2009 Mayıs Anneleri

yagizc.jpg

Günaydın tüm tetelerim kocaman öpücükler benden size.

Öğretmen teteleriminde ayrıca ellerinden öpüyorum

maşallah yakışıklı oğluşuna :nazar:

tamam cnm ben yokum zaten gelince haberleşiriz olurmu biraz gecikebilirim ama yılbaşından önce kesin evde olurum zaten bu da yılbaşı çekilşi dimi!!!haberleşiriz cnm keyfine bak sen dert etme sakın??
iyi tatiller tatlım. gelince görüşürüz.

İyi akşamlar kızlar a.s.

Bana pek iyi bi akşam olmadı gerçi. Spora gitmeden Defnoş'u bi emzireyim dedim. Baktım başı sıcak. Ölçtüm 37,2 çıktı. Eşime ve kayınvalideme eğer 38'e çıkarsa Calpol verin arayın beni dedim. Spor salonuna varınca aradı eşim düştü dedi. Neyse spora başladım yarım saat sonra eşim aradı telaşla. 38,2'ye çıkmış Calpol vermiş. 2 kerede fena halde kusmuş. Rengi bembeyaz hastaneye götürelim mi dedi. Yok dedim geliyorum. Doktoruyla konuştum kusmasını ve ateşini takip et dedi.

Eve geldim emzirdim güzelce 1 saat içinde kademeli olarak düştü ateşi çok şükür. Ama bi huzursuzluğu var belli. Saat 20:30'dan beri uyumaya çalışıyor ama ancak uyudu. İnşallah bir daha yükselmez ateşi. Sebebini de anlamadım ya :uhm:
ayy geçmiş olsun canım. inşallah iyidir şimdi defnoş kuzum!!

Esen,Bengi,Ayşe ve hatırlayamadığım tüm öğretmen arkadaşlarım öğretmenler gününü kutlu olsun.
teşekkür ederim canım. ben 8 aydır evde oturunca öğretmen olduğumu da unutmuştum ama, öyleymişim galiba:))

günaydın a.s.

hasta bebişlere geçmiş olsun.

ben yolculuk hazırlığına başladım. bayramın 1. günü gidiyoruz.bişey unutmadan ceylinin valizini hazırlasam bizimki kolay. ay çocukla evden ayrılmak ne zormuş. evde herşey elinin altında,düzenin belli. şimdi 4 günlüğüne oraya saçılıp dökül bir daha toplan gel. neyse sağlık olsun sağ salim gidip dönelim de.

ben de forumdaki öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım a.s.

sibelcim naber canım? siz bayramda çanakkale'ye memleketine gelmiyor musunuz?
iyi yolculuklar canım. çocukla yolculuk çok zor! umarım arabanız vardır,yoksa çok daha zor! adın ayşe'ydi dimi? sanki bi yerde öyle okumuştum. benimde adım ayşe de,ondan aklımda kalmış:))

yagizc.jpg

Günaydın tüm tetelerim kocaman öpücükler benden size.

Öğretmen teteleriminde ayrıca ellerinden öpüyorum

oyy kuzum benim sağolasın! :) öğretmen tetelerinde seni mıncıklıyor heryerindenopuyorumnanaktan

siboş yağız paşamın saçlar çıkmaya başlamış,daha yakışıklanmış:)

öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun :))))))))))))
yağmurda bugün okula daha heyecanlı gitti öğretmenin öğretmenler gününü kutlamak için cimcime

ceylin canım sana iyi yolculuklar dikkat edin kendinize hava değişimi etkiliyor
sağol banucum :teselli:
iyi tatiller tatlım. gelince görüşürüz.

ayy geçmiş olsun canım. inşallah iyidir şimdi defnoş kuzum!!

teşekkür ederim canım. ben 8 aydır evde oturunca öğretmen olduğumu da unutmuştum ama, öyleymişim galiba:))

iyi yolculuklar canım. çocukla yolculuk çok zor! umarım arabanız vardır,yoksa çok daha zor! adın ayşe'ydi dimi? sanki bi yerde öyle okumuştum. benimde adım ayşe de,ondan aklımda kalmış:))

oyy kuzum benim sağolasın! :) öğretmen tetelerinde seni mıncıklıyor heryerindenopuyorumnanaktan

siboş yağız paşamın saçlar çıkmaya başlamış,daha yakışıklanmış:)

arabamızla gidicez ayşecim. doğru hatırlamışsın canım adım ayşe adaşız yani opuyorumnanaktan

günaydınnnn sıbel maşallah yagıza yanaklar tam ısırmalık olmuşşş
öğretmen bacılar gününüz kutlu olsun
çalışan bacılar sızedee kolay gelsınnnn

