Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bizde eşimle dün gece yarısına kadar temizlik yaptık kızlar annemdeydi halılları yıkadık halı yıkama makinasıyla onları astık koltukları yıkadık yine makinayla heryeri süpürdüm toz al banyo wc balkon derken eviimm tertemiz oldu gidincede halıları sereceğim ohhhhhhhhhhhh misler gibi eşim yarın tam gün bende öğlene kadar çalışıyorum yarında pasta börek falan yaparım eve gidince gelenlere ikram etmek için
kızlar bebeğimin ateşi bi çıktı bi indi dün gece,sabah 9 a kadar uyumadık beraber
ben de ateşliyim bu arada,gece baya bi titreme geldi
kızıma eşime bakıcam diye kendimi unuttum,ihmal ettim
kızlar size tavsiye ihmal etmeyin kendinizi,evde anne hasta olunca herşey duruyo valla,kuzularımıza kim bakacak :sm_confused:
Kızlarrrr bi sorun ldu geri geldim size sormaya, evde soğan kalmamış, bi soğan içine kmsuya minnet etmek istemiyorum, nohut yapıcaktım soğansız olurmu sizce
merhaba kızlar!
bengi geçmiş olsun canım.
sibelcim senin oğlan pek bi güzel bakmış maşallah. çok yakışıklı olacak paşan nazar değmesin.
nurten ek gıdaya geçmedim ama elma suyu verioyrum. elma suyu bizde hiç bişey yapmadı. aksine eşim ne zaman içse karnı ağrıyıp tuvalete atıyor kendini.
pınarcım tekrar geçmiş olsun canım.
birsen senin oğlanlar tam bitirrim valla. evinin öyle olması normal canım. onlar üşütüp hasta olmasınlar diye nereye gezmek pardon sürünmek isterlerse oralara bişeyler sereceksin artık. şükür sonunda hasta olmuşsun. stresten kurtuldun.
filizcim 3 hafta önce ablamın düğünü gündüzdü. ama bizimki sıcaktan ve sesten okadar bunaldıki babası hep dışarda gezdirdi. mayısta istanbul gündüz sıcak olmaz inşallah.
pınarcım bize eşimin arkadaşları falan gelir büyüklere biz gideriz hava iyi olursa kızlar yeni iyi oldu :)) defnecik nasıl oldu annesi
tülaycım hatlar problemli arama yapınca kesiliyor hemen arayamadım kusura bakma olur mu
pınarcım anne yüreği ayy ne güzel bir süpriz olmuş çok ince bir annen var
pınarcım anne yüreği işte.güle güle giysin kuzucum.banucum ben dün aldım pantolon bady ve ceket.
kızlar bebişlere bayramlık aldınız mı yada ne giydireceksiniz
İyi akşamlar bacılar a.s.
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim ama kuzum düzelmedi maalesef. Yatarken ateşi düşmüştü ama gece yine fırladı. Fitil verdim 1 saat içinde düştü. 2 saat sonra yine fırladı. Sabah hemen doktordan randevu aldım. Doktora gitmeden yine kustu.
Neyse gittik doktora. Grip ve nezle olmuş aynı anda kuzum. Burnu akıyor, ateşi var ve iştahsız. Birinden bulaşmış belli dedi doktor. Eşimin kardeşinin burnu akıyordu sanırım ondan geçti :çok üzgünüm:
Günde 3 kere Peditus şurup aralarda 2 kere Calpol ve günde 2 kere Paranox S fitil kullanıcaz. 3 gün ateşi düşmeyebilir telaş yapma dedi. Sürekli emzir mamayı çok zorda kalmadıkça verme 3 gün ki kusmasın dedi. Kan damlası da mide bulantısı yaparmış. Onu da haftaya 7.ay aşısına gelene kadar kullanma dedi. Devit'i de 1 hafta kullanma , iştahsız olacağı için destek olsun diye başka bir vitamin şurup verdi. Günde 1 çay kaşığı. Kuzum keyifsiz ve sürekli uyumak istiyor. Hep benim kucağıma gelmek istiyor. Uyuttum az önce yatırdım yerine :çok üzgünüm:
Hazır gitmişken hafta sonu yapılacak olan 7.ay kontrolleri de yapıldı. 9 kilo ve 71,5 cm olmuş kuzum 700 gr almış ve 4,5 cn uzamış Hareketler, tepkiler bu haldeyken bile çok iyi dedi. Haftaya gidip aşımızı olacağız. Sonra 1 yaşına kadar aşı yok.
