2009 Mayıs Anneleri

cnm ya tekrardan cok gecmıs olsun kuzucuguna :teselli::teselli:
ıns atlatır kısa surede ıyılesır defnosumuz
gelısımıde cok guzel masallah :nazar::nazar::nazar:

Çok tşk ederim canım sağolasın. Bikaç aydır iyi gidiyo ama şu hastalıkda olmasaydı daha mutlu olurdum :çok üzgünüm:

pınarcım şimdi gördüm cnm gecmiş olsun tatlım defneye..

Canım ya geçmiş olsun acil şifalar diliyoruma.s.

Çok tşk ederim kızlar sağolun a.s.

tşk ederim papatya,pınar
gerçekten baya telaş yapmııştım
yarım derece düştü
dr a da ulaştım,fitil ver hemen dedi
sağolun ya,dr önce siz yetiştiniz a.s.

tşk ederim papatya,pınar
gerçekten baya telaş yapmııştım
yarım derece düştü
dr a da ulaştım,fitil ver hemen dedi
sağolun ya,dr önce siz yetiştiniz a.s.

Canım benim düşmeye başlamasına sevindim. Fitil şuruptan çok daha etkili. Ama düşse bile sen temkinli davran sabaha kadar takipte ol geçmiş olsun öpüyorum kocaman a.s.

Canım benim düşmeye başlamasına sevindim. Fitil şuruptan çok daha etkili. Ama düşse bile sen temkinli davran sabaha kadar takipte ol geçmiş olsun öpüyorum kocaman a.s.

MRB PINARCIM DEFNE HANIMADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.MÜMKÜN OLDUĞUNCA GRİP NEZLE OLAN KİŞİLERDEN UZAK TUTALIM KUZULARIMIZI YOKSA BU KIŞ ZOR GEÇER ZATEN KIŞIDA GÜZELCE ATLATIRSAK VÜCUTLARI DİRENÇ KAZANIR.TEKRAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.a.s.

MRB PINARCIM DEFNE HANIMADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.MÜMKÜN OLDUĞUNCA GRİP NEZLE OLAN KİŞİLERDEN UZAK TUTALIM KUZULARIMIZI YOKSA BU KIŞ ZOR GEÇER ZATEN KIŞIDA GÜZELCE ATLATIRSAK VÜCUTLARI DİRENÇ KAZANIR.TEKRAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.a.s.

Sağolasın canım a.s. Valla çevremizde kimse hasta değildi bitek eşimin kardeşinin polenlerden dolayı burnu akıyodu sürekli. Yani biz öyle sanıyormuşuz. Meğer nezleymiş oda ve tahminim o ki ondan geçti kuzuma. Hayırlısıyla dediğin gibi kışı atlatalım da karada ölüm yok bize a.s.

beta cnm hemen fitil ver ve banik yapma bu havada ılık dışdan ziyade biraz ince giydir sornada ateş 39 çıkarsa doktora git derimm

pınarım tekrardan çok geçmiş olsun kilosuda boyuda çok güsellll maşallahhh cnm

benim alişle ömeri geçmişş gerçi doktor bize çok hareketlier iyi bile kilo almış dedi

maşallahh defnoşumaaa allah nazardan sakınsın

kimseler yok ama kızlar annemdeyken çocuklara molfix aldıkm çocuklara prima ,ile arasında 5 tl fark vardıı...aman bir pişik yaptı bizde bir pişik
bende pişman oldum yaa hala kuzumun mıçı kırmızı sürekli yıkıyorum mıcını çok üzüldüm yaaa
keşke almasaydımmmmmmmmm

kimseler yok ama kızlar annemdeyken çocuklara molfix aldıkm çocuklara prima ,ile arasında 5 tl fark vardıı...aman bir pişik yaptı bizde bir pişik
bende pişman oldum yaa hala kuzumun mıçı kırmızı sürekli yıkıyorum mıcını çok üzüldüm yaaa
keşke almasaydımmmmmmmmm

Geçmiş olsun a.s.ya pişik de zor bebeler için bende bi kere kullanmıştım molfix benim kızımı da pişik yapmıştı.

dırımkızı tşk ederim canım,düştü ateşi çok şükür,birden öyle 38,9 u görünce acayip panik oldum,uykusundayken yükselmiş ateşi :bbo: dün babamız hastaydı işe gitmedi,bugün benle kızım hastayız,geçiyo işte aynı evde olunca
pınar kızına geçmiş olsun,inş tez zamanda iyileşir,çok zor gerçekten insanın içi acıo
şimdi uyuyo serra

birsen canım molfix bende kullandım hiç memnun kalmadım gerçi herbebeğin teni farklı.biz huggies ve prima kullanıyoruz.pınarcım çok dikkat etmek gerekiyo hem kendimize hemde bebişlere ama önümüz bayram nasıl olacak bakalım.beta canım üzülme bebişin düzelecek.paranox ii gelir bizde onu kullanıyoruz ateşi olduğunda.tekrar hasta olan bebişler çok geçmiş olsun.Allah bebişlerimizin yardımcısı olsun onların ıh dediklerinde bile yüreğimiz cız ediyor.:çok üzgünüm: ama iyiki bu forumdaki arkadaşları tanıdım iyiki varsınız kızlar.opuyorumnanaktan

beta cnm hemen fitil ver ve banik yapma bu havada ılık dışdan ziyade biraz ince giydir sornada ateş 39 çıkarsa doktora git derimm

pınarım tekrardan çok geçmiş olsun kilosuda boyuda çok güsellll maşallahhh cnm

benim alişle ömeri geçmişş gerçi doktor bize çok hareketlier iyi bile kilo almış dedi

maşallahh defnoşumaaa allah nazardan sakınsın

keşke almasaydımmmmmmmmm

Sağolasın canım a.s. Valla mamada fazla yemiyor ama beni emdiği yetiyor heralde iyi klo almış kuzum. Bide dediğin gibi bu kadar harekete iyi kilo alıyorlar a.s

Aaaa fena olmuş ya. Hemen nasılda yaptı öf. Trosyd kullan bacım 1 gecede iyi ediyor a.s

dırımkızı tşk ederim canım,düştü ateşi çok şükür,birden öyle 38,9 u görünce acayip panik oldum,uykusundayken yükselmiş ateşi :bbo: dün babamız hastaydı işe gitmedi,bugün benle kızım hastayız,geçiyo işte aynı evde olunca
pınar kızına geçmiş olsun,inş tez zamanda iyileşir,çok zor gerçekten insanın içi acıo
şimdi uyuyo serra

Sağolasın canım valla öyle ya. Aman dikkat et de senin kuzunun da çıkmasın yine a.s.

Tüm öğretmen ark.ların öğretmenler günü kutlu olsun ( geç oldu ama yinede atlamak istemedim)
keşke almasaydımmmmmmmmm

Cnm Trosyd al kağanı 1 günde geçirdi

şimdi uyuyo serra

Çok geçmiş olsun inş çıkmaz bi daha ya

tatlım benimki 8500 kilo boyu 72 cm olmuş

maş fıstığa

İyi akşamlar bacılar a.s.

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim ama kuzum düzelmedi maalesef. Yatarken ateşi düşmüştü ama gece yine fırladı. Fitil verdim 1 saat içinde düştü. 2 saat sonra yine fırladı. Sabah hemen doktordan randevu aldım. Doktora gitmeden yine kustu.

