Burcu canım valla pek güzel çıkmışsınız oğluşunla. Keyifli vakit geçirmişsiniz belli senin adına çok sevindim a.s. 3 çocuk he bravo valla. Benim eşimde 2.yapalım da 3.yü de düşünürüz diyo hep. 2.içinde çok geç kalmak istemiyoruz. Bi yanım seneye hamile kal doğur birlikte büyüsünler diyor, bir yanım dur daha kuzun çocukluğunu yaşasın diyor. Amaaaannn kararsızım valla :umursamaz:
Birsom ya seninde iki çocukla misafirin hiç bitmiyo he. Neyse atlatmışsın canım. Bayramlıklarını da güle güle giysin oğluşlarım a.s.
Şu test sonucunu da acil bildir ya heyecan yaptım valla kafamçokkarıştı Annen çalışınca ne olacak bacım idare ediceksin artık. Zor olur ama sende yetiştiği kadar yapacaksın herşeyi. HAstane işini de haftasonu falan mı hallediceksiniz artık of ya kötü olmuş CADIARZU
Banu'cum çok geçmiş olsun canım. Duru'nın da ateşi çıkmaz inşallah a.s.
Gülşah'cım valla gördüğüm tüm elbiseler incecikti dediğin gibi. Sanki yazlık yapıyorlar. Anacım bebek daha bunlar azcık kalın yapsanıza. Onları da gördüm ama beğenemedim ya offf kafamçokkarıştı Güle güle kullansın kuzum oyuncaklarını a.s.
Tuba'cım maşallah Ayşe Serra'ma. Bayağı atağa geçmiş he. Bizim cadı da hergün yeni bişeyler yapıyor. Mesela tel sarar diye şarkı söyleriz ellerini oynatır ya onu yapıyor, GEl babası gel diyince ellerini açıp kapatıyor. Hergeçen gün bişeyleri çıkıyor ne güzel ya zemuszemus
Gülhan'cım haftasonu yoğunmuşsunuz yine. Açık havada iyi gelmiştir. BAyram temizliği başlıyormuş ohhh mis valla zemuszemus
Özlem'cim geçmiş olsun canım a.s.
Aysun'cum aşınızı olmuşsunuz geçmiş olsun canım. Aman hastalık uzak dursun hepimizden a.s.
Tülay'cım özelden yazarım adresimi. Sende bana yolla. Müsait olduğum ilk zamanda Selin'ciğimin cicisini alıp yollayacağım a.s. Bu arada maşallah cadı ya demek bırakmadı dergisini he kaydirigubbakcemile3
Bozon'cum valla ayıp etmiş eşinin arkadaşları. Çocuklu insana eziyet ya bu. Eşinin de suçu yok adamcağız ne yapsın. Bence yarın geldiklerinde yaptıklarını ver önlerine yesinler tövbe tövbe
klava:
Ferda'cım kolay gelsin canım a.s. Şimdiden hayırlı yolculuklar a.s.
Hande çok geçmiş olsun canım ikinize de. Aman ya kış geldi hastalıklar yakamızda valla :umursamaz: