Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok işim var kağanla birlikte çk zorlarsam akşama anca yetiştiririm gibi geliyo, öptüm hepinizi sıkılırsam bırakıp kk ya gelirim
Burcu sagol canim.
Nurten hersey dert, birde o mu dert olsun. O zamana kadar dedigin gibi büyür Doruk. Hayirlisi olsun diyelim.
Ben kaciyorum kizlar, Doruk uyandi. Karnini doyurayim, oynayayim biraz sipayla...
elma vermeyim ozmanda 1 kiviye ufak yarım elma rendeledim kivinin tadını alsın diye..
pınar bu zatürre ve pnomokok aynımı bizim kartta öyle işaretlide.
hadi bende çıkıyım kızıma meyve çayı yapayım zaten anca 50cc içiyor.. ezo bitti evi süpüreyim toparlayayım, akşam eşim erken gelicek defneye bişiler bakmaya çıkıcaz birazda markete ugraraım hippin kavonoz meyvelerinden kara erikpüresi arayayım...
çok öptüm...
buarada gülhancım nerelerdesin merak ettim bacım??
Selam KIZLAR,
Offff anam of benım abla grıp 2 gunden beri yok.Tabı bende pc de yokum bağlantılı olarak.Tam bayram temızlığı oldu anlıycanız.Bora uyuyunca ben kapı,halı silmeye koşmaktan halım kalmadı.En son koltukları sildim bu sabah bu gun yeter valla.Yarında bır süpürüp silerim.Şimdide yemeye girişicem.Akşam gecmişi okurum.Öptüm sizi.
Ay aklımdakileri yazayım rahat edemedim.
Pınarcım tekrar cok geçmiş olsun.Uyku filan görmüyor insanın gözu demı ya.
Nurten senınle konuşmuyorıum.Ama kızcem kabızmış gecmış olsun.Hipp mı yaptı ya acaba.Borada sabahtan beri 10 kere yapmıştır.Ama kuş kadar hep.Zarar bu cocuk hep ya.
Filizcim dur bakalım canım belkide annen için hayırlısı böyledir.Daha iyi koşullara kavuşur inşallah.Düğün içinde sıkma canını kızlar yazmış.Kesın uyur canım.Arabasını alırsınız yanınıza daha rahat olur.
Birsen masallah yaramazlara.Hadı gözun aydın 3.gelmiyormuş.
Sibel yağıza bittim.Cok tatlı olmuş ya masallah aslanıma.
Bengıcım gecmış olsun sanada.Umarım gecmiştir.
Ay bide Burcu baklavamı acıcam dedin ben mi yanlış anladım.Kız valla binkere maşallah sana.Ben kek hamurunu zor tutturuyorum.Birde acmak....
canım ya kıyamam insan çok kötü oluyo yavrusu hastayken geçmiş olsun tekrarSelam bacılar a.s.
Annem bendeydi şimdi gitti. Ben Defnoş'umla ilgilenirken ütülerimi yaptı kirlilerimi yıkadı astı sağolsun a.s.
Defnoş'umun da gece yine ateşi bi düştü bi yükseldi. Sabah fitilini verdim. 2 saat sonrada şurubunu içirdim şimdi daha iyi çok şükür. 1,5 saattir uyuyor ve ateşi o saatten beri 37,2-37,4 arasından gidip geliyor. Buna da şükür. Gece bi ara 39,7'ye kadar çıktı. Tamamen soyup sadece beziyle yatırdım çocuğu valla. Soğuk bezlerle sildim de kendine geldi kuzum :çok üzgünüm:
Oda, eşimde, bende bütün gece uyumadık valla. Adam uykusuz uykusuz işe gitti. Bende aksine bi enerji varki sormayın. Valla kuzumun ateşi düşüyor ya ben uykusuzluğumu falan unuttum ya a.s
İnşallah bi daha yükselmez o kadar. Sağolun iyi dilekleriniz için canlarım a.s.
