- 21 Eylül 2009
- 662
- 2
Günaydın tüm tetelerim kocaman öpücükler benden size.
Öğretmen teteleriminde ayrıca ellerinden öpüyorum
iyi tatiller tatlım. gelince görüşürüz.tamam cnm ben yokum zaten gelince haberleşiriz olurmu biraz gecikebilirim ama yılbaşından önce kesin evde olurum zaten bu da yılbaşı çekilşi dimi!!!haberleşiriz cnm keyfine bak sen dert etme sakın??
ayy geçmiş olsun canım. inşallah iyidir şimdi defnoş kuzum!!İyi akşamlar kızlar a.s.
Bana pek iyi bi akşam olmadı gerçi. Spora gitmeden Defnoş'u bi emzireyim dedim. Baktım başı sıcak. Ölçtüm 37,2 çıktı. Eşime ve kayınvalideme eğer 38'e çıkarsa Calpol verin arayın beni dedim. Spor salonuna varınca aradı eşim düştü dedi. Neyse spora başladım yarım saat sonra eşim aradı telaşla. 38,2'ye çıkmış Calpol vermiş. 2 kerede fena halde kusmuş. Rengi bembeyaz hastaneye götürelim mi dedi. Yok dedim geliyorum. Doktoruyla konuştum kusmasını ve ateşini takip et dedi.
Eve geldim emzirdim güzelce 1 saat içinde kademeli olarak düştü ateşi çok şükür. Ama bi huzursuzluğu var belli. Saat 20:30'dan beri uyumaya çalışıyor ama ancak uyudu. İnşallah bir daha yükselmez ateşi. Sebebini de anlamadım ya :uhm:
teşekkür ederim canım. ben 8 aydır evde oturunca öğretmen olduğumu da unutmuştum ama, öyleymişim galiba:))Esen,Bengi,Ayşe ve hatırlayamadığım tüm öğretmen arkadaşlarım öğretmenler gününü kutlu olsun.
iyi yolculuklar canım. çocukla yolculuk çok zor! umarım arabanız vardır,yoksa çok daha zor! adın ayşe'ydi dimi? sanki bi yerde öyle okumuştum. benimde adım ayşe de,ondan aklımda kalmış:))günaydın a.s.
hasta bebişlere geçmiş olsun.
ben yolculuk hazırlığına başladım. bayramın 1. günü gidiyoruz.bişey unutmadan ceylinin valizini hazırlasam bizimki kolay. ay çocukla evden ayrılmak ne zormuş. evde herşey elinin altında,düzenin belli. şimdi 4 günlüğüne oraya saçılıp dökül bir daha toplan gel. neyse sağlık olsun sağ salim gidip dönelim de.
ben de forumdaki öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım a.s.
sibelcim naber canım? siz bayramda çanakkale'ye memleketine gelmiyor musunuz?
Günaydın tüm tetelerim kocaman öpücükler benden size.
Öğretmen teteleriminde ayrıca ellerinden öpüyorum
sağol banucum :teselli:ceylin canım sana iyi yolculuklar dikkat edin kendinize hava değişimi etkiliyor
iyi tatiller tatlım. gelince görüşürüz.
ayy geçmiş olsun canım. inşallah iyidir şimdi defnoş kuzum!!
teşekkür ederim canım. ben 8 aydır evde oturunca öğretmen olduğumu da unutmuştum ama, öyleymişim galiba:))
iyi yolculuklar canım. çocukla yolculuk çok zor! umarım arabanız vardır,yoksa çok daha zor! adın ayşe'ydi dimi? sanki bi yerde öyle okumuştum. benimde adım ayşe de,ondan aklımda kalmış:))
oyy kuzum benim sağolasın! :) öğretmen tetelerinde seni mıncıklıyor heryerindenopuyorumnanaktan
siboş yağız paşamın saçlar çıkmaya başlamış,daha yakışıklanmış:)
banu cnm ben kan ilacı veriyorum ve günde 2 tatlı kaşığı dut pekmezi veriyom ömere kan saımı yapıldı 12 çıktı 13 olması gerekirken cnm ya