. Hadi iyi yolculuklar a.s. İyi yapmışsın eşinde sevinmiş bak ne güzel a.s.

İyi akşamlar kızlar a.s.

Eve şimdi geldik bizde. Önce kayınvalidemlere gidip dağıtıcağımız kurbanlarımızı aldık. Annemlere gittik. Annemle aynı sokakta oturan babamın teyzesine gittik. Ordan da halama gittik. Babanem orda kalıyorda. Gittiğimiz yerlerden bişey anlamadım çünkü Defne acaip huysuzdu. Evden çıktığımızda öğle uykusu saatiydi. Arabada uyudu. Kayınvalidemlere uğrayınca görümcem öperken uyandırdı. Tabi bizimkinin uyku bölününce bi huysuzlaştı sonradan uyuttum ama fayda etmedi. Şimdi eve gelince mamasını yedi, diş jelini sürdüm, salıncağına yatırdık uyudu hemen.

Teyzemleri ve Halit'in dayıları ile teyzesini telde hallettik. Gezmeleri bitirdik şükür :lepi:

Evi sabah toplayamamıştım dandini halde. Bi toparlayayım. Kızıma ciciler alınmış hediye. Onları makinaya atayım da yıkansın. Evde de yemek yok. Bu saatten sonra ne yapsamki oyyyy :uhm:

X