Ben bi geçmişe bakayım da geleyim a.s.
sağol canım atlattım sayılır eşim hasta deniz kaan huysuz zor oluyo hasta olmasın da razıyımSelamlar Kizlar,
Bengi gecmis olsun canim, umarim ciddi bir boyutta degildir hastaligin. Acil sifalar dilerim.
Özlem sana da gecmis olsun canim, bol bol dinlen ve vitamin takviyesi al. Sana da acil sifalar.
Pinar umarim Defnos iyilesmistir, bol bol uyumasi iyi. Vücudu dinlenir ve iyilesmesi kolaylasir.
Gecmisi pek okuyamadim, umarim baska bir hastalik durumu falan yoktur.
Bize gelince, keyifsizim. Annem isini kaybetme riskiyle karsi karsiyaymis. Yastan dolayi is bulmasi da cok zor. Morali cok bozuktu. Ben moral vermeye calistim ama kendi moralimde cok bozuldu, pek basarili olamadim. Kardesiminde Mayis'da Istanbul'da dügünü olacak. Ona da ayri bir sinir oldum. Salonu 19:00'dan sonra kiralamislar. Ben Doruk'la o saatte nasil giderim ki? O saatler cocugun uyku saatleri. Birakabilecegim kimse de olmaz, herkes dügünde olur. Hos biraksamda, o saatlerde bensiz asla durmaz. Kardesime sitem ettim, bakalim ne yapacaklar?
Üstüne birde Doruk iki gündüz cok mizmiz. Miy miy sesler cikartiyor tüm gün, sinirlerim artik o seslere tahammül edemiyor, sikiyorum kendimi sürekli ve basim agriyor bu yüzden. Alt damagi kabarmis, sanirim birkac güne kadar bizimde cikacak disimiz.
Cnm bende aynını yapıyorum ama benimkiler kabarmıyolar böle kat kat açılmıyolar yapısıp kalıyolar sinnir oluyoom ondan yapmıyrm çoğu zaman bazende bi ümit deniiyorum
İyi ylculuklar cnm inş sorunsuz geçer yolculuk ve dağhanda kanlanıp gelir bol bol yer annesini üzmez
Afiyet lsun prensesime kız hoki poki yi seviyosa babytv.com da defnenin resmini kyup oynattırabilirsin biz kağana yapmıştık da sevdi, ama şu kuşa bide o gülen balonlara bitiyo çocuk kıkır kıkır gülüyo :)))
Geçmiş olsn cnm
Aysuncum kağanın yemesi çok düzenli sayemde ama bendede düzen yok maalesef bak saat iki buçuk olmuş ben sabahtan ber, bişi yiyemedim şimdi sandviç yiyiorum, birazdanda aksam için yemek yapmam lazım, eşim bayram için baklava istedi küçük bi tepside olsa açıcam akşam onun için kağanı uyutur uytmaz
Cnm iyi bayramlar kazasız belasız hastalıksız dönün inş
Geçmiş olsun cnm yaa inş atlaırsın en yakın vakitte face yi kontrol edemedim bakayım şu delikanlının anne demesine yerim onu ben bokluuuu bunlar yaa
Cnm kabızlık ek gıda alan bebeklerde sakıncalı ya inş. yoluna girer hemencik, kağanda bugün bi kaka yaptı üst baş heryer kaka oldu, heralde yapmasaymış patlıcakmış dedim maş., darısı defnoşuma
Gözün aydın cnm regl olmuşsun 3. korkusundan kurtuldun sonunda, oğlanlarada maş
Sağl cnmm sende duruya yap
Sağol cnm bakıcam videoya aklımda :)))
kızlar ya fflash tvde fatma girigin oynadıgı ezo gelin oynuyo ayyy nerden takıldım aglayıp duruyorum anaaammm ne çileli bi hatun bu yaaaa ... kayın babası hastaydı kaptıgı gibi sırtına şehire hastaneye götürdü koca adamıkaydirigubbakcemile3
sağ ol canımFerda'cım hayırlı yolculuklar canım a.s.
Nurten'cim maşallah kızıma ne güzel yemiş a.s Bizimkide babanesi yapınca bi güzel yiyo ki hamsiyi kaydirigubbakcemile3
Özlem ve Bengi geçmiş olsun bacılar aman dikkat edin kendinize a.s.