Bu arada tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun a.s.
Sibel'im bu resme bayılıyorum biliyosun a.s.
Hatis kızın aşı olmuş canım inşallah yükselmez ateşi a.s.
Banu'cum geçmiş olsun canım a.s.
Gülşah'cım maşallah kuzuna canım a.s.
Kafam karma karışık inşallah unuttuğum kimse yoktur kızlar kusuruma bakmayın :uhm:
ayy ne tatlı olmuş maş nasılda güzelleşmiş yağız paşa büyümüş
slm kızlar,
sonunda bakabildim,o kadar yorgunumki anlatamam size,,neyseki hazırlıklar tamam,yarın sabah yola çıkıyoruz Allahın izniyle..Bayram tatili için memleketime gidiyorum,anneme babama kardeşlerime kavuşucam..Umarım güzel bir bayram olur kazasız belasız,dertsiz tasasız...Yol gözümde büyüyor inşallah rahat gideriz..dua edin,..
Bugün doktora gittik oğlumun aşılarını yaptırdım,ağladı biraz,ben tutamadım zaten babaannesi tuttu,dayanamadım,şu saate kadar çıkmadı ateşi çıkmaz inşallah,asıl üzüldüğüm nokta kan tahlilinde kansız çıktı ve doktor kan şurubuna başladı Ferrumun şurubu, damla yetersiz dedi ve Dağhan bu ay 550 gram almış 7,5 kilo,onada az dedi doktor biraz moralim bozuldu ama sağlıklıya ona çok şükür nasılsa alır kilo ne yapalım..Herşeyi yedir dedi valla,bakalım ne yapcaz bu ayy,köftee et,tavuk,patates püresi,çorbalar..,Allahım hepimize kolaylık versin..
Neyse kızlar acayip uykum geldi,yatıcam şimdi,eşimin elinden aldım zaten pcyi..Kızlara veda ediyim dedim,hepinizi teker teker öpüyorum
Hepinize hayırlı bayramlar,Allah kurbanlarınızı kabul etsin..
Ben uzun bi süre olamıcam kardeşime gittikçe bakarım evdeki pcyi babam işyerine götürmüş çünkü..
Hakkınızı helal edin,unutmayın bizi..
Geçmişe bakamadım ne olur kimse kusura bakmasın..
Aralık ortası gibi görüşmek dileğiyle,kardeşim doğum yaptıktan sonra gelicem ozamanda bi görüşme ayarlayıp görüşürüz umarım
iyi geceler herkese ...senağlama :gitme:
slm kızlar...
pınarım defnoşa çok üzüldüm inan çabucak atlatır inş.
birsen bende molfix 1 defa aldım pişik yapmadı şükür ama prımadan gerisi yalan... troysd çok işe yarıyo..
beta kuzuna geçmiş olsun panık oman çok normal bende olsam panık olurdum evde fitilin hep bulunsun paronox süper..
burcu cnm balanlorda güzelde benimki olewer ve oki boki dansına bayılıyo oynuyo zilli geçen gün yatak odamda ayagımda sallıyorum tv oturma odamda birden oki boki dansı başladı benimki yarı uykulu kafayı bi oyana bi buyana sallaya sallaya uyudu bitanem ya..
esenim ne güzel kutlama dolu bi gün geçmiş..
ferdacım hayırlısıyla git gel inş.
erzencim sende evine yerleşmişsin cnm hayırlı olsun eşinde sagasalim gelir inş. bide şu klozet takımını çok merak ettim biara koy tatlım..