Neyse gittik doktora. Grip ve nezle olmuş aynı anda kuzum. Burnu akıyor, ateşi var ve iştahsız. Birinden bulaşmış belli dedi doktor. Eşimin kardeşinin burnu akıyordu sanırım ondan geçti :çok üzgünüm:

Günde 3 kere Peditus şurup aralarda 2 kere Calpol ve günde 2 kere Paranox S fitil kullanıcaz. 3 gün ateşi düşmeyebilir telaş yapma dedi. Sürekli emzir mamayı çok zorda kalmadıkça verme 3 gün ki kusmasın dedi. Kan damlası da mide bulantısı yaparmış. Onu da haftaya 7.ay aşısına gelene kadar kullanma dedi. Devit'i de 1 hafta kullanma , iştahsız olacağı için destek olsun diye başka bir vitamin şurup verdi. Günde 1 çay kaşığı. Kuzum keyifsiz ve sürekli uyumak istiyor. Hep benim kucağıma gelmek istiyor. Uyuttum az önce yatırdım yerine :çok üzgünüm:

Hazır gitmişken hafta sonu yapılacak olan 7.ay kontrolleri de yapıldı. 9 kilo ve 71,5 cm olmuş kuzum :nazar: 700 gr almış ve 4,5 cn uzamış :nazar: Hareketler, tepkiler bu haldeyken bile çok iyi dedi. Haftaya gidip aşımızı olacağız. Sonra 1 yaşına kadar aşı yok.

Bu arada tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun a.s.

Sibel'im bu resme bayılıyorum biliyosun a.s.

Hatis kızın aşı olmuş canım inşallah yükselmez ateşi a.s.

Banu'cum geçmiş olsun canım a.s.

Gülşah'cım maşallah kuzuna canım a.s.

Kafam karma karışık inşallah unuttuğum kimse yoktur kızlar kusuruma bakmayın :uhm:

Pınarcm geçmiş olsun kuzucuma ya, kilosu iyi olmuşl maş ama hastada olmasaydı bide tam süper olucaktı, en yakın zamanda atlatır inş

şu saglık ocagındakılere gıcık oluyorum 1 ay geç gıdıyor kızımın aşıları onumuzdekı ayın 29 verdı randevu 3 tane bırden olucakmıs rota aşısı karıstı aşı tarıhlerını 1 ay gerıden gıdıyoruz ama sakıncalı bı durum yok dedıler özel doktorumuz saglık ocaklarındakılerı begenmıyo ocaktakılerde doktoru herkez bırbırıne camur atıyo her defasında ayyy kimlerın elındeyıs yaa:1no2::kızgın:
neysekı kılosuna boyuna baktılar 8200cıvarı altında bezde vardı kılo almıs enazından ona sevındım benım kıs hemsırenın odasına gırdımı basıyo yaygarayı ayy bı de aşı olsaydık nasıl aglıcaktı bılmem

ayyy yanlış vurucaklar aşıyı bide deli şeyler ya, kilosunada baktırmışsınız cnm maş prensese

bişey daha sorucam size cevizi nasıl kahvaltıya katıyorsunuz.bi aletle eziyormusunuz anlamadım ben biraz açıklarsanız.birde tarhana çorbası yapıcam oğluma ama ölçüler nekdar katmalıyım geçen kendimiz için yaptığımızı çoksevdi bikaç kaşık verdim ama bizimki salçalı ve yağlıydı ona yağsız salçasız hangi ölçüleri kullanarak yapıcam bilena rkadaşlar yardım ederlerse sevinirim gamyoncuiremsu

Cnm ben ilk defa bugün verdim tarhanayı sevmedi, ben bizimkini sütle yapıyodum severek içiyoruz oğluşada sibelinki gibi yarı yarıya sütle denicem tarhanasıda 1 bard su için 1 yk dan az fazla koymuştum , inş sever

4 aylık ikizleri olan arkadaşım geliyo

kek yaptım kurabiye yaptım
milföy ve amerikan salatası verecem

amannn evi topamak süpürmek banyo temizlemek çocukların dağnıklığı basım ağrıyooo yaaa
şimdi çocukları besliyorum ikiiside kaka yaptı altlar değişecek
üstleri değişecek pöfffffffffff