Birsom iyi yapmışsın. Çocuklar büyüyene kadar everimiz onlara göre ayarlanacak ne yapalım a.s 7.ayda bizim Prevenar yani Zatürre aşımızın 2.dozu var. İlkini 5.ayda olmuştuk canım a.s.
Filiz'cim canım hiç sıkma canını ya kuytu köşede öyle güzel uyurki Doruk sen bile şaşırırsın. Hem 1 yaşında olacak hayırlısıyla o zaman sorun çıkarmaz. Bizim buralarda her düğünde mutlaka masa üzerinde uyuyan çocuklar vardır kaydirigubbakcemile3 Anneciğinde çıkmaz inşallah işten :çok üzgünüm:
Geçmiş olsun dileyen bacılarıma tekrar tekrar tşk ederim a.s.
kızlar çok işim var kağanla birlikte çk zorlarsam akşama anca yetiştiririm gibi geliyo, öptüm hepinizi sıkılırsam bırakıp kk ya gelirim
hadi görüşürüz ben de kaçıyorum yazdırmıyo bi türlü oğlanBurcu sagol canim.
Nurten hersey dert, birde o mu dert olsun. O zamana kadar dedigin gibi büyür Doruk. Hayirlisi olsun diyelim.
Ben kaciyorum kizlar, Doruk uyandi. Karnini doyurayim, oynayayim biraz sipayla...
gelmiş geçmiş olsun canımSağolun kızlar valla ennelik buymuş demek ki insan kendini tamamen unutuyor. Aman o düzelsinde ben uykusuz kalayım ya baygın baygın bakmasın yeter :çok üzgünüm:
Bu arada Nurten'cim kabızken muz, elma ve yoğurt verme canım daha fena olur a.s.
Aman canım aman Allah göstermesin. Defne bi en son geçen ay aşı olunca bu kadar ateşlendi ama hastaneye gidince hemen düştü. Şimdi 2 gündür sürünce çok fena oluyor insan :1no2:
maşallah benimki 2 günde bir ancanurten cnm yaa benimkilerde günde 4-5 kere kaka yapılar
bebelac içiyolarr tabi bide her yemeğii
pınar bu zatürre ve pnomokok aynımı bizim kartta öyle işaretlide.
kızlar bizde eşimle dün gece yarısına kadar temizlik yaptık kızlar annemdeydi halılları yıkadık halı yıkama makinasıyla onları astık koltukları yıkadık yine makinayla heryeri süpürdüm toz al banyo wc balkon derken eviimm tertemiz oldu gidincede halıları sereceğim ohhhhhhhhhhhh misler gibi eşim yarın tam gün bende öğlene kadar çalışıyorum yarında pasta börek falan yaparım eve gidince gelenlere ikram etmek için
ay çok zor gerçekten geçmiş olsunkızlar bebeğimin ateşi bi çıktı bi indi dün gece,sabah 9 a kadar uyumadık beraber
ben de ateşliyim bu arada,gece baya bi titreme geldi
kızıma eşime bakıcam diye kendimi unuttum,ihmal ettim
kızlar size tavsiye ihmal etmeyin kendinizi,evde anne hasta olunca herşey duruyo valla,kuzularımıza kim bakacak :sm_confused:
Selam KIZLAR,
Offff anam of benım abla grıp 2 gunden beri yok.Tabı bende pc de yokum bağlantılı olarak.Tam bayram temızlığı oldu anlıycanız.Bora uyuyunca ben kapı,halı silmeye koşmaktan halım kalmadı.En son koltukları sildim bu sabah bu gun yeter valla.Yarında bır süpürüp silerim.Şimdide yemeye girişicem.Akşam gecmişi okurum.Öptüm sizi.
Ay aklımdakileri yazayım rahat edemedim.
Pınarcım tekrar cok geçmiş olsun.Uyku filan görmüyor insanın gözu demı ya.
