2009 Mayıs Anneleri

cnm ya tekrardan cok gecmıs olsun kuzucuguna :teselli::teselli:
ıns atlatır kısa surede ıyılesır defnosumuz
gelısımıde cok guzel masallah

Çok tşk ederim canım sağolasın. Bikaç aydır iyi gidiyo ama şu hastalıkda olmasaydı daha mutlu olurdum :çok üzgünüm:

pınarcım şimdi gördüm cnm gecmiş olsun tatlım defneye..

Canım ya geçmiş olsun acil şifalar diliyoruma.s.

Çok tşk ederim kızlar sağolun a.s.

tşk ederim papatya,pınar
gerçekten baya telaş yapmııştım
yarım derece düştü
dr a da ulaştım,fitil ver hemen dedi
sağolun ya,dr önce siz yetiştiniz a.s.

tşk ederim papatya,pınar
gerçekten baya telaş yapmııştım
yarım derece düştü
dr a da ulaştım,fitil ver hemen dedi
sağolun ya,dr önce siz yetiştiniz a.s.

Canım benim düşmeye başlamasına sevindim. Fitil şuruptan çok daha etkili. Ama düşse bile sen temkinli davran sabaha kadar takipte ol geçmiş olsun öpüyorum kocaman a.s.

Canım benim düşmeye başlamasına sevindim. Fitil şuruptan çok daha etkili. Ama düşse bile sen temkinli davran sabaha kadar takipte ol geçmiş olsun öpüyorum kocaman a.s.

MRB PINARCIM DEFNE HANIMADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.MÜMKÜN OLDUĞUNCA GRİP NEZLE OLAN KİŞİLERDEN UZAK TUTALIM KUZULARIMIZI YOKSA BU KIŞ ZOR GEÇER ZATEN KIŞIDA GÜZELCE ATLATIRSAK VÜCUTLARI DİRENÇ KAZANIR.TEKRAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.a.s.

Sağolasın canım a.s. Valla çevremizde kimse hasta değildi bitek eşimin kardeşinin polenlerden dolayı burnu akıyodu sürekli. Yani biz öyle sanıyormuşuz. Meğer nezleymiş oda ve tahminim o ki ondan geçti kuzuma. Hayırlısıyla dediğin gibi kışı atlatalım da karada ölüm yok bize a.s.

beta cnm hemen fitil ver ve banik yapma bu havada ılık dışdan ziyade biraz ince giydir sornada ateş 39 çıkarsa doktora git derimm

pınarım tekrardan çok geçmiş olsun kilosuda boyuda çok güsellll maşallahhh cnm

benim alişle ömeri geçmişş gerçi doktor bize çok hareketlier iyi bile kilo almış dedi

maşallahh defnoşumaaa allah nazardan sakınsın

kimseler yok ama kızlar annemdeyken çocuklara molfix aldıkm çocuklara prima ,ile arasında 5 tl fark vardıı...aman bir pişik yaptı bizde bir pişik
bende pişman oldum yaa hala kuzumun mıçı kırmızı sürekli yıkıyorum mıcını çok üzüldüm yaaa
keşke almasaydımmmmmmmmm

Geçmiş olsun a.s.ya pişik de zor bebeler için bende bi kere kullanmıştım molfix benim kızımı da pişik yapmıştı.

dırımkızı tşk ederim canım,düştü ateşi çok şükür,birden öyle 38,9 u görünce acayip panik oldum,uykusundayken yükselmiş ateşi :bbo: dün babamız hastaydı işe gitmedi,bugün benle kızım hastayız,geçiyo işte aynı evde olunca
pınar kızına geçmiş olsun,inş tez zamanda iyileşir,çok zor gerçekten insanın içi acıo
şimdi uyuyo serra

birsen canım molfix bende kullandım hiç memnun kalmadım gerçi herbebeğin teni farklı.biz huggies ve prima kullanıyoruz.pınarcım çok dikkat etmek gerekiyo hem kendimize hemde bebişlere ama önümüz bayram nasıl olacak bakalım.beta canım üzülme bebişin düzelecek.paranox ii gelir bizde onu kullanıyoruz ateşi olduğunda.tekrar hasta olan bebişler çok geçmiş olsun.Allah bebişlerimizin yardımcısı olsun onların ıh dediklerinde bile yüreğimiz cız ediyor.:çok üzgünüm: ama iyiki bu forumdaki arkadaşları tanıdım iyiki varsınız kızlar.opuyorumnanaktan

Sağolasın canım a.s. Valla mamada fazla yemiyor ama beni emdiği yetiyor heralde iyi klo almış kuzum. Bide dediğin gibi bu kadar harekete iyi kilo alıyorlar a.s

Aaaa fena olmuş ya. Hemen nasılda yaptı öf. Trosyd kullan bacım 1 gecede iyi ediyor a.s

Sağolasın canım valla öyle ya. Aman dikkat et de senin kuzunun da çıkmasın yine a.s.