Birsennn eline sağlık bacım, hemen dalıyorum konuya, ben milföyü beceremiyorum, nedir bu işin sırrı anacım

cnm evet sutle 6.aydan berı
valla recep aylardır 6 kıloda gıderken bu ay tam 1 kılo almıs sasırtmıstı benı
ya ozelden soranda olmustu yazamamıstım sanırım bızımkının 1 kılo almasının nedenı sabah kahvaltısını ve gece muhallebısını 6-12 ay ıcın ınek sutuyle yapmam
cnm kahvaltıda 1 bardak sutun ıcıne 1kıbrut kutusu kadar beyaz peybır 1 tane yumurta sarısı haslıyorum ıcıne 1 tatlı kasıgıpekmez bıde kıvam vermek herobabynın kahvaltılık tozlarından atıyorum az cok guzel oluyor valla

:)))) yarasın recoma afiyet olsun top top et olsun

kızlar şu saglık ocagının verdıgı kan damlasını kullanıyomusunuzz:uhm:

Cnm bende bunu sorucaktım ben vermiym damlayı ya, sevmiyo kagan büvv yapıyo heryerimiz damla oluyo kaganın değeri 11.6 idi yanlış hatırlamıysam normalmi acep

günaydın arkadaşlar öğretmen olan arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun ...pınarcım geçmişolsun defneye inşallah düzelmiştir sibiko maşallah oğlun çok tatlı olmuş... bende örgü örüyorum :hulya: oğlum uyuyoken kaydirigubbakcemile3 hamileyken çok güzel bir klozet takımı görmüştüm örmeye başlamıştım ipini biraz eksik almışım klozet kapağı ve ayağının parçalarını bitirdim paspası yarıda kalmıştı ipinide bulamamıştım fabrika artık üretmiyomuş istanbulda sormadığım iplikçi kalmamıştı geçen gün evin buralarda gezerken 1 milyoncu adı altında olan bir yerde buldum çok şaşırdım vede çok mutlu oldum bende paspasımın devamını yapıyorum işte:hulya:kaydirigubbakcemile3

eline sağlık cnm, bende banyoya diye başlamıştım hamileyken banyoya ölçüsü fazla kaçtı mutfağa yere kyuyorum cağın önüne iyi oluyo :)))

banu cnm ben kan ilacı veriyorum ve günde 2 tatlı kaşığı dut pekmezi veriyom ömere kan saımı yapıldı 12 çıktı 13 olması gerekirken cnm ya

abooooo 13mü olmalı, kağan kansızmı şimdi onun 11.6

bırsencım hgb degerımı bu verdıgın oyleyse cok ıyı yetıskınlerde bıle 11ın ustu ıyıdır kı bızımkıler daha bebek onların referansları daha dusuk olur
ben kan sayımı faln yaptırmadım ama vermıyorum kan ılacını

bende öyle biliyodum ama 13 yazmış birsen... kan sayımı yaptır cnm mutlaka 15 günü doldurun önce bi helede... yaptır diyorum çünkü süt veriysun kan ilacı vermiyosun ve eti düzenli vermiyosun yanlış bilmiyosam cnm

günaydın a.s.

hasta bebişlere geçmiş olsun.

ben yolculuk hazırlığına başladım. bayramın 1. günü gidiyoruz.bişey unutmadan ceylinin valizini hazırlasam bizimki kolay. ay çocukla evden ayrılmak ne zormuş. evde herşey elinin altında,düzenin belli. şimdi 4 günlüğüne oraya saçılıp dökül bir daha toplan gel. neyse sağlık olsun sağ salim gidip dönelim de.

ben de forumdaki öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım a.s.

sibelcim naber canım? siz bayramda çanakkale'ye memleketine gelmiyor musunuz?

İnş ailenizle birlikte domuz gribinden uzak mutlu bi bayram geçirirsiniz cnm

yagizc.jpg

Günaydın tüm tetelerim kocaman öpücükler benden size.