Nurten senınle konuşmuyorıum.Ama kızcem kabızmış gecmış olsun.Hipp mı yaptı ya acaba.Borada sabahtan beri 10 kere yapmıştır.Ama kuş kadar hep.Zarar bu cocuk hep ya.
Filizcim dur bakalım canım belkide annen için hayırlısı böyledir.Daha iyi koşullara kavuşur inşallah.Düğün içinde sıkma canını kızlar yazmış.Kesın uyur canım.Arabasını alırsınız yanınıza daha rahat olur.
Birsen masallah yaramazlara.Hadı gözun aydın 3.gelmiyormuş.
Sibel yağıza bittim.Cok tatlı olmuş ya masallah aslanıma.
Bengıcım gecmış olsun sanada.Umarım gecmiştir.
kızlar bebeğimin ateşi bi çıktı bi indi dün gece,sabah 9 a kadar uyumadık beraber
kızlar size tavsiye ihmal etmeyin kendinizi,evde anne hasta olunca herşey duruyo valla,kuzularımıza kim bakacak :sm_confused:
Ay bide Burcu baklavamı acıcam dedin ben mi yanlış anladım.Kız valla binkere maşallah sana.Ben kek hamurunu zor tutturuyorum.Birde acmak....
opuyorumnanaktanKolay gelsin canım a.s.
Güle güle canım a.s.
Kız kiviyi doktora sordun mu hiç ver falan dedi mi sanki bana erken gibi geliyor ya CADIARZU
Aynı canım a.s
Kolay gelsin canım a.s.
opuyorumnanaktankıvılcım canım inşallah annen için güzel gelişmeler olur içini rahat tut düğüne kadar bebişinde bir yaşında olacak daha rahat edersiniz
burcu kolay gelsin tatlım
kızlar bizde eşimle dün gece yarısına kadar temizlik yaptık kızlar annemdeydi halılları yıkadık halı yıkama makinasıyla onları astık koltukları yıkadık yine makinayla heryeri süpürdüm toz al banyo wc balkon derken eviimm tertemiz oldu gidincede halıları sereceğim ohhhhhhhhhhhh misler gibi eşim yarın tam gün bende öğlene kadar çalışıyorum yarında pasta börek falan yaparım eve gidince gelenlere ikram etmek için
aman burcu izleme kız öyle şeyleri :)t
canım ya kıyamam insan çok kötü oluyo yavrusu hastayken geçmiş olsun tekrar
sağol canım atlattım sayılır eşim hasta deniz kaan huysuz zor oluyo hasta olmasın da razıyım
inşallah anneciğinin işi hallolur
düğüne de üzülme arkadaşların dediği gibi burda böyle oluyo benim oğlum alışık düğüne gidince hemen uyuyo
:))) sağl cnm, sende defnoşa yap bak bunu yer sebze yediremiyom yazmıştın geçenlerde o aklıma geldi şimdi
Cnm kötü olmuş ya inş daha iyisini bulur ne diyim, oğlun içinde endişhelenme kesin uyur düğünde
kızlar bebeğimin ateşi bi çıktı bi indi dün gece,sabah 9 a kadar uyumadık beraber
merhaba kızlar!
bengi geçmiş olsun canım.
sibelcim senin oğlan pek bi güzel bakmış maşallah. çok yakışıklı olacak paşan nazar değmesin.
nurten ek gıdaya geçmedim ama elma suyu verioyrum. elma suyu bizde hiç bişey yapmadı. aksine eşim ne zaman içse karnı ağrıyıp tuvalete atıyor kendini.
pınarcım tekrar geçmiş olsun canım.
birsen senin oğlanlar tam bitirrim valla. evinin öyle olması normal canım. onlar üşütüp hasta olmasınlar diye nereye gezmek pardon sürünmek isterlerse oralara bişeyler sereceksin artık. şükür sonunda hasta olmuşsun. stresten kurtuldun.
filizcim 3 hafta önce ablamın düğünü gündüzdü. ama bizimki sıcaktan ve sesten okadar bunaldıki babası hep dışarda gezdirdi. mayısta istanbul gündüz sıcak olmaz inşallah.