kızlar bu akşam kızım ilk defa balık ve petibör bisküvi yedi :)))
balıgı elimizle ezerek verdik. bogazına takılır falan dedim ama maşşallah hiç takılmadı ben elimi uzattıkça agzını açtı eveleye geveleye yedi biraz fazlada versek yerdide ilk etapta baymasın dedik..
petibörüde eline vermştim benimki elindekini agzına götürmeyi pek bilmiyo biraz agzına sürdüm falan çok hoşuna gitti bırakmadı elinden koca koca parçalar gitti agzına ezdi yedi valla şaşırdık kaldık :))) bide elinden alabilene aşkolsun sinirden titriyo nasıl aglamak.. sonradan korktum fazlası gideer bogazına kaçar die zor unutturduk...
bugün aslında evde kalıcaktım ama annemin orada pazar vardı annem gel geziniriz dedi eşimde sagolsun bıraktı gittim ama abbboooowww ne kalabalık anlatatmam bayram haftası oldugu için herkes tüm şehremini pazardaydı ee yollarda dar olunca bol bol sıkıştık ve kavga ettim herkes bebek arabaları dan şikayet ediyo napalım yani çocukları evdemi bırakalım dedim.. çocuklu kadının ne işi varmış pazarda ayyyy millete klaf yetiştirmekten hiç bişi bakamadım... yrn akşam çıkıp bakıcam.. kendime deil defneye tabi....
ayy erken yatmak istiyorum ama bitürlü kısmet olmuyo.. hadin iyi geceler.
kızlar günaydın
nasıslınız
bugün biraz daha iyim size bi bakayım dedim
geçenlerde bahsetmiştim
hastayım diye daha kötü oldum akaşm ateşim 38.8 e kadar çıktı 2 gündür yatıyorum zeynebe annem bakıyor
dünde zeynebin aşıları vardı bende muayene olayım diye gittim
gribal enfe.başlangıcı dedi
istirahat verdi
burun akıntım olmadığı için takip edelim perşembeye kadar dedi
akşam bogazlaım da ağrımaya başladı midem de fena ağrıyor
emzirdiğim için bişey veremezmiş öyle dedi
vücut direncim düşmüş
b vitamini ve demir ilaı verdi sadece
size haber vereyim dedim
bi süre giremeye bilirim
zeynep 3 tane aşı oldu
1 de damla ağzından
1i pnömokok,1 i hepatit,1 5 li karma
damla olan ise poli ymiş
sizinde böyle mi oldu?
domuz gribi içinde aşı yaptımıycaz imza mı attım
hiç iştahım yok 3 gündür bişey yiyemiyorum
3 gündür yediklerimi toplasam 1 tek öğünde yediklerim yapmaz
eşimde dr.a götürsem ne olacak ilaç veremeyecekler yine sen bol bol dinlen terle diyo bakıcaz artık
ben yatıcam kızlar
geçmişi okuyamadım
sanırım defne hastaymıoş
pınar geçmiş olsun cnm
kızlar saolun araştırırım netten bakıyorum ama aynısı gelirmi güvenemiyorum eşimle konuşurum artık sizin gibi bizde bebişlerimi kucağımıza aldığımız günler gelir inşallah
günaydın kızlar nasılsınız?? banucum durunun ateşi çıkmış galiba geçmiş olsun canım.pınarcım sanada çok çok geçmiş olsun inşallah atlatır biran önce.sibelcim yağız paşa ne güzel çıkmış öyle maşşallah kuzucuma..