Öğretmen teteleriminde ayrıca ellerinden öpüyorum

ayy ne tatlı olmuş maş nasılda güzelleşmiş yağız paşa büyümüş

Geçmiş olsun Pınarcım inşallah çıkmaz bir daha
Aysun yaptırmışsın kurtulmuşsun ne güzel aşıyı,Burcu da yaptırcakmış aşı merak ettim nasıl karar verdiniz, şimdi Recep Akdağ ı dinledik adamı dinleyince hemen yarın yaptıralım diyorum zaman geçince korkuyorum yine yan etkilerinden, eşimde tanıdığımız 4 dr var 4 ünede soralım çoğunluk ne diycek ona göre karar verelim diyo,
Ben biraz daha iyiyim, Masal ara ara öksürüyo yine inşallah geçer
Gündüz geçmiş olsun dileyen ve cevap veren herkese çok teşekkürler çok sağolun a.s.

Cnm burda okul var 50 mt yakınımızda lojmanımızın içinde ve tüm öğrencileri dmuz gribi olmuş, öğrenir öğrenmez yaptırmaya karar verdik...hastalık daha çok korkutuyor hem recoda aysunda iyi maş

günaydın herkese kızlar nasılsınız duruya aşı ateş yaptı biraz gece ilaç verdim sabah düşmüştü

esencim sinema değişiklik olmuştur sevindim senin adına

duruda enne diyor iki gündür e yerine a koysa anne demiş olacak:)))))))))))))

Geçmiş lsn cnm neyseki atlatmışsınız, aferin duruya

slm kızlar..

çok yorgunum cumartesi anneme temizlige gittim orada kaldım pazar gecesine kadar sürdü gerçi canım annem çogu şeyi halletmiş bana bi silip,süpürüp,sermek kalmıştı..
akşam saat 11 gibi eşim geldi bende son olarak banyoyu yıkayacaktım hadi gidelim diye tutturdu birazda alkol almış,diline vurmadan kalkayım dedim jet hızıyla hazırlandım anneme kaldı banyo:KK43:(( gelirken arabada olmuyo sizsiz ev çekilmiyo yapamadım diyo,dün akşamki macı bile evde izlememiş kahveye gitmiş, eve girince ikmizide bırakmadı uyuyana kadar yanındaydık... sonradan sızdı çatlak kocam.. ya bu adamlara yalnızlık çok agır geliyo,ben bundan sonra ayda 1 annmde kalırım heralde...

kızımda sagolsun bugün çok huysuz birsürü eşya yıkadım ev darmadumandı,yemek yok vs,vs, onlarıda yaptım kalkamıyorum şimdi..

dayanamadım kızıma sebze çorbası yaptım ama hiçmi unutmamamiş bu kız bunun tadını yie çene kilitledi... salıncagına oturttum,renkli ışıklarını ve müzigini açtım,tv nin karşısına koyup baby tvde açtım yavaştan oynatarak yarım kase yedirdim ama hep bogazında gargara yaptı durdu çorbayı...

ya bende bayramdan sonra mama sandalyesi alacagım ferdacım ikeadaki nasıl ve kaça aldın rica etsem söylermisin... defnenin bayram harşlıklarınla alayım diyorum ama geçen bayram cimri çıktı herkes kızım azcık para toplamıştı heralde küçük diye kimsenin aklına gelmedi oyüzden bu bayram el öpmeye geldik kızımla diye uyarayım bari milletikaydirigubbakcemile3

başka bişiler daha ekleyecektim galiba unuttum...
neyse buralardayım yazarım yine.a.s.

ohh temizlikler bitmiş eline sağlık, kız bende baby tv ile yediriym bazen orda dappa dippa rippa yebuuuu diye bağıran sarı bi kuş varya heh o kağanın kuşu işte bayılıyo ona kahkahayla gülüyo bide gülen balnları çk seviyo kırmızı sarı balonları :)))

OYYYY NASILDA UNUTTUM KİLOM 56 OLDU :dance: :dance: :dance:

1 kg daha gitmiş ama bayrama kadar 55 olurum galiba bakalım...

