hatıscım ılla ates olacak dıye bısey yok cogundada olmuyor
bızım recep cok sukur domuz grıbı asısıda dahıl hıcbır ası sonrası ates falan olmadı
ıns senın kuzucuktada olmaz
şu saglık ocagındakılere gıcık oluyorum 1 ay geç gıdıyor kızımın aşıları onumuzdekı ayın 29 verdı randevu 3 tane bırden olucakmıs rota aşısı karıstı aşı tarıhlerını 1 ay gerıden gıdıyoruz ama sakıncalı bı durum yok dedıler özel doktorumuz saglık ocaklarındakılerı begenmıyo ocaktakılerde doktoru herkez bırbırıne camur atıyo her defasında ayyy kimlerın elındeyıs yaa:1no2:
neysekı kılosuna boyuna baktılar 8200cıvarı altında bezde vardı kılo almıs enazından ona sevındım benım kıs hemsırenın odasına gırdımı basıyo yaygarayı ayy bı de aşı olsaydık nasıl aglıcaktı bılmem
canım maşallah kilo almasına sevindim prensesin sen nasılsın bebişin nasıl
iyiyiz canım ıkımızde duruyu bıraktım gorumceme döndüm yıne ofise çalışmaya devam
banu senın durucuk kac kılo?
tatlım benimki 8500 kilo boyu 72 cm olmuş
maşallah kuzucugunaa
İyi akşamlar bacılar a.s.
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim ama kuzum düzelmedi maalesef. Yatarken ateşi düşmüştü ama gece yine fırladı. Fitil verdim 1 saat içinde düştü. 2 saat sonra yine fırladı. Sabah hemen doktordan randevu aldım. Doktora gitmeden yine kustu.
Neyse gittik doktora. Grip ve nezle olmuş aynı anda kuzum. Burnu akıyor, ateşi var ve iştahsız. Birinden bulaşmış belli dedi doktor. Eşimin kardeşinin burnu akıyordu sanırım ondan geçti :çok üzgünüm:
Günde 3 kere Peditus şurup aralarda 2 kere Calpol ve günde 2 kere Paranox S fitil kullanıcaz. 3 gün ateşi düşmeyebilir telaş yapma dedi. Sürekli emzir mamayı çok zorda kalmadıkça verme 3 gün ki kusmasın dedi. Kan damlası da mide bulantısı yaparmış. Onu da haftaya 7.ay aşısına gelene kadar kullanma dedi. Devit'i de 1 hafta kullanma , iştahsız olacağı için destek olsun diye başka bir vitamin şurup verdi. Günde 1 çay kaşığı. Kuzum keyifsiz ve sürekli uyumak istiyor. Hep benim kucağıma gelmek istiyor. Uyuttum az önce yatırdım yerine :çok üzgünüm:
Hazır gitmişken hafta sonu yapılacak olan 7.ay kontrolleri de yapıldı. 9 kilo ve 71,5 cm olmuş kuzum700 gr almış ve 4,5 cn uzamış Hareketler, tepkiler bu haldeyken bile çok iyi dedi. Haftaya gidip aşımızı olacağız. Sonra 1 yaşına kadar aşı yok.
Bu arada tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun a.s.
Sibel'im bu resme bayılıyorum biliyosun a.s.
Hatis kızın aşı olmuş canım inşallah yükselmez ateşi a.s.
Banu'cum geçmiş olsun canım a.s.
Gülşah'cım maşallah kuzuna canım a.s.
Kafam karma karışık inşallah unuttuğum kimse yoktur kızlar kusuruma bakmayın :uhm:
İyi akşamlar bacılar a.s.
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim ama kuzum düzelmedi maalesef. Yatarken ateşi düşmüştü ama gece yine fırladı. Fitil verdim 1 saat içinde düştü. 2 saat sonra yine fırladı. Sabah hemen doktordan randevu aldım. Doktora gitmeden yine kustu.
Neyse gittik doktora. Grip ve nezle olmuş aynı anda kuzum. Burnu akıyor, ateşi var ve iştahsız. Birinden bulaşmış belli dedi doktor. Eşimin kardeşinin burnu akıyordu sanırım ondan geçti :çok üzgünüm:
Günde 3 kere Peditus şurup aralarda 2 kere Calpol ve günde 2 kere Paranox S fitil kullanıcaz. 3 gün ateşi düşmeyebilir telaş yapma dedi. Sürekli emzir mamayı çok zorda kalmadıkça verme 3 gün ki kusmasın dedi. Kan damlası da mide bulantısı yaparmış. Onu da haftaya 7.ay aşısına gelene kadar kullanma dedi. Devit'i de 1 hafta kullanma , iştahsız olacağı için destek olsun diye başka bir vitamin şurup verdi. Günde 1 çay kaşığı. Kuzum keyifsiz ve sürekli uyumak istiyor. Hep benim kucağıma gelmek istiyor. Uyuttum az önce yatırdım yerine :çok üzgünüm:
Hazır gitmişken hafta sonu yapılacak olan 7.ay kontrolleri de yapıldı. 9 kilo ve 71,5 cm olmuş kuzum700 gr almış ve 4,5 cn uzamış Hareketler, tepkiler bu haldeyken bile çok iyi dedi. Haftaya gidip aşımızı olacağız. Sonra 1 yaşına kadar aşı yok.
Bu arada tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun a.s.
Sibel'im bu resme bayılıyorum biliyosun a.s.
Hatis kızın aşı olmuş canım inşallah yükselmez ateşi a.s.
Banu'cum geçmiş olsun canım a.s.
Gülşah'cım maşallah kuzuna canım a.s.
Kafam karma karışık inşallah unuttuğum kimse yoktur kızlar kusuruma bakmayın :uhm:
arkadaşlar
yardım edin
kızımın ateşi 38,8,ne yapıcam mafoldumben,dr u aradım cvp vermio,calpol verdim 10 dk oldu
çok mu yüksek hastaneye mi gitsek
burda olan varsa lütfen cvb versin
arkadaşlar
yardım edin
kızımın ateşi 38,8,ne yapıcam mafoldumben,dr u aradım cvp vermio,calpol verdim 10 dk oldu
çok mu yüksek hastaneye mi gitsek
burda olan varsa lütfen cvb versin