banucum evet yarın 10 gibi çıkıcaz bugün sabah erkenden çamaşırlarımı yıkadım eve gidincede valizi hazırlıcam umarım kuzucum hastalanmadan geliriz çok tedirgin gidiyorum ama yapcak bişey yok
selam kızlaaaarrr nasılsınız ne zamandır giremiyorum buraya hastayım raporluyum
hepinizi çok özledim
bebişler nasıl
defneciğime geçmiş olsun
günaydın kızlarrrrr bu sabah pek halim yoktu çocukar ikikere kalktılar
geç yattık sersem gibi kalktım çokda yoğun regli oluyorum karnım tam 7 aylık gibi vala
ama çocuklar çok enerjikti valla ilk karemiz size evden
benim odada açık kalan yerler vardı benim veletler hep oraya gidiyordu
peteğin önü gibi eski kilimim vardı onu serdim kapı ağzınada bişey koydum soğuk yerde oturmayacaklar
artık evde evlikten çıktı ama damalı eşşek gibi
bugün bişey yapmak istemiyorum yarın eşim inş.yarım gün çalışırda bende evi sişip süpürürm derin iş yapamıyorum zaten...
herkesler iyidir umarım bişey sormak istiyorum kızlar 7 ayda bir aşı oluyor bebekleriniz özellere gidenler ne aşısı bu bizde yok ben devlette yaptırıyorum
Kızlar merhaba hemen eklemek istedim kağan bugünkü mamasını çk sevdi, ağzını açıp bekledi ya çok hoşuma gitti, ama bende yedim tadı güzeldi, 3 günlük yaptım ilk defa dolaba atıcam ek gıdalara yazdım, şimdi kağanla ilgileniyrum midesini şişirdi uyucak gibi gözüküyo, uyusun dönücem çok öpt hepinizi pc açık
Selamlar Kizlar,
Bengi gecmis olsun canim, umarim ciddi bir boyutta degildir hastaligin. Acil sifalar dilerim.
Özlem sana da gecmis olsun canim, bol bol dinlen ve vitamin takviyesi al. Sana da acil sifalar.
Pinar umarim Defnos iyilesmistir, bol bol uyumasi iyi. Vücudu dinlenir ve iyilesmesi kolaylasir.
Gecmisi pek okuyamadim, umarim baska bir hastalik durumu falan yoktur.
Bize gelince, keyifsizim. Annem isini kaybetme riskiyle karsi karsiyaymis. Yastan dolayi is bulmasi da cok zor. Morali cok bozuktu. Ben moral vermeye calistim ama kendi moralimde cok bozuldu, pek basarili olamadim. Kardesiminde Mayis'da Istanbul'da dügünü olacak. Ona da ayri bir sinir oldum. Salonu 19:00'dan sonra kiralamislar. Ben Doruk'la o saatte nasil giderim ki? O saatler cocugun uyku saatleri. Birakabilecegim kimse de olmaz, herkes dügünde olur. Hos biraksamda, o saatlerde bensiz asla durmaz. Kardesime sitem ettim, bakalim ne yapacaklar?
Üstüne birde Doruk iki gündüz cok mizmiz. Miy miy sesler cikartiyor tüm gün, sinirlerim artik o seslere tahammül edemiyor, sikiyorum kendimi sürekli ve basim agriyor bu yüzden. Alt damagi kabarmis, sanirim birkac güne kadar bizimde cikacak disimiz.
Selam KIZLAR,
Offff anam of benım abla grıp 2 gunden beri yok.Tabı bende pc de yokum bağlantılı olarak.Tam bayram temızlığı oldu anlıycanız.Bora uyuyunca ben kapı,halı silmeye koşmaktan halım kalmadı.En son koltukları sildim bu sabah bu gun yeter valla.Yarında bır süpürüp silerim.Şimdide yemeye girişicem.Akşam gecmişi okurum.Öptüm sizi.
Ay aklımdakileri yazayım rahat edemedim.
Pınarcım tekrar cok geçmiş olsun.Uyku filan görmüyor insanın gözu demı ya.
Nurten senınle konuşmuyorıum.Ama kızcem kabızmış gecmış olsun.Hipp mı yaptı ya acaba.Borada sabahtan beri 10 kere yapmıştır.Ama kuş kadar hep.Zarar bu cocuk hep ya.