öhöö öhöööö tubişimmmmm ve gülhanımmmmm

dogum öncesi kiloma dönmeme 5kg kaldı.... hatta 4,5
efferim sana, kilolarım bana yapıştı

selam kızlar nasılsınız
dün sinemaya gittik akşam geç geldik Ahseni soğukta çıkarmayım dedim annemde kaldım okula ordan gittim
eve daha şimdi geldik Ahsenin resimlerini çıkarmıştım şimdi aldım çok hoş ya pc de bakmaktan daha nostaljik oluyor
tubacım Ahsende ben okuldayken gel annesi gel gel yapıyormuş:))
ve aynı serra gibi bababa diyor ne yazık ki ama hala emeklemedi zilli poposunu kaldıramadı:))
[/QUOTE]

biz daha kağanın resimlerini çıkarttırmadık cnm, aklımda ama, en iyisini yapmışsın valla, pc göçse tüm resimler uçucak Allah korusun

Burcu canım valla pek güzel çıkmışsınız oğluşunla. Keyifli vakit geçirmişsiniz belli senin adına çok sevindim a.s. 3 çocuk he bravo valla. Benim eşimde 2.yapalım da 3.yü de düşünürüz diyo hep. 2.içinde çok geç kalmak istemiyoruz. Bi yanım seneye hamile kal doğur birlikte büyüsünler diyor, bir yanım dur daha kuzun çocukluğunu yaşasın diyor. Amaaaannn kararsızım valla :umursamaz:

Birsom ya seninde iki çocukla misafirin hiç bitmiyo he. Neyse atlatmışsın canım. Bayramlıklarını da güle güle giysin oğluşlarım a.s.
Şu test sonucunu da acil bildir ya heyecan yaptım valla kafamçokkarıştı Annen çalışınca ne olacak bacım idare ediceksin artık. Zor olur ama sende yetiştiği kadar yapacaksın herşeyi. HAstane işini de haftasonu falan mı hallediceksiniz artık of ya kötü olmuş CADIARZU

Banu'cum çok geçmiş olsun canım. Duru'nın da ateşi çıkmaz inşallah a.s.

Gülşah'cım valla gördüğüm tüm elbiseler incecikti dediğin gibi. Sanki yazlık yapıyorlar. Anacım bebek daha bunlar azcık kalın yapsanıza. Onları da gördüm ama beğenemedim ya offf kafamçokkarıştı Güle güle kullansın kuzum oyuncaklarını a.s.

Tuba'cım maşallah Ayşe Serra'ma. Bayağı atağa geçmiş he. Bizim cadı da hergün yeni bişeyler yapıyor. Mesela tel sarar diye şarkı söyleriz ellerini oynatır ya onu yapıyor, GEl babası gel diyince ellerini açıp kapatıyor. Hergeçen gün bişeyleri çıkıyor ne güzel ya zemuszemus

Gülhan'cım haftasonu yoğunmuşsunuz yine. Açık havada iyi gelmiştir. BAyram temizliği başlıyormuş ohhh mis valla zemuszemus

Özlem'cim geçmiş olsun canım a.s.
Aysun'cum aşınızı olmuşsunuz geçmiş olsun canım. Aman hastalık uzak dursun hepimizden a.s.

Tülay'cım özelden yazarım adresimi. Sende bana yolla. Müsait olduğum ilk zamanda Selin'ciğimin cicisini alıp yollayacağım a.s. Bu arada maşallah cadı ya demek bırakmadı dergisini he kaydirigubbakcemile3

Bozon'cum valla ayıp etmiş eşinin arkadaşları. Çocuklu insana eziyet ya bu. Eşinin de suçu yok adamcağız ne yapsın. Bence yarın geldiklerinde yaptıklarını ver önlerine yesinler tövbe tövbe :eek:klava:

Ferda'cım kolay gelsin canım a.s. Şimdiden hayırlı yolculuklar a.s.