Tüm öğretmen ark.ların öğretmenler günü kutlu olsun ( geç oldu ama yinede atlamak istemedim)

Cnm Trosyd al kağanı 1 günde geçirdi

Çok geçmiş olsun inş çıkmaz bi daha ya

tatlım benimki 8500 kilo boyu 72 cm olmuş

maş fıstığa

Pınarcm geçmiş olsun kuzucuma ya, kilosu iyi olmuşl maş ama hastada olmasaydı bide tam süper olucaktı, en yakın zamanda atlatır inş

ayyy yanlış vurucaklar aşıyı bide deli şeyler ya, kilosunada baktırmışsınız cnm maş prensese

Cnm ben ilk defa bugün verdim tarhanayı sevmedi, ben bizimkini sütle yapıyodum severek içiyoruz oğluşada sibelinki gibi yarı yarıya sütle denicem tarhanasıda 1 bard su için 1 yk dan az fazla koymuştum , inş sever

Birsennn eline sağlık bacım, hemen dalıyorum konuya, ben milföyü beceremiyorum, nedir bu işin sırrı anacım

:)))) yarasın recoma afiyet olsun top top et olsun

kızlar şu saglık ocagının verdıgı kan damlasını kullanıyomusunuzz:uhm:

Cnm bende bunu sorucaktım ben vermiym damlayı ya, sevmiyo kagan büvv yapıyo heryerimiz damla oluyo kaganın değeri 11.6 idi yanlış hatırlamıysam normalmi acep

eline sağlık cnm, bende banyoya diye başlamıştım hamileyken banyoya ölçüsü fazla kaçtı mutfağa yere kyuyorum cağın önüne iyi oluyo :)))

banu cnm ben kan ilacı veriyorum ve günde 2 tatlı kaşığı dut pekmezi veriyom ömere kan saımı yapıldı 12 çıktı 13 olması gerekirken cnm ya

abooooo 13mü olmalı, kağan kansızmı şimdi onun 11.6

bende öyle biliyodum ama 13 yazmış birsen... kan sayımı yaptır cnm mutlaka 15 günü doldurun önce bi helede... yaptır diyorum çünkü süt veriysun kan ilacı vermiyosun ve eti düzenli vermiyosun yanlış bilmiyosam cnm

İnş ailenizle birlikte domuz gribinden uzak mutlu bi bayram geçirirsiniz cnm

Günaydın tüm tetelerim kocaman öpücükler benden size.

Öğretmen teteleriminde ayrıca ellerinden öpüyorum

ayy ne tatlı olmuş maş nasılda güzelleşmiş yağız paşa büyümüş

Cnm burda okul var 50 mt yakınımızda lojmanımızın içinde ve tüm öğrencileri dmuz gribi olmuş, öğrenir öğrenmez yaptırmaya karar verdik...hastalık daha çok korkutuyor hem recoda aysunda iyi maş

Geçmiş lsn cnm neyseki atlatmışsınız, aferin duruya

ohh temizlikler bitmiş eline sağlık, kız bende baby tv ile yediriym bazen orda dappa dippa rippa yebuuuu diye bağıran sarı bi kuş varya heh o kağanın kuşu işte bayılıyo ona kahkahayla gülüyo bide gülen balnları çk seviyo kırmızı sarı balonları :)))

efferim sana, kilolarım bana yapıştı

kızlar günümü kutlayan herkese teşekkür ederim
bugün burda bir okulda kutlama vardı sonra okulda bir kutlama vardı sonrada sınıfta öğrencilerim kutlama hazırlamışlar okuldan geldikten sonrada akşam kızı anneme bırakıp kutlama yemeğine gittik okuldan öğretmen arkadaşlarla çok güzel geçti anlayacağınız
ben şimdi kapamalıyım eşim sıkıştırıyor
pınar ve beta geçmiş olsun kızlar atlatırsınız inşallah biran önce

burcu cnm milföye bişey yapmıyorum kızzzz buzluktan çıkarıyorum ben kaşarlı seviyorum kaşarı içine koyuyorum bohça şeklinde kapatıyorum yağlı tepsiye koyuyorum.....üstüne yumurta çörek otu atıyorum fırına sürüyorumm

slm kızlar,

sonunda bakabildim,o kadar yorgunumki anlatamam size,,neyseki hazırlıklar tamam,yarın sabah yola çıkıyoruz Allahın izniyle..Bayram tatili için memleketime gidiyorum,anneme babama kardeşlerime kavuşucam..Umarım güzel bir bayram olur kazasız belasız,dertsiz tasasız...Yol gözümde büyüyor inşallah rahat gideriz..dua edin,..

Bugün doktora gittik oğlumun aşılarını yaptırdım,ağladı biraz,ben tutamadım zaten babaannesi tuttu,dayanamadım,şu saate kadar çıkmadı ateşi çıkmaz inşallah,asıl üzüldüğüm nokta kan tahlilinde kansız çıktı ve doktor kan şurubuna başladı Ferrumun şurubu, damla yetersiz dedi ve Dağhan bu ay 550 gram almış 7,5 kilo,onada az dedi doktor biraz moralim bozuldu ama sağlıklıya ona çok şükür nasılsa alır kilo ne yapalım..Herşeyi yedir dedi valla,bakalım ne yapcaz bu ayy,köftee et,tavuk,patates püresi,çorbalar..,Allahım hepimize kolaylık versin..

Neyse kızlar acayip uykum geldi,yatıcam şimdi,eşimin elinden aldım zaten pcyi..Kızlara veda ediyim dedim,hepinizi teker teker öpüyorum
Hepinize hayırlı bayramlar,Allah kurbanlarınızı kabul etsin..
Ben uzun bi süre olamıcam kardeşime gittikçe bakarım evdeki pcyi babam işyerine götürmüş çünkü..
Hakkınızı helal edin,unutmayın bizi..
Geçmişe bakamadım ne olur kimse kusura bakmasın..
Aralık ortası gibi görüşmek dileğiyle,kardeşim doğum yaptıktan sonra gelicem ozamanda bi görüşme ayarlayıp görüşürüz umarım
iyi geceler herkese ...senağlama :gitme:

ferdacım iyi yolculuklar canımmm

nurtencim nefes filmine gittim beğendim filmi askeri bir film ama çatışma sahnesi sadece bir defa var psikolojik bir filmdi çok hoştu yaniii
cidden iyi oldu bana çok sıkılmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…