Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 aylık ikizleri olan arkadaşım geliyo
kek yaptım kurabiye yaptım
milföy ve amerikan salatası verecem
amannn evi topamak süpürmek banyo temizlemek çocukların dağnıklığı basım ağrıyooo yaaa
şimdi çocukları besliyorum ikiiside kaka yaptı altlar değişecek
üstleri değişecek pöfffffffffff
kızlar slm ben 2010 mayıs annesiyim bebek arabalarında hangi markaları önerirsiniz çok pahalı iyi markalar
bişey daha sorucam size cevizi nasıl kahvaltıya katıyorsunuz.bi aletle eziyormusunuz anlamadım ben biraz açıklarsanız.birde tarhana çorbası yapıcam oğluma ama ölçüler nekdar katmalıyım geçen kendimiz için yaptığımızı çoksevdi bikaç kaşık verdim ama bizimki salçalı ve yağlıydı ona yağsız salçasız hangi ölçüleri kullanarak yapıcam bilena rkadaşlar yardım ederlerse sevinirim gamyoncuiremsu
sibelcim ne zaman gelirsen bana da beklerim. seve seve misafir ederim sizi.
Selam kızlar a.s.
Nasılsınız ?İnşallah herkes iyidir.Kaç gündür giremiyorum.Benim kız gündüzleri uyumaz oldu yaw:uhm:Çok güzel uyurdu düzeni vardı sabah 7 de kalktı yeni uyttum ya..
Çok hareketlendi maşsürekli oyun istiyo bağrarak suratıma yapışıyo şebek ya..
İyi akşamlar kızlar a.s.
Bana pek iyi bi akşam olmadı gerçi. Spora gitmeden Defnoş'u bi emzireyim dedim. Baktım başı sıcak. Ölçtüm 37,2 çıktı. Eşime ve kayınvalideme eğer 38'e çıkarsa Calpol verin arayın beni dedim. Spor salonuna varınca aradı eşim düştü dedi. Neyse spora başladım yarım saat sonra eşim aradı telaşla. 38,2'ye çıkmış Calpol vermiş. 2 kerede fena halde kusmuş. Rengi bembeyaz hastaneye götürelim mi dedi. Yok dedim geliyorum. Doktoruyla konuştum kusmasını ve ateşini takip et dedi.
Eve geldim emzirdim güzelce 1 saat içinde kademeli olarak düştü ateşi çok şükür. Ama bi huzursuzluğu var belli. Saat 20:30'dan beri uyumaya çalışıyor ama ancak uyudu. İnşallah bir daha yükselmez ateşi. Sebebini de anlamadım ya :uhm:
günaydın herkese kızlar nasılsınız duruya aşı ateş yaptı biraz gece ilaç verdim sabah düşmüştü
esencim sinema değişiklik olmuştur sevindim senin adına
duruda enne diyor iki gündür e yerine a koysa anne demiş olacak:)))))))))))))
günaydın a.s.
hasta bebişlere geçmiş olsun.
ben yolculuk hazırlığına başladım. bayramın 1. günü gidiyoruz.bişey unutmadan ceylinin valizini hazırlasam bizimki kolay. ay çocukla evden ayrılmak ne zormuş. evde herşey elinin altında,düzenin belli. şimdi 4 günlüğüne oraya saçılıp dökül bir daha toplan gel. neyse sağlık olsun sağ salim gidip dönelim de.
ben de forumdaki öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım a.s.
sibelcim naber canım? siz bayramda çanakkale'ye memleketine gelmiyor musunuz?
Günaydın tüm tetelerim kocaman öpücükler benden size.
Öğretmen teteleriminde ayrıca ellerinden öpüyorum
kızlar şu saglık ocagının verdıgı kan damlasını kullanıyomusunuzz:uhm:
oğlumu bugün aşıya götürdüm aklım evde
Selam kızlar a.s.
Nasılsınız ?İnşallah herkes iyidir.Kaç gündür giremiyorum.Benim kız gündüzleri uyumaz oldu yaw:uhm:Çok güzel uyurdu düzeni vardı sabah 7 de kalktı yeni uyttum ya..
Çok hareketlendi maşsürekli oyun istiyo bağrarak suratıma yapışıyo şebek ya..
çok sağolun arkkadaşlar karma aşıya ateş yaparmış.üç tane aşıı yaptılar yavruma ya bugün uyku yok
hosgeldın cnma.s.
artık buyuduklerı cıcn hep oyun ıstıyorlar
bızımkıde oyle cnm
kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim.iyi ki varsınız.opuyorumnanaktan
hatiş calpol içir duruda dün aşı oldu akşama doğru ateşi çıktı gece çok giydirmedim ilacınıda içirdim sürekli kontrol ettim sık uyandı inşallah bebişinin çıkmaz tatlım
sorma benim kuduruk kızımda artık gündüzleri uyumaz oldu. yarım saat sabah yarım saat öğleden sonra uyuyor o da tavşan uykusu. çıt çıksa gözleri cin gibi açılıyor. allahtan akşam erken uyuyor.
geçmiş olsun canım. evet bu aydaki ateş yapıyor dikkat et. bu geceyi atlatsanız tamamdır.
hatişcim içini ferah tut kayınvaliden ateşlenirse gerekeni yapar
papatya benim kudurukta öyle akşam 11 den önce uyumuyor asla bizde onunla oturuyoruz :))