Hande çok geçmiş olsun canım ikinize de. Aman ya kış geldi hastalıklar yakamızda valla :umursamaz:

:))) sağl cnm, hadi yine beraber doğuralım ikinciyi :)))

slm gidem evi toplayam dedim ya kızlar ...

oturma odasının örtüleri silkelendi evin yeryeri süprüldü
çamaşır makindan çıktı
temiz bulaşık dolaba kirlsii çalkalandı makinaya
tabi bu arada çocuklar uyandı ....oynuyolardı
hazır oynarken o şu baya vakit geçtiii koridora bi girdim
bi kusmuk kokusu anlatama ayy bakıyom bakıyom bişey yok
anam alişi bi getirdim beyaz yeleği kırmızılı
bu sabah ilkez muhallebiye karıştırıp verdim yumruta peyniri
kan ilacıda içmişti önden
baya bir kusmuş ki ali efendi batmışş ömerde bulaşmışş
o hızla ben bunları yıkayım dedim yere serdim kirli çarşaf ömer çok ağlıyor diye ömeri aldım yıkıyorum o arada ali oynuyor....o arada ben şampuan die çocuğun kafasına bebe yağsını dök o arada ali bizi keşefti koşa koşa geldi hemen leğene elini sokuyor
leğene asııyor o ara ömeri ayağa kaldırdım leğen döndü son anda tuttum yere az döküdü allahım ömer ıslak ali leğeni bırkamıyor zorla ayırdım alişi
ömeri cıbıl bırakım suyu boşalttım hemen
ömer binbir zahmetle giyindi ...sonra alişi yıkadım ama ömer çığırıyor
acıktılar mama yapana kadar kıyamet koptu yediler uyudular şimdi aliş kalktı
yağaımda sallıyorum vee evim yine dağıldııı

birsen gözümde canlandı bi an Allah koolaylıklar versin sana inş

bu kızın bağırmasından başım fena halde zonkluyor. boğazı acıyacak sonra yine ben çekecem. hiç bi işde yapamadım.
bide benim cadı fareyle oynarken virüs taraması yaptırmış nasıl becerdiyse.
handeor geçmiş olsun canım. 1 haftayı geçiyo nerdeyse öksürüğüm devam ediyor ve ben ilaç kullanmıyrum. evde nekadar ot varsa içiyorum. arada Özgü'yede vereiyorum. biraz azaldı.
Banucum geçmiş olsun canım. haftasonuda dinlenememişsin anlaşılan. umarım Duru'nun ateşi çıkmaz.
Aysuncum geçmiş olsun aşınızı olmuşsunuz sonunda. hayırlı olur umarım.
Burcu çok güzel çıkmışsınız ana oğlu. maşallah nazar değmesin canım.
incihan Bora'yı dışarda taşırken yorulmuyon mu canım ya yazık beline. ben yalnız çıkamıyom benim danayı taşımam imkansız artık. evde bile taşırken belimi sakatladım. ablam ilerde sakat olacaksın bugidişle diyor. bu ay dişten dolayı az kilo almıştı umarım diyorum.
Tülaycım senin kız pek bi sinirli olacak anlaşılan. boyundan büyüklere kafa tutuyor ve başarıyorda cadı maşallah.
Pınarcım yine annen ve yine evin mis gibi olmuş sayesinde. inşallah güzel bişeyler bulursun Defnoş'a.

Geçmiş olsun cnm, bide teşk.ler :)))

slm kızlar, nasılsınız
biz hastayız ben dünden beri nezli gibiyim, boğazlarımda acıyo, Masal da öksürüyo dr agittik şurup verdi ama yarısı içeri yarısı dışarı gidiyo hiç sevmiyo, böle öksürüpte atlatan var mı aranızda? varsa ne kullandınız? bide emziirken hangi ilaçlar kullanlıyo biliyomusunuz? çok üzülüyorum off off Allah hepimizin kuzucuklarına sağlık sıhat versin onlar hasta olmasın çok zor bişey çokkk

ahh bizimki neysede çok zor onların hastalığı cnm ya, ilaç konusunda dr a danış bence cnm bi bilgim yok...

Markete gittim geldim.Boranın deterjanı kalmamıştı hıç onları aldım.Azıcıkta dolastım.

