2009 Mayıs Anneleri

aysuncum kahvaltısını sütlemi hazırlıyorsun içine ne ekliyorsun başka

cnm evet sutle 6.aydan berı
valla recep aylardır 6 kıloda gıderken bu ay tam 1 kılo almıs sasırtmıstı benı
ya ozelden soranda olmustu yazamamıstım sanırım bızımkının 1 kılo almasının nedenı sabah kahvaltısını ve gece muhallebısını 6-12 ay ıcın ınek sutuyle yapmam
cnm kahvaltıda 1 bardak sutun ıcıne 1kıbrut kutusu kadar beyaz peybır 1 tane yumurta sarısı haslıyorum ıcıne 1 tatlı kasıgıpekmez bıde kıvam vermek herobabynın kahvaltılık tozlarından atıyorum az cok guzel oluyor valla

Yok canım ya yakın akrabalarımız hep istanbulda gerçi gelmeyi isterdim.Çok seviyorum Çanakkaleyi.Gezemekte süper olurdu aslında.

maşallah yakışıklı oğluşuna

Saol cnm.

Saol tetesi mıncıkla mıncıkla bayılıyor zaten hırpalanarak sevilmeye.

Saol canım kuzunda inşalah güzel kilo almıştır.Odanın sıcaklığını 22 derece tuttuğun sürece çok kalın giydirmene gerek yok doktorum öle demişti.

kızlar şu saglık ocagının verdıgı kan damlasını kullanıyomusunuzz:uhm:

Doktorumuz vermişti bize ferrum kullanıyorum halen 6 damla

Saol canım

4 aylık ikizleri olan arkadaşım geliyo

kek yaptım kurabiye yaptım
milföy ve amerikan salatası verecem

amannn evi topamak süpürmek banyo temizlemek çocukların dağnıklığı basım ağrıyooo yaaa
şimdi çocukları besliyorum ikiiside kaka yaptı altlar değişecek
üstleri değişecek pöfffffffffff

kızlar slm ben 2010 mayıs annesiyim bebek arabalarında hangi markaları önerirsiniz çok pahalı iyi markalar

bişey daha sorucam size cevizi nasıl kahvaltıya katıyorsunuz.bi aletle eziyormusunuz anlamadım ben biraz açıklarsanız.birde tarhana çorbası yapıcam oğluma ama ölçüler nekdar katmalıyım geçen kendimiz için yaptığımızı çoksevdi bikaç kaşık verdim ama bizimki salçalı ve yağlıydı ona yağsız salçasız hangi ölçüleri kullanarak yapıcam bilena rkadaşlar yardım ederlerse sevinirim gamyoncuiremsu

sibelcim ne zaman gelirsen bana da beklerim. seve seve misafir ederim sizi.

canım, ben cevizin hepsini rondoyla çekip bir kavanoza koyuyorum. her sabah bir kaşık koyuyorum.bayağı uzun gidiyor zaten.
tarhana ben hiç vermedim ona bişey diyemiycem.

Son düzenleme:
kızlar slm ben 2010 mayıs annesiyim bebek arabalarında hangi markaları önerirsiniz çok pahalı iyi markalar

cnm oncelıkle hayırlı olsun ıns bebısını saglıkla kucagına alırsın
bebek arabası olarak sana ılk onerım4 tekerınde 360 derece donebılme ozellıgı olması cok onemlı ınanılmaz rahat gıdısı var zaten alırken sadece 2 teker 360 derece donenıde denersın aradakı farkı cok rahat gorursun
bızımkı baby2go bzı 250tl aldık aynı sekılde tum tekerlerı her yone donenın pıerre cardın olanı 370tl ydı ozellıklerı aynıydı ama markaya gorede degısıyor ben cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…