bugun durunun kontrolu var saglık ocagında du bakalım benı nezaman işyerı kapının onune koyuyo zırt pırt ızın alıyorum kaydirigubbakcemile3 kılosunu cok merak edıyorum ınsallah bu sefer 8 kıloyu gecmısızdırr dun gece saolsun kuzum 3den sonra zırt pırt kalktı emdı sersem gıbıyım bugun
bızım kombı sureklı yanıyo ama duru sureklı uzerını actıgından yatarken yelek gıydırıyorum artık dun gece boncuk boncuk terledı ne yapacagımı sasırıdım hasta etmemek ıcın:sinifsinif:

bigudim günaydın ben artık alıştım uykusuzluk yorgunluk banamısın demiyor duru bir haftadır gece sürekli uyanıyor ayakta sallıyorum uyuyor tam yatağına yatıracağım ağlamaya başlıyor zombileştik artık sabahta erkenden kalk duruyu yağmuru hazırla işe gel büyüyorlar ama nasıl sağlıklı olsunlarda

günaydın arkadaşlar öğretmen olan arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun ...pınarcım geçmişolsun defneye inşallah düzelmiştir sibiko maşallah oğlun çok tatlı olmuş... bende örgü örüyorum :hulya: oğlum uyuyoken kaydirigubbakcemile3 hamileyken çok güzel bir klozet takımı görmüştüm örmeye başlamıştım ipini biraz eksik almışım klozet kapağı ve ayağının parçalarını bitirdim paspası yarıda kalmıştı ipinide bulamamıştım fabrika artık üretmiyomuş istanbulda sormadığım iplikçi kalmamıştı geçen gün evin buralarda gezerken 1 milyoncu adı altında olan bir yerde buldum çok şaşırdım vede çok mutlu oldum bende paspasımın devamını yapıyorum işte:hulya:kaydirigubbakcemile3

günaydınlar.....biz kalktıkkk nihayetinde adet oldum kızlar dün kahve rengi leke bugün kırmızı kan
daha henüz şakır şakır değil ama buda yeter...
çocukları doyurdum.....altını değiştirdim ...şimdi, onların nevresimini değiştireceğim...

sonra bulaşıklar yıkandı onları yerleştirecem ....banyoyu toplayacam duş alacam bide şu odanın tavanını sileceğim yaaa küf gibi olmuş ...önümüzdeki ay yaptırabileceğiz catıyı oda eniştemin bulduğu bir çözümle ...eniştem akıllı adamdır çatının üzerine bişey yaptırıyor kople kapatacak artık asla aksamz dedi......ama o malzeme için daha henüz parayı denkleştiremedik..inş. önümüzdeki ay denkleştirip yaptıracağız......

öğretmen olan bütün arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun

pınarım çok geçmiş olsunnnn

banu cnm ben kan ilacı veriyorum ve günde 2 tatlı kaşığı dut pekmezi veriyom ömere kan saımı yapıldı 12 çıktı 13 olması gerekirken cnm ya

herkselere gunaydınlara.s.
oglusumun kahvaltısını verdım off hepsını bıtıremıyor ya alttarafı bır bardak sutle yaptırıyorum

birsencim bendede biliyorsun kansızlık var sürekli iğne oluyorum inşallah bebişlerimizde olmaz dut pekmezi vermedim hiç harnup ve üzüm pekmezi veriyorum ben tatlım

banu cnm ben kan ilacı veriyorum ve günde 2 tatlı kaşığı dut pekmezi veriyom ömere kan saımı yapıldı 12 çıktı 13 olması gerekirken cnm ya

bırsencım hgb degerımı bu verdıgın oyleyse cok ıyı yetıskınlerde bıle 11ın ustu ıyıdır kı bızımkıler daha bebek onların referansları daha dusuk olur
ben kan sayımı faln yaptırmadım ama vermıyorum kan ılacını

birsencim evin masrafı bitmiyor ki hiç bir yer akıyor sonra eşya eskiyor derken hep birşeyler gerekiyor çocuklar olnucada masraf artıyor Allah yardımcımız olsun inşallah

aysuncum nasılsın canım afiyet olsun bebişine

bendeki kan sayımı 10 un altında hep :KK43: bu nedenle ellerim ayaklarım çok üşür birsencim bencede iyi ömerimin kan sayımı

Çocuklarda yaşa göre normal ortalama kan değerleri:

-----------------------------------------------

Yaş Hemoglobin Hemotokrit

(gr/dl) (&#37:KK66:

-----------------------------------------------

kordon kanı 16.8 55

1.gün 18.4 58

1.hafta 17 53

2.hafta 16.8 50

2.ay 13.3 38.9

3.ay 12.5 37

4.ay 12.4 36.5

6.ay 12.3 36.2

8.ay 12.1 35.8

10.ay 11.9 35.5

1 yaş 11.6 35.2

2 yaş 11.7 35.5

4 yaş 12.6 37.1

6 yaş 12.7 37.9

8 yaş 12.9 38.9

10-12 yaş 13 39

Erişkin

Erkek 16 47

Kadın 14 42

alıntı

ıyıyım banucum cay ıcıyorum bı taraftan tv ızlıyom recepte halısında debelenıyor sanırım uykusu geldı

X