Ayse bacum alıştım ben bu tempoya normal cocuk nasıl oluyor bilmiyoru.Sen de ohhh misler gibi otur artık evınde.
Özlem cok gecmış olsun canım.Vitamın takvıyesı al bence canım.Bide hediyede birlikteyız cok ssevındım.
Sibel hoşgeldin.İyi calışmalar canım.
Bırsen msn de farkkında değildim cıcım.Olmuş heralde birseyler.Annenın calışmasında bıraz zorlanırsın heralde ama bu kış gecınce alırsın ikisini birden dışarı cıkabilrisin.
Aysun ası olmuşsun geçmiş olsun canım.Hakkımızda hayırlısı artık.

Burcu 3 cocukmu anam benım esime derken senınkıde cıktı piyasaya.Ama ben polıtıka değiştirdim artık.Senin gönlün benım öyle olmamı istiyorsa yaparız diyoruz.Şimdi kendisi kısmet bakalım diyor.Çunku ben istemıyorum su anda.

:)))) hadi ikincileri beraber doğurcas yine kaçmak yok gülhannnnnncımm :))))

kızlar günümü kutlayan herkese teşekkür ederim
bugün burda bir okulda kutlama vardı sonra okulda bir kutlama vardı sonrada sınıfta öğrencilerim kutlama hazırlamışlar okuldan geldikten sonrada akşam kızı anneme bırakıp kutlama yemeğine gittik okuldan öğretmen arkadaşlarla çok güzel geçti anlayacağınız
ben şimdi kapamalıyım eşim sıkıştırıyor
pınar ve beta geçmiş olsun kızlar atlatırsınız inşallah biran önce

burcu cnm milföye bişey yapmıyorum kızzzz buzluktan çıkarıyorum ben kaşarlı seviyorum kaşarı içine koyuyorum bohça şeklinde kapatıyorum yağlı tepsiye koyuyorum.....üstüne yumurta çörek otu atıyorum fırına sürüyorumm

slm kızlar,

sonunda bakabildim,o kadar yorgunumki anlatamam size,,neyseki hazırlıklar tamam,yarın sabah yola çıkıyoruz Allahın izniyle..Bayram tatili için memleketime gidiyorum,anneme babama kardeşlerime kavuşucam..Umarım güzel bir bayram olur kazasız belasız,dertsiz tasasız...Yol gözümde büyüyor inşallah rahat gideriz..dua edin,..

Bugün doktora gittik oğlumun aşılarını yaptırdım,ağladı biraz,ben tutamadım zaten babaannesi tuttu,dayanamadım,şu saate kadar çıkmadı ateşi çıkmaz inşallah,asıl üzüldüğüm nokta kan tahlilinde kansız çıktı ve doktor kan şurubuna başladı Ferrumun şurubu, damla yetersiz dedi ve Dağhan bu ay 550 gram almış 7,5 kilo,onada az dedi doktor biraz moralim bozuldu ama sağlıklıya ona çok şükür nasılsa alır kilo ne yapalım..Herşeyi yedir dedi valla,bakalım ne yapcaz bu ayy,köftee et,tavuk,patates püresi,çorbalar..,Allahım hepimize kolaylık versin..

Neyse kızlar acayip uykum geldi,yatıcam şimdi,eşimin elinden aldım zaten pcyi..Kızlara veda ediyim dedim,hepinizi teker teker öpüyorum
Hepinize hayırlı bayramlar,Allah kurbanlarınızı kabul etsin..
Ben uzun bi süre olamıcam kardeşime gittikçe bakarım evdeki pcyi babam işyerine götürmüş çünkü..
Hakkınızı helal edin,unutmayın bizi..
Geçmişe bakamadım ne olur kimse kusura bakmasın..
Aralık ortası gibi görüşmek dileğiyle,kardeşim doğum yaptıktan sonra gelicem ozamanda bi görüşme ayarlayıp görüşürüz umarım
iyi geceler herkese ...senağlama :gitme:

ferdacım iyi yolculuklar canımmm

nurtencim nefes filmine gittim beğendim filmi askeri bir film ama çatışma sahnesi sadece bir defa var psikolojik bir filmdi çok hoştu yaniii
cidden iyi oldu bana çok sıkılmıştım

X