Filizcim dur bakalım canım belkide annen için hayırlısı böyledir.Daha iyi koşullara kavuşur inşallah.Düğün içinde sıkma canını kızlar yazmış.Kesın uyur canım.Arabasını alırsınız yanınıza daha rahat olur.
Birsen masallah yaramazlara.Hadı gözun aydın 3.gelmiyormuş.
Sibel yağıza bittim.Cok tatlı olmuş ya masallah aslanıma.
Bengıcım gecmış olsun sanada.Umarım gecmiştir.
kızlar bizde eşimle dün gece yarısına kadar temizlik yaptık kızlar annemdeydi halılları yıkadık halı yıkama makinasıyla onları astık koltukları yıkadık yine makinayla heryeri süpürdüm toz al banyo wc balkon derken eviimm tertemiz oldu gidincede halıları sereceğim ohhhhhhhhhhhh misler gibi eşim yarın tam gün bende öğlene kadar çalışıyorum yarında pasta börek falan yaparım eve gidince gelenlere ikram etmek için
kızlar bebeğimin ateşi bi çıktı bi indi dün gece,sabah 9 a kadar uyumadık beraber
ben de ateşliyim bu arada,gece baya bi titreme geldi
kızıma eşime bakıcam diye kendimi unuttum,ihmal ettim
kızlar size tavsiye ihmal etmeyin kendinizi,evde anne hasta olunca herşey duruyo valla,kuzularımıza kim bakacak :sm_confused:
Kızlarrrr bi sorun ldu geri geldim size sormaya, evde soğan kalmamış, bi soğan içine kmsuya minnet etmek istemiyorum, nohut yapıcaktım soğansız olurmu sizce
merhaba kızlar!
bengi geçmiş olsun canım.
sibelcim senin oğlan pek bi güzel bakmış maşallah. çok yakışıklı olacak paşan nazar değmesin.
nurten ek gıdaya geçmedim ama elma suyu verioyrum. elma suyu bizde hiç bişey yapmadı. aksine eşim ne zaman içse karnı ağrıyıp tuvalete atıyor kendini.
pınarcım tekrar geçmiş olsun canım.
birsen senin oğlanlar tam bitirrim valla. evinin öyle olması normal canım. onlar üşütüp hasta olmasınlar diye nereye gezmek pardon sürünmek isterlerse oralara bişeyler sereceksin artık. şükür sonunda hasta olmuşsun. stresten kurtuldun.
filizcim 3 hafta önce ablamın düğünü gündüzdü. ama bizimki sıcaktan ve sesten okadar bunaldıki babası hep dışarda gezdirdi. mayısta istanbul gündüz sıcak olmaz inşallah.
Defnoş'uma ne zamandır istediğim bi Nike spor ayakkabı vardı ama numarasını bulamamıştım. Hatta Yağız paşama mavisini almıştım. Anneciğim onu bulmuş da bayram için almış kızıma ya. Maaşından avans almış yok canından almış canım annem. Defne'nin odasına koymuş. Üzerine de "Ananesinin biricik prensesi güzel günlerde giysin cicisini" yazmış. Şimdi buldum paketi. Aradım annemi hem o ağladı hem ben mafoldumben mafoldumben mafoldumben Kayınvalidemde çorap tutuşturur kesin eline klava:
kızlar bebişlere bayramlık aldınız mı yada ne giydireceksiniz
pınarcım gerçekten annenin yeri başka salı günü eve felaket bir şekilde gittim mide bulnatısı baş dönmesi rengim falan soluk.annem yazık hemen geldi yemek yaptı kızın üstünü değiştirdi karnını doyurdu bana çay yaptı selini uyuttu gitti.hatta hergün annemler 3.katta oturuyor merdivenler uzun ve dik mutlaka zile basınca yarıya kadar iner kızı alır ve ben onu öyle görünce çok duygulanıyorum ya ve bu bayram ilk defa annemlerle olamıcam o yüzden çok üzgünümm(((((((((((
evet banucum ama pek fazla bişey kalmamıştı.bayram öncesi tüketmişler valla.